Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkes derdı buyudukce cesaret edemezsın dıye dığruymus suan fındıgım cogu işini kendı goruyor bur daha uykusuz geceler,zombı varı dolasma kabus
Hem çalışıp hem çocuk çok zor.benim kayınvalidem olmasaydı zorlanırdım.kadın 2 günde bir geldi ve hala gelir yemeğimi yapar ben yeterki ne istediğimi söyleyim yapar getirir saolsun.

Ufaklıga mı ikinci dil?
Evet
evet canım bırakırsan geri alırsın o yüzden sürekli yapmak lazım.
Canım kader kısmet üzülme belki 2. çocugun ikiz olur.

Hem çalışıp hem çocuk çok zor.benim kayınvalidem olmasaydı zorlanırdım.kadın 2 günde bir geldi ve hala gelir yemeğimi yapar ben yeterki ne istediğimi söyleyim yapar getirir saolsun.
Nazar değmesın masallah de fıstık.aynen benım burda ne anne ne kayınvalide var.nasıl yapabılırdım kı daha yenı rahatladım da dusunuyorummm

Bu arada 3yastan sonra baslarsın 2.dile ama bence cok bunaltmamalu minnoşları çümkü yarıs atı gıbı olcaklar ztn cocukluklarını yasasınlar ama kulak dolgunlugu işe yarıyor

Nazar değmesın masallah de fıstık.aynen benım burda ne anne ne kayınvalide var.nasıl yapabılırdım kı daha yenı rahatladım da dusunuyorummm
Tek başına olmak zordur...
İkinci cocuk ikiz mihunili ve cizgili pijamalarla nasıl gorunurum acabaaaa
Ya büyük oğlan sana yardım eder merak etme o artık abi olucak
Bu arada 3yastan sonra baslarsın 2.dile ama bence cok bunaltmamalu minnoşları çümkü yarıs atı gıbı olcaklar ztn cocukluklarını yasasınlar ama kulak dolgunlugu işe yarıyor
Kulak dolgunluğu canım bahsettiğim evet

cumbocum
lutfen beni biraz dinlermisin sana anlatacaklarim var canim.
ben gurbetci bir ailenin kiziyim.babam denen dengesiz beni o.... olmayim diye amcam yengem ve babaannemin yanina getirdi.yengemin hizmetciliginden babaannem korumaya calissada amcamin elinden cogu kez alamazdi beni.annemler izine gelirken gunleri birak saatleri sayardim gelmeleriyle anne kokusunun ayrilmasi ne cabuk olurdu bilemezsin.gozumu ayirmazdim sanki baktigim her saniye kardi.hele o arabanin ardindan köpek yavrusu gibi kosmalarimi hic anlatmayim.babaannem teselli ederdi gelecekler kuzum, sende gidersin diye.ama olmuyordu tabiki...
sonra uni.ye ankaraya geldim.yurtlar vs.tam bir genclik yasadim cilginligim sanirim o yillardan kalma.esim kankimin kuzeniydi tanidigimda.o goreve baslamis bir dis hekimiylede sozluydu kendi arasinda.neyse olaylar olaylar biz evlendik.hayatimda ilk defa eevim olmustu.benimdi.anliyormusun .buda pek agiz tadiyla olmadi kv beni hic sevmedi, acikmisim, ailem yokmus, guneydogunun adeti agirmis vs..hatta adimi bile diyemiyordu yada gicikligina pril diyordu.hani su bulasik deterjani olan isim.savas hic bitmediki.birde ayni binada oturuyoruz gel gor sinemayi.bunlarda gecti derken cocugum olmadi yillaraca bir eksiklik daha.neyseki bu konuda kv nin sayesinde tedaviye basladim ve ikizlerim oldu.aramiz duzeldi.ikizlere bakti ben calistim.hayat akti hatta gereginden fazla iyi akiyordu.rüya gibiydi sanki herssey, kocam evim ailem isim derken babaannem oldu dengem bozuldu.kisirdongu bir depreyon yasaim sahip oldugum uzuvlarim gitti sanki gidisiyle.neyse hayat devam ediyor duzeldi hersey.cocuklar buyumustu ve ben cocuk denemelerine basladim yine sonuc sifir.tedaviler asilamalar vs... sonuc sifir.bir tatil donusuydu rutin muayenelerin birinde elif hanimin gelecegini ogrendik.sanki dunyayi bana verdiler.daha birkac haftalikken evi yiktirip yatak odasinin yanina kapi actirip cocuk odasi yaptirdim delilik iste.elife 10 kusuruncu hamileligimde kansrle tanistim.balyoz gibi birseydi bu.sanki o an öldüm sandim.cocuklarim perisan.bitti sandim hersey....bircok yerde tedavi icin gittim sonuc ayniydi tezelden ameliyat.elifi dogurmaya ne olursa olsun kararliydim.dr.lar uygun hafta geldiginde elifi aldilar. o gun kandildi adi ondan elif oldu yoksa nefes yada derin olma ihtimali buyuktu.elifle biz foto karelerinden ve kusmuklu elbise kokularindan sevistik bir sure.ama bu zaman zarfinda hep hayata karsi yenik durmadim duramazdim cunku cocuklarim vardi.onlar anneli buyuyecekti.benim annemi ozledigim gibi beni hic özlemeyeceklerdi.neyse sol yumurtaligimi aldirip cocugumla evimizde mutlu mesut yeni bir dogusa merhaba dedik.yine zaman akiyordu.her sey yine guzeldi bu ameliyatta bizim hayatimizin nazariydi sanki.sonra bir hamilelik daha gecirdim tek yumurtaligim oldugu halde.onu da kaybettim.nasip dedik ne derizki haktan gelene.bu arada hr 3 ayda rutin kontrollerin birinde yani bir sene once kabus geri basladi ve hastaligim tekrarladi yine sil bastan ayni acilarin ikinci tekrarini yasadik.ama bu donemde kenetliydik hep hatta bir ara bu aciyi esime niye cektiriyorumki diye intihar bile etmek istedim.ama olmadi 3 tane canim vardi. Butun bu olanlardan sonra hala hayata kafa tutabiliyorsam sen kralini yaparsin.hayta baska bir pencereden baksan.kimseyi sevemiyorsan bile kendini sevsen isi bitirebilirsin.bir gul ya yada zor geliyorsa tebessum etmeyi deneki hayatta sana göz kipsin.bunlari pek anlatmam konusmayida sevmem hatta.ama bilesin istedim senin yasadiklarin hayatini kabusa cevirmeye degermi.benim haytimi hic birsey kabusa ceviremez mesela.umarim sikilmadan okur ve benim yasadiklarim sana yeni bir umut olur ruhunu bir silkelersin.her negatif dusunceyi bedeninden defedersin ve bir yeni baslangica baslarsin.cocuk doguran kadin gucsuz olamaz sen yanlizca sahip oldugun gucun farkinda degilsin.seni kocaman öpüyorummmmm

