Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok teşekkür ederim teklifin için berilcim

kötü bir aile geçmişi, kötü bir uzun süren sevgilik dönemi ve kötü arkadaşlık süreclerimin üzerinden 5 sene geçti.

bilirsin bizim gibi hayatı olanların yaşamları çok erken başlar o nedenle 25 yaşında olmama rağmen cok sey sıgdı yaşamım içine

Allaha binlerce şükür olsun hayatımda var olduu için hergün şükrettiğim bir eşim var 1.5 senelik evliyiz 5. seneye yaklaşıyoruz birlikteliğimizin. O hayatıma girdiği zamandan beri geçmişim canımı acıtmıyor eski sevgilime bile minnet borcluyum diyebilirm

Ben çok güzel bir sekilde ödüllendirildim. Yaşamımı bilen herkesde aynı seyi söyler.

Tek eksiğimiz bir bebek onuda biraz zamana bıraktık.Allahın izni ile hayırlısı ile hayırlı bir zamanda gelecek.

Bu nedenledir ki 5 senedir mutluluktan firar ettiğim bir gün dahil olmadı olmasında ama olurda (ki Allahım göstermesin ) aaklımdasın çok teşekkür ederim

Bunlarda naz balım ve elıf teyzosları

maşallah canım benim ne tatlı ne güzel sey bunlar. Allah olmayanlarada nasip etsin.

Yuzeycım asurelerı arkadaslar gondermişti,bıttı zaten,kurtulduk...

afiyet bal olsun tatlım

Canım nerdesin ara ara gir böylee..

...

yaa tatlım benim ezelden beridir gelen bir iş sorunum var malesed suanda o sıkıntılı dönemin içindeyim girebildiğim kadar girebiliyorum işte.

İyi geceler şampiyon takımmm geçmiş yapayım dedim ama maşallahınız var herşey yolundadır umarımm

hoşgeldin tatlım nasılsın

58.8 olmusum bile ben

hey maşallah ne güzelll

ah o irade bazen nasıl baş gösteriyor hayran kalıyorum. İstediğim zaman bendede oluyor çok şükür

tebrikler cnm

ayyy ünide benim öyle bir ev ark vardı. Benden 3 kat fazla yerdi gram almazdı zayıflardı

birde uyusukdu hareket etmekten ödü kopardı

nasıl bir metobolizması vardı hala anlamam

haftada 1 çok az be yavrum

ben 2 günde bir bile olsa şişiyorum hemen ve bişiler yapmaya başlıyorum hergün fix olmalı

bi doktora falan gttinmi ?

birde formun karışık çayı var oda ii geliyor diye duymuştum ünide diğer ev ark kullanmıştıı

Arkadaşlar diğer takım üyelerini inceledim çok güçlü üyeler var haftada 2 den aşağı düşmeyen kişiler var.hayriyecim bravo sana bomba gibi geliyosun senin kilon sanırım 2 ye bölünecek çünkü yeni üyesin ama beril daha iyi aydınlatır.75 - 65 arası arkadaşlarda 1 er kilo verseler 65-55 arası arkadaşlarda 500 gr verseler tamam birinciyiz...

COk dogru diyorsun canim bana guven cunku 3kilo bekliyorum ben bu hafta inşallah tam 83 500 geliyodum diyete basladigimda ustesinden gelicem inşallah :))
Offf süpeer süpeer canım

Su içmen iyi ama cok dayanamazsın snr bırakınca daha beter olur bence azdı menun
Haklısın
Gunaydin fistiklar
Kizlar hedeflerinize kacar kilo kaldi bir Liste olusturabilirmiyiz
Hayriye baslangic kilonu yazarmisin lütfen not etmem lazim
Günaydın canım
Ne yapabilirim sence
Canım şöyle yapabilirsin. 1 elmayı 4 e böl ve her acıktığında 1 dilim elma ve 2 badem ye.tabi aralarda 3 er saat olsun.bu miden için terbiyedir bunu en fazla 75 lere düştüğünde bırakıcaksın emin ol.
Tamam canım mutlaka yap ok.misafirler gelsin canım olabilir.sen yapacaklarını ihmal etme.spor ve diyet artık senin vazgeçilmezin.
Anladım canım öptüm

