- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.301
gunnesh badem ve çekirdekler konusunda haklısın, dün aldığım kalori 2500kcala yakındı,doğal olarak tartıya da bu yansıdı, kilo alımı veya verimi yok:66.00
zeynep ben üniversitede callantics yapıyordum;o ara çok sıkılaşmıştım
şimdi daha yeni başladım; 10. saat callaneticsteyim,yalnız cok yüksek kalorili beslenmeye devam edersem,ince ve sıkı değil,kalın ve sıkı olacağım
her şey bir tarafa callanetics yaptığımda o günü mutlu oluyor, kendimi çok seviyorum, benim mutluluğum eşime ve çocuğuma yansıyor, callaneticsten bukadar bahsetmemim nedeni de bu; hep birlikte mutlu olalım
ayrıca callaneticsi her yaş grubundan insan yapıyor,bundan bu sporu 1 ay değil de bir ömür yapmak istiyorum,Allah nasip eder de 80 yaşına basabilirsem,hala spor yapan bir kadın olmak istiyorum
kizlar tarti konusu bende bağımlılık yapmis..ben gunde en az 10-15 kere tartiliyorum..dun karar aldim once sadece 2 kere sonra gunde 1 vs duserek haftada bire indiricem..yaa inanamazsiniz krize giriyorum tartilmak icin..tartiyi kaldirdim..sanki sigara birakiyorum yaaa..
bir de callenetics badlayacaklara siddetle tavsiye ederim..zaten basinda diyorki bu zmana kadar kullanmadiginiz kaslarınızi kullanacajsiniz..kilo verme amacl degil konturlerinizi duzeltiyor..
ben yaotigim donemde olculerimde muthis duzelmecolmustu ama kilom cok fazla farketmemisti..soyle diyim kilom 68 den 66 ya dusmustu..ama belde 4 cm kalcada 6 cm incelme olmustu..
off yaa callaetics için ne güzel şeyler yazıyorsunuz bende yapmak istiyorum ama sadece istiyorum işte, ne zaman nasıl yapıcam ki
sabah 6,30 da kalk, hazırlık vs. çocuğu kreşe bırak akşam 6'da kreşten al, markete git, evde 7 gibi oluyoruz, yemek hazırlığına giriş, gün aşırıda banyo yaptırıyorum, yemek yaparken de ayağımın altında zaten, arada onuna oyun oyna falan
saat 9,30'a kadar onunla vakit geçir, sonra uykuya geçiş derken mutfağı topla, ortalığı topla pestilim çıkıyor valla
kendimi yatağa zor atıyorum
ha bide gece 3 kere süt için kalk
neyse dün gece 1 kere uyandı da bayram oldu benim için
Gunnesh kahvaltıyı zorla yaptımmm
günaydınlarrr
sabahleyin erkenden büyük oğlumu hastaneye götürdüm endokrin kontrolleri vardı kan verdik onu eve bırakıp işe geldim öğleden sonra da sonuçları göstermeye gideceğim
herkseee merhaba çok hastayım arkadaşlar yatak döşek modundayım biraz iyi oldum girdim
meltemcim doğumgunun kutl olsun nice yaşlaraaaa
dünki menum
bolca tavuk suyuna corba ve en az 3 bardak nane limonla geçti bi gunde 1 kg vermişimdir heralde
iyi olursam etute gıdıcem 2 gundu gıtmıyorm resmen bıtkısel hayattım ya.. ee keyıfler nasıl
Kızlar oğlen yemekte puding varallahım krizzzzzzz
cok guzel olmus afiyet olsunkızlar ben dünkü menümü yazmadım dur hemen yazıveriyim
SABAH
1 dilim tahıllı ekmek
2 çeri domates
nane maydanoz
4 küp taze kaşar
ARA
çilekli aktivia
ÖĞLEN
tavuklu nudo (297 kalori)
ARA
Küçük muska böreği
AKŞAM
koca tabak buharda pişmiş karnabahar
1 yemek kaşığı mercimek
1 yemek kaşığı yoğurt
3-4 tane biberiye turşu
gece : 7-8 kestane
2 bardak yeşil çay
2-3 lt su
ayy ben de mi alsam acaba kafeinsiz...cumbo ben kafeinsiz kahve aldım, tadıı nescafe golda benziyor, işlenmiş kahve zararl aslında ama
