Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Emziriyorum ama ac kalma sansim yok tansiyonum dusuyor hemen elim ayagin titriyor ac kalinca

ne kadar ilginc bir hikaye meger ne kadar sartliyormusuz kendimizi....

Kızlar, tanıdık kimse kalmadı mı takımdaa?
Ben de kimi zaman kaçamak, kimi zaman yolunda idare ediyorum.
Eşimin izni bitsin sahalara döneceğim.

Tmm cnm seni mi kircam ya :) 65 olmama coooooook var ama napalim yapcak bişey yok :)
Sabır canım sabır
Emziriyorum ama ac kalma sansim yok tansiyonum dusuyor hemen elim ayagin titriyor ac kalinca
Yok canım o kadar da aç kalma demek istediğim gereksiz şeyleri yeme

Kızlar, tanıdık kimse kalmadı mı takımdaa?
Ben de kimi zaman kaçamak, kimi zaman yolunda idare ediyorum.
Eşimin izni bitsin sahalara döneceğim.
Ben burdayım canım sen nerelerdesin ya

Sabır canım sabır

Yok canım o kadar da aç kalma demek istediğim gereksiz şeyleri yeme

Ben burdayım canım sen nerelerdesin ya
Meltemcim, bu sıralarda bir taraftan yoğunluk vardı, bir taraftan da eşim izne çıkınca onunla zaman geçirirken giremedim hiç. Yazmıştım aslında durumu da merak etmeyin diye de. Umarım sonrasında yine aranızda olacağım. Sen ne yaptın, mezun oldun mu?

Evet canım mezun oldum.kaptan çok yoğun işleri var.luci gözükmüyor hiç.gunnesh londraya gitti bu cuma gelecek.cumbo biraz sıkıntılı günler geçiriyo gelecek.dila dershanede.yüzey arada geliyor.beril77 yeni takım kaptanımız oldu.call , servey, sanem,fancy,hayriye de yeni arkadaşlarımız ve geçen hafta bu arkadaşlar sayesinde yeniden 1. olduk.öptüm canım çabuk gel

canım benim ben kendime ödül olarak yemek vermemeyi tercih edyorum
bence en büyük ödül,zayıflamanın verdiği tatmin duygusu

Sabah 58.5 tim bakalim yarin sabah kac cikacagim.bu haftayu 58 ile kapatmak istiyorum umarim bu mumkun olur
ayyy çokk kıskandımm
ben bu sabah halaa 64,6yım,bugun de misafir var,bir şeyler yapmalı
bu arada bu sabah etiform yemedim, 1 kayısıyla güne başladım

meltemcim senin saneme yaptığın 1. yorumu kendime öğüt olarak alıyorum
''kötü besleneceğine beslenme,yarın sabah güzel bir kahvaltı yaparsın'' aldığım ders bu

canım benim ben kendime ödül olarak yemek vermemeyi tercih edyorum
bence en büyük ödül,zayıflamanın verdiği tatmin duygusu
sade türk kahvesi candır ama sen meltemin uyarısına da uy, 2 fincan yeterlidir. ama
nescafe

ayyy çokk kıskandımm
ben bu sabah halaa 64,6yım,bugun de misafir var,bir şeyler yapmalı
bu arada bu sabah etiform yemedim, 1 kayısıyla güne başladım

meltemcim senin saneme yaptığın 1. yorumu kendime öğüt olarak alıyorum
''kötü besleneceğine beslenme,yarın sabah güzel bir kahvaltı yaparsın'' aldığım ders bu
Evet tatlım harikasın çok güzel gidiyosun ve en yakın zamanda 50 leri görüceksin emin ol.kayısı olayı tamamdır.alışacak miden ve bağırsaklar temizlendikçe daha rahat spor yapıcaksın ve daha mutlu olacaksın. Canıım ya ne güzel çok seviniyorum böyle mesajlar okudugumda...bu arada kahve selülit yapar diye biliyorum canım ama sen bilirsin....

Meltemcım gunde 3-4 fincan ıcerdım azalttım zaten,daha da azaltmaya ozen gostereceğim.
Callan önerıme kulak astıgın ıcın tesekkurler.etıform gereksızdı.kayısı super olcak.

Kızlar dun maydonuzu uyguladım bu sabsh cıldımde bıle parlaklık var sanki.normalde regl ye yakın cıkdımı begenmem.yaklasmıs olmasına ragmen bugun cok begendım.sızde yapın lütfen

Kızlar dun maydonuzu uyguladım bu sabsh cıldımde bıle parlaklık var sanki.normalde regl ye yakın cıkdımı begenmem.yaklasmıs olmasına ragmen bugun cok begendım.sızde yapın lütfen
Nasıl bir şey canım o bende yapayım.
Meltemim odulu kaldırdım tatlıdan ödül mü olur.olsa olsa zehır olur
Tabi tabi olsa olsa zehir olur...mükemmel bir benzetme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…