- 22 Ağustos 2008
- 344
- 288
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.261
1 corba kasesi yedim canimMükemmel canım.aynen hafta sonu kaçırmazsan istediğin kiloları verirsin biliyosun ben bayramda tuttugum için 1. olmuştum...
Oryantel bende yapıyorum biliyosun canım çok iyi terletiyor...
Aynen canım insan kendini bilirse önünde engel kalmaz.devam hepiniz hedefinize ulaşacaksınız...
Canım benim teşekkür ederim...
Canıımm asla pogaca yeme....abur cubur zaten yok.
Hayırlısı olsun kaptancım daha güzelini alırsın inşallah.
Öğlen haşlanmış sebze ile yoğurt tavsiyem canım.akşam da et ve salata...karbonhidrat ile proteini aynı anda alma canım.
Waw harika kaptan.
Süper
bu takıma girdiysen kalkıp yürüyüş yapmalısın canıım benim.
Meyveyi sabah- öğle arası ye bence canım. Köfte ve yoğurdu aynı anda alma canım.ama sen bilirsin tatlım.kısır aslında güzel ama çok yemelisin dimi tatlım.
Waw harika tatlım.
Ahh ahh eski benim zamanlarım ama şimdi eşim bana imreniyor..
Yapacaksınız canım ben inanıyorum size çünkü bizden güçlü hiçbir takım yok.
Kızlar sırf burada yazacam dıye yuruyuse gıttımyarım saat yurudum 7 den berı de bısey yemıyorum.
Eritmesi zor olur canım en az 3 saat spor yapman lazım.1 corba kasesi yedim canim
haklısın canım, ama eşim evde içecek bir şeyler olsun istiyor,ben de evde gazlı içeceği yasakladım,dolayısıyla sadece onu içebiliyor,benimde evdeyken canım cekiyor,biraz daha iradeli olup içmemem lazım aslındaSoğuk çay olmasaydı daha iyiydi.afiyet olsun
Callanetics i senden gördüm bende denicem bugun:)
işte bu kötü, sen de nefsinle savaasmak zorunda kalmıssındırEşim suan karsımda yulaflı busküvi yiyor sute batırarak
bizim bu hafta verdiğimiz kilolar listeye dahil edilecek miki?Yeni gelenler olarak bu haftada 5.takımı bırıncı yapalım.ne dersınız kızlarrr
tebrik ederim elpim,benim kızım uyuduktan sonra gözüm yataktan baska bir şey görmüyorKizimi uyuttum spor zamani ☺
Zeynep sabah açmayı yemeseydin, menün gayet guzel olacakmış
Bugün benim doğum günüm sabah eşim öylece çıkıp gitti evden umarım gün içinde kutlar...
2
kızlarr günaydın günaydın günaydınnn
yeni bir gün yeni bir başlangıç
biz kızımla sabah erken kalkıyoruz,genelde 6 civarı,bazen 5 bazen 7
kahvaltımızı yaptık, şimdi biraz ev işi yapalım,evin dağınıklığını toplar toplamaz,kızım uyuduktan sonra callanetics yapmaya koşacağım, sonra bir duş,ohh
kahvaltıda pekmez,bal gibi şeyler tüketiyorum,gün içinde tatl yeme ihtiyacı hiç kalmıyor,bilmiyorum doğru yapıyor muyum
2-3lt su içiyorum ama emziren bir anne olarak bu miktar artmalı diye düşündüm,özellikle elpimin 4 lt su içmesi bana güzel örnek oldu
Günaydınnnn güzelllleeerrr,muthiş bir gün olur umarımmmmherkese yesilcay benden...
