- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.241
Bence güzel begendimm callanmenüm:
sabah 5-5:30 civarı kızımla kalktık
kahvaltı:müsli
aralarda: 1 kase badem ve çekirdek,soguk çay, 3 bardak humana still tea ve bir kahve( tüm gün için geçerli)
öğlen: tavuk,büyük porsiyon salata
akşam:1 biber dolması,bir kaşık yoğurt,büyük porsiyon salata
2 litre su içildi
1 saat callanetics yapıldı
iyi akşamlar,sabaha görüsürüz
asure tarifin varmi ?Bende bugun asure yapmakla gecti
sabah 1 bardak su ve kayisi
kahvalti 1 kase nesfit
oglen tek lavasli tavuk doner
ara ceviz ve badem
ara 1 kase asure
aksam 3 kasik taze fasulye(dunden kalma :)
Ara ogun nar
spor yok bugun ama kizim kucagimda asure yaptigim icin spor yapmis kadar oldum
4 litre su
1 bardak yesil cay
yeni başladım bu hafta nesfit ama haftaya normal kahvaltıya geçicem.1 haftalık değişikliklerle kullanıcam.birde ben emziren anne olduğum için hergün 1 bardak lactamil içiyorum vucudumun eksik vitaminlerinide öyle tamamlıyorum.Hoşgeldin canım.
Harika canım çok tatlı bir kızın vardır eminim.
Canım bende 86 kilodan 75 lere düşmüştüm sonra buraya gelip 56 lara kadar düştüm.eğer kilo vermek istiyorsan her gün dikkatli olman lazım.
Çok güzel canım.
Bende bi ara 3 mil leslie yspmıştım...
Slm canım hoşgeldin
Ne güzel canım 2. bebeği düşünmen umarım en kısa zamanda 2. bebek gelir...
Canım senin iyi ve sağlıklı beslenmen lazım bebek daha çok küçük ama hamburgeri hayatından çıkartman lazım...
Çok güzel canım yavaş yavaş yürümen hoş olucaktır.
Çok güzel canım harika ama nesfit kullanmasan mı aceba...
facebooktan leylayla yemek saati grubudan baktım çok lezzetli oldu tavsiye ederim canımasure tarifin varmi ?
sagolasinBende bugun asure yapmakla gecti
sabah 1 bardak su ve kayisi
kahvalti 1 kase nesfit
oglen tek lavasli tavuk doner
ara ceviz ve badem
ara 1 kase asure
aksam 3 kasik taze fasulye(dunden kalma :)
Ara ogun nar
spor yok bugun ama kizim kucagimda asure yaptigim icin spor yapmis kadar oldum
4 litre su
1 bardak yesil cay
yeni başladım bu hafta nesfit ama haftaya normal kahvaltıya geçicem.1 haftalık değişikliklerle kullanıcam.birde ben emziren anne olduğum için hergün 1 bardak lactamil içiyorum vucudumun eksik vitaminlerinide öyle tamamlıyorum.
facebooktan leylayla yemek saati grubudan baktım çok lezzetli oldu tavsiye ederim canım
Soğuk çay olmasaydı daha iyiydi.afiyet olsunmenüm:
sabah 5-5:30 civarı kızımla kalktık
kahvaltı:müsli
aralarda: 1 kase badem ve çekirdek,soguk çay, 3 bardak humana still tea ve bir kahve( tüm gün için geçerli)
öğlen: tavuk,büyük porsiyon salata
akşam:1 biber dolması,bir kaşık yoğurt,büyük porsiyon salata
2 litre su içildi
1 saat callanetics yapıldı
iyi akşamlar,sabaha görüsürüz
Aslında kötü değil menün yuzey sabah acma yerıne kahvaltı tarzı yiyebilirdin.Bende menumu yazayim barii
Boylece utanirimda kisarimm
Sabah : acma
Oglen :1 kepce corba,2 yk kasigi patates yemegi,1/2 dilim ekmek
Ara : 1 sekersiz turk kahvesi
Ara:2 mandalina
Aksam:Salataa
Su: Stresten suyu aksattim 1 lt
Mükemmel canım.aynen hafta sonu kaçırmazsan istediğin kiloları verirsin biliyosun ben bayramda tuttugum için 1. olmuştum...meltemcim özellikle hafta sonu kaçamaklarına çok dikkat edicem, dediğin gibi o zaman mehter gibi oluyor, hafta sonuda dikkat edilirse sonuca çabuk ulaşılıyor
benim tartı günlerim ise pazartesi, çarşamba cuma sabahları aç karnına
pazartesi sabah tartısı hafta sonu kaçamağını kontrol ediyor, sabit kalması bir nebze iyi de artı da olmak felaket bişey.
