- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.801
yediklerin ancak 1000kcalIyi aksamlar anca girebildim bugun asure yaptim misafirimde vardi sonra disari ciktik hic vaktim olmadi.birinci olmusum pek mutlu oldum.daha da hirslandirdi bu beni yeni haftaya daha enerjik girmemi sagladi.
menumu paylasayim hemen
sabah 1 adet kayisi ve su
kahvalti 1 yumurta 1 dilim ezine 1 dilim peksimet
ara 1 tam ceviz ve 2 kasik nar
oglen asure(az sekerli ve kase kucuk)
Ara 10 adet cubuk kraker
aksam brokoli salatasi
spor kizimla yarim saat yuruyus(kizim kucagimdaydi ve kendisi 9.5 kilo)
4 litre su
1 bardak lactamil
1 bardak still tea
1 bardak yesil cay
1 bardak turk kahvesi
Günaydınnn inanmıyorum yaaa farkaaabugünün öncesi ve sonrası fotoğrafı
Eki Görüntüle 1296687
menünün yağ oranı yüksek olmuş canım sporunu da yapmışsın ama afiyet olsun :)kızlar dünkü menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta+2kk peynir+6 zeytin+yeşillik+2 ceviz+yarım çay kaşığı çörek otlu bal+yarım paket etiform
öğlen:1 kase tavuk sote+1 bardak ayran
akşam:incecik hamurlu bir dilim pizza
aralarda:müsli+elma+kahve+humana still tea+1 kase çekirdek ve kuruyemiş+soğuk çay
yine kalori yüksek farkındayım
pizza konusuna açıklık getireyim,eşim istedi,ben de ince değil de incecik hamurlu siparis ettim,hamuru yok gibi bir şey,yememem gerek biliyorum ama yediğim dilim belki 200 kcal civarı bile değildi
1 saat callanetics yapıldı
3lt civarı su
haklısn fancymenünün yağ oranı yüksek olmuş canım sporunu da yapmışsın ama afiyet olsun :)
Ne guzelllll canim cektiSpordan geldim yaklaşık 10 km koştum kendimi çok iyi hissediyorum.
Hey maşallah canım ya ben de spor yapma alışkanlığı edinmek istiyorum. Bacaklarım çok kalın ve selülitim var. Nereden başlamamı önerirsiniz?Spordan geldim yaklaşık 10 km koştum kendimi çok iyi hissediyorum.
Afiyet olsun canımMerhaba arkadaşlar biraz vakit buldum bir uğrayım dedim
Bizimkiler baba oğul Arabanın kış lastiklerini taktırmaya gittiler bende dışardadır yeni geldim dünkü menümü de yazıyım size
Sabah. 10-15 kuruyemiş (Fındık, Fıstık,kamu)
Ara Mısır Patlaklı form light
Öğle. Yeşil salata. Izgara köfte ekmeksiz
Ara aktivia
Akşam pazı yemeği. Brüksel lahanası
2 kadeh kırmızı şarap mandalina
sensiiiiiinnn..harikasin canimmWawwww benmi birinciyim
biliyorum..ilkinde de 25 kilo almistim gitti hepsi..ama engelvolamiyorum bu duruma..aynaya bakinca tartiya cikinca aglamak grliyor icindn bagira bagiraDiyetisyene gitmek cok mantikli bencede canim. Ama moralini bozma mutlaka gidiyor o kilolar bende yeni dogum yaptim ama ben 8 kilo almistim normalde su an hamile kaldigim kilodayim.kardesim ise 34 kilo aldi hamileliginde 1 senede hepsini verdi icini ferah tut gider hepsi
brnce krsin gorursun iradrn cok iyi motivasyonun da yuksrkben de yılbaşına 5li rakamları görürümm inşallahh
biliyorsun yedikletimi epey szalttim spor da yapiyorum kilo vetmeye de badladim..ama yine de bunlar yetmiyor bsna ..bilemiyorum belki de haftslardir bircyere cikmadimsurekli evdeyom ondan...çok iyi yapmışsın
kendini üzme
normalde ben de senin gibiyim,oldum olası kilolarıma takmış bir durumdayım ama ilk aylar insan daha aç oluyor, bebeğin yeni, ona iyici alışınca, biraz daha büyüyünce,sen de yavaş yavaş kendi rutinine dönecek,kendine bakmaya başlayacaksın
ilk aylar ben sefil gibiydim,ev dağınık,kendime bakamıyordum.daha yeni yeni evimin kontrolünü almaya başladım, hergün sporumu yapıp duşumu alıyorum,eşim gelmeden süslenip püsleniyorum(yine de arada salıyorum )
bir de evde bol seyler giyme, ben olaya böyle başladım,dar seyler giyiyorum ki rahatsız olayım,ilk 4 ay diyet yapmadım ama ekmek de pek yemedim, tatlı canım cekince sütlü tatlılardan yedim,tuzlu cekince cekirdek yedim,bunlar dışında normal beslendim.böylelikle 5 kilo kendiliğinden gitti,kilolarn üçte ikisi kolay bir çabayla gidiyor ama üçte biri gitmiyor
ilk zamanlar kalori hesabı yapıyordum,abartmıyorum 3000kcaldan fazla yiyiyordum
sonuç, sen başarırsın,sana inanyorum
ayrıca meltemin taktiğini uygula,sabah tartıya çıplak çık, sonradan giysili kilonu görmek istemediğin için bir daha çıkmıyorsun,kendimden biliyorum(ben de gün içinde yüzkere çıkıyordum,simdi ise yalnızca sabahları)
ben de kendimden nefret ediyordum ama hala kilolu olsam da calanetics bir şekilde kendimi iyi güzel hatta harika hissetmemi sağlıyor,bebeğin uyurken yapabilirsin aslında,bu aralar ev işini filan salla gitsin
bence guzel olmuskızlar dünkü menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta+2kk peynir+6 zeytin+yeşillik+2 ceviz+yarım çay kaşığı çörek otlu bal+yarım paket etiform
aralarda:müsli+elma+kahve+humana still tea+1 kase çekirdek ve kuruyemiş+soğuk çay
pizza konusuna açıklık getireyim,eşim istedi,ben de ince değil de incecik hamurlu siparis ettim,hamuru yok gibi bir şey,yememem gerek biliyorum ama yediğim dilim belki 200 kcal civarı bile değildi
3lt civarı su
ne mutlu sana..daha da vetirsin bu gaxla..Günaydın bugün etüt yok geç kalkmanın sevinci içindeyimm. Sizde keyifler nasıl??
