- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.761
kiz bende tam cafeye yaziyordummmmmmmmmBerilcimmm hayırlı olsun bitanemmm
Sen bu isi bitirmissin Canim ya nefsinle verdigin savasi kazanmana sevindimSelam güzellerrr,suan karsımda iskenderler cigköfte yıyen oğlum ve esıme inat su içiyorumoğlen de helva ve erısteye elimi surmedım sizin sayenızde.sırf nasıl yazarım dıye yemıyorumm
kiz bende tam cafeye yaziyordummmmmmmmm
canimsin ya
sik sik ziyarete gel bak bekliyorum
tecrubelerinide yaninda getirmeyi unutma sekerim
Berılcım hayırlı olsun 5.takımın bırıncı olmasını gelenek haline getırelim mi???
Sagol CanimBerılcım hayırlı olsun 5.takımın bırıncı olmasını gelenek haline getırelim mi???
Berıl can cok zorlanıyorum ama yaaa ayıp bunların yaptıgı gercektenSen bu isi bitirmissin Canim ya nefsinle verdigin savasi kazanmana sevindim
Lütfen tatlıyla alakalı örnek vermeyelimmm bak ellerım tıtrıyorSagol Canim
Bizim en buyuk savasimiz bir onceki kilomuzdan daha asagidaki rakamlari tartida gormek olsun
Birincilikte gelirse kadayif uzeri kaymakli olur
Ince halini hayat etBerıl can cok zorlanıyorum ama yaaa ayıp bunların yaptıgı gercektenartık yemezsem sonrasında yasayacagım mutlulugu dusunuyorum,
Tamam canimLütfen tatlıyla alakalı örnek vermeyelimmm bak ellerım tıtrıyorsaka bır yana nefsıne hakim oldukca mutlu olunuyor.
Kızlar oglen sardalya kızartmaydı sanırım ama baska bısey yoktu ayrıca helva erıste yemedım.aksam da ıskender çiğköfte köfte hıc ellemedım,valla bakın (ben dahi inanamıyorum)bu arada asure bıttı,kurtuldukkSabah asure,1cb sut
Ara yesılelma,2bardak yesilcay
Oğlen mercımek corbası,sardalya,salata
Ara 1portakal,ayran
Aksam ustu bıftekli salata
Gun boyu 2lt su,sekersız tkahvesı[/COLOR]
aşure hariç çok güzel menu ama bu aralarda da aşuresiz olmaz afiyet olsunSabah asure,1cb sut
Ara yesılelma,2bardak yesilcay
Oğlen mercımek corbası,sardalya,salata
Ara 1portakal,ayran
Aksam ustu bıftekli salata
Gun boyu 2lt su,sekersız tkahvesı[/COLOR]
Evet canım 2 katı alırsınız salmak yok...
Evet canım ama ben sürekli koruyorum korumak daha zor dimi ama...
Canımsın
Teşekkür ederim tatlım
Waw. neden korumuyorsun canım kilonu
Keşke bu hafta mezun olsaydım ya walla nasıl pişmanım kaptanım ya... Ama olsun artık kilomu korumam lazım zayıflamıcam daha....
Canım her şey dahil gittin ok ama ne yiyebilirsin ki zaten ihtiyacını yesen zaten güzel olur. Neyi ne zaman yiyeceğini bilirsen kilo almazsın.
Waw canım harikasın canım
1 kg mı sadece canım.sen 1,5 kg ı geçersin sıkı tutarsan...
Harika
Uydurursun canım ne var
Waw nasıl verdin canım bu kadar kiloyu ya maşallah sana...ama diğer hafta bırakma sakın...
Çok haklısın canım.
galiba yine 1.yiz canım...sen merak etme tatlım her şey yolunda olucak...
Saat 2 de gidicem tekrar doktora bakıcak kan değerlerine eğer yeterliyse şu günlük aldıgı demir ilacını kesicez...
Sakin ol canım
Sakin canım
Daha fazla vericeksin canım.
Tesekkur edeeiz canım afiyet olsun.aşureyi kaçırmak yok ok.
Canım sabah 1 yumurta fazla ve akşam tost fazla ama olsun...
Wawwww benmi birinciyimArkadaşlar biz 1. yiz ve elpin bireyselde 1. Heralde...ama yarın öğlen daha net olur... Birinci olduk diye yarın pasta börek kendimizi sevindirelim diye bir şey yok tamam mı arkadaşlar... Yarım tam gaz devam...sonuçları bildirdik geçtik evet 1. olduk zaten olacaktık bunu biliyorduk şimdi yarın için plan yapalım yine diyetimize sadık kalıp devam edelim ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?