- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.141
Karatayı hiç denemedim canım ama yapanlar zayıflafıklatını söylüyor senin durum nasıl?akşam menumu hiç yimek canım istemiyor açlıkda hissetmiyorum günde bir öğünde olmaz ama karatay hocanın dediği gibi bol terayağlı omlet adamı çok tok tutuyor ama sonra ki saatlerde yersem neyse gidiyorum mutfağa
Tabi tabi öyle canım ben bi ara kendi anneme kayınvalidemi çekiştirecektim annem bana anlatma dedi kendin hallet, eşime de kendi annesini çekiştiremem iyice patladım.kadının yaptıgı bir şey de yok çok iyi ve ben bundan sıkılıyorum kadını kıramıyorum falan filan... Dedim ben konuşamıyorum psikologa gidicem eşim şaşırdı neden bana anlat dedi ne olursa olsun...bende anlattım annen böyle böyle çok ince hiçbir şey diyemiyorum falan oda güldü bana eşime de gıcık olmuştum... Sonra patladım çatladım yuvarlandım geçtiNaptın berılcann ağlattın rahatlattın dagıttın
Naptın berılcan yaa aglattın dagıttın rahatlattınnn saygıyla egılıyorum,haftasonu ben de travma duzeyınde. Olaylar yasadım ama devede kulakmışş gercekten muthişsin fıstık gıbısın daha ne olsun.ben de toparladım bugun için ne kararlar almıstım oysa ama sabah dedım ki sen annesın sacmalama senın salma hakkın yok...severek okudum ne guzel bır yer oldu burası.insanlar neden psıkolga gıdermıs bılıyor musunuz konusup rahatlamak için.burdan ote degıldır sanırum
Elpim cnm eski kullanıcı adımMrb canım önceden kullanıcı adı ne idi.
Evet canım
Woooohoooww inan ben hissettim senin rahatlığını canım.
Tazım canım ben dün.kullanıcı adım değişti sanemsu0606 ex elpim :)Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım şu an araziye çıkıyorum takım sizlere ve Beril e emanet
Yukarıdaki Mesajı sabah yazmıştım gitmemiş tüm gün arazideydim şimdi Ankara'ya dönüyorum tel çekmeye basşladı
Elpim 1. Ler sırrını paylaşıyor kısmına yazman lazım berile veya melteme sor canım müsait olunca yazarım
sanem daha güzel olmuş elpimSelammm kızımla pilates yaptık geldik.birazda dolaştık. Bu arada ben elpim kullanıcı adım değişti kızlar
sevinirim canımsanem daha güzel olmuş elpim
bundan sonra sanem diyeceğim,olurmu :)
ba-yil-dimMenümüze gelince
Sabah 1 bardak ılık su
Kahvaltı
1 dilim osmanlı ekmeği
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çatal petek bal
Domates salatalık
Ara 1 bardak süt ve muz
Öğlen yoğurtlu buğday salata
Ara 5 badem
Akşam tavuk ızgara ve salata
4 litre su
1 saat pilates
kiz bu dun birara gordugumuz sarisin afetttttttElpim cnm eski kullanıcı adım
Günaydın arkadaşlar,
Eveeett bugün pazartesi yeni bir gün güzel bir gün mis gibi güneş doğuyor karşımda...ben ise, ılık suyumu içtim kahvaltı hazırlıyorum.beyim işe gidecek.çocuğu doyurucam.evi toparlıcam.sonra size çok güzel bir içecek tarifi vericem tarçınlı.ok.
Toksin arındırıcı - metabolizma hızlandırıcı karışım
2-3 adet kabuk tarçın, 1 tatlı kaşığı tane karanfil
1 demet maydanoz
1 adet 4 e bölünmüş elma ( kabuğuyla beraber)
1 adet 4 e bölünmüş limon ( kabuğuyla )
Tüm malzemeleri 1-1.5 lt kaynamış suda 10 dk bekletip ve sogutularak içilmeli.
Öğünlerden 10 dk sonra 2 şer bardak içiniz.
En fazla 3 öğün için kullanınız ve hergün taze yapınız...
Kızlar kilo verdıgımın farkındayım,onceden soledım mı bılmıyorum,benım zayıf noktam tatlı yemek.ben yaklasık 2,5 hafta oldu pek yemıyorum.hergun kutu kutu cıkolata yoyorsum yemek yemesem de olurdu.yemekle cok aram yok.tatlı tatlı tatlı...
Günaydın size havalimanından sesleniyorum birazdan uçağa binicem kendinize iyi bakın hafif bir haftageçirin sevgiler
Gunaydin kizlar
Belim cok agriyor gelemedim
Birazdan kizi oyun grubuna goturecegim ordan dr.gidecegim gecmiside okuyamadim kusura bakmayin ama aksama telafi edecegim.