gunnesh çalışıyorsun heralde değil mi,çalışırken cok zor spor,çocuk büyüyünce iş çıkışı belki yapılabilir
gecmiscolsun xanim..cocugun nesi vardiki..günaydınlarrr
sabahleyin erkenden büyük oğlumu hastaneye götürdüm endokrin kontrolleri vardı kan verdik onu eve bırakıp işe geldim öğleden sonra da sonuçları göstermeye gideceğim
maşallah sana devam böyle
birinin kontrolünde olmak iyi oluyor canım bir de onun söylediklerinin sdışına çıkmazsan yeme de yanında yat
valla bekliyorum sizlerden güzel bir performans
canım senin bebeğin küçük olduğu için normal ben ilk oğlum 4 aylıkken diyetisyene gittiğimde her sabah 1 yemek kaşığı pekmez vermişti
ama su miktarını artırman gerekli tatlım bol süt olması için
happy birthday to youuuu
nice mutlu yıllara tatlım
aman haaaa fazla tartılma cumbo cum bak bu hafta eksi bekliyorum senden bir de bi ara benimde öyle olmuştu sonra diyetisyen psikiatr a yönlendirmişti beni ilaç kullanmak zorunda kalmıştım kilo konusunda anksiyete bozukluğu oluşmuştu
farkındayım tatlım maşallah sana
cok gecmis olsun canim..herkseee merhaba çok hastayım arkadaşlar yatak döşek modundayım biraz iyi oldum girdim
dünki menum
bolca tavuk suyuna corba ve en az 3 bardak nane limonla geçti bi gunde 1 kg vermişimdir heralde
iyi olursam etute gıdıcem 2 gundu gıtmıyorm resmen bıtkısel hayattım ya.. ee keyıfler nasıl
ben her zaman söylerim sıkı en güzeli
sıkı bir vücudun olsun 65 iken bile fit görünürsün ama yumusak bir vücut ile 55 ken bile kilolu görünürsün.
bu callana ben başlım yavvv hatta hep birlikte başlayalımm
tatlım sabah erken kalkıyorsn biliyorum ama 1 saat daha erken kalkman mümkün olur mu ?
sana en uygunu bu gibi görünüyor.
valla deniycem, sabah 6'ta kalksam ne güzel olur, bunuda hiç aksatmamak lazım işte kesinlikle katılıyorum sıkı vücut konusuna boşuna taş gibi denmiyor,
hadi kızlar taş gibi olmaya
Günaydın Takımın güzel cici ve geleceğin fit kızlarııı
Kendimi bugün ii ve incelmiş hissediyoru bu manada herhangi bir çabam olmadı ama sanırım hayal gücümle inceliyorum
İşin şakası elbette ama aynı kıyafetlerleri giymeme rağmen hem etrafımdan hemde aynada kendime zaıflamış geliyorum
bugün tartıya cıkmadım yarın çıkacagım 2 günde bir daha ii olacakk.
Kahvaltı anlamında güne güzel başlamadım ama sağlıklı bir gün diliyorum hem kendime hem sizlere
Sevgiyle kalınn
QUOTE="Meltemkrk, post: 37607444, member: 457292"]
Oryantel bende yapıyorum biliyosun canım çok iyi terletiyor...
.
Canım teşekkür ederim yine enerjiksin bugün. Haftaya niye yoksun ya sensiz biz ne yapıcaz...Günaydın fıstıklar !!!
güzel güzel paylaşımlar olmuş, bende yorumlarımı yapıveriyim
callan cım senin küçük bebişin olduğu için zaten toleransın yüksek, badem, çekirdek vs. kuruyemişlerin kalorisinin tavan olduğunu biliyorsun, 3-5 tane okey ama fazlası senin kilo vermeni engelleyecektir.
zaten callanetics de yapmışın tebrik ediyorum
zorla neden yedin ki canım zeytinleri ? ya da sabah kahvaltısı mı zorla oldu anlayamadım ?
gayet güzel menü olmuş, biber turşusu da nazarlığı diyelim
salatalara z.yağını 1 tatlı kaşığından fazla koymayın derim
zeynebim, açma dışında herşey tastamam, kalori olarak toplamda yine az zaten açma fayda anlamında bişey değil, peynir, zeytin yumurta yesen daha tok tutar, daha sağlıklı olur, bunu en güzel sen biliyorsun zaten
afiyet olsun Aman suyu eksiltme !
