- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.241
sanirim 6. hissimi püskütte soylemisti yakinda bende inanacam.
simdi anlastikmi
acilarda, yasamlarda , gecmistekilerden tanidik ciktiysak gelecektede yoldas olmamiz lazim.silkelendinmi.kimsenin olmasina gerek yok sen sana yetmeyi ögrendiginde yada bu gucunun farkina vardiginda kimse yaralayamayakki seni.iste o zaman kendi karakterin sana bir zirh olacak.aslinda biz daha sansliyiz cunku hayati bir adim once ogrendik digerlerinden.bundan sonra bir ricam var senden ne zamanki yasamdan hayattan mutluluktan firar edecegini hissettin once bir konusalim.belki benim yasim yasam tecrubem sana gormedigin bir pencereden bakmayi asilar.mutlu ol bebegim bebeginide mutlu et.
çok teşekkür ederim teklifin için berilcim
kötü bir aile geçmişi, kötü bir uzun süren sevgilik dönemi ve kötü arkadaşlık süreclerimin üzerinden 5 sene geçti.
bilirsin bizim gibi hayatı olanların yaşamları çok erken başlar o nedenle 25 yaşında olmama rağmen cok sey sıgdı yaşamım içine
Allaha binlerce şükür olsun hayatımda var olduu için hergün şükrettiğim bir eşim var 1.5 senelik evliyiz 5. seneye yaklaşıyoruz birlikteliğimizin. O hayatıma girdiği zamandan beri geçmişim canımı acıtmıyor eski sevgilime bile minnet borcluyum diyebilirm
Ben çok güzel bir sekilde ödüllendirildim. Yaşamımı bilen herkesde aynı seyi söyler.
Tek eksiğimiz bir bebek onuda biraz zamana bıraktık.Allahın izni ile hayırlısı ile hayırlı bir zamanda gelecek.
Bu nedenledir ki 5 senedir mutluluktan firar ettiğim bir gün dahil olmadı olmasında ama olurda (ki Allahım göstermesin ) aaklımdasın çok teşekkür ederim
Bunlarda naz balım ve elıf teyzosları
maşallah canım benim ne tatlı ne güzel sey bunlar. Allah olmayanlarada nasip etsin.
Yuzeycım asurelerı arkadaslar gondermişti,bıttı zaten,kurtulduk...
afiyet bal olsun tatlım
Canım nerdesin ara ara gir böylee..
...
yaa tatlım benim ezelden beridir gelen bir iş sorunum var malesed suanda o sıkıntılı dönemin içindeyim girebildiğim kadar girebiliyorum işte.
İyi geceler şampiyon takımmm geçmiş yapayım dedim ama maşallahınız var herşey yolundadır umarımm
hoşgeldin tatlım nasılsın
58.8 olmusum bile ben
hey maşallah ne güzelll
eyvah buyuk duello vaar burda desenize takipteym :))
iradene sagliik ama tartida daha az ciktigni goruncee hepsi aklndan gozunden gonlunden gidicektir eminmki :) bende su an misafr var diye revaniler pogacalar yaptm tadina bile bakmadm normalde olsa bi tabak alir yerdm herkesle birlikte simdi aldm sekersz cayimi nasil yiorlar izledim :))
ah o irade bazen nasıl baş gösteriyor hayran kalıyorum. İstediğim zaman bendede oluyor çok şükür
tebrikler cnm
Benimde omrum irademe sahip cikmakla gecticunku biraz kacirdam hemen kiloma yansir.isyerinde eski yardimcim benden fazla yerdi uzerine koca dilim pasta yerdi cayi sekerli icerdi.aksama kadar masasindan abur cubur eksik olmazdi ve 48 kiloydu...cok kiskaniyordum onu cokkkkk
ayyy ünide benim öyle bir ev ark vardı. Benden 3 kat fazla yerdi gram almazdı zayıflardı
birde uyusukdu hareket etmekten ödü kopardı
nasıl bir metobolizması vardı hala anlamam
evet canım ya biliyorumm aslnda 175 kcal civarı
ama kepekli olduğu için etiform ve müsli de tuvalete çıkmamı sağlıyor
kabızlık problemim var,haftada bir tuvalete filan çıkabiliyorum bunlar olmazsa
kayısı da beni ishal yapıyor,ama günde 1 tane yiyebilirim aslında
haftada 1 çok az be yavrum
ben 2 günde bir bile olsa şişiyorum hemen ve bişiler yapmaya başlıyorum hergün fix olmalı
bi doktora falan gttinmi ?
birde formun karışık çayı var oda ii geliyor diye duymuştum ünide diğer ev ark kullanmıştıı