Yarim saatlik saguna esortmanlarimla yürüyüş yapıyorum: )
Bu arada oğlum ikizdi ama dıgerı tutunamadı
Hem çalışıp hem çocuk çok zor.benim kayınvalidem olmasaydı zorlanırdım.kadın 2 günde bir geldi ve hala gelir yemeğimi yapar ben yeterki ne istediğimi söyleyim yapar getirir saolsun.
cumbocum
lutfen beni biraz dinlermisin sana anlatacaklarim var canim.
ben gurbetci bir ailenin kiziyim.babam denen dengesiz beni o.... olmayim diye amcam yengem ve babaannemin yanina getirdi.yengemin hizmetciliginden babaannem korumaya calissada amcamin elinden cogu kez alamazdi beni.annemler izine gelirken gunleri birak saatleri sayardim gelmeleriyle anne kokusunun ayrilmasi ne cabuk olurdu bilemezsin.gozumu ayirmazdim sanki baktigim her saniye kardi.hele o arabanin ardindan köpek yavrusu gibi kosmalarimi hic anlatmayim.babaannem teselli ederdi gelecekler kuzum, sende gidersin diye.ama olmuyordu tabiki...
sonra uni.ye ankaraya geldim.yurtlar vs.tam bir genclik yasadim cilginligim sanirim o yillardan kalma.esim kankimin kuzeniydi tanidigimda.o goreve baslamis bir dis hekimiylede sozluydu kendi arasinda.neyse olaylar olaylar biz evlendik.hayatimda ilk defa eevim olmustu.benimdi.anliyormusun .buda pek agiz tadiyla olmadi kv beni hic sevmedi, acikmisim, ailem yokmus, guneydogunun adeti agirmis vs..hatta adimi bile diyemiyordu yada gicikligina pril diyordu.hani su bulasik deterjani olan isim.savas hic bitmediki.birde ayni binada oturuyoruz gel gor sinemayi.bunlarda gecti derken cocugum olmadi yillaraca bir eksiklik daha.neyseki bu konuda kv nin sayesinde tedaviye basladim ve ikizlerim oldu.aramiz duzeldi.ikizlere bakti ben calistim.hayat akti hatta gereginden fazla iyi akiyordu.rüya gibiydi sanki herssey, kocam evim ailem isim derken babaannem oldu dengem bozuldu.kisirdongu bir depreyon yasaim sahip oldugum uzuvlarim gitti sanki gidisiyle.neyse hayat devam ediyor duzeldi hersey.cocuklar buyumustu ve ben cocuk denemelerine basladim yine sonuc sifir.tedaviler asilamalar vs... sonuc sifir.bir tatil donusuydu rutin muayenelerin birinde elif hanimin gelecegini ogrendik.sanki dunyayi bana verdiler.daha birkac haftalikken evi yiktirip yatak odasinin yanina kapi actirip cocuk odasi yaptirdim delilik iste.elife 10 kusuruncu hamileligimde kansrle tanistim.balyoz gibi birseydi bu.sanki o an öldüm sandim.cocuklarim perisan.bitti sandim hersey....bircok yerde tedavi icin gittim sonuc ayniydi tezelden ameliyat.elifi dogurmaya ne olursa olsun kararliydim.dr.lar uygun hafta geldiginde elifi aldilar. o gun kandildi adi ondan elif oldu yoksa nefes yada derin olma ihtimali buyuktu.elifle biz foto karelerinden ve kusmuklu elbise kokularindan sevistik bir sure.ama bu zaman zarfinda hep hayata karsi yenik durmadim duramazdim cunku cocuklarim vardi.onlar anneli buyuyecekti.benim annemi ozledigim gibi beni hic özlemeyeceklerdi.neyse sol yumurtaligimi aldirip cocugumla evimizde mutlu mesut yeni bir dogusa merhaba dedik.yine zaman akiyordu.her sey yine guzeldi bu ameliyatta bizim hayatimizin nazariydi sanki.sonra bir hamilelik daha gecirdim tek yumurtaligim oldugu halde.onu da kaybettim.nasip dedik ne derizki haktan gelene.bu arada hr 3 ayda rutin kontrollerin birinde yani bir sene once kabus geri basladi ve hastaligim tekrarladi yine sil bastan ayni acilarin ikinci tekrarini yasadik.ama bu donemde kenetliydik hep hatta bir ara bu aciyi esime niye cektiriyorumki diye intihar bile etmek istedim.ama olmadi 3 tane canim vardi. Butun bu olanlardan sonra hala hayata kafa tutabiliyorsam sen kralini yaparsin.hayta baska bir pencereden baksan.kimseyi sevemiyorsan bile kendini sevsen isi bitirebilirsin.bir gul ya yada zor geliyorsa tebessum etmeyi deneki hayatta sana göz kipsin.bunlari pek anlatmam konusmayida sevmem hatta.ama bilesin istedim senin yasadiklarin hayatini kabusa cevirmeye degermi.benim haytimi hic birsey kabusa ceviremez mesela.umarim sikilmadan okur ve benim yasadiklarim sana yeni bir umut olur ruhunu bir silkelersin.her negatif dusunceyi bedeninden defedersin ve bir yeni baslangica baslarsin.cocuk doguran kadin gucsuz olamaz sen yanlizca sahip oldugun gucun farkinda degilsin.seni kocaman öpüyorummmmm
selam tombislerim dombili kaptaniniz sesleniyorrrrrrrrrr
kizlar oncelikle hepinizden ozur dilerim uzdugum icin, ama sanki bunu anlatmam gerekiyordu dunde bugunde birkac yasamdan firar eden arkadasima bir nebze olsun baska bir pencereden bakilabilecegini soyledim.
