- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.381
Bunu dusunme hamilelikte dikkat edersin olmadi Sonra verirsin.bir can icin degmezmi.kasma kendiniAynen hersey aynı olcak sekilde tartılıyorum.bu arada inş hamilelik yasarsam gene kilo alcam kızlargıysılerımden farkedılıyor hemen.
Hayırlısı canım.ben bu ay hamile olabilirim folik asite başlamadan hamile kaldıysam kendimi bilinçsiz plansız bir anne gibi hissedicemAynen hersey aynı olcak sekilde tartılıyorum.bu arada inş hamilelik yasarsam gene kilo alcam kızlargıysılerımden farkedılıyor hemen.
Oyle dusunme lütfen saglikli besleniyorsun en azindanHayırlısı canım.ben bu ay hamile olabilirim folik asite başlamadan hamile kaldıysam kendimi bilinçsiz plansız bir anne gibi hissedicem
Dogru berus burada olacagım zaten inşBunu dusunme hamilelikte dikkat edersin olmadi Sonra verirsin.bir can icin degmezmi.kasma kendini
Tek tesellim o zatenOyle dusunme lütfen saglikli besleniyorsun en azindan
Az katılıo ama 5 mesajı geçio günlükHayriye sohbete katilmiyormu banaminoyle geliyor
Tamam canım keyfine bak kolay gelsinBugun ögleden Sonra yokum kizlar ikizlerin kursu var onlari goturup bekliyecem
5 mesajda degilim.bir kopukluk var.bazen konu oluyor Birsey fikir beyan etmixor, Birsey sormuyor.sanki oncekileri okunmuyor gibime geldideTek tesellim o zaten
Az katılıo ama 5 mesajı geçio günlük
Tamam canım keyfine bak kolay gelsin
bunları öğrenmem çok iyi oldu tesekkurlerAma suda bir gercek
Spordan yarim saat once icilecek kahve metoyu hizlandirir
Spor esnasinda yesil cayin icine sikilan limonla hazirlanan icecekte yag yakimini hizlandiriyor
Spordan sonraki bir kahvede vucudun dincligini salliyor amaaaaaa
ben yatmadan önce tartiliyirdum artık vazgeç tim çünkü gece acaba yarin kac gr verecem diye dusunmek strese sebep olduğundan kilo vermem de sıkıntı olur diye sadece her sabah tartiliyorumHaftada bır tartılmak ıyı geliyor bana her gün tartılınca takıntı haline getırıyorum
ben de verdim bu topige gelmeden kendi başıma 72 kiloda 1 ay kadar karatay yaptım 5 kilo verdim sonra gebe olduğumu öğrenince biraktim 8 haftada boş gebelik çıktı tedavi oldum sonra tekrar başladım tabi bu sırada kilo aldım bu topige geldiğimde 67.3 dum ama izne ayrıldığı 66.7 dum şimdi 65.7 um bence iyi sizceKizlar kilo veremeyen varmi su Ana kadar gerci iki gunumuz daha var
Baslangic kilo hedef kilo diye bir istekte
başlangıç 66.7 yani en son izne ayrıldığım kilom hedef 55
Aslinda hamilelik oncesi siki diyet sakincali.hamileligi geciktirir.en nihayeti vucut bir yandan kendi depolarinin bossalma derdine duser.sahip oldugu yag, seker, vs. Azalirken kendini kitlik modunda korumaya ceker.eger ciddi anlamda dusunuyorsan siki bir diyeti birakip demirbas 3 beyazi kesip abur cuburu birak.bir an oncede cikart.her beden farkli surelerde hamile kalabiliyor.kimisi cikarttigi ayda kalurken kimisi 6 ay Sonra bile kalamiyorBerus sana bısey sorcam, bu ay son haftası regl olcam o vakit gıdıp rıayı cıkartmayı planlıyorum cıkarttıktan sonra zaten 2-3hafta zaten perhız yapmak gerekmiş yanı kasım bıter.nasıp olursa dıger aydan snr olma ıhtımali baslar zaten.bu arada 70 in altına dusmus olurum inş.sence bu ay mı cıkarayım dıger ay mı
Bencede iyi canimbunları öğrenmem çok iyi oldu tesekkurler
ben yatmadan önce tartiliyirdum artık vazgeç tim çünkü gece acaba yarin kac gr verecem diye dusunmek strese sebep olduğundan kilo vermem de sıkıntı olur diye sadece her sabah tartiliyorum
ben de verdim bu topige gelmeden kendi başıma 72 kiloda 1 ay kadar karatay yaptım 5 kilo verdim sonra gebe olduğumu öğrenince biraktim 8 haftada boş gebelik çıktı tedavi oldum sonra tekrar başladım tabi bu sırada kilo aldım bu topige geldiğimde 67.3 dum ama izne ayrıldığı 66.7 dum şimdi 65.7 um bence iyi sizce
Servey 77------ 70 1 kasim
Beril 78------ 70
Hayriye
Dagyolu 66.7------55
Yuzey
Callen
Hayriye
Gunes
Alintilayalim kizlar
Bencede iyi canim
Biraz yavas gitmis ama gitmis onemli olanda bu
ben de çok ilaç tedavisi gördüm gerçekten takdiri ilahi ne derse o olurHamileliklerde sunu söyleyim
3 cocuguda tedavyle sahip oldum
4. gebeligim imkansiz bir sekilde kendinden olmustu.
Yaratanin lutfu bu canim
Aynen Canim ama kafayi cok takincada olmuyorben de çok ilaç tedavisi gördüm gerçekten takdiri ilahi ne derse o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?