Meltemim en cok kiloyu veren kişinin takımı kazanmıyor mu?total kilo bıseye tekabül edıyor mu

Gunaydin fistiklar
Kizlar hedeflerinize kacar kilo kaldi bir Liste olusturabilirmiyiz
Hayriye baslangic kilonu yazarmisin lütfen not etmem lazim
bu haftaki hedefimize mi yoksa,final hedefimize mi
benim bu haftaki hedefim 64.00,400ünü verdim,600 gr kaldı
final hedefim 59 ama 59a gelince gözümü daha yükseklere dikeceğim

Alintilayamadim üzgunum
Oncelikle takimindakilerin hedeflerine az kilolari kalmis, o azalan kilolarda nusubet olur bilirim ama soylede bir durum var 50 li 60 li kilodakiler 400 gr bile Verse ortalamayi kurtaririz.meltemcim cok ta guzel anlatmis.ben iki haftada 3.8 kilo verdim ve hala tartilmadim.ama gercekten yemiyorumda bakalim tarti ne diyecek.öte yandan hayriyecim cok aciktiginda bir tutam dereotu cigne uzun uzun aclik hissin kaybolur.bunun yaninda
Tarcinli su
Dis fircalamak
Yesil elmayi koklamakta aclik hissini bastiriyor.
Callencim kolay gelsin fistigim o telas bugun bende var aksama iki aile yemege geliyor.ondandirki gorunup kayboluyorum.
Yuzey Canim bebekte gelir hatta buyur seni bezdirir.benim ikizler ergenlige girdi ben pisikopata bagladim.e desen anasina sovmus gibi oluyorlar.ay biktim bu cakma Lady gaga larin triplerinden.
Insallah unuttugum Birsey kalmamistir
Ilk kahve Molasinda gelirim

Bu kilolarida not etmem lazim.sevdigim uye Tipi olursa takima alalim.bu tip kisaca soyle
Semantik,
Paylasimi cok,
Heyecanli,
Kararli veeeeeeee
Kiloca az biraz fazla olan

kolay gelsin berilcim
ergenlik çok zor bir dönem gerçekten

Meltemim en cok kiloyu veren kişinin takımı kazanmıyor mu?total kilo bıseye tekabül edıyor mu
Hayır canım en çok kiloyu veren bireyselde birinci olur.
Örneğin biz 10 kişiyiz ve yüzdelerimizin ortalaması, diğer takımların ortalamasından yüksek çıktığında biz birinci oluruz. Yani biri kasıp 4 kilo verirse diğerleri yatıp kilo veremezse olmaz sonuncu olabiliriz...

Berilcim callcım kolay gelsin bugün benimde misafir var ya.kayınvalideler görümceler yemege gelicek temizlik yeni bitti ve yemeğe başlıcam.ama burayı ihmal etmicem kim ne yazdı okurum alıntılarım merak etmeyin.

Berilcim callcım kolay gelsin bugün benimde misafir var ya.kayınvalideler görümceler yemege gelicek temizlik yeni bitti ve yemeğe başlıcam.ama burayı ihmal etmicem kim ne yazdı okurum alıntılarım merak etmeyin.
Ara ara geliyorum yemek bıtsın burdayım canım sporunuda yap fırsat bulursan

Spor yapacagım anı beklıyorum sen pek pıs kuskandırdın benı be gulum

Ara ara geliyorum yemek bıtsın burdayım canım sporunuda yap fırsat bulursan
Canım sporumu yapamam galiba bugün.
Spor yapacagım anı beklıyorum sen pek pıs kuskandırdın benı be gulum
Waw.sende koşucaksın 10 km bekliyorum
Burdan gırecem sanırım
Bencede buradan girmen lazım çünkü takım kaptanımızı yanımızda görmek isteriz artık sen buraya yoğunlaşsan daha iyi olmaz mı nede olsa bi nebze rakibiz diğer takımlarla... Sabah 4. Takımda takım kaptan yardımcısı oldugunu gördüğümde şaşırdım.bence artık buraya tamamen dön canım.

Abovvv herkes harekete gecsın o zamannnnn arkıdısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…