afiyet olsun canım, yeni annelere iltimas çok tabi, o ceviz, bademlerin miktarları aman aşırı olmasın, lavaşlı tavuk döner yerine, şöyle tavuk sote yanında da bol yeşil salata yesen daha büyük porsiyon, daha fazla sağlık, daha az kalori
Aşureyi o kadar yapmışsın zaten yememek olmazdı afiyet olsun hem erken saatte yemişsin
elpimcim şaşkınım yukarıdaki menü neydi bu ne
yine diyorum ceviz ve fındık miktarına dikkat,
kısır okey ama havuçlu kek noo
Meltemcim nice yıllara, vücudun gençleşti, nüfusun 1 yaş aldı demek
doğumgünün kutlu olsun bak sana şarkı besteledim
Tesekkur ederim canım...Iyı ki doğdun meltemmm
Tesekkur ederim canım.nice senelere canım
biz eşimle böyle günleri kutlamama kararı aldık, açıkcası böyle olması beni çok rahatlattı çünkü bir beklenti içine girmiyorum artık, hayal kırıklığına da uğramıyorum; böyle seylerden kurtulunca kendimi daha özgür hissetmeye basladım
gunaydin canlar
harikasin tatlim..biz de 5 te kalktik..suyu ben de en az 3-4 lt iciyorum sut icin gerekli..ben sabah bal oeknez cok seviyorum ama yiyince butun gun canim tatli cekiyor..yemezsem sorunvolmuyor..
offfff harikaaaaa
gunaydinn..ben rezene iciyorum..malum emzirenlere onetilmiyor yesil cay..o degil de kahveye hasretimmmmm..
gunaydinnnn
nice yillara meltemcimmm..yeni vucut yeni yas superr
tatlım ne zamandır yapıyorsun ve ölçü olarak fayda gördünmüü ?
sekerim günaydınn
callanetics daha önce duymuştum ama neden bilmiyorum videosunu aldıktan sonra yapma fırsatı bulamadım 21 günlük bir program olduğunu ve inanılmaz incelttiğini duymuştum
sen ne zamandır yapıyorsun ve etkisini görebildin mi ?
Günaydın sekerlerrr
Harika canım umarım çok fit birisi olursun.gunnesh badem ve çekirdekler konusunda haklısın, dün aldığım kalori 2500kcala yakındı,doğal olarak tartıya da bu yansıdı, kilo alımı veya verimi yok:66.00
zeynep ben üniversitede callantics yapıyordum;o ara çok sıkılaşmıştım
şimdi daha yeni başladım; 10. saat callaneticsteyim,yalnız cok yüksek kalorili beslenmeye devam edersem,ince ve sıkı değil,kalın ve sıkı olacağım
her şey bir tarafa callanetics yaptığımda o günü mutlu oluyor, kendimi çok seviyorum, benim mutluluğum eşime ve çocuğuma yansıyor, callaneticsten bukadar bahsetmemim nedeni de bu; hep birlikte mutlu olalım
ayrıca callaneticsi her yaş grubundan insan yapıyor,bundan bu sporu 1 ay değil de bir ömür yapmak istiyorum,Allah nasip eder de 80 yaşına basabilirsem,hala spor yapan bir kadın olmak istiyorum
Evet canım bende önem veririm bakalım bu akşam bir şeyler bekliyorum...callan cim böyle kararlar hep eşlerin işine gelir zaten. Benim eşim bana hediye alırken çok stres oluyormuş çok sıkılıyormuş, daha da memnun ettiği söylenemez, bende aksine çok önem veririm özel günlere, emek harcarım, düşünürüm taşınırım, paradan daha önemli emek, bence bir maddi değeri de olacak, ama al para istediğini al da değil yani.
Ne kadar çok istesem, önem versem de hiçbir zaman karşılığını alamadım aslında ben mi fazla bişey bekliyorum anlamadım,
bu yarışmada olmam bile doğumgünü hediyesi planı benim için,
Ben öyle desem var ya özel günleri kutlamayalım diye zil takıp oynar herhalde, öyle desem bile ben yine beklerim o ayrı
Canım her sabah aç karnına çıplak 1 kez tartıl.kizlar tarti konusu bende bağımlılık yapmis..ben gunde en az 10-15 kere tartiliyorum..dun karar aldim once sadece 2 kere sonra gunde 1 vs duserek haftada bire indiricem..yaa inanamazsiniz krize giriyorum tartilmak icin..tartiyi kaldirdim..sanki sigara birakiyorum yaaa..
bir de callenetics badlayacaklara siddetle tavsiye ederim..zaten basinda diyorki bu zmana kadar kullanmadiginiz kaslarınızi kullanacajsiniz..kilo verme amacl degil konturlerinizi duzeltiyor..
ben yaotigim donemde olculerimde muthis duzelmecolmustu ama kilom cok fazla farketmemisti..soyle diyim kilom 68 den 66 ya dusmustu..ama belde 4 cm kalcada 6 cm incelme olmustu..
