Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yediklerin ancak 1000kcal
ben buradan şunu çıkardım yemekle süt yapım ilişkisiz
çünkü bebeğin 4 aylık civarıydı sanırım, 1 yaş civarında olması gereken kiloya şimdi sahip,demekki sütünün maşallahı var ama az da yiyiyorsun.biz kendimizi çok yemek süt yapıyor diye kandırmaya devam edelim
bu arada taktir ettim,9,5 kiloyu yarım saat nasıl tasıdın
ben benim kızı 5 dakika tasıyamyorum
seni kendime örnek alıyorum

kızlar dünkü menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta+2kk peynir+6 zeytin+yeşillik+2 ceviz+yarım çay kaşığı çörek otlu bal+yarım paket etiform
öğlen:1 kase tavuk sote+1 bardak ayran
akşam:incecik hamurlu bir dilim pizza
aralarda:müsli+elma+kahve+humana still tea+1 kase çekirdek ve kuruyemiş+soğuk çay
yine kalori yüksek farkındayım
pizza konusuna açıklık getireyim,eşim istedi,ben de ince değil de incecik hamurlu siparis ettim,hamuru yok gibi bir şey,yememem gerek biliyorum ama yediğim dilim belki 200 kcal civarı bile değildi
1 saat callanetics yapıldı
3lt civarı su

menünün yağ oranı yüksek olmuş canım sporunu da yapmışsın ama afiyet olsun :)

Merhaba arkadaşlar biraz vakit buldum bir uğrayım dedim
Bizimkiler baba oğul Arabanın kış lastiklerini taktırmaya gittiler bende dışardadır yeni geldim dünkü menümü de yazıyım size
Sabah. 10-15 kuruyemiş (Fındık, Fıstık,kamu)
Ara Mısır Patlaklı form light
Öğle. Yeşil salata. Izgara köfte ekmeksiz
Ara aktivia
Akşam pazı yemeği. Brüksel lahanası

2 kadeh kırmızı şarap mandalina

Afiyet olsun canım

Wawwww benmi birinciyim
sensiiiiiinnn..harikasin canimm
biliyorum..ilkinde de 25 kilo almistim gitti hepsi..ama engelvolamiyorum bu duruma..aynaya bakinca tartiya cikinca aglamak grliyor icindn bagira bagira
ben de yılbaşına 5li rakamları görürümm inşallahh
brnce krsin gorursun iradrn cok iyi motivasyonun da yuksrk
biliyorsun yedikletimi epey szalttim spor da yapiyorum kilo vetmeye de badladim..ama yine de bunlar yetmiyor bsna ..bilemiyorum belki de haftslardir bircyere cikmadimsurekli evdeyom ondan...
dun dogrudurust bisry yemefim..aksam sut yok cocuk agliyor mama vetmek zorunda kaldim..esim kizdi bana kilon mu onemli cocugun sutu mu diye suclandirdi beni.dun aglamaktan helak oldum...bugun sabahtan beri tatli yiyorum sutum gelsin diye...derdime dert eklendi..diyetisyen sart oldu..hatta esim psikiyatriye de git diyor..
bence guzel olmus
ne mutlu sana..daha da vetirsin bu gaxla..
Spordan geldim yaklaşık 10 km koştum kendimi çok iyi hissediyorum.
her zamanki gibi harikadin
cook guzel olmus menun tebrikler

Cumbo cum bozma moralini şu Zayıflama konusunu bence çok erken Gündeme getirdin Nebil hele 3 aylık olsun sen yine abartmamaya çalış diyetisyende erken olabilir en önemlisi psikolojinin iyi olması mutlu ol sen yeter herşey hallolur
Kilo Dediğin Bedir'i yemeyiz veririz gider takma sen bunu

aynenn bence de cumbocum,ben de hergün 1 lt dondurma yiyiyordum,abartmıyorum.ek gıdalara geçince diyete baslarsın,şimdi 3000kcala kadar iznin var bence daha yeni annesin,kafanı dağıtacak seyler yap, kilo vermen gerektiği zaman gelince bunu anlayacaksıın
mesela ilklerde eşim de bana sürekli yemem için baskı yapyordu,emzirirken 5 kilo aldım 1 ayda
sonradan kilolarımla ilgili bana takılmaya başladı,o zaman kilo vermenin zamanının geldiğini anladım ve işte buradayım
bebişin uyuyunca sen de dinlen,diziler izle kafanı dağıt,dıışarı yarım saatte olsa hava almaya git,bence diyetisyene bile gitmeyebilirsin,dediğim gibi tatlı secimini sütlü tatlılardan yana kullan,ıvır zıvır yerine kuruyemiş ye,bol bol humana iç,haftalık kilo hedefini mesela 100 gr düşmek koy,ek gıdalara geçince daha büyük hedefler koyarsın kendine
yeni bebeğin var,sen de biliyorsun ilk 40 gün civarı ''annelik hüznü' diye bir şey var,bu hallerin normal,ben cocuğumla yalnz kalmaktan bile korkuyordum,eşinle hissettiğin duyguları paylaş talıım

Son düzenleme:

Berilcim çılgın bediş diyen benim ama öylesin
Maşallah boyun ne güzel 60-62 kilo sana ne çok yakışır Sülün gibi dolaşırsın evelallah
Gelirsin istediğin kiloya tez vakitte

Servetim önünde onca yasak ve çekici yemekler varken nes
Fsine yenilmemişsin tebrikler o Zararlı yiyecekleri yaklaştırmamalı başka türlü olmaz hep irade hep irade insan bitkin düşer göz görmeyecek Gönül katlanacak

sabah 1 muz 2 mandalina peynir 5 ceviz 2 küçük parça pestil 3 kayısı
akşam 5 yaprak sarması yoğurt turşu
1.5 lt su şekersiz kahve yeşil çay içtim spor malesef yok

Canım biraz Karışık bir menü olmuş sanki

Wawwww benmi birinciyim

Elpimcim çok güzel kilo verdin hemen mükâfatını aldın hem 1. Oldun hemde bizim Takımı'n en Zayıf üyesisin bizde nasip olur 50 li kilolar inşallah

Gayet düşük kalorili beslenmişsin bu gidişle uçacaksın elim Kızın da maşallah tombişmiş
Boyun kaçtı canım ?

gunnesh senin işin ne

callan cım tekstil satış pazarlama işim

Sabah biraz kuvvetli olmuş birde o Çekirdek Gözüme takılıyor afiyet olsun

Ne güzel dilacım böyle Şeyler duymak etraftan daha da vereceksin bırakmak yok

Spordan geldim yaklaşık 10 km koştum kendimi çok iyi hissediyorum.

Heyt be meltemim kim tutar seni kim geçer seni tebrik ederim yeni bir foto daha görürüz umarım yakında son halinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…