- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.221
selam kızlar koşturmacanın üstüne kafam dalgın arabamı sattım bu kadar çabuk beklemşiyordum öğleyin diyetisyene giderken sahibindene ilan verdim 1 de noterde satış yaptım içim buruk bir garibim
geldim tatlım geldim işler yoğun bu arada açıp okuyamıyorum bile
Bana Mad diyebilirsiniz :) insaallah hedeflerimize ulasiriz sagoluninsallah canım
5 li rakamları görünce daha bir rahatlıyorsun
Ben 5lileri görünce hızlı kilo vermiştim ama sımardım ve bir kaçını aldım işte
hoşgeldin tatlımm
ismini paylaşmak istermisin nick ile mi hitap edelim.
Ben zeynep ocak ayından beri buradayım mezun oldum ancak yine de buralardayım sık sık görüşmek dileğimle
şimdilik hedef koyamazasın zaten cnm ilerleyen zamanşarda hedefler koyarsın.
Yeme alışkanlığınıda burada düzene sokacaksındır emnim iştahlı olmanın sebebi aburcburlar.
Bu tarz seyler doyurucu olmadığından sürekli yeme isteği uyandırır anlık sana tokluk hissi verir.
Hepimiz bu tarz seyleri severiz ama azaltmak hatta yoketmek lazım bu hem kilo vermek için hem sağlığımız için cok önemli.
tatlım menünü gün sonu yada bir sonraki gün öğlene kadar toplu paylaşırsan hepsini görerek sana yorım yapmamız daha sağlıklı olur.
Bilgine
hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun kaptancımmm
Bana Mad diyebilirsiniz :) insaallah hedeflerimize ulasiriz sagolun
zeyneep inşallah ben de 5li rakamları görürümmm
güneş cim diyetisyen çok memnun buy hafta 2 kg yağdan gitmiş geçen haftanın acısı çıktı devam ediyoruz bakalım haftaya ne olacakkaptanım hayırlı olsun, daha iyisini alırsın inşallah.
diyetisyenle randevu nasıldı memnun mu senden ???
66insallah tatlım suan kaç kilosun
güneş cim diyetisyen çok memnun buy hafta 2 kg yağdan gitmiş geçen haftanın acısı çıktı devam ediyoruz bakalım haftaya ne olacak
bak şimdi motivasyonum arttı
iyi akşamlar toplight ben tekrar guruplara geri dönmek istiyorum bu mümkün mü
evet daha önce guruptaydım şimdi nasıl olacak bilmiyorum
evet teşekkürlerkaptan yazını görünce sana dönecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?