Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şişman olursanız, tatlı olursunuz;tatlı derler çünkü şişmana nezaket gösterirler
zayıf olursanız güzel olursunuz;yukarıdaki hatun gibi afet olursunuz
hadi kızlar güzel afet hatunlar olalım,eşlerimiz bize hayran hayran baksınlar

Meltem bu ara kendımı bu işlere verdım sorma,bugun de zeytın aldım cızdım. Tursu su tutar ama ksnsorojen dıye karatay cok önerıyorr
Oooo maşallah canım bende seneye bu tarz şeyler yapayım diyorum.kırmızı biberi fırında közleyip dondurucuya atayım sonra yeşil fasülye falan... Bu yıl kaçtı artık...
Evet canım diğer takımlar bu hafta güçlü geliyor en az 1 er kilo vermeniz lazım...
Kızlar uc gun sabah maydanoz limon yapıcagım, enerjı verırmış bıtkın hıssedıyorum kendımı
Harika canım iyi olur ben her sabah maydanoz yiyorum limonlu tüm gün enerjik hissediyorum kendimi
Canım kayısı seni ishal yapar ama sonra alışırsın sen kayısı yemege devam et.1 hafta devam et alışıcak görüceksin eğer alışmazsa etifoma geri dönersin.menün çok olmuş canım.cevizi sabah öğle arası meyve ile yersen daha iyi sindirirsin.öğle hem köfte hem fasülye...akşam fırında balık olsa daha iyiydi.muz yerine mandalina yiyebilirsin veya yarım muz ki muz kabızlık yapar !
İyi geceler şampiyon takımmm geçmiş yapayım dedim ama maşallahınız var herşey yolundadır umarımm
Tesekkur ederiz sweet her şey güzel gidiyor sizin takım nasıl bu hafta 1. lik geliyor mu?
58.8 olmusum bile ben
3 günde 400 gr fen değil canım.asureler kilo verdirmemiştir sanırım.
Oooooo kalkip spor yapayim bari
leslie zamani
Evet canım yap...
Ooo çok güzel hayriyecim.ama ekmeği sadece sabah ye çünki sen 85 kilosun bu hafta senden 2 kilo gitmesi lazım.mandalinayı sabah öğle arası yemen iyi oldu.öğlen yemeğinde ne yediğinide yazar mısın? Artık yürüyüşleri 1 saate çıkart canım.
Yarin annem asure yapicak ama ben çok az yiycem :)))) bugun manti yapacakti ben mantiya bayilan kişiyim düşünün yaptirmadim :) iyi ogrenciyim bence
Asureyi sabah ye canım minik bir kase tamam mı.mantıyı 60 ları gördüğünde yiyebilirsin canım ancak şuan 85 kilo için olmaz...

Kayısıya devam canım diğerlerini boşver 2-3 gün ishal olursun sonra olmazsın.
vovvvv
ben daha 400 gr vermişim
inşallah hedeflediğim gibi 64.00 oluruummm
Fena değil canım hadi 1 kg bekliyorum sizden bu hafta
hayırrrrr nolamaazzzz
kızlar hadi daha düşük kalorili diyetlere ve spora sarılalım
Evet canım yukarıda bahsettiğim şekilde yersen jet hızıyla düşersin

Günaydın arkadaşlar dün erkenden yattım benim uyuma saatim 10 aslında çünkü 6 da kalkıyorum ve gece 2 kere kalkıyorum çocuk için.çocuk olmasaydı go go spora giderdim...
arkadaşlar bugün salı önümüzde çarşamba ve perşembe var yani 3 gün.günde 200 gr dan 600 gr verebilirsiniz...
Cuma günü ve hafta sonu kaçamak yaparsanız pazartesi ve salı onları vermeye çalılırsınız geriye 2 gün kalır ve bu 2 günde 300-400 gr verirsiniz ancak.o yüzden cuma günü bildirim yapsakta asla bırakmamamız lazım ve hafta sonu kaçamak asla yapmamamız lazım ki hafta içi uğraşmayalım.
Bu hafta birinci olmamız biraz zor gözüküyor ama şaşırmak güzel olurdu...