Günaydın arkadaşlar güzel bir gün olsun
menüm:
sabah 5-5:30 civarı kızımla kalktık
kahvaltı:müsli
aralarda: 1 kase badem ve çekirdek,soguk çay, 3 bardak humana still tea ve bir kahve( tüm gün için geçerli)
öğlen: tavuk,büyük porsiyon salata
akşam:1 biber dolması,bir kaşık yoğurt,büyük porsiyon salata
2 litre su içildi
1 saat callanetics yapıldı
iyi akşamlar,sabaha görüsürüz
Hemen menümü yazayımm,
Sabah 1 bardak süt,3cevız,1kkpeynir,3zeytin(zorla yedım) ara
2bardak yesilcay,
öğlen 1kase ezogelin,1derısız tavuk kalca,salata,ara 2mandalin,1ayran-soda
Akşam buğday corbası, iki kasık hindi goğsu,2kasık bulgur,küçük kase yoğurt,2biber tursusu
Gun boyu 2lt su.günde 1-2 tane sekersız turk kahvesı içerim.böleee güzeller...
Bende menumu yazayim barii
Boylece utanirimda kisarimm
Sabah : acma
Oglen :1 kepce corba,2 yk kasigi patates yemegi,1/2 dilim ekmek
Ara : 1 sekersiz turk kahvesi
Ara:2 mandalina
Aksam:Salataa
Su: Stresten suyu aksattim 1 lt
Bende bugun asure yapmakla gecti
sabah 1 bardak su ve kayisi
kahvalti 1 kase nesfit
oglen tek lavasli tavuk doner
ara ceviz ve badem
ara 1 kase asure
aksam 3 kasik taze fasulye(dunden kalma :)
Ara ogun nar
spor yok bugun ama kizim kucagimda asure yaptigim icin spor yapmis kadar oldum
4 litre su
1 bardak yesil cay
yeni başladım bu hafta nesfit ama haftaya normal kahvaltıya geçicem.1 haftalık değişikliklerle kullanıcam.birde ben emziren anne olduğum için hergün 1 bardak lactamil içiyorum vucudumun eksik vitaminlerinide öyle tamamlıyorum.
facebooktan leylayla yemek saati grubudan baktım çok lezzetli oldu tavsiye ederim canım
İyi akşamlar kızlar bugun misafirim vardu anca girebildim
Menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği üzeri tereyağlı
1 yumurta
1 bardak süt
Ara ceviz ve fındık
Öğlen kısır ve havuçlu kek(misafirim vardı ikram)
Ara 1 adet muz
Akşam 4 adet köfte 1 kase yoğurt
4 litre su 1 bardak yeşilçay 1 bardak hunana stilltea 1 bardak lactamil
Spora gidemedim bugun ama kızım erken uyursa leslie le yürüyüş yapmak istiyorum..
Bugün benim doğum günüm sabah eşim öylece çıkıp gitti evden umarım gün içinde kutlar...
Günaydın Takımın güzel cici ve geleceğin fit kızlarııı
Kendimi bugün ii ve incelmiş hissediyoru bu manada herhangi bir çabam olmadı ama sanırım hayal gücümle inceliyorum
İşin şakası elbette ama aynı kıyafetlerleri giymeme rağmen hem etrafımdan hemde aynada kendime zaıflamış geliyorum
bugün tartıya cıkmadım yarın çıkacagım 2 günde bir daha ii olacakk.
Kahvaltı anlamında güne güzel başlamadım ama sağlıklı bir gün diliyorum hem kendime hem sizlere
Sevgiyle kalınn
QUOTE="Meltemkrk, post: 37607444, member: 457292"]
Oryantel bende yapıyorum biliyosun canım çok iyi terletiyor...
.
zeynebim, açma dışında herşey tastamam, kalori olarak toplamda yine az zaten açma fayda anlamında bişey değil, peynir, zeytin yumurta yesen daha tok tutar, daha sağlıklı olur, bunu en güzel sen biliyorsun zaten
afiyet olsun Aman suyu eksiltme !
Iyı ki doğdun meltemmmBugün benim doğum günüm sabah eşim öylece çıkıp gitti evden umarım gün içinde kutlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?