- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.361
Canım bence detaya in. bi insan haftalık yemek düzenini zor kontrol eder ama günlüğü hatta öğünü çok kolay kontrol eder. Sen günlük hedef koyarsan mesela 100-200 gr gidecek gibi daha kolay kilo verirsin ve disipline girersin. Günlük hedef senin günlük öğünlerini de etkiler ama haftalık hedef yaparsan bazı günler kaçamak yaparsın falan filan....Dunkü seminerde kendınıze ufak hedefler koyun dıyordu.çok önemliymiş motıve olmak için...bu hafta min 74,9olmayı hedeflemiştim bakalımmm
Ogun cesitliligi ne Kadar azalursa kilo vermek o kadar kolayladiyorCanım bence detaya in. bi insan haftalık yemek düzenini zor kontrol eder ama günlüğü hatta öğünü çok kolay kontrol eder. Sen günlük hedef koyarsan mesela 100-200 gr gidecek gibi daha kolay kilo verirsin ve disipline girersin. Günlük hedef senin günlük öğünlerini de etkiler ama haftalık hedef yaparsan bazı günler kaçamak yaparsın falan filan....
Canım kahve anlık enerji verir evet ama sonra ... Ben spora gitmeden yeşil çayı içerim 30 dk sonra spora giderim koşar gelirim ve koşarken hiç su içmem.tarzım bu ama sen yıllardır spor yapmışsın haklısınAma suda bir gercek
Spordan yarim saat once icilecek kahve metoyu hizlandirir
Spor esnasinda yesil cayin icine sikilan limonla hazirlanan icecekte yag yakimini hizlandiriyor
Spordan sonraki bir kahvede vucudun dincligini salliyor amaaaaaa
Haftada bır tartılmak ıyı geliyor bana her gün tartılınca takıntı haline getırıyorumCanım bence detaya in. bi insan haftalık yemek düzenini zor kontrol eder ama günlüğü hatta öğünü çok kolay kontrol eder. Sen günlük hedef koyarsan mesela 100-200 gr gidecek gibi daha kolay kilo verirsin ve disipline girersin. Günlük hedef senin günlük öğünlerini de etkiler ama haftalık hedef yaparsan bazı günler kaçamak yaparsın falan filan....
Ozellikle yazin spor yaparken yudum yudum su icmek vucuda faydali.terle azalan su orani bas donmesi, carpinti, Ani vucut isisi degisimine sebep oluyor.spordan gelipte Likir likir su icmekte sakincali.once vucut isisinin normale donmesi beklenmeli ve ilik su icilmeliCanım kahve anlık enerji verir evet ama sonra ... Ben spora gitmeden yeşil çayı içerim 30 dk sonra spora giderim koşar gelirim ve koşarken hiç su içmem.tarzım bu ama sen yıllardır spor yapmışsın haklısın
Kesinlikle Evet ayni Gun ayni kiyafrtle tartil ben oyle yapiyorumHaftada bır tartılmak ıyı geliyor bana her gün tartılınca takıntı haline getırıyorum
Ac karna cuma gunu iç camasırlarınla tartılıyorum berusKesinlikle Evet ayni Gun ayni kiyafrtle tartil ben oyle yapiyorum
Tartinin yerini degistir o bile farkli oluyor.Ac karna cuma gunu iç camasırlarınla tartılıyorum berus
Tamam canım her öğününü kontrollü yiyorsan haftalık tartıl...Haftada bır tartılmak ıyı geliyor bana her gün tartılınca takıntı haline getırıyorum
Evet doğruOzellikle yazin spor yaparken yudum yudum su icmek vucuda faydali.terle azalan su orani bas donmesi, carpinti, Ani vucut isisi degisimine sebep oluyor.spordan gelipte Likir likir su icmekte sakincali.once vucut isisinin normale donmesi beklenmeli ve ilik su icilmeli
Neee tamam hayriyecim asla bozmuyosun son 2 gün ok 1 kilo daha verebilirsin dikkat et.Bayanlar tartida 79 ciktim holeyyyy gozlerime inanamadim ya :)))))) super otesi
Rutinde yasayana haftada 3 Gun 45 dakika deniyorYa daima yapılamıyacaksa sporu bır dönem abartmamak gerek bence,cunku bırakınca bıseye benzemez.duzenli olarak yapmalı bence...
Aynen hersey aynı olcak sekilde tartılıyorum.bu arada inş hamilelik yasarsam gene kilo alcam kızlarTartinin yerini degistir o bile farkli oluyor.
Ben tartiya degil hacme bakarim gerci.benim ölcüm elbiseler Canim.sende dene inan hirslaniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?