alt alta yazınca birden gözüme çok göründü ama öyle değilmiş tebrikler sadece bal yemeseydin diyeceğim çünkü onun içinde ki şekeri meyveden zaten alıyoruz günde insan vucudunun 1 kesme şeker kadar şekere ihtiyacı varmış
Bebeğim uyursa bende 3 mil leslie yapacağım inşallahh
bende tam geldim yazayım sen vesile oldun leslie yapamadım dün zaten çok yorgundum bütün gün iş yapınca onu zorlanarak yapıcaktım ama olmadı
Sabah 5zeytin,1yumurta,kk yoğurt,az lor,3cevız,5i bırarada cay
Ara 1elma
Oğlen tavuklu salata
Ara cennet hurması,sutlu nescafe
Aksam fırında balık salata,azıcık tursu
Turk kahvesı 30dk yuruyus
şeker alımı oranında kilo verme zorlaştiğindan ben sadece sabah meyve yemeğe çalışıyorum genel itibariyle güzel bir menu
biraz sanki çok ve karişik olmuş

bence öğlen ve akşam karbonhidrat alacaksanda sağlıklı düşük glisemik endeksli olanlardan almalısın yoksa onlar seni açıktırır mesela kuru fasulye mercimek nohut yani kuru bakla vs.

Hayır meltem umudunu yıtırme olacagız bılıyorum gor bak

Meltem sana katılıyorum,ben de hep cuma ve haftasonunsslan ve haftaıcı dıkkat eden oldum.o yuzden aylardır aynı kılodayım korurken bole yasayabılırım ama sımdı haftasonunu da dıkkat etmeliyım.mesela bu haftasonu moralim bozuktu kacırmadım mecburen bu hafta kilo vermeme yansıyacak inanıyorum.bır de aksam yemelerini asgarıye ındırmeli...

Hayır meltem umudunu yıtırme olacagız bılıyorum gor bak

Guzeller ogleden sonra bır seminere katılcagım,motıvasyon ve pozıtıf olma adında.guzel paylasımlar olursa aktarırım sıze...

Canım semineri benim için de dinle uzun zaman oldu gitmeyeli duygulandım walla ya eve çok kapandım ben.detaylıca anlat tamam mı ve iyi bir gözlemci oldugunu biliyorum.hadi bekliyorum.
Canım herkesin en az 1 kg vermesi lazım ki birinci olalım diğer takımlar 3 er 3 er veriyorlar. Şimdi burada HAYRİYE arkadaşımıza çok iş düşüyor çünkü 85 kilo en iyi o kilo verebilir ve bizi 1. yapabilir.açıkcası ona çok güveniyorum. Sen 75 sin 1 kiloya yaklaşsan çok iyi olur. Call ve sanemden 500 er gr bekliyorum çünkü onlar 65 altı zor verirler...yani benim istatistik bu şekilde.eğer böyle olursa birinci olabiliriz...

Doymadimmmm doymadimmm tabiki aciktigim her dakika su ictim :)
Hayriyecim merak etme bende 86 kilodayken aç kedi gibi dolaşıyordum ama aç kalmaktan korkmadım ve birden 75 leri gördüm.sonra hafif spor ile 65 lere indim sonra beni kimse tutamadı zaten. Sende şuan açsın ama korkma.suriyelileri düşün ekmek bile bulamıyorlar biz evde diyet yapıyoruz dünyanın hali işte ne kötü dimi...sana çok güveniyorum canım 2-3 kilo vermen lazım bu hafta

Sen

COk dogru diyorsun canim bana guven cunku 3kilo bekliyorum ben bu hafta inşallah tam 83 500 geliyodum diyete basladigimda ustesinden gelicem inşallah :))

Gunaydin fistiklar
Kizlar hedeflerinize kacar kilo kaldi bir Liste olusturabilirmiyiz
Hayriye baslangic kilonu yazarmisin lütfen not etmem lazim

meltemcim serveycim uyarılarnızı dikkate alacağım,sabah kahvaltısını çoktan yaptığım için etiformu ve 1/3 muzu yemiş bulundum,neyse yarın güne kayısıyla başlayacağım,menülerimi karışık yapmayacağım inşallah
bu arada eltim aradı,yarın kayınpeder kız kardeşlerini alıp bana oturmaya gelecekmişler, ben yine temizliğe ve yemek yapmaya başlayacağım, şükür ki annem yanımda,bundan bugun sporumu yapacağımi yarın yapamam büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…