hayat bana cok seyde verdi kizlar
20 yila yakindir sevildigimi hisseettigim bir esim
dunya tatlisi saglikli 3 cocugum
ve sikintisiz bir hayatim oldu sukurki....bir aldiysa 10 da verdi.hakkini yemeyim.
simdi dil konusuna geleyim ben frankfurt dogumluyum ana dilimde almanca,
esim dr.ingilizcesi ana dili gibidir.ama ikizlerim ozel bir okula gittiler yuvasida dahil ve ingilizce ordan ogrenildi.cunku okul ing. egitim veriyocat pat almancaya heveleri vardi secmeli dersleride alm oldu.ama hala ders aliyorlar okula ek olarak.
Merhaba hanımlar güzel bir hafta hepimizin olsun. Benimde pilatesim var oraya gideceğim birazdan.bu arada kullanıcı adım değişti haberiniz olsun.öpüyorum hepinizi
Mrb kızlar 10 km yürüdüm çocukla ancak oldu.1 saatlik spor 2 saatte ancak bitti.çocugu yatagına koydum direkt uyudu bende duş aldım ve hemen geldim buraya.ama nasıl uykum var anlatamam sizee ya fakat uyumucam ikindi uyudugumda kabuslar görüyorum...amaan olsun göreyim zaten kimse yok uyucam ben öptüm sizi
Teşekkür ederim canımba-yil-dim
baska ne deyim
:)))kiz bu dun birara gordugumuz sarisin afettttttt
sanirim 6. hissimi püskütte soylemisti yakinda bende inanacam.tatlım paylaşım için tesekkür ederizz çok hoş olduu
o sabahları sıkıştırdığın asureleri ne yapacagız sekerimmm
işin sakası onları biraz azalt kuzum yaaa
senin kadar olmasada gününü çikolatasız geçirmeyen biriydim ama çok uzun süredir bu duruma dur dedim ama bazen dur diyemediğim anlar oluyor çok şükür suan gayet ii gidiyorumm
keyifli günler sekerimm
geçmiş olsun berilcim bel çok önemli ayağada vuruyor neyin var acaba ?
tatlım katıldığnnı görmedim hoşgeldinn
canım başın sağolsun herseyde bir hayır vardır
ah be canım yaa keşke benimde doğacak çocuklarıma bakabilecek birileri olsa bende çocuk yapardım ama malesef mantıklı davranmak zorundayım
biliyorum çocuk bereketiyle gelir ama kendimizce haklı yönlerim var elbet
hakkımızda hayırlısı olsun ama annelere büyük saygım var
berilcim ben okuduğum seylerden ne kadar güçlü ve suan ki mutluluğunu huzunu ne kadar cok hakettiğini görüyorum bu nedenlede hikayen beni üzmüş olsada suan ki durumunun mutluluğu agır basıyor.
Evlendiğimden beri kurduğum kimseden duymadığım o cümleyi( o hisle ) ilk defa senden duyuyorum
sadece sana ait evin olması sana ait düzenin olması bunların nasıl bir duygu olduğunu ve bunu yaşamayanın asla bilemeyeceğini çok ii biliyorum ailesiyle yaşayan birinin evlenmesi ve kendisine ait düzenin olmasıyla asla aynı duygu değil. Yaşamış olduğun yaşam cok tanıdık.Allaha çok şükür mutlu bir yaşantın var eşin çocuklarınla bir ömür boyu sağlıklı huzurlu mutlu yaşamın olmasını dilerim senin gibi insanlara bu yaşam hakedilen bir ödül.
sanemcim daha bi güzel olmuş hayırlı olsun
helal olsun tatlım yavvv
Bebeğim uyursa bende 3 mil leslie yapacağım inşallahhBugun ki menum
sabah aç karnina maydanoz kuru Kaşarlı bol terayagli 2 yumurtalı omlet peynir 6 zeytin 4 Kaymaklı kayısı 5 ceviz
akşam bir kase etli fasulye cacık
2 lt su olmuştur gün içerisinde şekersiz kahve yeşil çay birazdan ins 3 mil Leslie yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?