Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnniim iyiki seni tanimisim iyiki arkadasm olmussun senn boyle guclu bir kadin oldugunu ilk tanismamizda anlamistm ben sen o guzel enerjinle herseyin ustesinden gelirsin ki gelmissinde zaten okuyunca dedimki ben bide diyirm ki benm hayatim ne kdar kotu megerse degilmis bunu anladim bana cok iyide ders oldu tabiki bundan sonra kendine hep cok iyi bak meleklerin zaten senn en buyuk guc kaynagin canmm opuyorums seni :)

Bunu okuyuncada bi kahkaha patlattm ikiz cocuga karsi bnmde acayp bir ilgim var ama olursa naparm onuda hic bilmiyorm tabi :))
Bunlarda naz balım ve elıf teyzosları
her zamankigibi fistiklar anneleri fistik olunca kizlarn boyle tatli olmasi kacinilmazdi zaten:)

Bence harika menü

Gülmekten yarıldımmmmm super yaaa

selam kızlar bu sabah 9 dan akşam 7 ye kadar arzide ankara kazan ben kepğçe dolaştım durdum yenikent ayaş polatlı temelli ve bunların civarındaki köyler çoğu zaman tel çekmedi aklım sizde kaldı ama sadece okuyabildim yazamasdım
berilim ttlım ankarada mısın? ben yanlış mı anladım okuduklarımdan eğer ankarada isen bigün meletmle kahve için buluşacağız seni de çağıralım bu arada tam zamanında takıma el attın benden bu hfta hiç hayır yok
servey cim tatlım bu arazi işi beni perişan etti bu hafta sana yenilebilirim ama haftaya asla çünkü arazide yeme düzenim ç.ok bozuk oluyor
kızlar ufaklık kıaymeti koparıyor gitmem lazım

Ya ırak allahını seversın,yenılcegımı anladım demıyor da yok arazı yokyeme duzenımsaka bır yana olsun hayatım haftaya da yenerım senii

Sabah 5zeytin,1yumurta,kk yoğurt,az lor,3cevız,5i bırarada cay
Ara 1elma
Oğlen tavuklu salata
Ara cennet hurması,sutlu nescafe
Aksam fırında balık salata,azıcık tursu
Turk kahvesı 30dk yuruyus

45 dk yuruyemedım ayrıca sınemada oğlus 3-4 adet mısır yedırdı ayrıca ekmek arası bıseyler yıyordu lutfen anla dıye dıye bır ısırık ısırdım,bunları bıle yazma geregı hıssettım.

Bu arada sıze guzel bır ıcecek tarıfı vereyım,maglum kimse coka,meyvasuyu içmiyor.sade dodanın içine 1limon sıkın üzerine nane yarakları istersenız cok az tuz.kopurmesın dıkkat edın

Kolay gelsin kaptan çabuk gel
Selammm kızımla pilates yaptık geldik.birazda dolaştık. Bu arada ben elpim kullanıcı adım değişti kızlar
Tamam eski elpin yeni sanem

Çok güzel canım menün

Oohh ne güzel. Biz fakiriz canım ya özel okula yollayamayız devlet okulunda ne öğrenirse eşek sıpası... artık benden ve babasından öğrenir ektra şeyler...
Canım nerdesin ara ara gir böylee..
Ahh ahh kaptancım kolay gelsin sana çok yoruluyosun...

Berılcan minnoşlar harıka allah bagıslasınnn
Allah razi olsun

Ya ırak allahını seversın,yenılcegımı anladım demıyor da yok arazı yokyeme duzenımsaka bır yana olsun hayatım haftaya da yenerım senii
Her durumda yenerim diyorsun yaniiii

Sabah 5zeytin,1yumurta,kk yoğurt,az lor,3cevız,5i bırarada cay
Ara 1elma
Oğlen tavuklu salata
Ara cennet hurması,sutlu nescafe
Aksam fırında balık salata,azıcık tursu
Turk kahvesı 30dk yuruyus
Dengeli olmus ama tursuya dikkat su tutuyor Canim

O isirikta Bizden olsun hadi duymadik, gormedik

Bu arada sıze guzel bır ıcecek tarıfı vereyım,maglum kimse coka,meyvasuyu içmiyor.sade dodanın içine 1limon sıkın üzerine nane yarakları istersenız cok az tuz.kopurmesın dıkkat edın
Yarin deneyecegim canim.

Toplightim kolay gelsin Canim.3 yil once tasindim fistigim.ama yaza gelince neden olmasin.meltem demi ankarada ayyy ne sevindim

Yok gülüm ya deme öyle
Daha bir yasinda nasip in hangi kapinin ardinda oldugu bilinmez

aşkolsun yaa ne yenileceğimi anlaması inan wc bulamayacağım korkusu içinde ssadece 1 lt civarı su içebildim susuzluktan dilim kurudu dağın başında teli çekmediği yerlerde ne doğru dürüst yemek ne de wc o kadar km yol yaptım ama topu topu 1 saat tempolu yürüyemedim yorgunluktan başka bişey değil bu ama haftaya arazim yok ona göre

sorma meltem yaa şehir dışında olunca akşamları kendime kalıyordu dinleniyordum burda bi de gel o arazi şantiye yorgunluğu üzerine çocukların ödevi nazı ile uğraş 8 de yatacaktım eşim kızdı şimdi yatmaya gidiyorum yarın ve çarşamba hatta çarşamba kırıkkale çankırı ve çoruma gidip döneceğim benden hayır yok bu hafta size kızlar arada beni özleyin olur mu
bu arada sanem yazdın mı 1. lik sırrını tatlım ceza gelmesin bizim takıma bak hadi hemen yaz yazmadıysan

Dusun o ısırıkları dahı yazıyorum,menu yazmak acagıp etkılı.ayrıca dogru anlasılMış her turlu yeneRım kaptanıyenılırsem seyredın rezıllıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…