Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 corba kasesi yedim canim

toplight bu birinci mesaj :))
Soğuk çay olmasaydı daha iyiydi.afiyet olsun

Callanetics i senden gördüm bende denicem bugun:)
haklısın canım, ama eşim evde içecek bir şeyler olsun istiyor,ben de evde gazlı içeceği yasakladım,dolayısıyla sadece onu içebiliyor,benimde evdeyken canım cekiyor,biraz daha iradeli olup içmemem lazım aslında
Eşim suan karsımda yulaflı busküvi yiyor sute batırarak
işte bu kötü, sen de nefsinle savaasmak zorunda kalmıssındır
misafirden eslerimizden cevremizdekilerden etkilenmeyi bırakıp kendi yemeklerimizi yiyebildiğimiz gun,zayflayacağmız gün olacak kızlar
Yeni gelenler olarak bu haftada 5.takımı bırıncı yapalım.ne dersınız kızlarrr
bizim bu hafta verdiğimiz kilolar listeye dahil edilecek miki?
Kizimi uyuttum spor zamani ☺
tebrik ederim elpim,benim kızım uyuduktan sonra gözüm yataktan baska bir şey görmüyor

2
kızlarr günaydın günaydın günaydınnn
yeni bir gün yeni bir başlangıç
biz kızımla sabah erken kalkıyoruz,genelde 6 civarı,bazen 5 bazen 7
kahvaltımızı yaptık, şimdi biraz ev işi yapalım,evin dağınıklığını toplar toplamaz,kızım uyuduktan sonra callanetics yapmaya koşacağım, sonra bir duş,ohh
kahvaltıda pekmez,bal gibi şeyler tüketiyorum,gün içinde tatl yeme ihtiyacı hiç kalmıyor,bilmiyorum doğru yapıyor muyum
2-3lt su içiyorum ama emziren bir anne olarak bu miktar artmalı diye düşündüm,özellikle elpimin 4 lt su içmesi bana güzel örnek oldu

Zeynep sabah açmayı yemeseydin, menün gayet guzel olacakmış

kesinlikle tatlım katılıyorum

ama şu aralar iş stresinden kahvaltı yapmak istemiyorum

bugünde kahve e kekle geçirdim. bir öğünde almam gereken kaloriyi alıyorum aslına bakarsan ama sağlıklı değil.

yarında aynı olursam gevrek yicemm daha ii olur.

Günaydın Takımın güzel cici ve geleceğin fit kızlarııı

Kendimi bugün ii ve incelmiş hissediyoru bu manada herhangi bir çabam olmadı ama sanırım hayal gücümle inceliyorum

İşin şakası elbette ama aynı kıyafetlerleri giymeme rağmen hem etrafımdan hemde aynada kendime zaıflamış geliyorum

bugün tartıya cıkmadım yarın çıkacagım 2 günde bir daha ii olacakk.

Kahvaltı anlamında güne güzel başlamadım ama sağlıklı bir gün diliyorum hem kendime hem sizlere

Sevgiyle kalınn

QUOTE="Meltemkrk, post: 37607444, member: 457292"]

Oryantel bende yapıyorum biliyosun canım çok iyi terletiyor...

.[/QUOTE]

tatlım ne zamandır yapıyorsun ve ölçü olarak fayda gördünmüü ?

sekerim günaydınn

callanetics daha önce duymuştum ama neden bilmiyorum videosunu aldıktan sonra yapma fırsatı bulamadım 21 günlük bir program olduğunu ve inanılmaz incelttiğini duymuştum

sen ne zamandır yapıyorsun ve etkisini görebildin mi ?

Günaydınnnn güzelllleeerrr,muthiş bir gün olur umarımmmmherkese yesilcay benden...

