- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.221
Oooo maşallah canım bende seneye bu tarz şeyler yapayım diyorum.kırmızı biberi fırında közleyip dondurucuya atayım sonra yeşil fasülye falan... Bu yıl kaçtı artık...Meltem bu ara kendımı bu işlere verdım sorma,bugun de zeytın aldım cızdım. Tursu su tutar ama ksnsorojen dıye karatay cok önerıyorr
Evet canım diğer takımlar bu hafta güçlü geliyor en az 1 er kilo vermeniz lazım...Yok artıkkkk
Harika canım iyi olur ben her sabah maydanoz yiyorum limonlu tüm gün enerjik hissediyorum kendimiKızlar uc gun sabah maydanoz limon yapıcagım, enerjı verırmış bıtkın hıssedıyorum kendımı
Canım kayısı seni ishal yapar ama sonra alışırsın sen kayısı yemege devam et.1 hafta devam et alışıcak görüceksin eğer alışmazsa etifoma geri dönersin.menün çok olmuş canım.cevizi sabah öğle arası meyve ile yersen daha iyi sindirirsin.öğle hem köfte hem fasülye...akşam fırında balık olsa daha iyiydi.muz yerine mandalina yiyebilirsin veya yarım muz ki muz kabızlık yapar !Kızlar menüm
Sabah, haşlanmış yumurta,2kk peynir,10zeytin,salatalık,2ceviz,yarım etiform, yarım çay kaşığı çörek otlu bal
Öğlen: 3 köfte, 3 kaşık fasulye, 2 kaşık yoğurt
Akşam: 300gr civarı hamsi tava, 1 bardak limonata, bol salata
Aralarda: muz, etiform, humana still tea
Şimdi yazınca farkettim çok karışık olmuş menüler
Tesekkur ederiz sweet her şey güzel gidiyor sizin takım nasıl bu hafta 1. lik geliyor mu?İyi geceler şampiyon takımmm geçmiş yapayım dedim ama maşallahınız var herşey yolundadır umarımm
3 günde 400 gr fen değil canım.asureler kilo verdirmemiştir sanırım.58.8 olmusum bile ben
Evet canım yap...Oooooo kalkip spor yapayim bari
leslie zamani
Ooo çok güzel hayriyecim.ama ekmeği sadece sabah ye çünki sen 85 kilosun bu hafta senden 2 kilo gitmesi lazım.mandalinayı sabah öğle arası yemen iyi oldu.öğlen yemeğinde ne yediğinide yazar mısın? Artık yürüyüşleri 1 saate çıkart canım.Bugun ki menum kahvalti 1dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir 5 adet zeytin ara öğün 2mandelina öğlen yemeği. 1dilim ekmek 1kase corba ara öğün salatalik aksam yemegi 2 tane kofte 2dilim patates bol salata 3bucuk litre su 30dakika yürüyüş: )
Asureyi sabah ye canım minik bir kase tamam mı.mantıyı 60 ları gördüğünde yiyebilirsin canım ancak şuan 85 kilo için olmaz...Yarin annem asure yapicak ama ben çok az yiycem :)))) bugun manti yapacakti ben mantiya bayilan kişiyim düşünün yaptirmadim :) iyi ogrenciyim bence
Kayısıya devam canım diğerlerini boşver 2-3 gün ishal olursun sonra olmazsın.evet canım ya biliyorumm aslnda 175 kcal civarı
ama kepekli olduğu için etiform ve müsli de tuvalete çıkmamı sağlıyor
kabızlık problemim var,haftada bir tuvalete filan çıkabiliyorum bunlar olmazsa
kayısı da beni ishal yapıyor,ama günde 1 tane yiyebilirim aslında
Fena değil canım hadi 1 kg bekliyorum sizden bu haftavovvvv
ben daha 400 gr vermişim
inşallah hedeflediğim gibi 64.00 oluruummm
Evet canım yukarıda bahsettiğim şekilde yersen jet hızıyla düşersinhayırrrrr nolamaazzzz
kızlar hadi daha düşük kalorili diyetlere ve spora sarılalım
Yaa callan ya muthıs yaa bunlarrr hergun koyalım lütfen bundanevet kızlarrr bugünün öncesi ve sonrası fotoğrafıı
Eki Görüntüle 1299310
İnanılmaz yaaaaevet kızlarrr bugünün öncesi ve sonrası fotoğrafıı
Eki Görüntüle 1299310
