Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1

Çok az değil mi fıstık bu ve besin değeri açısından dengesiz görünüyor

evet tatlım az ama önceki azıtmalarımın cezasını böyle veriyorum

kesinlikle aç kalmıyorum ama ekstra isteklerimi bastırıyorum

mesela sabahh kıymalı peynirli börekler pogacalar yerine acmayı sectim

öğlen pirinç pilavı ve tatlı olmasına rağmen yemedim

akşam eşimle salata yaptık yanında içecek içmedim eşim farklı bir sey istedi rica ettim salata yedik.

yemekten sonra canım türk kahvesi istedi ( çikolatasız keyif alamıyorum ) içmedim 1 lt su içtiim yattım

Su sıralara böyle terbiye ediyorum kendimi bakalım

85 kg dan 60 a gecis

sankim sıkılasmaya ihtiyacın var he ne dersin tatlım

gel sende karar ver callan yapalım birlikte

Bazen hayatımızda böyle anlar olabiliyor hepsi geçecek tatlım ama bir seyleri düzetmekte senin elinde

doğru bir kara vermişssin tebrikler bizlerde sana destek oluruz yeterki sen iste

Mezun oldum canım ben geçen cuma.

aa daha vardı amaaa

biliyorum hedefinin %80inine kadar yaklaşırsan mezun olabiliyorsun ama senin daha azmin vardı

Kızlar siz bana cok ıyı geldınız yaaa bu gruba bayıldım.pudingi de yemedım yesem o an mutlu olcaktım ama sonra mutsuzz yerıne 1elma daha anlamlı...

tebrik ederim sekerim doğru bir karar verdin

Guzeller bu haftasonu bır geceliğine otele gıdıcez ama konsept hersey dahilnapsak acaba,normalde haftasonu spor yapmıyorumm ama kacamaklar olursa cumartesı de pazar da yuruyus cezası verdım kendıme.

telafi edeceksindir tatlım ama sen yinede dikkatli oll 1 günün cezası olmaz yahuu bütün mutfagı toplayacak halin yokk

meltem fancye yazdıkların gerçekten senin iradeni gösteriyor
yarın diye bir şey yok,geçmiş geçmişte kaldı,sadece bugun var!!!

8
Anladım canım aman dikkat et
Çok teşekkür ederim umarım bu halden kurtulurum kendime bir çeki düzen veririm

10
Bir şey sorabilir miyim? Ben yazı karakterlerimi kalıcı olarak değiştirmek istiyorum. Yani her mesaj yazdığımda kendiliğinden seçili bir şekilde şekli - rengi - büyüklüğü çıksın istiyorum. Mümkün mü bu?

8

Anladım canım aman dikkat et
Çok teşekkür ederim umarım bu halden kurtulurum kendime bir çeki düzen veririm

verirsin tabiki tatlım

bazen bendede oluyor kesintisiz 1 hafta boyunca eve gidiyorum hiçbişi yapasım gelmiyor ne diyet ne spor sonra topluyorum kendimi ama fazla uzatmamak lazım

11
verirsin tabiki tatlım

bazen bendede oluyor kesintisiz 1 hafta boyunca eve gidiyorum hiçbişi yapasım gelmiyor ne diyet ne spor sonra topluyorum kendimi ama fazla uzatmamak lazım
Bu günden kendimi zorlayacağım. Zamanla düzene girerim diye düşünüyorum. Zaten dün yaptığım kaçamakların tartıya yansımaması için spor yapmaya başlamam lazım acil

11

Bu günden kendimi zorlayacağım. Zamanla düzene girerim diye düşünüyorum. Zaten dün yaptığım kaçamakların tartıya yansımaması için spor yapmaya başlamam lazım acil

o zaman beklemeden başla sekerim illaa sabahtan başlıcam diye bir kural yokk

7
Bir kahve içip kafamı ve enerjimi toplayayım kızlar. Bugün benim miladım olsun :)
Ok canım psikolojin de önemli unutma psikolojin iyiyse her şeyi başarırsın...

meltem tekrar gel 1,6 yı ver öyle git
Canım ben cuma mezun oldum ama hala aranızdayım şuan 56 kiloyum o 600 gr verdim bile.

Evet canım 1.6 kg vardı ve bu cuma mezun olurdum kesin ama geçen cumayı seçtim artık top sizde.bu hafta 1. olmamız lazım...

meltem fancye yazdıkların gerçekten senin iradeni gösteriyor
yarın diye bir şey yok,geçmiş geçmişte kaldı,sadece bugun var!!!
Teşekkür ederim canım. geçmişi düşünüp üzüleceğime geleceğime hayallerimin gerçekleşmesiyle ilerlerim ve bu beni daha güçlü biri yapar.

tatlım hayırlısı olsun ben listede yokum ama diğer ark 1. yaparlar takımı inanıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…