Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım arkadaşım senin mezun olmanı 4 gözle bekliyorum.yeni yaşını fit sexi bir kadın olarak kutlucaksın inşallah...
Mezun hikayemi begendiğine sevindim öptüm canım.

güneş cim senin fuar güzel yerdeymiş bee ben dağ bayır dolaşırken sen londralarda keyif süreceksin kıskandım bak şimdi
hayırlısı ile git gel tatlım

güneş cim senin fuar güzel yerdeymiş bee ben dağ bayır dolaşırken sen londralarda keyif süreceksin kıskandım bak şimdi
hayırlısı ile git gel tatlım

teşekkür ederim canım, fuara gitmiycem sadece müşteri ziyaretleri, daha doğrusu sipariş almaya çalışıcaz bakalım, fuarlar ocakta kısmetse
sipariş alırsam keyif olur da yoksa eziyet birde hesap verme işi var :)

haaa ben fuar şimdi zannetmiştim yanlış anlamışım bol kazançlı bir seyahat olur inşallah
bu arada kızlar üye avatarlarının altında takım isimlerinin yazılı olduğu bir ksım var anlatamadım sanırım ama eğer olabiliyorsa bizim takım için yaptırmaya çalışacağım

Evet kaptan ben onu sormuştum sweet e oda bi arkadaş komple yapıcakmış herkese...

selsm kizlar..
birinciyiz yineee oleyyy..keşke ben de olsaydim listede..
internet kesilip duruyor..bir türlü alıntı yapamadim..
beril kaptanimiz olacakmis hayirli olsunnn.
guneshhcim gule gule git gulecgule gel canim..luci ve hm ne yspiyorlar acava haber alan var midir..

kızlar ven bu kilo verme isini cok taktim ..gunde 20 kere tartiya cikiyorum cok debedim tartiyi kaldirdim olmuyor ..cok da üzülüyorumkiloluyim diye..biliyorum daha yeni ddoğum yaptım veririm vs ama jendimi alamıyorum ve bu duygudan nefret ediyorum..disari cikasim yok evde hrp pijamayla dolasan bir tip oldum..bugun biraz araştırma yaptim bir diyetisyene gitmeye karar verdim..pazartesi randevu aldim..bakalim belki daha kontrollu olurum ve morakm biraz daha düzelir. .

Kızlar bugün oğlum 1 yaş kontrolleri oldu ve kan değerleri çok iyiymiş tüm kan ilaclarını kesicez ve inek sütüne başlıcaz...kilosu 12 kg boyu 83 cm.mutluyum sevinçliyim tüm gün hastanede dolaştım durdum ve arada çene yaptım yeni annelerle...paylaşımlarda bulundum...

Kesinlikle canım diyetisyen seni dizginlicek güzel olucak her şey

kaptancımm inan ben destek vermeyi çok isterdim ancak biliyorsunki elimde olmayan sebeplerden dolayı bir dönem aktif katılamayabiliyorum

yeni düzenimiz hayırlı olsun o halde

tatlım ne güzel bir paylaşım

grup içindeki kişilerin hepsinin aynı bilinci tasıması gerekirki bu sekilde bir grup oluşmuş olsun

sahsen bende bu sekilde düşünüyorum

waowww londra hee hadi bakalımm

bebişim umarım güzel geçer

umarım hedefine bu ay içinde ulaşırsın tatlımm

benim mesaj atmama gerek yok mu şimdi?

ay evet yaa ondan bende gördümm ne güzel olmuşş

canım bende Meltem gibi düşünüyorum çok iyi olur diyetisyen beni adam etti iyi de gidiyor şimdilik
Kızlar bazı arkadaşlarda görmüşsünüzdür profilimize takım adını Kuşak deniyormuş ondan yaptıracağım istemeyen var mı bir de mezun arkadaslar sizlere de istiyorum ama siz istiyormusunuz

Evet ben istiyorum kaptancım.

Yüzeycim evet canım aynı düşünmek lazım

59.Menü
Bruch:
1 haşlanmış yumurta
bol maydanoz
3 küçük domates
1 kk. light peynir
16:30
1 orta boy armut
18:30
8 yk. pirinçli pırasa yemeği
2 yk. light yoğurt
#
1.5 lt su
2 kupa sade nescafe
Spor yok

iyi aksamlar arkadaslar
sahnurum aciklamis
ayrica hepinize tesekkur ederim beni araniza boyle sicak bir sekilde kabul ettiginiz icin.adini unuttum ama bir arkadasimiz cilgin bedis demis ay ne hosuma gitti anlatamam.sahnur paylasima yazdimi henuz bilmiyorum ama onay geldikten sonra beraberiz.umarim bu yenilik banada iyi gelir ve su 5-6 kiloyu veririm
meltemcim benim form meselemi sormussun canim kisaca soyle
ben ilk 118 kiloyla tanistigimda balyoz yemis gibi oldum.dogum sonrasi, ilaclarin etkisi hamilelik vs....bu kiloyu gosterdi bana.sonra 93 e kadar bir iki haftada dustum.kendice birseyler yaparken burayla tanistim ve cok kisa bir zamanda 72 ile mezun oldum. boyum 176.o donem diyet modundan cikmak boyuma guvenmek birde siki spor yaptigimdan 60 li rakamlar gibi gorunmem bana yetti.sonrasi bir tatile gittim, ordan yazlik vs.......yine 78 lerdeyim ve hoppppppppp ben burdayim eee sonuc onuda verdim ve gecen yil rahatsizlandim 10 ay tedavi gordum.hastane ev karisik bir donemde 8 kilo aldim geldim yine.buguse 74.4 um canim.aslinda devasa kilolar almadim ama siki tutup vucudumu alistiramadimda.insallah bu sefer hedefide asagi cekip 60 larda bir rakami gormek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…