alt alta yazınca birden gözüme çok göründü ama öyle değilmiş tebrikler sadece bal yemeseydin diyeceğim çünkü onun içinde ki şekeri meyveden zaten alıyoruz günde insan vucudunun 1 kesme şeker kadar şekere ihtiyacı varmışMenümüze gelince
Sabah 1 bardak ılık su
Kahvaltı
1 dilim osmanlı ekmeği
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çatal petek bal
Domates salatalık
Ara 1 bardak süt ve muz
Öğlen yoğurtlu buğday salata
Ara 5 badem
Akşam tavuk ızgara ve salata
4 litre su
1 saat pilates
bende tam geldim yazayım sen vesile oldun leslie yapamadım dün zaten çok yorgundum bütün gün iş yapınca onu zorlanarak yapıcaktım ama olmadıBebeğim uyursa bende 3 mil leslie yapacağım inşallahh
şeker alımı oranında kilo verme zorlaştiğindan ben sadece sabah meyve yemeğe çalışıyorum genel itibariyle güzel bir menuSabah 5zeytin,1yumurta,kk yoğurt,az lor,3cevız,5i bırarada cay
Ara 1elma
Oğlen tavuklu salata
Ara cennet hurması,sutlu nescafe
Aksam fırında balık salata,azıcık tursu
Turk kahvesı 30dk yuruyus
biraz sanki çok ve karişik olmuşKızlar menüm
Sabah, haşlanmış yumurta,2kk peynir,10zeytin,salatalık,2ceviz,yarım etiform, yarım çay kaşığı çörek otlu bal
Öğlen: 3 köfte, 3 kaşık fasulye, 2 kaşık yoğurt
Akşam: 300gr civarı hamsi tava, 1 bardak limonata, bol salata
Aralarda: muz, etiform, humana still tea
Şimdi yazınca farkettim çok karışık olmuş menüler
bence öğlen ve akşam karbonhidrat alacaksanda sağlıklı düşük glisemik endeksli olanlardan almalısın yoksa onlar seni açıktırır mesela kuru fasulye mercimek nohut yani kuru bakla vs.Bugun ki menum kahvalti 1dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir 5 adet zeytin ara öğün 2mandelina öğlen yemeği. 1dilim ekmek 1kase corba ara öğün salatalik aksam yemegi 2 tane kofte 2dilim patates bol salata 3bucuk litre su 30dakika yürüyüş: )
Hayır meltem umudunu yıtırme olacagız bılıyorum gor bakGünaydın arkadaşlar dün erkenden yattım benim uyuma saatim 10 aslında çünkü 6 da kalkıyorum ve gece 2 kere kalkıyorum çocuk için.çocuk olmasaydı go go spora giderdim...
arkadaşlar bugün salı önümüzde çarşamba ve perşembe var yani 3 gün.günde 200 gr dan 600 gr verebilirsiniz...
Cuma günü ve hafta sonu kaçamak yaparsanız pazartesi ve salı onları vermeye çalılırsınız geriye 2 gün kalır ve bu 2 günde 300-400 gr verirsiniz ancak.o yüzden cuma günü bildirim yapsakta asla bırakmamamız lazım ve hafta sonu kaçamak asla yapmamamız lazım ki hafta içi uğraşmayalım.
Bu hafta birinci olmamız biraz zor gözüküyor ama şaşırmak güzel olurdu...
Meltem sana katılıyorum,ben de hep cuma ve haftasonunsslan ve haftaıcı dıkkat eden oldum.o yuzden aylardır aynı kılodayım korurken bole yasayabılırım ama sımdı haftasonunu da dıkkat etmeliyım.mesela bu haftasonu moralim bozuktu kacırmadım mecburen bu hafta kilo vermeme yansıyacak inanıyorum.bır de aksam yemelerini asgarıye ındırmeli...Günaydın arkadaşlar dün erkenden yattım benim uyuma saatim 10 aslında çünkü 6 da kalkıyorum ve gece 2 kere kalkıyorum çocuk için.çocuk olmasaydı go go spora giderdim...
arkadaşlar bugün salı önümüzde çarşamba ve perşembe var yani 3 gün.günde 200 gr dan 600 gr verebilirsiniz...
Cuma günü ve hafta sonu kaçamak yaparsanız pazartesi ve salı onları vermeye çalılırsınız geriye 2 gün kalır ve bu 2 günde 300-400 gr verirsiniz ancak.o yüzden cuma günü bildirim yapsakta asla bırakmamamız lazım ve hafta sonu kaçamak asla yapmamamız lazım ki hafta içi uğraşmayalım.
