- 8 Kasım 2014
- 413
- 367
- 73
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.421
Oraya nasil bakiliyo canmkizlar arada paylasim alaninada bakin lutfen olurmu
Evet ben biliyorum bu konuyu.canım senden birileri bir şey istemediği sürece yardım etme boşver yorulan yanlış anlaşılan sen olursun.sen haklısın çünkü bende ilk geldiğimde nereye gireceğimi bilmiyordum ve sweet 5. Takımı göstermişti kendi takım kaptanımız olmadıgı halde ona çok teşekkür ederim. Boşver üzülme sinirlenme buraya yoğunlaş.bende çok bencilim ya aklım fikrim 5. takım :)kizlar arada paylasim alaninada bakin lutfen olurmu
"Cuma zayıflama yarışması üyelerinin paylaşım alanı " adlı topik canım.Oraya nasil bakiliyo canm
O kadarda severdim oysaki ama bu zararlari bilerek icmek bile bile lades gibi birsey kesnlikleArkadaşlar kahvenin zararları,
Kalp ritmini bozuyor
Tansiyonu yükseltiyor
Mide ülser gibi asit dengesizlikleri ortaya çıkartıyor
Şeker hastalığı
Su kaybı
Mineral kaybı
Vitamin kaybı
Migren
Doğurganlık
Hamilelik, kötü etki ediyor
Tek olumlu yanı ayıkmaya zihni açmaya yol açıyor...
Bu kiz o halden fistik olduysa biz uca uca kilo verebilirz sanirm irade sabir ve ceneyi tutarak tabikii :))evett kızlarr bugunun öncesi ve sonrasıı
Eki Görüntüle 1300350
imkansiz diye bisiy yok bence kuzum etrafmdada cok var asla denilipte boy boy bebiscikleri olanlar rabbm yazmis olsun yeterki :)Hamileliklerde sunu söyleyim
3 cocuguda tedavyle sahip oldum
4. gebeligim imkansiz bir sekilde kendinden
olmustu.
Yaratanin lutfu bu canim
Canım ben çok kuralcıyım bana bakma sen.ama disiplinli olmasaydım 68 den 55 e her hafta 1-2 kilo vere vere inmezdim.O kadarda severdim oysaki ama bu zararlari bilerek icmek bile bile lades gibi birsey kesnlikle
Bu kiz o halden fistik olduysa biz uca uca kilo verebilirz sanirm irade sabir ve ceneyi tutarak tabikii :))
imkansiz diye bisiy yok bence kuzum etrafmdada cok var asla denilipte boy boy bebiscikleri olanlar rabbm yazmis olsun yeterki :)
Bu ftgraf harikaymis ya bende oyle olcammm :)))O kadarda severdim oysaki ama bu zararlari bilerek icmek bile bile lades gibi birsey kesnlikle
Bu kiz o halden fistik olduysa biz uca uca kilo verebilirz sanirm irade sabir ve ceneyi tutarak tabikii :))
imkansiz diye bisiy yok bence kuzum etrafmdada cok var asla denilipte boy boy bebiscikleri olanlar rabbm yazmis olsun yeterki :)
Canı sıkılmakta neymiş derdi babanem ahh ahh yanımda olsaydı şimdi öperdim. Kalk toplan silkelen bi çay yap tembelliği at üstünden.Kızlar Selammm
Nasılsınızzz?
Şu 2 gün ne berbattır yahuuu ne sabah uyanabiliyorum ne canım haereket etmek istiyor nede sağlıklı beslenmeyi takıyorum
elbette aburcubura dayanmadım ama bi tuhafım işte kelimeye dökemiyorum
Varmı böyle bişiler daha önce yaşayan ?
Kolay gelsin canımMerhaba hanimlar gene dokturmussunuz benimde misafirim gelicek hazirlik yapiyorum.arada bakmaya calisirim yine opuyorum hepinizi
1950′li yıllarda bir İngiliz şilebi Portekiz’den aldığı Madura şaraplarını İskoçya’ya götürür. Demir attığı limanda yükünü boşalttıktan sonra, şilepte çalışan denizcilerden biri unutulan şarap kolisi kaldı mı diye denetlemek üzere soğuk hava deposuna girer. Onun içerde olduğunu fark etmeyen başka bir denizci ise, kapıyı dışardan kapatır. Soğuk hava deposunda mahsur kalan denizci, var gücüyle bağırır, çelik duvarları yumruklar, ama kimseye duyuramaz sesini. Çakısıyla içerden açmaya çalışır kapıyı, mümkün değildir. Boş şilep, yeni yükünü almak üzere Portekiz’e doğru yola çıkar.
