Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar daha dikkatli olalım bu 3 gün
cumaya hiçbir şeyy kalmadıı
birinciliğimizi bırakmayalım
enn fit biz olalım
anneme mankenin birinin fotosunu gösterdim,şöyle bir tepki verdi:'biz böyle olamayız ki'
ilk şartlanmışlıklarımızı kaldırmalıyız
neden olamayalım arkadaşlar
iyi bir irade,düzenli spor;bizi victoria secret mankeni gibi bile yaptırır,ben İNANIYORUM
elimizde doğal güzellik olmasa bile;spor,makyaj ve güzel giysiler;bu silahlarımız var
silahlarımızla eşlerimizin tam kalbinden vuralım

Hayallerim genisti saniyordum.ama seninkilerin yaninda benim hayaller pek bir fosmus
Tabikide secret mankeni olalim neyimiz eksik.
Ama Biz berilin mankenlrimi olsak Sonra bir sponsor bularak kadinlar külübü takvimimi cikarsak
Uctum yine yaaaaaa

Kuzular lutfen tursu Tuzlu baharatli bulgurlu seyleri yemeyin yemeyinde vucut su tutuyor
Soyleki yiyeceginiz Minik bir porsiyon tursu ertesi Gun 1-1,5 kg fazlalik gosterir,buda en az 2 gunde vucudu terkeder.

Meltemcim
Ben burdayim adapteyimde ama sanirim siz toplightin yerine beni koyamadiniz.bazen soyledikletim havada kaliyor gibi.gerci bende hafta sonu ve misafir vs,derken gelemedim ama oturur yerine zamanla.
Ben burdaysam ve ac geziyorsam katkimda buraya olmali.
4 un kaptan yardimciligim suruyor malesef cunku topik sahibi benim.arti gogonun olmadiginda diger takimlara yardim ettigim gibi 4 unde yanindayim.yeni bir acilsa ordada yazarim ama evim sensinnnnn burasi yani.
Bir ara 4 takima yazdigimda oldu motivasyon eksilmesin takimlar kapanmasin diye

bakinca sanki gercekten bir hayal gibi bir kendme baktm bir resme dedimkiii abooovvv

Kuzular lutfen tursu Tuzlu baharatli bulgurlu seyleri yemeyin yemeyinde vucut su tutuyor
Soyleki yiyeceginiz Minik bir porsiyon tursu ertesi Gun 1-1,5 kg fazlalik gosterir,buda en az 2 gunde vucudu terkeder.
evet cnm bende okudum dedmki ben bu tursuyu yemem daha iyi tartida o kdar fazlaligi gormye yuregm dayanmaz

kızlar bu victoria secret mankenleri neler yiyebiliyorlarmış bir bakın,yiyebildiklerimize şükredelim
çoğu insan az yiyerek zayıf kalıyor, yada dengeliyor,bundan bu yaşam tarzına alşmamız lazım.

Her sene düzenlenen Victoria's Secret Show'unun maliyeti 10 milyon doların üstünde. Her yıl 8 milyon kişi tarafından seyrediliyor ve dünyanın en çok kazanan modelleri vücutlarının çok ama çok az bir yerinini kapatan iç çamaşırları ile podyuma çıkıyorlar. Bu Show için nasıl hazırlandığını Adriana Lima(30) şöyle anlatıyor:

''Normal hayatımda mutlaka hergün, özel spor hocamın gözetiminde spor yapıyorum. Show'un 3 hafta öncesinden itibaren, günde 2 kere spor yapmaya başladım. Bu gerçekten çok zorlayıcı oluyor. Zor olan günde 2 kere spor yapmak değil, yapılan egzersizlerin yoğunluğu ve zorluğu...Ağırlık kaldırıyorum, ip atlıyorum ve koşuyorum.

Sporun haricinde hergün beslenme uzmanım vücudumun yağ, kas ve su oranını da ölçüyor. Protein Shake'leri, vitamin ve takviyeler veriyor ve ancak bu sayede günde 2 defa egzersiz yapacak enerjiye sahip oluyorum.

Show'dan önceki son 9 gün ise sadece içinde toz haline getirilmiş yumurta olan Protein Shake'ler içiyorum. katı hiçbir yiyecek kesinlikle yemiyorum.

Normalde günde 3.5 litre su içiyorum. Show'dan 2 gün önce ise bunu azaltıyorum. Son 12 saat ise su alımını da yiyecekle birlikte, vücutta şişlik yapmaması için kesiyorum. ''

Adriana Lima'ya, bizlerle dünyanın en güzel kadını olmanın arkasında yatan zorlukları paylaştığı için teşekkür ediyoruz..

Abovvv herkes harekete gecsın o zamannnnn arkıdısler
Evet canım
Neden olmasın canım
Canım neden havada kalsın.biz seni çok seviyoruz benimsiyoruz. ama şöyle düşün ben takım kaptanı olsaydım ve başka rakip bi takıma da yardım etseydim nerde kaldı yarış... Ayrıca artık ben seni diğer takımlardan kıskanırım sadece bize ait olmalısın.diğer takımı sen oluşturmuş olabililirsin bence devretmen lazım ve kaptan oldugun yere gelmelisin yani seçim yapmalısın. Birde şu var ben mezun oldum diye söz hakkım yoksa orasını bilmiyorum sen bilirsin.