Günaydın arkadaşlar güzel bir gün olsun

Günaydın sekerlerrr

Günaydın fıstıklar !!!
güzel güzel paylaşımlar olmuş, bende yorumlarımı yapıveriyim

callan cım senin küçük bebişin olduğu için zaten toleransın yüksek, badem, çekirdek vs. kuruyemişlerin kalorisinin tavan olduğunu biliyorsun, 3-5 tane okey ama fazlası senin kilo vermeni engelleyecektir.
zaten callanetics de yapmışın tebrik ediyorum

zorla neden yedin ki canım zeytinleri ? ya da sabah kahvaltısı mı zorla oldu anlayamadım ?
gayet güzel menü olmuş, biber turşusu da nazarlığı diyelim
salatalara z.yağını 1 tatlı kaşığından fazla koymayın derim

Bende menumu yazayim barii

Boylece utanirimda kisarimm

Sabah : acma
Oglen :1 kepce corba,2 yk kasigi patates yemegi,1/2 dilim ekmek
Ara : 1 sekersiz turk kahvesi
Ara:2 mandalina
Aksam:Salataa

Su: Stresten suyu aksattim 1 lt

zeynebim, açma dışında herşey tastamam, kalori olarak toplamda yine az zaten açma fayda anlamında bişey değil, peynir, zeytin yumurta yesen daha tok tutar, daha sağlıklı olur, bunu en güzel sen biliyorsun zaten
afiyet olsun Aman suyu eksiltme !

afiyet olsun canım, yeni annelere iltimas çok tabi, o ceviz, bademlerin miktarları aman aşırı olmasın, lavaşlı tavuk döner yerine, şöyle tavuk sote yanında da bol yeşil salata yesen daha büyük porsiyon, daha fazla sağlık, daha az kalori
Aşureyi o kadar yapmışsın zaten yememek olmazdı afiyet olsun hem erken saatte yemişsin

elpimcim şaşkınım yukarıdaki menü neydi bu ne
yine diyorum ceviz ve fındık miktarına dikkat,
kısır okey ama havuçlu kek noo

Bugün benim doğum günüm sabah eşim öylece çıkıp gitti evden umarım gün içinde kutlar...

Meltemcim nice yıllara, vücudun gençleşti, nüfusun 1 yaş aldı demek
doğumgünün kutlu olsun bak sana şarkı besteledim

tatlım ne zamandır yapıyorsun ve ölçü olarak fayda gördünmüü ?

sekerim günaydınn

callanetics daha önce duymuştum ama neden bilmiyorum videosunu aldıktan sonra yapma fırsatı bulamadım 21 günlük bir program olduğunu ve inanılmaz incelttiğini duymuştum

sen ne zamandır yapıyorsun ve etkisini görebildin mi ?

Günaydın sekerlerrr [/QUOTE]

zeynepçim incelmişindir elbette, bravo sana, bende gün aşırı tartıdan yanayım, yarın tartılıcam akşam koca tabak buharda haşlanmış karnabahar yedim, kardeşim sebzelerde doyurmuyor ki, sadece göz dolduruyor
neyse birazdan menümü paylaşırım bende

callanetics'e başlayalım valla, bende okumuştum, callan de paylaşmış fotoları zaten insanın içi gidiyor gelinen son noktayı görünce

Haftasonu cok güzel kahvaltı sofraları hazırladım yina fazla yiyemedim.

Sanırım iş stresinden bu aralar sabahlara güzel başlayamıyorum

dediğim gibi canım açmanın kalorisi bir öğünde alınması gereken kalori kadar bile değil ama sağlıklı değil ve beni yedikten sonra rahatsız ediyor.

ama işte..

zeynepçim incelmişindir elbette, bravo sana, bende gün aşırı tartıdan yanayım, yarın tartılıcam akşam koca tabak buharda haşlanmış karnabahar yedim, kardeşim sebzelerde doyurmuyor ki, sadece göz dolduruyor
neyse birazdan menümü paylaşırım bende

callanetics'e başlayalım valla, bende okumuştum, callan de paylaşmış fotoları zaten insanın içi gidiyor gelinen son noktayı görünce[/QUOTE]

akşam ölçülerimi alacagım not ediop ölçülerimle de yarışacagım

ben bir konu açmıştım zaten daha önce ' Ölçülerimizle Konuşalım ' başlığı altında ilk zamanlar malum çok talep vardı grup kurduk sonra teker teker gittiler.
benimde bir çok sorun olduğu için devam edemedim.

Callanetics e başlayalım bana uyar valla hem birlikte başlarsak sarsaklamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…