- 22 Ağustos 2008
- 344
- 288
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.781
Tesekkurrr ederim bu takiminda ruhu harika amaelpimcim süpersin çook tebrik ediyorum, bireysel de de 1.sin, 5.takım büyüsü bozulmuyor harika !
Diyetisyene gitmek cok mantikli bencede canim. Ama moralini bozma mutlaka gidiyor o kilolar bende yeni dogum yaptim ama ben 8 kilo almistim normalde su an hamile kaldigim kilodayim.kardesim ise 34 kilo aldi hamileliginde 1 senede hepsini verdi icini ferah tut gider hepsikızlar ven bu kilo verme isini cok taktim ..gunde 20 kere tartiya cikiyorum cok debedim tartiyi kaldirdim olmuyor ..cok da üzülüyorumkiloluyim diye..biliyorum daha yeni ddoğum yaptım veririm vs ama jendimi alamıyorum ve bu duygudan nefret ediyorum..disari cikasim yok evde hrp pijamayla dolasan bir tip oldum..bugun biraz araştırma yaptim bir diyetisyene gitmeye karar verdim..pazartesi randevu aldim..bakalim belki daha kontrollu olurum ve morakm biraz daha düzelir. .
Tesekkkkuuurrrr ederimmm
Tbrkler 5, mıntıka harikasınızzz
Elpim harikasın cnmmmyeni bir Meltem doğuyor sanırımmm
Hıımm anladım canım boyun çok uzunmuş ve yaşadıkların boşver bundan sonra verirsin psikolojin önemli...iyi aksamlar arkadaslar
sahnurum aciklamis
ayrica hepinize tesekkur ederim beni araniza boyle sicak bir sekilde kabul ettiginiz icin.adini unuttum ama bir arkadasimiz cilgin bedis demis ay ne hosuma gitti anlatamam.sahnur paylasima yazdimi henuz bilmiyorum ama onay geldikten sonra beraberiz.umarim bu yenilik banada iyi gelir ve su 5-6 kiloyu veririm
meltemcim benim form meselemi sormussun canim kisaca soyle
ben ilk 118 kiloyla tanistigimda balyoz yemis gibi oldum.dogum sonrasi, ilaclarin etkisi hamilelik vs....bu kiloyu gosterdi bana.sonra 93 e kadar bir iki haftada dustum.kendice birseyler yaparken burayla tanistim ve cok kisa bir zamanda 72 ile mezun oldum. boyum 176.o donem diyet modundan cikmak boyuma guvenmek birde siki spor yaptigimdan 60 li rakamlar gibi gorunmem bana yetti.sonrasi bir tatile gittim, ordan yazlik vs.......yine 78 lerdeyim ve hoppppppppp ben burdayim eee sonuc onuda verdim ve gecen yil rahatsizlandim 10 ay tedavi gordum.hastane ev karisik bir donemde 8 kilo aldim geldim yine.buguse 74.4 um canim.aslinda devasa kilolar almadim ama siki tutup vucudumu alistiramadimda.insallah bu sefer hedefide asagi cekip 60 larda bir rakami gormek istiyorum
Canım iskender yağ, çiğ köfte zaten acı bulgur bunları hayatından zaten çıkart...Selam güzellerrr,suan karsımda iskenderler cigköfte yıyen oğlum ve esıme inat su içiyorumoğlen de helva ve erısteye elimi surmedım sizin sayenızde.sırf nasıl yazarım dıye yemıyorumm
Waw hiç ekmek yok çok güzel gidiyosun canım.Sabah asure,1cb sut
Ara yesılelma,2bardak yesilcay
Oğlen mercımek corbası,sardalya,salata
Ara 1portakal,ayran
Aksam ustu bıftekli salata
Gun boyu 2lt su,sekersız tkahvesı[/COLOR]
İnşallah canım kilo verirsin ve hamile kalırsın.Şimdi ikinci bebeğe hamile kalmak ıstıyorum ya o yuzden kilo vermek istıyorum,hamilelikte de kontrollu olurum hem.ama içimden seytan bır ses ne dıyor bılıyor musunuz nasılsa gene kilo alcan niye verıyon ki dıyorseytan işte işi yok,yoksa haklı mı
Canım sana tavsiyem yaprak sarmasını akşam yeme çünkü eritmesi zor oluyor... Ayrıca sabah karışık mı olmuşsabah 1 muz 2 mandalina peynir 5 ceviz 2 küçük parça pestil 3 kayısı
akşam 5 yaprak sarması yoğurt turşu
1.5 lt su şekersiz kahve yeşil çay içtim spor malesef yok
Canım protein az almışsın gibi geldi.protein almazsan yüzün çöker.ayrıca çubuk krakeri boşver şekerden başka bir şey değil...ama sen bilirsin canım.Iyi aksamlar anca girebildim bugun asure yaptim misafirimde vardi sonra disari ciktik hic vaktim olmadi.birinci olmusum pek mutlu oldum.daha da hirslandirdi bu beni yeni haftaya daha enerjik girmemi sagladi.
