Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 4 yilik evliyim çocuğun yok ama yaş ilerledikçe sorunları daha çok arttığını biliyorum anlatirsaniz kork miyim
yasarken cildirtici
ama sakinlesip dusununce komik
en son bu hafta sonunki vukuatimizi anlatayimda konu degissin.abimlere gittik.benim sapsalaklar sutyen almislar haberim yok bundan.bunu takip icini doldurmuslar.abimlere gidip montu cikarttiklarinda kafayi yiyecektik

gerçekten komik hele bir dursunlar acele is olurmu kaç yasindalar

kizlar ogleden sonra yokum dr.a gidecem belim icin
geçmiş olsun fıtık mi var belinizde ama şunu da ekliyim fotoğrafta yüzünüze bakınca güçlü bir karaktere sahip olduğunuzu yaptıklarınız doğru ve bilinçle yaptiginizin farkındasiniz dağına göre kar yağar derler ya işte siz buna orneksiniz

Okudum hepsini bir solukta ve inanamadım.çokgüçlüsün tebrik ederim artık hayat sana iyi yüzünü göstersin sadece

Merhaba hanımlar güzel bir hafta hepimizin olsun. Benimde pilatesim var oraya gideceğim birazdan.bu arada kullanıcı adım değişti haberiniz olsun.öpüyorum hepinizi

Spor yaptıkca yapılan bışey resmen bağımlılık yapıyor ben de ikindı yapıcam 45 dk yuruyecemmm
aynen
ben de bugun callanetics yaptıım,annem sağolsun bebiişime koşturmadan kafam rahat yapabildim,varlığını unuttuğum kaslarımı hissetmeye başladım,egzersizi yaparken gözlerimi kapattim ve çalışan kasımı hissettim,karnımın yanmasından zevk aldım ve duş sonrası rahat ve hafif olmanın iyiliğini hissettim.pozitifim özgüvenliyim :)

s
canım her şeyde vardır bir hayır
bizim ailede nerdeyse herkesin ikizi var,dayım il teyzem ikiz,teyzemin ikizleri var ve benim kardeşlerim de ikiz
annem Allah düşman başına bile vermesin der
okadar zor oluyor ki ikiz
benim kızımın tek olduğunu öğrenince cok rahatladık biz

Merhaba hanımlar güzel bir hafta hepimizin olsun. Benimde pilatesim var oraya gideceğim birazdan.bu arada kullanıcı adım değişti haberiniz olsun.öpüyorum hepinizi
Mrb canım önceden kullanıcı adı ne idi.

evet kesinlikle haklısın; insan kendisinin doktoru olabilmeyi bilmeli.
Evet canım
Woooohoooww inan ben hissettim senin rahatlığını canım.

Mrb kızlar 10 km yürüdüm çocukla ancak oldu.1 saatlik spor 2 saatte ancak bitti.çocugu yatagına koydum direkt uyudu bende duş aldım ve hemen geldim buraya.ama nasıl uykum var anlatamam sizee ya fakat uyumucam ikindi uyudugumda kabuslar görüyorum...amaan olsun göreyim zaten kimse yok uyucam ben öptüm sizi

beril çocuğuna ne zaman ve nasıl dil öğrenimine başladın
ben geç öğrendiğim için,dil konusunda zorluk çektim,eşim de,çocuğumun rahatlıkla öğrenmesini istiyorum

akşam menumu hiç yimek canım istemiyor açlıkda hissetmiyorum günde bir öğünde olmaz ama karatay hocanın dediği gibi bol terayağlı omlet adamı çok tok tutuyor ama sonra ki saatlerde yersem neyse gidiyorum mutfağa

Naptın berılcann ağlattın rahatlattın dagıttın
Naptın berılcan yaa aglattın dagıttın rahatlattınnn saygıyla egılıyorum,haftasonu ben de travma duzeyınde. Olaylar yasadım ama devede kulakmışş gercekten muthişsin fıstık gıbısın daha ne olsun.ben de toparladım bugun için ne kararlar almıstım oysa ama sabah dedım ki sen annesın sacmalama senın salma hakkın yok...severek okudum ne guzel bır yer oldu burası.insanlar neden psıkolga gıdermıs bılıyor musunuz konusup rahatlamak için.burdan ote degıldır sanırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…