Meltem senden imrendim, kasım sonuna kadar mezuniyet hedefi mi koysam ne yapsam ???
Oryantel bende yapıyorum biliyosun canım çok iyi terletiyor...Kızlar Selam
Nolmuş buralar oldukça sessiz.
Haftasonu cok yogundum misafirlerim vardı ama yediklerime çok dikkat etmeye calıştım ve haftaya güzel başladım
Aksam yemeklerini kesiyor ve en az 30 dklık oryantel çalışmalarıma başlıyorum
Kendimce kampa gireceiğim birkaç hafta beni toplasın diyorum
Aynen canım insan kendini bilirse önünde engel kalmaz.devam hepiniz hedefinize ulaşacaksınız...meltem harikasın, önümüzde cok iyi bir örneksin
ben de hergün tartılırım, bazılarının motivasyonunu kötü etkiliyormuş ama ben fazla bir rakam görürsem-tabiki moralim bozuluyor-o gün dikkat etmem gerektiğini anlıyorum, düşük görürsem de seviniyorum motive oluyorum
bu biraz kişisel,nasıl motive oluyorsanız öyle devam edin; mesela benim kız kardeşim ayda yılda bir tartılır, 40 gün dikkat eder yediğine sonra tartılır gibi...
Canım benim teşekkür ederim...selam kizlar alintiladiklarimin hepsi gutmis..
guneshcim bence 1 aya kalmaz mezun olursun sen de..
meltem hepimize super örnek oluyorsun...gitme sakin biryere..
temizlik yapiyorum firsat buldukca girerim..öpüyorum sizi
Canıımm asla pogaca yeme....abur cubur zaten yok.Bu hafta sonuna kadar aslinda tam olarak kilo bazinda hedefim yok
evet menu kucultme uyguluyorum cunku ben inanlilmaz istahli bir insanim.
Her gun abur cuburumu pogacami yemeden duramam :) ama artik durmanin vakti geldi.
Hayırlısı olsun kaptancım daha güzelini alırsın inşallah.selam kızlar koşturmacanın üstüne kafam dalgın arabamı sattım bu kadar çabuk beklemşiyordum öğleyin diyetisyene giderken sahibindene ilan verdim 1 de noterde satış yaptım içim buruk bir garibim
geldim tatlım geldim işler yoğun bu arada açıp okuyamıyorum bile
Öğlen haşlanmış sebze ile yoğurt tavsiyem canım.akşam da et ve salata...karbonhidrat ile proteini aynı anda alma canım.Gunnesh oglenı azaltırsam aksam sonu kotu oluyor o yuzden azaltamam.
Waw harika kaptan.güneş cim diyetisyen çok memnun buy hafta 2 kg yağdan gitmiş geçen haftanın acısı çıktı devam ediyoruz bakalım haftaya ne olacak
Süper1
1 saat pilatesimi yaptım harika hissediyorummm
bu takıma girdiysen kalkıp yürüyüş yapmalısın canıım benim.Yarım saat yuruyus yapmak istıyorum ama hııııııcccc halimmmm yokkkk
Meyveyi sabah- öğle arası ye bence canım. Köfte ve yoğurdu aynı anda alma canım.ama sen bilirsin tatlım.kısır aslında güzel ama çok yemelisin dimi tatlım.İyi akşamlar kızlar bugun misafirim vardu anca girebildim
Menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği üzeri tereyağlı
1 yumurta
1 bardak süt
Ara ceviz ve fındık
Öğlen kısır ve havuçlu kek(misafirim vardı ikram)
Ara 1 adet muz
Akşam 4 adet köfte 1 kase yoğurt
4 litre su 1 bardak yeşilçay 1 bardak hunana stilltea 1 bardak lactamil
Spora gidemedim bugun ama kızım erken uyursa leslie le yürüyüş yapmak istiyorum..
Waw harika tatlım.Kızlar sırf burada yazacam dıye yuruyuse gıttımyarım saat yurudum 7 den berı de bısey yemıyorum.
Ahh ahh eski benim zamanlarım ama şimdi eşim bana imreniyor..Eşim suan karsımda yulaflı busküvi yiyor sute batırarak
Yapacaksınız canım ben inanıyorum size çünkü bizden güçlü hiçbir takım yok.Yeni gelenler olarak bu haftada 5.takımı bırıncı yapalım.ne dersınız kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?