Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dunkü seminerde kendınıze ufak hedefler koyun dıyordu.çok önemliymiş motıve olmak için...bu hafta min 74,9olmayı hedeflemiştim bakalımmm
Canım bence detaya in. bi insan haftalık yemek düzenini zor kontrol eder ama günlüğü hatta öğünü çok kolay kontrol eder. Sen günlük hedef koyarsan mesela 100-200 gr gidecek gibi daha kolay kilo verirsin ve disipline girersin. Günlük hedef senin günlük öğünlerini de etkiler ama haftalık hedef yaparsan bazı günler kaçamak yaparsın falan filan....

Ogun cesitliligi ne Kadar azalursa kilo vermek o kadar kolayladiyor
Karisik menulerde yag kh degerini sandigimizdan fazla aluyoruz

Ama suda bir gercek
Spordan yarim saat once icilecek kahve metoyu hizlandirir
Spor esnasinda yesil cayin icine sikilan limonla hazirlanan icecekte yag yakimini hizlandiriyor
Spordan sonraki bir kahvede vucudun dincligini salliyor amaaaaaa
Canım kahve anlık enerji verir evet ama sonra ... Ben spora gitmeden yeşil çayı içerim 30 dk sonra spora giderim koşar gelirim ve koşarken hiç su içmem.tarzım bu ama sen yıllardır spor yapmışsın haklısın

Haftada bır tartılmak ıyı geliyor bana her gün tartılınca takıntı haline getırıyorum

Ozellikle yazin spor yaparken yudum yudum su icmek vucuda faydali.terle azalan su orani bas donmesi, carpinti, Ani vucut isisi degisimine sebep oluyor.spordan gelipte Likir likir su icmekte sakincali.once vucut isisinin normale donmesi beklenmeli ve ilik su icilmeli

Kizlar kilo veremeyen varmi su Ana kadar gerci iki gunumuz daha var

Haftada bır tartılmak ıyı geliyor bana her gün tartılınca takıntı haline getırıyorum
Tamam canım her öğününü kontrollü yiyorsan haftalık tartıl...

Evet doğru
Bayanlar tartida 79 ciktim holeyyyy gozlerime inanamadim ya :)))))) super otesi
Neee tamam hayriyecim asla bozmuyosun son 2 gün ok 1 kilo daha verebilirsin dikkat et.

Baslangic kilo hedef kilo diye bir istekte bukunmustum tik Yok kimsede lutfen mesaji alintilayarak adinizi yazalim

Ya daima yapılamıyacaksa sporu bır dönem abartmamak gerek bence,cunku bırakınca bıseye benzemez.duzenli olarak yapmalı bence...
Rutinde yasayana haftada 3 Gun 45 dakika deniyor
Zaten vucut 35. dakikadan Sonra yag yakimina basliyor
Kilo vermeyi amaclaywnlar 5 gune Kadar yapabilir sure arttikca yag yakimida artar.hatta sporu biraktigimizda bile kas yapisina ve yapilan spora gore 30 ila 60 dakika daha yag yakimi sürer.onun icindirki spordan 2 saat once ve Sonra yemek yenmemeli

Tartinin yerini degistir o bile farkli oluyor.
Ben tartiya degil hacme bakarim gerci.benim ölcüm elbiseler Canim.sende dene inan hirslaniyorsun
Aynen hersey aynı olcak sekilde tartılıyorum.bu arada inş hamilelik yasarsam gene kilo alcam kızlargıysılerımden farkedılıyor hemen.

Spordan once yenen yemek kh olarak depolanir ve spor esnasinda bu yakilir.ama iki saat oncesinde yenirse vucut depolanan yagdan enerji ihtiyacini karsilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…