Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar kahvenin zararları,
Kalp ritmini bozuyor
Tansiyonu yükseltiyor
Mide ülser gibi asit dengesizlikleri ortaya çıkartıyor
Şeker hastalığı
Su kaybı
Mineral kaybı
Vitamin kaybı
Migren
Doğurganlık
Hamilelik, kötü etki ediyor

Tek olumlu yanı ayıkmaya zihni açmaya yol açıyor...

Cok gec gittiler yarim yamalak uyudum iste. Bugun yuruyuse baslamayi dusunuyorum.hafif kisa mesafelerle baslamaliyim gibi.once esim dr.ararsa tabiii.Sen nasilsin
Evet 75 kilodayken çok spor yapmamak lazım 70 den sonra asılabilirsin çünkü senin boy 176.sen bilirsin canım güzel bir şey olur spor senin için

Dunkü seminerde kendınıze ufak hedefler koyun dıyordu.çok önemliymiş motıve olmak için...bu hafta min 74,9olmayı hedeflemiştim bakalımmm

Evet 75 kilodayken çok spor yapmamak lazım 70 den sonra asılabilirsin çünkü senin boy 176.sen bilirsin canım güzel bir şey olur spor senin için
Ya ben bugune Kadar yaptigim sporlarin ekmegini yedim.siki bir vucutta kilo en az 5-6 Kilo daha az gösteriyor.birde spora yüklenilmesine karsiyim.cunku tempoya vucut alisiyor ve bir sure Sonra kilo vermiyoruz,belli surelerde ya zwmandan yada eforda artis yapilmali.benim planim hafif tempoda yarim saat, bir saat diye cikmak Sonra yuruyus tempomu artirip yarim saatle bir sure Sonra arttirmak ve vucut hazir oldugunda babalar gibi kosabilmek

Aynen bende bundan bahsetmiştim canım söylemek istediğimi açtın

Bu arada toplight nerdesın arkadasımmm o gün cevap vermedınnn uzuldum alındı mı acaba dıye.oyle dıyorsan öyledır tabı.bırak allahını seversen derken sakaydı tabı.sakın kırılma kuzucum soz takılmam bır daha

Aynen bende bundan bahsetmiştim canım söylemek istediğimi açtın
Ama suda bir gercek
Spordan yarim saat once icilecek kahve metoyu hizlandirir
Spor esnasinda yesil cayin icine sikilan limonla hazirlanan icecekte yag yakimini hizlandiriyor
Spordan sonraki bir kahvede vucudun dincligini salliyor amaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…