- 8 Kasım 2014
- 413
- 367
- 73
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.201
Yarin annem asure yapicak ama ben çok az yiycem :)))) bugun manti yapacakti ben mantiya bayilan kişiyim düşünün yaptirmadim :) iyi ogrenciyim bence
dogru yoldasin canim :)
Bende abur cuburu cok severim ve esim hergece karsimda yiyor.bende masum masum bakiyorum[/QUOTE. Allah yardimcimiz olsun insallah
eyvah buyuk duello vaar burda desenize takipteym :))Ya ırak allahını seversın,yenılcegımı anladım demıyor da yok arazı yokyeme duzenımsaka bır yana olsun hayatım haftaya da yenerım senii
iradene sagliik ama tartida daha az ciktigni goruncee hepsi aklndan gozunden gonlunden gidicektir eminmki :) bende su an misafr var diye revaniler pogacalar yaptm tadina bile bakmadm normalde olsa bi tabak alir yerdm herkesle birlikte simdi aldm sekersz cayimi nasil yiorlar izledim :))dogru yoldasin canim :)
Bende abur cuburu cok severim ve esim hergece karsimda yiyor.bende masum masum bakiyorum
Benimde omrum irademe sahip cikmakla gectieyvah buyuk duello vaar burda desenize takipteym :))
iradene sagliik ama tartida daha az ciktigni goruncee hepsi aklndan gozunden gonlunden gidicektir eminmki :) bende su an misafr var diye revaniler pogacalar yaptm tadina bile bakmadm normalde olsa bi tabak alir yerdm herkesle birlikte simdi aldm sekersz cayimi nasil yiorlar izledim :))
Ayyy ben kiskanmaktan cok uyuz olurdum bizimde okulda vardi her arada hamburger yiyen ama cop sis olan bir kizz hayr anlamiyorm nasil bir metabozlizmaki onda oyle calisrken bana tartyla yuzlesme cezasiBenimde omrum irademe sahip cikmakla gecticunku biraz kacirdam hemen kiloma yansir.isyerinde eski yardimcim benden fazla yerdi uzerine koca dilim pasta yerdi cayi sekerli icerdi.aksama kadar masasindan abur cubur eksik olmazdi ve 48 kiloydu...cok kiskaniyordum onu cokkkkk
evet canım ya biliyorumm aslnda 175 kcal civarıCallan sana bısey tavsıye etcem etıformun arkasına bak kalorısı cok da masum degıl onun yerıne baska bısey yesen,
vovvvv58.8 olmusum bile ben
ben de bir türlü çıkamadım dördeBu arada hergun 4 litre su iciyorum bu da su bardagim
hayırrrrr nolamaazzzz3 günde 1 kg veren kişiler var.
ben beğendimBugun ki menum kahvalti 1dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir 5 adet zeytin ara öğün 2mandelina öğlen yemeği. 1dilim ekmek 1kase corba ara öğün salatalik aksam yemegi 2 tane kofte 2dilim patates bol salata 3bucuk litre su 30dakika yürüyüş: )
Ya ne biliyim callancım anlamsız bir kalorı alımı gıbı duruyor,evet canım ya biliyorumm aslnda 175 kcal civarı
ama kepekli olduğu için etiform ve müsli de tuvalete çıkmamı sağlıyor
kabızlık problemim var,haftada bir tuvalete filan çıkabiliyorum bunlar olmazsa
kayısı da beni ishal yapıyor,ama günde 1 tane yiyebilirim aslında
Hayrıyecım bu kadarla doydun mu,bana oğunler cok az gıbı geldı.bır sure sıkılıp bırakma da.cunku sporda yapmısın.vücut korumaya almaz mı???Bugun ki menum kahvalti 1dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir 5 adet zeytin ara öğün 2mandelina öğlen yemeği. 1dilim ekmek 1kase corba ara öğün salatalik aksam yemegi 2 tane kofte 2dilim patates bol salata 3bucuk litre su 30dakika yürüyüş: )
aynen bennBenimde omrum irademe sahip cikmakla gecticunku biraz kacirdam hemen kiloma yansir.isyerinde eski yardimcim benden fazla yerdi uzerine koca dilim pasta yerdi cayi sekerli icerdi.aksama kadar masasindan abur cubur eksik olmazdi ve 48 kiloydu...cok kiskaniyordum onu cokkkkk
haklısın canımYa ne biliyim callancım anlamsız bir kalorı alımı gıbı duruyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?