Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam güzellerrr,suan karsımda iskenderler cigköfte yıyen oğlum ve esıme inat su içiyorumoğlen de helva ve erısteye elimi surmedım sizin sayenızde.sırf nasıl yazarım dıye yemıyorumm
Sen bu isi bitirmissin Canim ya nefsinle verdigin savasi kazanmana sevindim

kiz bende tam cafeye yaziyordummmmmmmmm
canimsin ya
sik sik ziyarete gel bak bekliyorum
tecrubelerinide yaninda getirmeyi unutma sekerim

fırsta buldukça ben heryeri geziyorum zatennn kuzumm

Berılcım hayırlı olsun 5.takımın bırıncı olmasını gelenek haline getırelim mi???

Bak bak çok ayıp ama

iradenden ötürü tbrk ederim cnmmmm

Berılcım hayırlı olsun 5.takımın bırıncı olmasını gelenek haline getırelim mi???
Sagol Canim
Bizim en buyuk savasimiz bir onceki kilomuzdan daha asagidaki rakamlari tartida gormek olsun
Birincilikte gelirse kadayif uzeri kaymakli olur

Sagol Canim
Bizim en buyuk savasimiz bir onceki kilomuzdan daha asagidaki rakamlari tartida gormek olsun
Birincilikte gelirse kadayif uzeri kaymakli olur
Lütfen tatlıyla alakalı örnek vermeyelimmm bak ellerım tıtrıyorsaka bır yana nefsıne hakim oldukca mutlu olunuyor.

Bu arada gunduz benım için ugrastıgınızdan dolayı ve bana guvendıgınız için tesekkur ederım,sızlere layık olmaya calıscam,benı sızler var ettınız.sagolun varolun

Mesela bu hafta toplight i nasıl yendıgımı goreceksınız,çok senlikli olacak burasıı

Sabah asure,1cb sut
Ara yesılelma,2bardak yesilcay
Oğlen mercımek corbası,sardalya,salata
Ara 1portakal,ayran
Aksam ustu bıftekli salata
Gun boyu 2lt su,sekersız tkahvesı[/COLOR]
Kızlar oglen sardalya kızartmaydı sanırım ama baska bısey yoktu ayrıca helva erıste yemedım.aksam da ıskender çiğköfte köfte hıc ellemedım,valla bakın (ben dahi inanamıyorum)bu arada asure bıttı,kurtuldukk

Esaa iradeyı haftasonu gostermem gerek kızlarrrr ben haftaıcı super dısıpline oluyorum ama haftasonu...

Şimdi ikinci bebeğe hamile kalmak ıstıyorum ya o yuzden kilo vermek istıyorum,hamilelikte de kontrollu olurum hem.ama içimden seytan bır ses ne dıyor bılıyor musunuz nasılsa gene kilo alcan niye verıyon ki dıyorseytan işte işi yok,yoksa haklı mı

Sabah asure,1cb sut
Ara yesılelma,2bardak yesilcay
Oğlen mercımek corbası,sardalya,salata
Ara 1portakal,ayran
Aksam ustu bıftekli salata
Gun boyu 2lt su,sekersız tkahvesı[/COLOR]
aşure hariç çok güzel menu ama bu aralarda da aşuresiz olmaz afiyet olsun

sabah 1 muz 2 mandalina peynir 5 ceviz 2 küçük parça pestil 3 kayısı
akşam 5 yaprak sarması yoğurt turşu
1.5 lt su şekersiz kahve yeşil çay içtim spor malesef yok

Hic durmayan kizim sagolsun o cok yardimci oldu kilo vermemde :))
Asure 1 tabak yedim zaten baskada kalmadi :))

Wawwww benmi birinciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…