Bu hafta birinci olmamız biraz zor gözüküyor ama şaşırmak güzel olurdu...
Doymadimmmm doymadimmm tabiki aciktigim her dakika su ictim :)Hayrıyecım bu kadarla doydun mu,bana oğunler cok az gıbı geldı.bır sure sıkılıp bırakma da.cunku sporda yapmısın.vücut korumaya almaz mı???
Hayır meltem umudunu yıtırme olacagız bılıyorum gor bak
Guzeller ogleden sonra bır seminere katılcagım,motıvasyon ve pozıtıf olma adında.guzel paylasımlar olursa aktarırım sıze...
Canım semineri benim için de dinle uzun zaman oldu gitmeyeli duygulandım walla ya eve çok kapandım ben.detaylıca anlat tamam mı ve iyi bir gözlemci oldugunu biliyorum.hadi bekliyorum.Meltem sana katılıyorum,ben de hep cuma ve haftasonunsslan ve haftaıcı dıkkat eden oldum.o yuzden aylardır aynı kılodayım korurken bole yasayabılırım ama sımdı haftasonunu da dıkkat etmeliyım.mesela bu haftasonu moralim bozuktu kacırmadım mecburen bu hafta kilo vermeme yansıyacak inanıyorum.bır de aksam yemelerini asgarıye ındırmeli...
Günaydın arkadaşlar: )Doymadimmmm doymadimmm tabiki aciktigim her dakika su ictim :)
Hayriyecim merak etme bende 86 kilodayken aç kedi gibi dolaşıyordum ama aç kalmaktan korkmadım ve birden 75 leri gördüm.sonra hafif spor ile 65 lere indim sonra beni kimse tutamadı zaten. Sende şuan açsın ama korkma.suriyelileri düşün ekmek bile bulamıyorlar biz evde diyet yapıyoruz dünyanın hali işte ne kötü dimi...sana çok güveniyorum canım 2-3 kilo vermen lazım bu haftaDoymadimmmm doymadimmm tabiki aciktigim her dakika su ictim :)
Canım semineri benim için de dinle uzun zaman oldu gitmeyeli duygulandım walla ya eve çok kapandım ben.detaylıca anlat tamam mı ve iyi bir gözlemci oldugunu biliyorum.hadi bekliyorum.
Canım herkesin en az 1 kg vermesi lazım ki birinci olalım diğer takımlar 3 er 3 er veriyorlar. Şimdi burada HAYRİYE arkadaşımıza çok iş düşüyor çünkü 85 kilo en iyi o kilo verebilir ve bizi 1. yapabilir.açıkcası ona çok güveniyorum. Sen 75 sin 1 kiloya yaklaşsan çok iyi olur. Call ve sanemden 500 er gr bekliyorum çünkü onlar 65 altı zor verirler...yani benim istatistik bu şekilde.eğer böyle olursa birinci olabiliriz...[/QUOTE sen hic merak etme ben birinci yaparim sizi bu diyetle gidersem en az 3 kilo bekliyorum cunku yeni basladigim icin odemlerde gidecek normal yani o kadar gitmesi bence :)tartilip soyluycem mi yoksa tartilip ftgrfni mi cekicem
COk dogru diyorsun canim bana guven cunku 3kilo bekliyorum ben bu hafta inşallah tam 83 500 geliyodum diyete basladigimda ustesinden gelicem inşallah :))Hayriyecim merak etme bende 86 kilodayken aç kedi gibi dolaşıyordum ama aç kalmaktan korkmadım ve birden 75 leri gördüm.sonra hafif spor ile 65 lere indim sonra beni kimse tutamadı zaten. Sende şuan açsın ama korkma.suriyelileri düşün ekmek bile bulamıyorlar biz evde diyet yapıyoruz dünyanın hali işte ne kötü dimi...sana çok güveniyorum canım 2-3 kilo vermen lazım bu hafta
Su içmen iyi ama cok dayanamazsın snr bırakınca daha beter olur bence azdı menunDoymadimmmm doymadimmm tabiki aciktigim her dakika su ictim :)
Ne yapabilirim senceSu içmen iyi ama cok dayanamazsın snr bırakınca daha beter olur bence azdı menun
83 500canmGunaydin fistiklar
Kizlar hedeflerinize kacar kilo kaldi bir Liste olusturabilirmiyiz
Hayriye baslangic kilonu yazarmisin lütfen not etmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?