Kahvaltısını sıkı tutanların daha zayıf olduğunu keşfeden ABD'li bir diyetisyen, kahvaltı diyetini hazırladı. Diyet, Victoria's Secret modellerinin de diyeti olarak biliniyor. Rejim, 1 ayda 5 kilo verdiriyor

"Yılın en etkili 10 diyeti" yazı dizimizin 3. gününde işleyeceğimiz zayıflama planı 'kahvaltı diyeti' olarak adlandırılıyor. ABD'li diyetisyen Dr. Daniela Jakubowicz'in yaptığı bir araştırmanın sonucuyla hazırlanan diyet; günlük kalori ihtiyacının yarısının kahvaltıda alınmasına dayanıyor. ABD'li doktorun araştırmasına göre; günlük kalori ihtiyaçlarının yarısını kahvaltıda alan kadınlar, çok daha az miktarda yemekle beslenen kadınlardan daha hızlı ve sistemli kilo veriyor. Dr. Jakubowicz, çok kahvaltı yapanların gün içinde daha az açlık hissine kapıldıklarının altını çizdi. ABD'li doktor ekledi: "Düşük karbonhidrat alarak kilo verme yöntemi yanlış bir yöntem. Bu şekilde sadece metabolizmanızı yavaşlatıyorsunuz. Başlangıçta kilo veriyormuş gibi görünseniz de daha sonraki süreçte obeziteye doğru yönelen bir gidişata sürüklenebilirsiniz. Ne kadar çok kahvaltı ederseniz, o kadar çok ve hızlı kilo verirsiniz."

1 günlük örnek diyet programı

Kahvaltı

Yumurta, zeytin, peynir, bal, kaymak, meyve…

Sabah kahvaltınızda canınız ne istiyorsa yiyin.

Öğle

Sebze sote

Akşam

Meyve salatası

Diyetin kuralları

* Sabah kahvaltınızı yaz aylarında saat 09.00'dan önce, kışın ise saat 10.00'dan önce yapın. Sabah kahvaltınızda; toplamda 600 ya da 850 kalorilik besinler tüketin.

* Öğle yemeği saatiniz 14.00, en geç 15.00 olmalı. Öğle yemeğinizin kalorisi 350 ya da 400 olmalı.

* Akşamları 19.00'dan sonra bir şey yemeyin. Akşamları alacağınız en fazla kalori miktarı; 150 ya da 200'ü geçmemeli.

Bunları unutmayın

* Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağınız zamanlarda su için.

* Günde 7 saat uyuyun.

* Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak durun. Bol meyve yiyin.

* Karanlık ortamlarda bulunmamaya ve akşamları bir saat önceden uyumaya çalışın.

* Öğün aralarında yeme istedi doğduğunda, sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Müzik dinlediğinizde ve sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde beyninizin aynı bölgesi uyarılıyor.

* Ayakta hiçbir şey yemeyin.

* Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalışın.

* Asansörü kullanmayın.

Bal mucizesi

ABD'li diyetisyen Daniela Jakubowicz'in çok önem verdiği sabah kahvaltısında 'olmazsa olmaz' dediği besin bal. Türk mutfağının da vazgeçilmez besini olan bal, Kleopatra'nın güzelliğinin anahtarı olarak kadınların gözdesi oldu. Yıllardır güzelliğin iksiri olarak bilinen bal, sağlık için de son derece faydalı. Bal öksürüğü keser, vücudu güçlendirir, hazmı kolaylaştırır, cinsel gücü artırır, idrarı söktürür, kalbi güçlendirir, uykusuzluğu giderir, halsizliği önler, cildi ve saçları güzelleştirir, yaraları iyileştirir, bağışıklık sistemini güçlendirir.

bakinca sanki gercekten bir hayal gibi bir kendme baktm bir resme dedimkiii abooovvv

evet cnm bende okudum dedmki ben bu tursuyu yemem daha iyi tartida o kdar fazlaligi gormye yuregm dayanmaz
Bunca zaman yediklerimize sayiyoruz artik
En azindan ben oyle yapiyommmm

Kiz ben iyiki berilmisibu neleynnnnn
Sükürler olsunki Secret mankeni degilmisim

Olurmu meltem sen tecrubeli demirbassin
Ben seninim Canim ya
Devretmeye gelince gogo birini uygun görüp yetistirecek insallah.
Birde sen baska bir takima yardim etseydin centilmenlik derdim.yardimseverlik derdim.sanaldada olsa kadinlara hemcinslerini gozetiyor derdim.ama ben seninim Canim kiskanma bosarim.evi arabayi alir cocuklari sana birakirim
Taktinki sen bunlara haaaaa

taktım ben bu victoria secret a
Mesajini okumadan yukari yazmisim zaten

Walla bu saatten sonra seni bırakmayız kaparız tavlarız diğer takımlar başlarının çaresine baksın ben bilmem. Canım diğer takımlara yardım etmek elbette ama bence mezun olmak lazım ve kaptan olmamak lazım ayrıca cafe var orada sınırsız muhabbet edilebilir dimi ama... Neyse 4. Takım kardeş takım inşallah bizden sonra onlar ikinci olurlar

Sen boyle yazdikca okuyanlar ne ediyorki.ekrandan cikip lokmami sayiyon gibi oldum bir an ama tabiki kardes takim kardes kaldin birincilik bizim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…