menumu paylasayim hemen
sabah 1 adet kayisi ve su
kahvalti 1 yumurta 1 dilim ezine 1 dilim peksimet
ara 1 tam ceviz ve 2 kasik nar
oglen asure(az sekerli ve kase kucuk)
Ara 10 adet cubuk kraker
aksam brokoli salatasi
spor kizimla yarim saat yuruyus(kizim kucagimdaydi ve kendisi 9.5 kilo)
4 litre su
1 bardak lactamil
1 bardak still tea
1 bardak yesil cay
1 bardak turk kahvesi
Telasim vardi bugun biraz ondan boyle oldu misafirime ikram cikardim bende yememek icin cubuk kraker yedimCanım protein az almışsın gibi geldi.protein almazsan yüzün çöker.ayrıca çubuk krakeri boşver şekerden başka bir şey değil...ama sen bilirsin canım.
kesinlikle haklısınHepimizin minikleri var eğer kaçırırsak miniklerimizin eşimizin kendimizin zamanından çalıp spor yapmak zorunda kalırız.bunu ister miyiz hayır.o halde sadık kalıyoruz ve inceliyoruz inceliyoruz inceliyoruz.ok tamam sustum.
londra harika,bence oralarda kilo bile verebilirsinben de tam zamanında şu seyehat işim olmuş, nasıl kıskanıyorum sizi,
takım yöneticilerimizin değişikliği hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim
Meltemcim'in de burada olmasını, çılgın bediş beril'in kaptanımız olmasıyla artık kimse tutamaz bu takımı,
toplight benim için hala kaptanım , beril de kaptanım
daha önceki mesajlarımda da bildirmiştim, önümüzdeki pazartesi müşteri ziyareti seyehatim var, Londra'ya gidiyorum, hazırlıklar devam ediyor, listeler numuneler vs vs. şimdiden kafam kazan gibi oldu,
akşam da işte biraz kalıcam, cuma dönüyorum, orada epey hareketli günler beni bekliyor, söz veriyorum yine eksiyle takımıma gelicem,
Valla diğer takımlara üzülüyorum, bu yarışmanın değişmez bir şampiyonu var yaşasın 5.takım.
İyi ki bu takımdayım çok şanslıyım
ben de yılbaşına 5li rakamları görürümm inşallahhmeltemcim iki arada bir derede başarı hikayeni okudum bayıldım, inşallah Kasım ayı bitmeden bende yazıcam hikayemi,
yılbaşında da 55 kiloyla yeni yaşımı kutlıycam kesin kararlıyım süpersin azimli arkadaşım
gunnesh senin işin neteşekkür ederim canım, fuara gitmiycem sadece müşteri ziyaretleri, daha doğrusu sipariş almaya çalışıcaz bakalım, fuarlar ocakta kısmetse
sipariş alırsam keyif olur da yoksa eziyet birde hesap verme işi var :)
çok iyi yapmışsınkızlar ven bu kilo verme isini cok taktim ..gunde 20 kere tartiya cikiyorum cok debedim tartiyi kaldirdim olmuyor ..cok da üzülüyorumkiloluyim diye..biliyorum daha yeni ddoğum yaptım veririm vs ama jendimi alamıyorum ve bu duygudan nefret ediyorum..disari cikasim yok evde hrp pijamayla dolasan bir tip oldum..bugun biraz araştırma yaptim bir diyetisyene gitmeye karar verdim..pazartesi randevu aldim..bakalim belki daha kontrollu olurum ve morakm biraz daha düzelir. .
