Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu resim sabah ki kahvaltım
akşam bir kase etli yeşil fasulye cacık 1 çay kaşığı muhallebi gün icerisinde şekersiz kahve

Eklentiler

• 20141111_100111.webp
    399,5 KB · Görüntüleme: 57
Benim yarim kilo garanti :)

İyi aksamlar hanimlar bugun garip bir gundu anca oturabildim gozumu actim arkadasim geldi bebegiyle o gitti ortaokul arkadasim geldi kardesiyle odaha gitmeden baska bir arkadasim geldi ve yeni gitti.misafiri cok severim hersey guzeldi deeee tek sorun saglikli beslenemedim.koydugum ikramlardan yemek zorunda kaldim cunku kahvalti bile yapmamistim.oyuzden bugun beni affedin menumu paylasmayayim hicc

Kahvalti 1dilim ekmek 1kutu kadar peynir ara ogun 2dilim elma oglen yemegi 3 dilim kadar cigkofte bol yesillik ara ogun 2 yemek kaşığı asure aksam yemegi 1yemek kasigi pirinc pilavi 1 kepce tazefasulye 4litre su bugun yürüyüş yok malesef :)

Güzel bence ama öğlen corba olmasa daha mı iyi ne

Sen 3 kilo verirsin, listen çok düşük kalorili,aşûre ve pilav yerine daha sağlıklı ve yuksek kalorili seyler yesen daha sağlıklı olur, mesela pilav yiyeceğine 1kepçe daha fasulye yeseydin, aşûre yiyeceğine yoğurt yeseydin daha iyiydi

Sabah:1 yumurta, 2kk peynir, 10 zeytin, 2 ceviz, 1/3 muz,1/2 kivi,1çay kaşığı çörek otlu bal, yarım paket etiform
Ara:müsli, kahve
Öğlen: 3 kasık fasulye, 1 kasık yoğurt
Ara: 10-15 cok ince dilim kurutulmuş elma, 1 hurma
Aksam: 1 kase corba
3,5 lt su
Spor yapamadım bugun
Yarın da iptalim

Dogru diyorsun canm da misafirlikteydim bunlarla idare ettim :)

Meltem nerdesin gaza getir beni
Canım misafir vardı yeni gittiler
Bayanlar merhaba nasilsiniz
Mrb canım

Kötüüüüüü
Misafir gelecek ben nasil diyetteyim diyecem
Nasil yemeden yemek faslini kiviracam
Yememelisin

Sutlu nescafe olmamaş canım.türk kahvesini çok içme canım.

Evet canım bizim takım mükemmel ya sen bakma herkes bize imreniyor...
Canım ne olursa olsun diyetini bozmamalısın ve bunu söylemelisin.benim hatice teyzem var kadın 60 yasında önüne ne koyarsan koy o istediği şeyi yer istemediğini yemez kadın aşırı fit...
Çiğ köfte baharatlı oldugu için yağları iyi yakar ama onun yerine bol baharatlı yogurt yeseydin daha sağlıklı olurdu canım.

Fena değil canım

Kızlar kendıme sole bır odul koydum,gunlerdır tatlı yemıyorum,eger cuma gunlerı ıyı kilo vermişşsem 1porsıyon tatlı ödülüm olcak,erken saatlerde.izin verırsenız,lütfennn,mesela bu hafta 1kilonun üzerınde vermişsem...

Meltem günde 2fıncan tkahvesı ıcıyorum içmiyim mi? Bır de sutlu nescafe benı cok ıyı kesıyor arada içiyorum sıkıntı olur mu

Asla canım aslaa öyle bir hataya düşme...ne zaman 60 altı olursun ve ne zaman sporu sağlam yapmaya başlarsın o zaman tatlı yiyebilirsin.işte ben bundan bahsediyordum düşmek ödül koymak yanlış...

Meltem günde 2fıncan tkahvesı ıcıyorum içmiyim mi? Bır de sutlu nescafe benı cok ıyı kesıyor arada içiyorum sıkıntı olur mu
Canım kahveyi oluşturan şeyler dıştan alındıgında selülit yapar ama içten enjekte ile alındıgında selüliti yakar diye biliyorum o yüzden ben kahve kullanmıyorum hiç ama çok severim.

Ama kendime hazirlicak vaktim yoktu zaten bebegim var cat kapi gelince mecburen boyle oldu planli olsa ona gore menu cikartiyorum ve diyetimi bozmamis oluyorum

Ama kendime hazirlicak vaktim yoktu zaten bebegim var cat kapi gelince mecburen boyle oldu planli olsa ona gore menu cikartiyorum ve diyetimi bozmamis oluyorum
Canım yiyerek moralin bozulacagına yemiyerek aç kal daha iyi...çünkü en azından yarın güzel sağlıklı bir kahvaltı yaparsın telafi edersin ama şimdi yarın yediklerini eritmekle geçicek...ben kendime öyle çok ceza verdim...ama sen bilirsin tatlım ben sadece tavsiye veririm öptüm.
Sabah 58.5 tim bakalim yarin sabah kac cikacagim.bu haftayu 58 ile kapatmak istiyorum umarim bu mumkun olur
İnşallah canım 58 ile kapatırsan harika...
Ben ne zmN tatli yiyebilirim acaba bayanlar
Hayriyecim asla ama asla tatlı yemek yok.ne zaman 65 altına düşersin o zaman 1 dilim yiyebilirsin haftada... Mideni terbiye et elma ile demiştim bugün yapmışsın bravo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…