Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen hersey aynı olcak sekilde tartılıyorum.bu arada inş hamilelik yasarsam gene kilo alcam kızlargıysılerımden farkedılıyor hemen.
Bunu dusunme hamilelikte dikkat edersin olmadi Sonra verirsin.bir can icin degmezmi.kasma kendini

Aynen hersey aynı olcak sekilde tartılıyorum.bu arada inş hamilelik yasarsam gene kilo alcam kızlargıysılerımden farkedılıyor hemen.
Hayırlısı canım.ben bu ay hamile olabilirim folik asite başlamadan hamile kaldıysam kendimi bilinçsiz plansız bir anne gibi hissedicem

Servey 77------ 70 1 kasim
Beril 78------ 70
Hayriye
Dagyolu
Yuzey
Callen
Hayriye
Gunes
Alintilayalim kizlar

Bugun ögleden Sonra yokum kizlar ikizlerin kursu var onlari goturup bekliyecem

Berus sana bısey sorcam, bu ay son haftası regl olcam o vakit gıdıp rıayı cıkartmayı planlıyorum cıkarttıktan sonra zaten 2-3hafta zaten perhız yapmak gerekmiş yanı kasım bıter.nasıp olursa dıger aydan snr olma ıhtımali baslar zaten.bu arada 70 in altına dusmus olurum inş.sence bu ay mı cıkarayım dıger ay mı

Ama suda bir gercek
Spordan yarim saat once icilecek kahve metoyu hizlandirir
Spor esnasinda yesil cayin icine sikilan limonla hazirlanan icecekte yag yakimini hizlandiriyor
Spordan sonraki bir kahvede vucudun dincligini salliyor amaaaaaa
bunları öğrenmem çok iyi oldu tesekkurler

Haftada bır tartılmak ıyı geliyor bana her gün tartılınca takıntı haline getırıyorum
ben yatmadan önce tartiliyirdum artık vazgeç tim çünkü gece acaba yarin kac gr verecem diye dusunmek strese sebep olduğundan kilo vermem de sıkıntı olur diye sadece her sabah tartiliyorum

Kizlar kilo veremeyen varmi su Ana kadar gerci iki gunumuz daha var
ben de verdim bu topige gelmeden kendi başıma 72 kiloda 1 ay kadar karatay yaptım 5 kilo verdim sonra gebe olduğumu öğrenince biraktim 8 haftada boş gebelik çıktı tedavi oldum sonra tekrar başladım tabi bu sırada kilo aldım bu topige geldiğimde 67.3 dum ama izne ayrıldığı 66.7 dum şimdi 65.7 um bence iyi sizce

Baslangic kilo hedef kilo diye bir istekte

başlangıç 66.7 yani en son izne ayrıldığım kilom hedef 55

Aslinda hamilelik oncesi siki diyet sakincali.hamileligi geciktirir.en nihayeti vucut bir yandan kendi depolarinin bossalma derdine duser.sahip oldugu yag, seker, vs. Azalirken kendini kitlik modunda korumaya ceker.eger ciddi anlamda dusunuyorsan siki bir diyeti birakip demirbas 3 beyazi kesip abur cuburu birak.bir an oncede cikart.her beden farkli surelerde hamile kalabiliyor.kimisi cikarttigi ayda kalurken kimisi 6 ay Sonra bile kalamiyor

Bencede iyi canim
Biraz yavas gitmis ama gitmis onemli olanda bu

Hamileliklerde sunu söyleyim
3 cocuguda tedavyle sahip oldum
4. gebeligim imkansiz bir sekilde kendinden olmustu.
Yaratanin lutfu bu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…