Dün düğünde herkes ne kadr zayıflamışsın dedi çok ama çok mutluyummm.. Bi keyif yapim kahve içicem hadi öptüm sizii.
her zamanki gibi harikadinSpordan geldim yaklaşık 10 km koştum kendimi çok iyi hissediyorum.
cook guzel olmus menun tebriklerMerhaba arkadaşlar biraz vakit buldum bir uğrayım dedim
Bizimkiler baba oğul Arabanın kış lastiklerini taktırmaya gittiler bende dışardadır yeni geldim dünkü menümü de yazıyım size
Sabah. 10-15 kuruyemiş (Fındık, Fıstık,kamu)
Ara Mısır Patlaklı form light
Öğle. Yeşil salata. Izgara köfte ekmeksiz
Ara aktivia
Akşam pazı yemeği. Brüksel lahanası
2 kadeh kırmızı şarap mandalina
iyi aksamlar arkadaslar
sahnurum aciklamis
ayrica hepinize tesekkur ederim beni araniza boyle sicak bir sekilde kabul ettiginiz icin.adini unuttum ama bir arkadasimiz cilgin bedis demis ay ne hosuma gitti anlatamam.sahnur paylasima yazdimi henuz bilmiyorum ama onay geldikten sonra beraberiz.umarim bu yenilik banada iyi gelir ve su 5-6 kiloyu veririm
meltemcim benim form meselemi sormussun canim kisaca soyle
ben ilk 118 kiloyla tanistigimda balyoz yemis gibi oldum.dogum sonrasi, ilaclarin etkisi hamilelik vs....bu kiloyu gosterdi bana.sonra 93 e kadar bir iki haftada dustum.kendice birseyler yaparken burayla tanistim ve cok kisa bir zamanda 72 ile mezun oldum. boyum 176.o donem diyet modundan cikmak boyuma guvenmek birde siki spor yaptigimdan 60 li rakamlar gibi gorunmem bana yetti.sonrasi bir tatile gittim, ordan yazlik vs.......yine 78 lerdeyim ve hoppppppppp ben burdayim eee sonuc onuda verdim ve gecen yil rahatsizlandim 10 ay tedavi gordum.hastane ev karisik bir donemde 8 kilo aldim geldim yine.buguse 74.4 um canim.aslinda devasa kilolar almadim ama siki tutup vucudumu alistiramadimda.insallah bu sefer hedefide asagi cekip 60 larda bir rakami gormek istiyorum
Kızlar oglen sardalya kızartmaydı sanırım ama baska bısey yoktu ayrıca helva erıste yemedım.aksam da ıskender çiğköfte köfte hıc ellemedım,valla bakın (ben dahi inanamıyorum)bu arada asure bıttı,kurtuldukk
sabah 1 muz 2 mandalina peynir 5 ceviz 2 küçük parça pestil 3 kayısı
akşam 5 yaprak sarması yoğurt turşu
1.5 lt su şekersiz kahve yeşil çay içtim spor malesef yok
Wawwww benmi birinciyim
Iyi aksamlar anca girebildim bugun asure yaptim misafirimde vardi sonra disari ciktik hic vaktim olmadi.birinci olmusum pek mutlu oldum.daha da hirslandirdi bu beni yeni haftaya daha enerjik girmemi sagladi.
menumu paylasayim hemen
sabah 1 adet kayisi ve su
kahvalti 1 yumurta 1 dilim ezine 1 dilim peksimet
ara 1 tam ceviz ve 2 kasik nar
oglen asure(az sekerli ve kase kucuk)
Ara 10 adet cubuk kraker
aksam brokoli salatasi
spor kizimla yarim saat yuruyus(kizim kucagimdaydi ve kendisi 9.5 kilo)
4 litre su
1 bardak lactamil
1 bardak still tea
1 bardak yesil cay
1 bardak turk kahvesi
gunnesh senin işin ne
kızlar dünkü menüm
3lt civarı su
Günaydın bugün etüt yok geç kalkmanın sevinci içindeyimm. Sizde keyifler nasıl??
Dün düğünde herkes ne kadr zayıflamışsın dedi çok ama çok mutluyummm.. Bi keyif yapim kahve içicem hadi öptüm sizii.
Spordan geldim yaklaşık 10 km koştum kendimi çok iyi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?