- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.121
Tamam canım gidiyorum öptümmeltem spora gitmezsen vicdan azabi cekerim ve birdaha hicbirseyimi paylasmam sizinle hatta geri giderim
yasarken cildirticiben 4 yilik evliyim çocuğun yok ama yaş ilerledikçe sorunları daha çok arttığını biliyorum anlatirsaniz kork miyim
bende cikacam gorusuruz canimmmSen çok güçlüsün maşallah canım.üzüldüm cidden hayat işte. Ben şu çocugumu doyurayım tamam mı canım.gelicem 30 dk ya.spora gidecektim ama şimdi sen geldin bilmiyorum ki
gerçekten komik hele bir dursunlar acele is olurmu kaç yasindalaryasarken cildirtici
ama sakinlesip dusununce komik
en son bu hafta sonunki vukuatimizi anlatayimda konu degissin.abimlere gittik.benim sapsalaklar sutyen almislar haberim yok bundan.bunu takip icini doldurmuslar.abimlere gidip montu cikarttiklarinda kafayi yiyecektik
geçmiş olsun fıtık mi var belinizde ama şunu da ekliyim fotoğrafta yüzünüze bakınca güçlü bir karaktere sahip olduğunuzu yaptıklarınız doğru ve bilinçle yaptiginizin farkındasiniz dağına göre kar yağar derler ya işte siz buna orneksinizkizlar ogleden sonra yokum dr.a gidecem belim icin
Okudum hepsini bir solukta ve inanamadım.çokgüçlüsün tebrik ederim artık hayat sana iyi yüzünü göstersin sadececumbocum
lutfen beni biraz dinlermisin sana anlatacaklarim var canim.
ben gurbetci bir ailenin kiziyim.babam denen dengesiz beni o.... olmayim diye amcam yengem ve babaannemin yanina getirdi.yengemin hizmetciliginden babaannem korumaya calissada amcamin elinden cogu kez alamazdi beni.annemler izine gelirken gunleri birak saatleri sayardim gelmeleriyle anne kokusunun ayrilmasi ne cabuk olurdu bilemezsin.gozumu ayirmazdim sanki baktigim her saniye kardi.hele o arabanin ardindan köpek yavrusu gibi kosmalarimi hic anlatmayim.babaannem teselli ederdi gelecekler kuzum, sende gidersin diye.ama olmuyordu tabiki...
sonra uni.ye ankaraya geldim.yurtlar vs.tam bir genclik yasadim cilginligim sanirim o yillardan kalma.esim kankimin kuzeniydi tanidigimda.o goreve baslamis bir dis hekimiylede sozluydu kendi arasinda.neyse olaylar olaylar biz evlendik.hayatimda ilk defa eevim olmustu.benimdi.anliyormusun .buda pek agiz tadiyla olmadi kv beni hic sevmedi, acikmisim, ailem yokmus, guneydogunun adeti agirmis vs..hatta adimi bile diyemiyordu yada gicikligina pril diyordu.hani su bulasik deterjani olan isim.savas hic bitmediki.birde ayni binada oturuyoruz gel gor sinemayi.bunlarda gecti derken cocugum olmadi yillaraca bir eksiklik daha.neyseki bu konuda kv nin sayesinde tedaviye basladim ve ikizlerim oldu.aramiz duzeldi.ikizlere bakti ben calistim.hayat akti hatta gereginden fazla iyi akiyordu.rüya gibiydi sanki herssey, kocam evim ailem isim derken babaannem oldu dengem bozuldu.kisirdongu bir depreyon yasaim sahip oldugum uzuvlarim gitti sanki gidisiyle.neyse hayat devam ediyor duzeldi hersey.cocuklar buyumustu ve ben cocuk denemelerine basladim yine sonuc sifir.tedaviler asilamalar vs... sonuc sifir.bir tatil donusuydu rutin muayenelerin birinde elif hanimin gelecegini ogrendik.sanki dunyayi bana verdiler.daha birkac haftalikken evi yiktirip yatak odasinin yanina kapi actirip cocuk odasi yaptirdim delilik iste.elife 10 kusuruncu hamileligimde kansrle tanistim.balyoz gibi birseydi bu.sanki o an öldüm sandim.cocuklarim perisan.bitti sandim hersey....bircok yerde tedavi icin gittim sonuc ayniydi tezelden ameliyat.elifi dogurmaya ne olursa olsun kararliydim.dr.lar uygun hafta geldiginde elifi aldilar. o gun kandildi adi ondan elif oldu yoksa nefes yada derin olma ihtimali buyuktu.elifle biz foto karelerinden ve kusmuklu elbise kokularindan sevistik bir sure.ama bu zaman zarfinda hep