- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.181
Takılıyorum toplight kızdın mı yoksa alınırsan bı daha yapmam...aşkolsun yaa ne yenileceğimi anlaması inan wc bulamayacağım korkusu içinde ssadece 1 lt civarı su içebildim susuzluktan dilim kurudu dağın başında teli çekmediği yerlerde ne doğru dürüst yemek ne de wc o kadar km yol yaptım ama topu topu 1 saat tempolu yürüyemedim yorgunluktan başka bişey değil bu ama haftaya arazim yok ona göre
sorma meltem yaa şehir dışında olunca akşamları kendime kalıyordu dinleniyordum burda bi de gel o arazi şantiye yorgunluğu üzerine çocukların ödevi nazı ile uğraş 8 de yatacaktım eşim kızdı şimdi yatmaya gidiyorum yarın ve çarşamba hatta çarşamba kırıkkale çankırı ve çoruma gidip döneceğim benden hayır yok bu hafta size kızlar arada beni özleyin olur mu
bu arada sanem yazdın mı 1. lik sırrını tatlım ceza gelmesin bizim takıma bak hadi hemen yaz yazmadıysan
Ztn verebılıyorum deyıp verebılseydım burda olmazdım maksat renklensın grupTakılıyorum toplight kızdın mı yoksa alınırsan bı daha yapmam...
Hayırlısı...Yok gülüm ya deme öyle
Daha bir yasinda nasip in hangi kapinin ardinda oldugu bilinmez
Evet canım her şeyi ben öğreticem müzisyen yapıcam oğlumu...Meltemcan sen oğretırsın merak etme.oyun oynayalım deyıp oğretıyorsun zaten amac beynın o kıvrımlarını uyandırmak
Evet kaptancım anlıyoruz.sen merak etme herkes çok disiplinli bu hafta yine 1.olucaz galiba...aşkolsun yaa ne yenileceğimi anlaması inan wc bulamayacağım korkusu içinde ssadece 1 lt civarı su içebildim susuzluktan dilim kurudu dağın başında teli çekmediği yerlerde ne doğru dürüst yemek ne de wc o kadar km yol yaptım ama topu topu 1 saat tempolu yürüyemedim yorgunluktan başka bişey değil bu ama haftaya arazim yok ona göre
sorma meltem yaa şehir dışında olunca akşamları kendime kalıyordu dinleniyordum burda bi de gel o arazi şantiye yorgunluğu üzerine çocukların ödevi nazı ile uğraş 8 de yatacaktım eşim kızdı şimdi yatmaya gidiyorum yarın ve çarşamba hatta çarşamba kırıkkale çankırı ve çoruma gidip döneceğim benden hayır yok bu hafta size kızlar arada beni özleyin olur mu
bu arada sanem yazdın mı 1. lik sırrını tatlım ceza gelmesin bizim takıma bak hadi hemen yaz yazmadıysan
AbovvvvvvArkadaşlar şaka maka bu 3 günde kilo verdiniz dimi.diğer takımlarda çok iyi olan kişiler var aman yenilmeyelim...
Wayy turşu falan hamarat kişilik.bende suyunu iyi içerim.Yaa tursu yaptım ya ben bu sene ılk,o yızden yıyıp duruyorum.az yıyorum zaten...
3 günde 1 kg veren kişiler var.Abovvvvvvhareket zamanıı 5.takım alarm alarm
Meltem bu ara kendımı bu işlere verdım sorma,bugun de zeytın aldım cızdım. Tursu su tutar ama ksnsorojen dıye karatay cok önerıyorrWayy turşu falan hamarat kişilik.bende suyunu iyi içerim.
Yok artıkkkk3 günde 1 kg veren kişiler var.
Callan sana bısey tavsıye etcem etıformun arkasına bak kalorısı cok da masum degıl onun yerıne baska bısey yesen,Kızlar menüm
Sabah, haşlanmış yumurta,2kk peynir,10zeytin,salatalık,2ceviz,yarım etiform, yarım çay kaşığı çörek otlu bal
Öğlen: 3 köfte, 3 kaşık fasulye, 2 kaşık yoğurt
Akşam: 300gr civarı hamsi tava, 1 bardak limonata, bol salata
Aralarda: muz, etiform, humana still tea
Şimdi yazınca farkettim çok karışık olmuş menüler
58.8 olmusum bile benArkadaşlar şaka maka bu 3 günde kilo verdiniz dimi.diğer takımlarda çok iyi olan kişiler var aman yenilmeyelim...
Oooooo kalkip spor yapayim bari3 günde 1 kg veren kişiler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?