Mahsur denizci, depoda açlıktan ölmeyecek kadar yiyecek bulur. Ama deponun dondurucu soğuğuna fazla dayanamayacağının bilincindedir. Kapıyı açamayan çakısıyla, çelik duvarlara kendisini bekleyen ölüm sürecini yazmaya, daha doğrusu kazımaya başlar. Günbegün, adeta bilimsel bir titizlikle soğuğun vücuduna önce uyuşturucu sonra yavaş yavaş öldürücü etkilerini, el ve ayaklarının nasıl duyarsızlaştığını, donan burnunu ve buz gibi havanın dayanılmaz yakıcılığını anlatır.
Şilep Lizbon’a demir attığında, soğuk hava deposunun kapısını açan kaptan, zavallı denizcinin cesediyle karşılaşır. Duvarlara kazıdığı acılı sonunu okur ve.. kendisi de hayretten dona kalır.
Çünkü soğuk hava deposunun derecesi 19′dur. İskoçya’ya götürdükleri Madura şarapları 18 derecede taşınmayı gerektirmiş, şilep yükünü boşalttıktan sonra soğutma sistemi zaten kapatılmış olup, kendi haline bırakılan deponun sıcaklığı bir derece de yükselmiştir.
Yani biçare denizci donarak ölmemiş, donduğunu sandığı (ya da donacağına inandığı) için ölmüştür.
(Kaynak: Bernard Werber, ‘İzafi ve Mutlak Bilgi Ansiklopedisi’)
Yukarıdaki hikayeyi mutlaka bir yerlerde değişik şekillerde okumuşsunuzdur, özellikle paylaşmak istedim çünkü hikayenin doğru ve aslını kaynağı ile görmenizi istedim.
Bir insan donacağına bütünüyle inandığı için asla donulmayacak hatta üşünmeyecek bir yerde donarak ölmüştür. Bu üzüntülü bir hikaye olmakla birlikte bir yandan da insan zihninin daha çok bilinçaltının neler yapabileceğini bize
Göstermiştir.
Meltemcim, bu sıralarda bir taraftan yoğunluk vardı, bir taraftan da eşim izne çıkınca onunla zaman geçirirken giremedim hiç. Yazmıştım aslında durumu da merak etmeyin diye de. Umarım sonrasında yine aranızda olacağım. Sen ne yaptın, mezun oldun mu?
ayyy çokk kıskandımm
ben bu sabah halaa 64,6yım,bugun de misafir var,bir şeyler yapmalı
bu arada bu sabah etiform yemedim, 1 kayısıyla güne başladım
Kızlar dun maydonuzu uyguladım bu sabsh cıldımde bıle parlaklık var sanki.normalde regl ye yakın cıkdımı begenmem.yaklasmıs olmasına ragmen bugun cok begendım.sızde yapın lütfen
Arkadaşlar kahvenin zararları,
Kalp ritmini bozuyor
Tansiyonu yükseltiyor
Mide ülser gibi asit dengesizlikleri ortaya çıkartıyor
Şeker hastalığı
Su kaybı
Mineral kaybı
Vitamin kaybı
Migren
Doğurganlık
Hamilelik, kötü etki ediyor
Tek olumlu yanı ayıkmaya zihni açmaya yol açıyor...
Ya ben bugune Kadar yaptigim sporlarin ekmegini yedim.siki bir vucutta kilo en az 5-6 Kilo daha az gösteriyor.birde spora yüklenilmesine karsiyim.cunku tempoya vucut alisiyor ve bir sure Sonra kilo vermiyoruz,belli surelerde ya zwmandan yada eforda artis yapilmali.benim planim hafif tempoda yarim saat, bir saat diye cikmak Sonra yuruyus tempomu artirip yarim saatle bir sure Sonra arttirmak ve vucut hazir oldugunda babalar gibi kosabilmek
evett kızlarr bugunun öncesi ve sonrasıı
Eki Görüntüle 1300350
Bu arada toplight nerdesın arkadasımmm o gün cevap vermedınnn uzuldum alındı mı acaba dıye.oyle dıyorsan öyledır tabı.bırak allahını seversen derken sakaydı tabı.sakın kırılma kuzucum soz takılmam bır daha
Canım bence detaya in. bi insan haftalık yemek düzenini zor kontrol eder ama günlüğü hatta öğünü çok kolay kontrol eder. Sen günlük hedef koyarsan mesela 100-200 gr gidecek gibi daha kolay kilo verirsin ve disipline girersin. Günlük hedef senin günlük öğünlerini de etkiler ama haftalık hedef yaparsan bazı günler kaçamak yaparsın falan filan....
