Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyetisyene gitmek cok mantikli bencede canim. Ama moralini bozma mutlaka gidiyor o kilolar bende yeni dogum yaptim ama ben 8 kilo almistim normalde su an hamile kaldigim kilodayim.kardesim ise 34 kilo aldi hamileliginde 1 senede hepsini verdi icini ferah tut gider hepsi

Iyi aksamlar anca girebildim bugun asure yaptim misafirimde vardi sonra disari ciktik hic vaktim olmadi.birinci olmusum pek mutlu oldum.daha da hirslandirdi bu beni yeni haftaya daha enerjik girmemi sagladi.
menumu paylasayim hemen
sabah 1 adet kayisi ve su
kahvalti 1 yumurta 1 dilim ezine 1 dilim peksimet
ara 1 tam ceviz ve 2 kasik nar
oglen asure(az sekerli ve kase kucuk)
Ara 10 adet cubuk kraker
aksam brokoli salatasi
spor kizimla yarim saat yuruyus(kizim kucagimdaydi ve kendisi 9.5 kilo)
4 litre su
1 bardak lactamil
1 bardak still tea
1 bardak yesil cay
1 bardak turk kahvesi

Hıımm anladım canım boyun çok uzunmuş ve yaşadıkların boşver bundan sonra verirsin psikolojin önemli...

Selam güzellerrr,suan karsımda iskenderler cigköfte yıyen oğlum ve esıme inat su içiyorumoğlen de helva ve erısteye elimi surmedım sizin sayenızde.sırf nasıl yazarım dıye yemıyorumm
Canım iskender yağ, çiğ köfte zaten acı bulgur bunları hayatından zaten çıkart...

Sabah asure,1cb sut
Ara yesılelma,2bardak yesilcay
Oğlen mercımek corbası,sardalya,salata
Ara 1portakal,ayran
Aksam ustu bıftekli salata
Gun boyu 2lt su,sekersız tkahvesı[/COLOR]
Waw hiç ekmek yok çok güzel gidiyosun canım.

İnşallah canım kilo verirsin ve hamile kalırsın.

sabah 1 muz 2 mandalina peynir 5 ceviz 2 küçük parça pestil 3 kayısı
akşam 5 yaprak sarması yoğurt turşu
1.5 lt su şekersiz kahve yeşil çay içtim spor malesef yok
Canım sana tavsiyem yaprak sarmasını akşam yeme çünkü eritmesi zor oluyor... Ayrıca sabah karışık mı olmuş

Canım protein az almışsın gibi geldi.protein almazsan yüzün çöker.ayrıca çubuk krakeri boşver şekerden başka bir şey değil...ama sen bilirsin canım.

kesinlikle haklısın

londra harika,bence oralarda kilo bile verebilirsin

ben de yılbaşına 5li rakamları görürümm inşallahh

gunnesh senin işin ne

çok iyi yapmışsın
kendini üzme
normalde ben de senin gibiyim,oldum olası kilolarıma takmış bir durumdayım ama ilk aylar insan daha aç oluyor, bebeğin yeni, ona iyici alışınca, biraz daha büyüyünce,sen de yavaş yavaş kendi rutinine dönecek,kendine bakmaya başlayacaksın
ilk aylar ben sefil gibiydim,ev dağınık,kendime bakamıyordum.daha yeni yeni evimin kontrolünü almaya başladım, hergün sporumu yapıp duşumu alıyorum,eşim gelmeden süslenip püsleniyorum(yine de arada salıyorum )
bir de evde bol seyler giyme, ben olaya böyle başladım,dar seyler giyiyorum ki rahatsız olayım,ilk 4 ay diyet yapmadım ama ekmek de pek yemedim, tatlı canım cekince sütlü tatlılardan yedim,tuzlu cekince cekirdek yedim,bunlar dışında normal beslendim.böylelikle 5 kilo kendiliğinden gitti,kilolarn üçte ikisi kolay bir çabayla gidiyor ama üçte biri gitmiyor
ilk zamanlar kalori hesabı yapıyordum,abartmıyorum 3000kcaldan fazla yiyiyordum
sonuç, sen başarırsın,sana inanyorum
ayrıca meltemin taktiğini uygula,sabah tartıya çıplak çık, sonradan giysili kilonu görmek istemediğin için bir daha çıkmıyorsun,kendimden biliyorum(ben de gün içinde yüzkere çıkıyordum,simdi ise yalnızca sabahları)
ben de kendimden nefret ediyordum ama hala kilolu olsam da calanetics bir şekilde kendimi iyi güzel hatta harika hissetmemi sağlıyor,bebeğin uyurken yapabilirsin aslında,bu aralar ev işini filan salla gitsin

maşallah,çok güzel haberler

59.Menü
Bruch:
1 haşlanmış yumurta
bol maydanoz
3 küçük domates
1 kk. light peynir
16:30
1 orta boy armut
18:30
8 yk. pirinçli pırasa yemeği
2 yk. light yoğurt
#
1.5 lt su
2 kupa sade nescafe
Spor yok
helal, düşük kalorili bir menü,sen böyle giderse hemen 5li rakamlar görürsün

kesinlikle haklısın
Saol canım

Evet canım haklısın bebek olunca ilk başlarda öyle oluyor evet ama sonra toparlanıyorsun.gelirr geçer ömür kısa güzel yaşamaya bakalım sporumuzu yapıp bebişlerimizi öpelim.

maşallah,çok güzel haberler
Tesekkur ederim canım

kilo kilo üstüne, çocuğu doğurduğunda ne yapacaksın peki
ayrıca doğuma fit gir,sezeryan da normal doğumda olsa,bunların üstesinden daha kolay gelmeni sağlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…