benim ablaminda başta ikizi vardı biri düştü şimdi yeğenim 4 yaşında daha sonra tekrar hamile kaldı onlarda ikizdi ve şimdi bir yaşlarını doldurdular ikiside kız çok tatlılar birbirinin peşinden gitmeleri ne bayiliyorum ins senin de ikizin olur

merak ettim bu planlari

acele etme benimkiler yani ikizler suan 3 dil biliyorlar 15 teler
okulu iyi secer ek ders takviyesi yaparsan cok rahat lur sanada bebesede.bizim minikte yeni yeni minik kelimeleri soyluyor
gecen arabada bana yarisi tarzanca icinde bir kac ing kelime olan bir sarki verdi astsolist edasinda.acele etme canim

ergenlikte iki kizin neler yasattigini anlatmami istermisin

hayat dediginiz gibi hep inişli çıkışlı dogru olan nazarin Müsbet olmasi çünkü hayat ona gore şekilleniyor

Dağıttın beni hıçkıra hıçkıra ağladım çocugum kucagımda spora gidecektim gitmiyorum spora falan senin acını yaşıcam offff

Planlar çookkk... İşte nerden başlıcamı bilmiyorum ki nasıl doğru olur ama 2. dile yatkın olsun istiyorum sosyal yaşantısı bakımından...

Dağıttın beni hıçkıra hıçkıra ağladım çocugum kucagımda spora gidecektim gitmiyorum spora falan senin acını yaşıcam offff
ama ben aci cekmiyorumki.ben kazanmisligin ukalaligini yasiyorum.seni uzdumse özur dilerim sadece yasanan ne olaylar var cumbo demek istedim.
hakkini helal et ne olur aglattim seni

meltem spora gitmezsen vicdan azabi cekerim ve birdaha hicbirseyimi paylasmam sizinle hatta geri giderim

ama ben aci cekmiyorumki.ben kazanmisligin ukalaligini yasiyorum.seni uzdumse özur dilerim sadece yasanan ne olaylar var cumbo demek istedim.
hakkini helal et ne olur aglattim seni
Sen çok güçlüsün maşallah canım.üzüldüm cidden hayat işte. Ben şu çocugumu doyurayım tamam mı canım.gelicem 30 dk ya.spora gidecektim ama şimdi sen geldin bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…