hayata karsi yenik durmadim duramazdim cunku cocuklarim vardi.onlar anneli buyuyecekti.benim annemi ozledigim gibi beni hic özlemeyeceklerdi.neyse sol yumurtaligimi aldirip cocugumla evimizde mutlu mesut yeni bir dogusa merhaba dedik.yine zaman akiyordu.her sey yine guzeldi bu ameliyatta bizim hayatimizin nazariydi sanki.sonra bir hamilelik daha gecirdim tek yumurtaligim oldugu halde.onu da kaybettim.nasip dedik ne derizki haktan gelene.bu arada hr 3 ayda rutin kontrollerin birinde yani bir sene once kabus geri basladi ve hastaligim tekrarladi yine sil bastan ayni acilarin ikinci tekrarini yasadik.ama bu donemde kenetliydik hep hatta bir ara bu aciyi esime niye cektiriyorumki diye intihar bile etmek istedim.ama olmadi 3 tane canim vardi. Butun bu olanlardan sonra hala hayata kafa tutabiliyorsam sen kralini yaparsin.hayta baska bir pencereden baksan.kimseyi sevemiyorsan bile kendini sevsen isi bitirebilirsin.bir gul ya yada zor geliyorsa tebessum etmeyi deneki hayatta sana göz kipsin.bunlari pek anlatmam konusmayida sevmem hatta.ama bilesin istedim senin yasadiklarin hayatini kabusa cevirmeye degermi.benim haytimi hic birsey kabusa ceviremez mesela.umarim sikilmadan okur ve benim yasadiklarim sana yeni bir umut olur ruhunu bir silkelersin.her negatif dusunceyi bedeninden defedersin ve bir yeni baslangica baslarsin.cocuk doguran kadin gucsuz olamaz sen yanlizca sahip oldugun gucun farkinda degilsin.seni kocaman öpüyorummmmm
İzmir başkadır hergün farklı bir yerine aşık olursun ..ben de izmirde üniyi okudum,çok severim izmiri
evet kesinlikle haklısın; insan kendisinin doktoru olabilmeyi bilmeli.Çocuk uyansada spora gitsem ya
aynenSpor yaptıkca yapılan bışey resmen bağımlılık yapıyor ben de ikindı yapıcam 45 dk yuruyecemmm
canım her şeyde vardır bir hayırBır ara yapmıştım suan yuruyorum sadece.bu arada sporu bırakmanın sonu da beter bunu unutmadan yapmalı haftaya tekrar haftada 3gune cevırcem.
Omrum boyu ıkızlerım olsun dıye dua ederdım ve allah dogal yolla verdı ama tutunamadı.çok agladım ama hayır vardı onda.
Mrb canım önceden kullanıcı adı ne idi.Merhaba hanımlar güzel bir hafta hepimizin olsun. Benimde pilatesim var oraya gideceğim birazdan.bu arada kullanıcı adım değişti haberiniz olsun.öpüyorum hepinizi
Evet canımevet kesinlikle haklısın; insan kendisinin doktoru olabilmeyi bilmeli.
Woooohoooww inan ben hissettim senin rahatlığını canım.aynen
ben de bugun callanetics yaptıım,annem sağolsun bebiişime koşturmadan kafam rahat yapabildim,varlığını unuttuğum kaslarımı hissetmeye başladım,egzersizi yaparken gözlerimi kapattim ve çalışan kasımı hissettim,karnımın yanmasından zevk aldım ve duş sonrası rahat ve hafif olmanın iyiliğini hissettim.pozitifim özgüvenliyim :)
Aynen canım bende onu sorucaktım arada kaynadı sorman iyi olmuşberil çocuğuna ne zaman ve nasıl dil öğrenimine başladın
ben geç öğrendiğim için,dil konusunda zorluk çektim,eşim de,çocuğumun rahatlıkla öğrenmesini istiyorum
eski kullanıcı adınız neydi tanişiyormuyuzMerhaba hanımlar güzel bir hafta hepimizin olsun. Benimde pilatesim var oraya gideceğim birazdan.bu arada kullanıcı adım değişti haberiniz olsun.öpüyorum hepinizi
Naptın berılcan yaa aglattın dagıttın rahatlattınnn saygıyla egılıyorum,haftasonu ben de travma duzeyınde. Olaylar yasadım ama devede kulakmışş gercekten muthişsin fıstık gıbısın daha ne olsun.ben de toparladım bugun için ne kararlar almıstım oysa ama sabah dedım ki sen annesın sacmalama senın salma hakkın yok...severek okudum ne guzel bır yer oldu burası.insanlar neden psıkolga gıdermıs bılıyor musunuz konusup rahatlamak için.burdan ote degıldır sanırumcumbocum
lutfen beni biraz dinlermisin sana anlatacaklarim var canim.