Mükemmel canım.kızlar ben dünkü menümü yazmadım dur hemen yazıveriyim
SABAH
1 dilim tahıllı ekmek
2 çeri domates
nane maydanoz
4 küp taze kaşar
ARA
çilekli aktivia
ÖĞLEN
ARA
Küçük muska böreği
AKŞAM
1 yemek kaşığı mercimek
1 yemek kaşığı yoğurt
3-4 tane biberiye turşu
2 bardak yeşil çay
2-3 lt su
Kaptancım geçmiş olsun. Teşekkür ederim doğum günü için.günaydınlarrr
maşallah sana devam böyle
birinin kontrolünde olmak iyi oluyor canım bir de onun söylediklerinin sdışına çıkmazsan yeme de yanında yat
valla bekliyorum sizlerden güzel bir performans
canım senin bebeğin küçük olduğu için normal ben ilk oğlum 4 aylıkken diyetisyene gittiğimde her sabah 1 yemek kaşığı pekmez vermişti
ama su miktarını artırman gerekli tatlım bol süt olması için
happy birthday to youuuu
nice mutlu yıllara tatlım
aman haaaa fazla tartılma cumbo cum bak bu hafta eksi bekliyorum senden bir de bi ara benimde öyle olmuştu sonra diyetisyen psikiatr a yönlendirmişti beni ilaç kullanmak zorunda kalmıştım kilo konusunda anksiyete bozukluğu oluşmuştu
farkındayım tatlım maşallah sana
Teşekkür ederim canım.herkseee merhaba çok hastayım arkadaşlar yatak döşek modundayım biraz iyi oldum girdim
dünki menum
Puding gibi şeyler kullanmıyoruz canım.Kızlar oğlen yemekte puding varallahım krizzzzzzz
Anladım canım sakın bırakma sende haftaya mezun olsan iyi olur aslında :)hoşgelidn meltemcim, canım haftaya iş seyehati var, cuma İstanbul'da olucam izinli de olmak istemiyorum,
izinli olursam daha gevşerim gibi geliyor bana, o yüzden devam ediyim, böylelikle yediklerime de dikkat ederim diye düşünüyorum
Telefondan buraya fotograf ekleyemiyorum kızlar.size sürpriz bi foto göstericem
ah nerde tatlım daha 4 kilo var benim mezun olmamaAnladım canım sakın bırakma sende haftaya mezun olsan iyi olur aslında :)
Evet çok şaşıracaksınız :)ama yüklemiyor altta dosya yükle diyorum olmuyor.ayy göster tabi ya
değişimini mi görücez acep ?
Hadi ya ben 1.6 kg kala bıraktım keşke bırakmasaydım.bu hafta bırakırdım tüh yaah nerde tatlım daha 4 kilo var benim mezun olmama
Telefondan buraya fotograf ekleyemiyorum kızlar.size sürpriz bi foto göstericem
Evet çok şaşıracaksınız :)ama yüklemiyor altta dosya yükle diyorum olmuyor.
Hadi ya ben 1.6 kg kala bıraktım keşke bırakmasaydım.bu hafta bırakırdım tüh ya
Evet çok şaşıracaksınız :)ama yüklemiyor altta dosya yükle diyorum olmuyor.
Hadi ya ben 1.6 kg kala bıraktım keşke bırakmasaydım.bu hafta bırakırdım tüh ya
Hoşbulduk canım Pazar'dan beri rahatsız olduğum için gelemedim ama artık buralardayımMerhabalar iyi geceler herkese
Ne güzel bisürü yeni arkadaş taze kan gelmiş Takımımıza
Ilk seferde sizleri karıştırabilirim şimdiden kusura bakmayın diyorum
Servey
Elpim
Fancy
Callen
Hoşgeldiniz
Harikasın canım ben de 36 bedeni görürüm umarım.Aynen benim mantık canım.bende 86 ile başladım 62 lerde spor yapmaya başladım ve çok inceldim. En son kaç kg yağdan gitti ölçtürmedim ama 46 bedenlerden 38-36 bedenlere düştüm...