maşallah,çok güzel haberlerKızlar bugün oğlum 1 yaş kontrolleri oldu ve kan değerleri çok iyiymiş tüm kan ilaclarını kesicez ve inek sütüne başlıcaz...kilosu 12 kg boyu 83 cm.mutluyum sevinçliyim tüm gün hastanede dolaştım durdum ve arada çene yaptım yeni annelerle...paylaşımlarda bulundum...
helal, düşük kalorili bir menü,sen böyle giderse hemen 5li rakamlar görürsün59.Menü
Bruch:
1 haşlanmış yumurta
bol maydanoz
3 küçük domates
1 kk. light peynir
16:30
1 orta boy armut
18:30
8 yk. pirinçli pırasa yemeği
2 yk. light yoğurt
#
1.5 lt su
2 kupa sade nescafe
Spor yok
yuppppiiiiiiiii
Tbrkler 5, mıntıka harikasınızzz
Elpim harikasın cnmmmyeni bir Meltem doğuyor sanırımmm
kesinlikle haklısınnLütfen tatlıyla alakalı örnek vermeyelimmm bak ellerım tıtrıyorsaka bır yana nefsıne hakim oldukca mutlu olunuyor.
Saol canımkesinlikle haklısın
Evet canım haklısın bebek olunca ilk başlarda öyle oluyor evet ama sonra toparlanıyorsun.gelirr geçer ömür kısa güzel yaşamaya bakalım sporumuzu yapıp bebişlerimizi öpelim.çok iyi yapmışsın
kendini üzme
normalde ben de senin gibiyim,oldum olası kilolarıma takmış bir durumdayım ama ilk aylar insan daha aç oluyor, bebeğin yeni, ona iyici alışınca, biraz daha büyüyünce,sen de yavaş yavaş kendi rutinine dönecek,kendine bakmaya başlayacaksın
ilk aylar ben sefil gibiydim,ev dağınık,kendime bakamıyordum.daha yeni yeni evimin kontrolünü almaya başladım, hergün sporumu yapıp duşumu alıyorum,eşim gelmeden süslenip püsleniyorum(yine de arada salıyorum )
bir de evde bol seyler giyme, ben olaya böyle başladım,dar seyler giyiyorum ki rahatsız olayım,ilk 4 ay diyet yapmadım ama ekmek de pek yemedim, tatlı canım cekince sütlü tatlılardan yedim,tuzlu cekince cekirdek yedim,bunlar dışında normal beslendim.böylelikle 5 kilo kendiliğinden gitti,kilolarn üçte ikisi kolay bir çabayla gidiyor ama üçte biri gitmiyor
ilk zamanlar kalori hesabı yapıyordum,abartmıyorum 3000kcaldan fazla yiyiyordum
sonuç, sen başarırsın,sana inanyorum
ayrıca meltemin taktiğini uygula,sabah tartıya çıplak çık, sonradan giysili kilonu görmek istemediğin için bir daha çıkmıyorsun,kendimden biliyorum(ben de gün içinde yüzkere çıkıyordum,simdi ise yalnızca sabahları)
ben de kendimden nefret ediyordum ama hala kilolu olsam da calanetics bir şekilde kendimi iyi güzel hatta harika hissetmemi sağlıyor,bebeğin uyurken yapabilirsin aslında,bu aralar ev işini filan salla gitsin
Tesekkur ederim canımmaşallah,çok güzel haberler
doğruu bir beslenmeSabah asure,1cb sut
Ara yesılelma,2bardak yesilcay
Oğlen mercımek corbası,sardalya,salata
Ara 1portakal,ayran
Aksam ustu bıftekli salata
Gun boyu 2lt su,sekersız tkahvesı[/COLOR]
kilo kilo üstüne, çocuğu doğurduğunda ne yapacaksın pekiŞimdi ikinci bebeğe hamile kalmak ıstıyorum ya o yuzden kilo vermek istıyorum,hamilelikte de kontrollu olurum hem.ama içimden seytan bır ses ne dıyor bılıyor musunuz nasılsa gene kilo alcan niye verıyon ki dıyorseytan işte işi yok,yoksa haklı mı
canım karatayda meyve ve sarma var mısabah 1 muz 2 mandalina peynir 5 ceviz 2 küçük parça pestil 3 kayısı
akşam 5 yaprak sarması yoğurt turşu
1.5 lt su şekersiz kahve yeşil çay içtim spor malesef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?