- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.741
Günaydın hanımlar
Başlangıç kilom 61,8
Bugun 59,2
Ortalaması%4,2
Hedef kilom 54
Çokkk mutluyum
Canım arkadaşım senin mezun olmanı 4 gözle bekliyorum.yeni yaşını fit sexi bir kadın olarak kutlucaksın inşallah...meltemcim iki arada bir derede başarı hikayeni okudum bayıldım, inşallah Kasım ayı bitmeden bende yazıcam hikayemi,
yılbaşında da 55 kiloyla yeni yaşımı kutlıycam kesin kararlıyım süpersin azimli arkadaşım
ben de tam zamanında şu seyehat işim olmuş, nasıl kıskanıyorum sizi,
takım yöneticilerimizin değişikliği hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim
Meltemcim'in de burada olmasını, çılgın bediş beril'in kaptanımız olmasıyla artık kimse tutamaz bu takımı,
toplight benim için hala kaptanım , beril de kaptanım
daha önceki mesajlarımda da bildirmiştim, önümüzdeki pazartesi müşteri ziyareti seyehatim var, Londra'ya gidiyorum, hazırlıklar devam ediyor, listeler numuneler vs vs. şimdiden kafam kazan gibi oldu,
akşam da işte biraz kalıcam, cuma dönüyorum, orada epey hareketli günler beni bekliyor, söz veriyorum yine eksiyle takımıma gelicem,
Valla diğer takımlara üzülüyorum, bu yarışmanın değişmez bir şampiyonu var yaşasın 5.takım.
İyi ki bu takımdayım çok şanslıyım
güneş cim senin fuar güzel yerdeymiş bee ben dağ bayır dolaşırken sen londralarda keyif süreceksin kıskandım bak şimdi
hayırlısı ile git gel tatlım
haaa ben fuar şimdi zannetmiştim yanlış anlamışım bol kazançlı bir seyahat olur inşallahteşekkür ederim canım, fuara gitmiycem sadece müşteri ziyaretleri, daha doğrusu sipariş almaya çalışıcaz bakalım, fuarlar ocakta kısmetse
sipariş alırsam keyif olur da yoksa eziyet birde hesap verme işi var :)
Evet kaptan ben onu sormuştum sweet e oda bi arkadaş komple yapıcakmış herkese...haaa ben fuar şimdi zannetmiştim yanlış anlamışım bol kazançlı bir seyahat olur inşallah
bu arada kızlar üye avatarlarının altında takım isimlerinin yazılı olduğu bir ksım var anlatamadım sanırım ama eğer olabiliyorsa bizim takım için yaptırmaya çalışacağım
Yok yok sen söyle kaptancım yine de belki ben yanlış anlamış olabilirimbenim mesaj atmama gerek yok mu şimdi?
Kesinlikle canım diyetisyen seni dizginlicek güzel olucak her şeykızlar ven bu kilo verme isini cok taktim ..gunde 20 kere tartiya cikiyorum cok debedim tartiyi kaldirdim olmuyor ..cok da üzülüyorumkiloluyim diye..biliyorum daha yeni ddoğum yaptım veririm vs ama jendimi alamıyorum ve bu duygudan nefret ediyorum..disari cikasim yok evde hrp pijamayla dolasan bir tip oldum..bugun biraz araştırma yaptim bir diyetisyene gitmeye karar verdim..pazartesi randevu aldim..bakalim belki daha kontrollu olurum ve morakm biraz daha düzelir. .
kızlar biliyorsunuz benim işler çok yoğun şu aralar işleri devretmek için kaptan yardımcısı arıyordum beril77 arkadaşımızda eski tecrübeli bir arkadaşımız yeni takım açacaktı onun yerine ben bizim takıma kaptanlık yapmasını bende onun yardımcısı olmayı teklif ettim hm22 ve luci bizim takımın kaptan yardımcıları idi ama onlarda yoğun olduklarından dolayı püsküüte bu değişikliği yapmasını rica edeceğim haberiniz olsun meltem ve ben kaptan yardımcısı beril de takım kaptanı olacak haberiniz olsun
Yaban kazları “V” şeklinde uçarlar. Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını araştırmışlar. Araştırma sonucunda su verilere ulaşmışlar;
“V” şeklinde uçulduğunda, uçan her kuş kanat çırptığında, arkasındaki kuş için onu kaldıran birhava akımı sağlıyormuş. Böylece “V” seklinde bir formasyonda uçan kaz grubu, birbirlerinin kanat çırpışları sonucu ortaya çıkan hava akımını kullanarak uçuş menzillerini yüzde yetmiş oranında uzatıyorlarmış. Yani tek başına gidebilecekleri maksimum yolu grup halinde neredeyse ikiye katlıyorlarmış.
