Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen Canim ama kafayi cok takincada olmuyor
Relaxxxxxx
evet bu söylediğin kesinlikle doğru ben bizzat örneğim bir ay spor ve diyete yaptığım dönemde kafamdan tamamen cokarmistim ama bu seferde boş çıktı ama ben inanıyorum vakti saati gelince nasip olacak

evet bu söylediğin kesinlikle doğru ben bizzat örneğim bir ay spor ve diyete yaptığım dönemde kafamdan tamamen cokarmistim ama bu seferde boş çıktı ama ben inanıyorum vakti saati gelince nasip olacak
Insallah rabbim tezelden sevindirir seni

Aynen berus ben sıkı dıyet yapmıyorum zaten dedıklerını uyguluyorum az bıraz spor zaten bana kilo aldıran sey tatlı cıkarınca erımeye baslıyorum.o halde bu ay cıkarayım kısmet olana kadar da dıkkat ederım.

Kesin olacak dag yolu inanıyorum,bıze müjde vereceğin gunu hayal ettımmm süperrr

Dogrusu

Iyi gunler kızlar şimdi kahvaltım i yapıyorum haşlanmış yumurtayı etmeksizin yemek biraz rahat ama omlet i etmeksiz yediğim için kendimi tebrik ediyorum
meltem bir soru sormuştun kararay sende tesiri nasıl aslında bunun cevabını cuma ispatli bir sekilde verecektim çünkü bende merak ediyorum bir ay karatay yaptım ama ama çok yag yemiyor dum çünkü yagdan korkmusuz şimdi tam uyguluyorum topige geleli kaç gün oldu bilmiyorum geçen hafta geldim ama topige yazmadan öncede karatay yapıyordum yani buraya yazmaya başladığımda 67.3 dum şimdi 65.7 giden 1.6 şimdi bir bakayım kaç gün olmuş geleli

bu ayın 5 de yazmaya başlamıştım bsslangic 67.4 şimdi 12 si 65.7 toplam bir hafta 1.7

Başlangıç kilom 83 500 HEDEFIMMMMM 60 kilo insallah :)))

bu ayın 5 de yazmaya başlamıştım bsslangic 67.4 şimdi 12 si 65.7 toplam bir hafta 1.7
Kizlar bunları yazmamda ki ana gaye karatay in etkisi şunu hatırlatalım benim ilk hafta değil çünkü ödem bağırsak boşalması vs derken ilk hafta iyi kilo verebiliyor uz

Harika canım azimli insanları seviyorum.
Sohbete katiliyorum ben ya butun mjlarinizi okuyorum
Sana ait yazılanlar var canım onlara cevap vermediğin için kopukluk oldu sanırım.

Harika canım azimli insanları seviyorum.

Sana ait yazılanlar var canım onlara cevap vermediğin için kopukluk oldu sanırım.
Ya ben daha çözemedim bu siteyi mjlar karışık karışık geliyo bana kusura bakmayin nolur . ben eski mjlari okuyorum bide bakiyorum bana mj atılmış öyle cevapliyorum :) ogrencem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…