Ben de aynı taktiği uyguluyorum ama dizi başında bir şey yiyesim gelmiyor ayrıca garipmiş kızgünaydın kızlar
günaydın cumbo
servey benim tatlıyla aram iyi değildir ama evde olduğu zaman da yerim
bir arkadasim görmezsen canın da istemez demişti, ben de bu mantıktan yola çıkarak evde tatlı bulundurmuyorum, dışarıda yiyeceklerden gözümü kaçırıyorum, internette de yemeklere bakmıyorum, yemek programı da izlemiyorum.
Tatlı ve hamurişine kendimce çarem bu.
Benim asıl sorunum ise, diziler,filmler; bunları izlerken kontrolümü kaybediyorum.O gün hiç bir şey izlemezsem çok da yemiyorum ama ne hikmetse dizi başındayken dünyayı götürüyorum.Sanki yemek yemek bir şey izlerken tatlı diğer türlü zevk vermeyen bir şey gibi...Yani bu programla benim için irade kırıcı mağlesef; benim zayıf noktam...
yediğin günden önceki günlerde iyi gitmişsin demekki canım ay 59! senin yerinde olmak için neler vermembenim cumartesi günüm beslenmem güzeldi
cumartesi :
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği 1-2 parça taze kaşar + 2 yeşil zeytin + 2 burgu peynir domates salatalık maydanoz nane
ara : mandalina
öğle : kabak yemeği yarım tabak, yarım dilim tahıllı ekmek
ara : 1 kase yoğurt
akşam: buharda kanabahar soya soslu + yağsız mantar, çarli + kırmızı biber sote
cumartesi akşamı, kayınvaldemler çaya geldi, onlar gelicek diye, börek, kek aldım ikram için
kaynım minik eklerlerden getirmiş
kayınvaldem cevizli ballı tatlıyla + kuru pasta getirmiş.
Veee ben hiçbirinden yemedim öylee baktım.
Pazar
Ama gel gelelim pazar gününe
Pazar sabahı da kahvaltıya misafirlerim vardı, onlar içinde biraz extra hazırlık yaptım tabi
Ben varya pazar sabahı yediklerimi yazsam mı yazmasam mı bilemedim, ama cozuttum.(iyi de geldi ne yalan söyliyim )
Sabah kahvaltısı zıvanadan çıktı
Akşam üzeri 4 gibi :
levrek ızgara
yeşil mevsim salatası
patlıcan köz ezme
ahtapot salatası
1 parça mısır ekmeği
4 tatlı kaşığı sıcak irmik helvası
komik olan bu sabah tartıldığımda 60,700 çıktımonca yemeğe 300 gr. gitmiş. tabi çok sevindim.
Bu haftaki hedefim 59'lu rakamlar görmek !
Evet canım. Pazartesi diyetisyene gittim 85.5'den 73.8'e düşmüşüm fakat giden yağ hala aynı o yüzden yerimde sayıyorumfancy 'cim menülerini resim olarak paylaşmışsın ama ben göremiyorum maalesef, diyetistyen desteğiyle 10 kilo vermiştin değil mi ?
bunları yazıyorum belki tekrar oluyor kızlar ama iyice sizi tanıyım istiyorum,
Birde farketmişsinizdir, bizim takımın hırsı üst üste 4 hafta 1.olmasından belli. O yüzden bu hırsımızı artırarak devam ettirelim, aman diyim kızlar göriyim sizi.
Luci cim de gelir bize koçluk desteğini yapar,
callan'cım senden şu callan'ı iyice öğrenmek istiyorum, çok önce okumuştum, ilgimi çekmişti, birebir uygulayan olarak nasıl bir değişim yaratıyor
cumbo'cum demek sende yaptın callan !
