Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meltem harikasın, önümüzde cok iyi bir örneksin
ben de hergün tartılırım, bazılarının motivasyonunu kötü etkiliyormuş ama ben fazla bir rakam görürsem-tabiki moralim bozuluyor-o gün dikkat etmem gerektiğini anlıyorum, düşük görürsem de seviniyorum motive oluyorum
bu biraz kişisel,nasıl motive oluyorsanız öyle devam edin; mesela benim kız kardeşim ayda yılda bir tartılır, 40 gün dikkat eder yediğine sonra tartılır gibi...

Peki bugün kaç kilosun şekerim

hoşgeldin modeline güzel bir hedef, inşallah kısa sürede başarırsın. Hiç kilo verdinmi ? yeni mi diyete başlıyorsun hafta sonu neler yedin ? neler yaptın anlat bakalım
Ben daha takıma cuma günü girdim, diyete bu gun basladim :)
Gecen seneye kadar 63-64 arasinda gidip geliyordum fakat yaklasik 5 kilo aldim son 1 yılda
insaallah basaririz hep birlikte hedeflerimize ulasiriz :)

Gecen seneye kadar 63-64 arasinda gidip geliyordum fakat yaklasik 5 kilo aldim son 1 yılda

ne güzel başlangıçlar her zaman güzeldir, bu hafta sonuna kadar bir hedef koydunmu ???

Nasıl bir diyet programı uyguluyorsun, menü küçültme mi ???

selam kizlar alintiladiklarimin hepsi gutmis..
guneshcim bence 1 aya kalmaz mezun olursun sen de..
meltem hepimize super örnek oluyorsun...gitme sakin biryere..
temizlik yapiyorum firsat buldukca girerim..öpüyorum sizi

ayy ayy kaptanım gelmiş, cumbom doktorum gelmiş.

cumbooo nerdesin bak göğsüm sıkıştı
burdayim canimm
temizlik yapiyorum bir yandan..kizim dun butun gun uyudu gecedeciyiydi..eeee bugun yoracak annesini di mi...zirt pirt uyaniyoe ..iki isin arasinda onu da sev kokla emzir vakit bulamadim pek...

ne güzel başlangıçlar her zaman güzeldir, bu hafta sonuna kadar bir hedef koydunmu ???

Nasıl bir diyet programı uyguluyorsun, menü küçültme mi ???
Bu hafta sonuna kadar aslinda tam olarak kilo bazinda hedefim yok
evet menu kucultme uyguluyorum cunku ben inanlilmaz istahli bir insanim.
Her gun abur cuburumu pogacami yemeden duramam :) ama artik durmanin vakti geldi.

Her gun abur cuburumu pogacami yemeden duramam :) ama artik durmanin vakti geldi.

abur cubura artık sonnnn

kilo verirsen hemen takıma girersin birde paylaşımlar önemli tabi

Bu arada oglen yemegi : 1kase yogurt corbasi , 4 yemek kasigi kuru fasulye, tursu ve 1 dilim kizarmis ekmek :)
Benkm icin coook kucuk bir menu :)

selam kızlar koşturmacanın üstüne kafam dalgın arabamı sattım bu kadar çabuk beklemşiyordum öğleyin diyetisyene giderken sahibindene ilan verdim 1 de noterde satış yaptım içim buruk bir garibim
ayy ayy kaptanım gelmiş, cumbom doktorum gelmiş.

cumbooo nerdesin bak göğsüm sıkıştı

geldim tatlım geldim işler yoğun bu arada açıp okuyamıyorum bile

1
yeni başlayan arkadaşlar mesajlarınızın başına günlük olarak sayısını da yazarsanız takip kolay olacaktır, bir de menü bildirimlerinizi akşam ya da ertesi gün sabah hepsini birarada yaparsanız topluca yorumlar yapabiliriz örnek olarak ben bu mesajın başına yazdığım gibi yazacaksınız

bu sabah tartıldığımda 60,700 düm , cumaya 59'lu olmak hedefim

insallah canım

5 li rakamları görünce daha bir rahatlıyorsun

Ben 5lileri görünce hızlı kilo vermiştim ama sımardım ve bir kaçını aldım işte

hoşgeldin tatlımm

ismini paylaşmak istermisin nick ile mi hitap edelim.

Ben zeynep ocak ayından beri buradayım mezun oldum ancak yine de buralardayım sık sık görüşmek dileğimle

şimdilik hedef koyamazasın zaten cnm ilerleyen zamanşarda hedefler koyarsın.

Yeme alışkanlığınıda burada düzene sokacaksındır emnim iştahlı olmanın sebebi aburcburlar.

Bu tarz seyler doyurucu olmadığından sürekli yeme isteği uyandırır anlık sana tokluk hissi verir.

Hepimiz bu tarz seyleri severiz ama azaltmak hatta yoketmek lazım bu hem kilo vermek için hem sağlığımız için cok önemli.

Bu arada oglen yemegi : 1kase yogurt corbasi , 4 yemek kasigi kuru fasulye, tursu ve 1 dilim kizarmis ekmek :)
Benkm icin coook kucuk bir menu :)

tatlım menünü gün sonu yada bir sonraki gün öğlene kadar toplu paylaşırsan hepsini görerek sana yorım yapmamız daha sağlıklı olur.
Bilgine

hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun kaptancımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…