Bir kaz, “V” grubundan ayrıldığı anda uçmakta güçlük çekiyor. Çünkü diğer kuşların oluşturduğu hava akımının dışında kalmış oluyor. Bunun sonucunda, genellikle gruba geri dönüyor ve yoluna grupla devam ediyor.
“V” grubunun başında giden kaz hiç bir hava akımından yararlanamıyor. Bu yüzden diğerlerine oranla daha çabuk yoruluyor. Bu durumda yorulunca en arkaya geçiyor ve bu defa hemen arkasındaki kaz lider konumuna geçiyor. Bu değişim sürekli yapılıyor; böylece her kaz grubun her noktasında yer almış ve aynı oranda yorulmuş oluyor.
Uçuş hızı yavaşladığında gerideki kuşlar, daha hızlı gitmek üzere öndekileri bağırarak uyarıyorlar.
Ben hayatım boyunca takım çalışmasını bu şekilde yorumladım arkadaşlar.hepimiz aynı amaç için birleştik ve bu yolda birlik olmamız şart.
ben de tam zamanında şu seyehat işim olmuş, nasıl kıskanıyorum sizi,
takım yöneticilerimizin değişikliği hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim
Meltemcim'in de burada olmasını, çılgın bediş beril'in kaptanımız olmasıyla artık kimse tutamaz bu takımı,
toplight benim için hala kaptanım , beril de kaptanım
daha önceki mesajlarımda da bildirmiştim, önümüzdeki pazartesi müşteri ziyareti seyehatim var, Londra'ya gidiyorum, hazırlıklar devam ediyor, listeler numuneler vs vs. şimdiden kafam kazan gibi oldu,
akşam da işte biraz kalıcam, cuma dönüyorum, orada epey hareketli günler beni bekliyor, söz veriyorum yine eksiyle takımıma gelicem,
Valla diğer takımlara üzülüyorum, bu yarışmanın değişmez bir şampiyonu var yaşasın 5.takım.
İyi ki bu takımdayım çok şanslıyım
meltemcim iki arada bir derede başarı hikayeni okudum bayıldım, inşallah Kasım ayı bitmeden bende yazıcam hikayemi,
yılbaşında da 55 kiloyla yeni yaşımı kutlıycam kesin kararlıyım süpersin azimli arkadaşım
haaa ben fuar şimdi zannetmiştim yanlış anlamışım bol kazançlı bir seyahat olur inşallah
bu arada kızlar üye avatarlarının altında takım isimlerinin yazılı olduğu bir ksım var anlatamadım sanırım ama eğer olabiliyorsa bizim takım için yaptırmaya çalışacağım
benim mesaj atmama gerek yok mu şimdi?
Kızlar bugün oğlum 1 yaş kontrolleri oldu ve kan değerleri çok iyiymiş tüm kan ilaclarını kesicez ve inek sütüne başlıcaz...kilosu 12 kg boyu 83 cm.mutluyum sevinçliyim tüm gün hastanede dolaştım durdum ve arada çene yaptım yeni annelerle...paylaşımlarda bulundum...
canım bende Meltem gibi düşünüyorum çok iyi olur diyetisyen beni adam etti iyi de gidiyor şimdilikkızlar ven bu kilo verme isini cok taktim ..gunde 20 kere tartiya cikiyorum cok debedim tartiyi kaldirdim olmuyor ..cok da üzülüyorumkiloluyim diye..biliyorum daha yeni ddoğum yaptım veririm vs ama jendimi alamıyorum ve bu duygudan nefret ediyorum..disari cikasim yok evde hrp pijamayla dolasan bir tip oldum..bugun biraz araştırma yaptim bir diyetisyene gitmeye karar verdim..pazartesi randevu aldim..bakalim belki daha kontrollu olurum ve morakm biraz daha düzelir. .
Evet ben istiyorum kaptancım.canım bende Meltem gibi düşünüyorum çok iyi olur diyetisyen beni adam etti iyi de gidiyor şimdilik
Kızlar bazı arkadaşlarda görmüşsünüzdür profilimize takım adını Kuşak deniyormuş ondan yaptıracağım istemeyen var mı bir de mezun arkadaslar sizlere de istiyorum ama siz istiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?