bende callan yapıp incelmek istiyorum
Ay bana lazım bu bacaklarım korkunçgüzel bacaklar için 4 nokta
Umarım canımBen daha takıma cuma günü girdim, diyete bu gun basladim :)
Gecen seneye kadar 63-64 arasinda gidip geliyordum fakat yaklasik 5 kilo aldim son 1 yılda
insaallah basaririz hep birlikte hedeflerimize ulasiriz :)
Aaa tamam canım1
yeni başlayan arkadaşlar mesajlarınızın başına günlük olarak sayısını da yazarsanız takip kolay olacaktır, bir de menü bildirimlerinizi akşam ya da ertesi gün sabah hepsini birarada yaparsanız topluca yorumlar yapabiliriz örnek olarak ben bu mesajın başına yazdığım gibi yazacaksınız
Süpper canım afiyet olsunmenüm:
sabah 5-5:30 civarı kızımla kalktık
kahvaltı:müsli
aralarda: 1 kase badem ve çekirdek,soguk çay, 3 bardak humana still tea ve bir kahve( tüm gün için geçerli)
öğlen: tavuk,büyük porsiyon salata
akşam:1 biber dolması,bir kaşık yoğurt,büyük porsiyon salata
2 litre su içildi
1 saat callanetics yapıldı
iyi akşamlar,sabaha görüsürüz
Afiyet olsun canım menün gayet başarılıHemen menümü yazayımm,
Sabah 1 bardak süt,3cevız,1kkpeynir,3zeytin(zorla yedım) ara
2bardak yesilcay,
öğlen 1kase ezogelin,1derısız tavuk kalca,salata,ara 2mandalin,1ayran-soda
Akşam buğday corbası, iki kasık hindi goğsu,2kasık bulgur,küçük kase yoğurt,2biber tursusu
Gun boyu 2lt su.günde 1-2 tane sekersız turk kahvesı içerim.böleee güzeller...
Çok az değil mi fıstık bu ve besin değeri açısından dengesiz görünüyorBende menumu yazayim barii
Boylece utanirimda kisarimm
Sabah : acma
Oglen :1 kepce corba,2 yk kasigi patates yemegi,1/2 dilim ekmek
Ara : 1 sekersiz turk kahvesi
Ara:2 mandalina
Aksam:Salataa
Su: Stresten suyu aksattim 1 lt
Aşurenin kalorisi kaç acaba? Afiyet olsun canımBende bugun asure yapmakla gecti
sabah 1 bardak su ve kayisi
kahvalti 1 kase nesfit
oglen tek lavasli tavuk doner
ara ceviz ve badem
ara 1 kase asure
aksam 3 kasik taze fasulye(dunden kalma :)
Ara ogun nar
spor yok bugun ama kizim kucagimda asure yaptigim icin spor yapmis kadar oldum
4 litre su
1 bardak yesil cay
yeni başladım bu hafta nesfit ama haftaya normal kahvaltıya geçicem.1 haftalık değişikliklerle kullanıcam.birde ben emziren anne olduğum için hergün 1 bardak lactamil içiyorum vucudumun eksik vitaminlerinide öyle tamamlıyorum.
facebooktan leylayla yemek saati grubudan baktım çok lezzetli oldu tavsiye ederim canım
Yağ yemesen daha iyi olur sanırım tatlımİyi akşamlar kızlar bugun misafirim vardu anca girebildim
Menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği üzeri tereyağlı
1 yumurta
1 bardak süt
Ara ceviz ve fındık
Öğlen kısır ve havuçlu kek(misafirim vardı ikram)
Ara 1 adet muz
Akşam 4 adet köfte 1 kase yoğurt
4 litre su 1 bardak yeşilçay 1 bardak hunana stilltea 1 bardak lactamil
Spora gidemedim bugun ama kızım erken uyursa leslie le yürüyüş yapmak istiyorum..
Ay canım tabiki kutlaaar. Nice mutlu senelere sanaaaBugün benim doğum günüm sabah eşim öylece çıkıp gitti evden umarım gün içinde kutlar...
İyi görünüyor. Afiyet olsunkızlar ben dünkü menümü yazmadım dur hemen yazıveriyim
SABAH
1 dilim tahıllı ekmek
2 çeri domates
nane maydanoz
4 küp taze kaşar
ARA
çilekli aktivia
ÖĞLEN
ARA
Küçük muska böreği
AKŞAM
1 yemek kaşığı mercimek
1 yemek kaşığı yoğurt
3-4 tane biberiye turşu
2 bardak yeşil çay
2-3 lt su
Geçmiş olsun canım ya ben de öyle tam hasta olma zamanı belli kiherkseee merhaba çok hastayım arkadaşlar yatak döşek modundayım biraz iyi oldum girdim
dünki menum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?