ben gurbetci bir ailenin kiziyim.babam denen dengesiz beni o.... olmayim diye amcam yengem ve babaannemin yanina getirdi.yengemin hizmetciliginden babaannem korumaya calissada amcamin elinden cogu kez alamazdi beni.annemler izine gelirken gunleri birak saatleri sayardim gelmeleriyle anne kokusunun ayrilmasi ne cabuk olurdu bilemezsin.gozumu ayirmazdim sanki baktigim her saniye kardi.hele o arabanin ardindan köpek yavrusu gibi kosmalarimi hic anlatmayim.babaannem teselli ederdi gelecekler kuzum, sende gidersin diye.ama olmuyordu tabiki...
sonra uni.ye ankaraya geldim.yurtlar vs.tam bir genclik yasadim cilginligim sanirim o yillardan kalma.esim kankimin kuzeniydi tanidigimda.o goreve baslamis bir dis hekimiylede sozluydu kendi arasinda.neyse olaylar olaylar biz evlendik.hayatimda ilk defa eevim olmustu.benimdi.anliyormusun .buda pek agiz tadiyla olmadi kv beni hic sevmedi, acikmisim, ailem yokmus, guneydogunun adeti agirmis vs..hatta adimi bile diyemiyordu yada gicikligina pril diyordu.hani su bulasik deterjani olan isim.savas hic bitmediki.birde ayni binada oturuyoruz gel gor sinemayi.bunlarda gecti derken cocugum olmadi yillaraca bir eksiklik daha.neyseki bu konuda kv nin sayesinde tedaviye basladim ve ikizlerim oldu.aramiz duzeldi.ikizlere bakti ben calistim.hayat akti hatta gereginden fazla iyi akiyordu.rüya gibiydi sanki herssey, kocam evim ailem isim derken babaannem oldu dengem bozuldu.kisirdongu bir depreyon yasaim sahip oldugum uzuvlarim gitti sanki gidisiyle.neyse hayat devam ediyor duzeldi hersey.cocuklar buyumustu ve ben cocuk denemelerine basladim yine sonuc sifir.tedaviler asilamalar vs... sonuc sifir.bir tatil donusuydu rutin muayenelerin birinde elif hanimin gelecegini ogrendik.sanki dunyayi bana verdiler.daha birkac haftalikken evi yiktirip yatak odasinin yanina kapi actirip cocuk odasi yaptirdim delilik iste.elife 10 kusuruncu hamileligimde kansrle tanistim.balyoz gibi birseydi bu.sanki o an öldüm sandim.cocuklarim perisan.bitti sandim hersey....bircok yerde tedavi icin gittim sonuc ayniydi tezelden ameliyat.elifi dogurmaya ne olursa olsun kararliydim.dr.lar uygun hafta geldiginde elifi aldilar. o gun kandildi adi ondan elif oldu yoksa nefes yada derin olma ihtimali buyuktu.elifle biz foto karelerinden ve kusmuklu elbise kokularindan sevistik bir sure.ama bu zaman zarfinda hep hayata karsi yenik durmadim duramazdim cunku cocuklarim vardi.onlar anneli buyuyecekti.benim annemi ozledigim gibi beni hic özlemeyeceklerdi.neyse sol yumurtaligimi aldirip cocugumla evimizde mutlu mesut yeni bir dogusa merhaba dedik.yine zaman akiyordu.her sey yine guzeldi bu ameliyatta bizim hayatimizin nazariydi sanki.sonra bir hamilelik daha gecirdim tek yumurtaligim oldugu halde.onu da kaybettim.nasip dedik ne derizki haktan gelene.bu arada hr 3 ayda rutin kontrollerin birinde yani bir sene once kabus geri basladi ve hastaligim tekrarladi yine sil bastan ayni acilarin ikinci tekrarini yasadik.ama bu donemde kenetliydik hep hatta bir ara bu aciyi esime niye cektiriyorumki diye intihar bile etmek istedim.ama olmadi 3 tane canim vardi. Butun bu olanlardan sonra hala hayata kafa tutabiliyorsam sen kralini yaparsin.hayta baska bir pencereden baksan.kimseyi sevemiyorsan bile kendini sevsen isi bitirebilirsin.bir gul ya yada zor geliyorsa tebessum etmeyi deneki hayatta sana göz kipsin.bunlari pek anlatmam konusmayida sevmem hatta.ama bilesin istedim senin yasadiklarin hayatini kabusa cevirmeye degermi.benim haytimi hic birsey kabusa ceviremez mesela.umarim sikilmadan okur ve benim yasadiklarim sana yeni bir umut olur ruhunu bir silkelersin.her negatif dusunceyi bedeninden defedersin ve bir yeni baslangica baslarsin.cocuk doguran kadin gucsuz olamaz sen yanlizca sahip oldugun gucun farkinda degilsin.seni kocaman öpüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?