Ogun cesitliligi ne Kadar azalursa kilo vermek o kadar kolayladiyor
Karisik menulerde yag kh degerini sandigimizdan fazla aluyoruz
Canım kahve anlık enerji verir evet ama sonra ... Ben spora gitmeden yeşil çayı içerim 30 dk sonra spora giderim koşar gelirim ve koşarken hiç su içmem.tarzım bu ama sen yıllardır spor yapmışsın haklısın
Ozellikle yazin spor yaparken yudum yudum su icmek vucuda faydali.terle azalan su orani bas donmesi, carpinti, Ani vucut isisi degisimine sebep oluyor.spordan gelipte Likir likir su icmekte sakincali.once vucut isisinin normale donmesi beklenmeli ve ilik su icilmeli
Haftada bır tartılmak ıyı geliyor bana her gün tartılınca takıntı haline getırıyorum
Aynen hersey aynı olcak sekilde tartılıyorum.bu arada inş hamilelik yasarsam gene kilo alcam kızlargıysılerımden farkedılıyor hemen.
Hayırlısı canım.ben bu ay hamile olabilirim folik asite başlamadan hamile kaldıysam kendimi bilinçsiz plansız bir anne gibi hissedicem
Canı sıkılmakta neymiş derdi babanem ahh ahh yanımda olsaydı şimdi öperdim. Kalk toplan silkelen bi çay yap tembelliği at üstünden.
Merhaba hanimlar gene dokturmussunuz benimde misafirim gelicek hazirlik yapiyorum.arada bakmaya calisirim yine opuyorum hepinizi
Gecmis olsun tatlimmerhaba arkadaşlar iki gündür oldukça yoğun geçti kusura bakmayın yazamadım size..
pazartesi günü diyetisyene gittim bana daha çok erken olduğunu en azından bebeğin dördüncü ayını doldurması gerektiğini söyledi ben ısrar edince niye bu kadar çok istediğimi sordu bende ağlayarak anlatmaya başladım..daha sonra diyetisyen bana psikiyatriste gitmemi önerdi benimde bir psikiyatrist arkadaşım var onun yanına gittim..her neyse uzatmatayim..
2 asist arkadaşımla uzun uzun konuştuk benim postpartum depresyon geçirdiğimi söyledi yani doğum sonrası depresyon.. zaten varolan kilo sıkıntımın bu durumla daha da arttığını takıntıdan ziyade artık bir anksiyete oluştuğunu söyledi. emzirdiğim için ilaç vermedi birçok önerilerde bulundu sık sık yanına kontrole gideceğim ..beni tekrar diyetisyene yönlendirdi diyetisyen bana bir liste verdi tabi benimyoğun isteği nedeniyle..
dün psikiyatriste arkadaşıma sizdende bahsettim..burada ne kadar motive olduğumu herkesin bir zayıflama çabası içerisinde olduğunu sizlerle dertlesbildiğimi anlattım birçok şeyden konuştuk tabi aileden arkadaşlardan sizee kadar geldi sohbet..
yalnız o benim gibi düşünmedi..
bu durumdayken herhangi bir iddia ya da yarış yapmanin anksiyetemi daha da aartıracağını ve beni kötü etkileyeceğini söyledi..bir süre sizden ayrılmamı önerdi.. sadece bunları konuşmadık ailemle ilgili problemler esimle ile ilgili bazı problemlerim bunları da konuştuk
bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi umarım herşey yoluna girecek ben sizden tamamen kopmayı düşünmüyorumama ..sizde kabul ederseniz menü paylaşmadan kilo muhabbeti yapmadan sizlerle ara sıra sohbet etmeye gelmek isterim hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere
Evet hirs super bisy canm gercektwn tebrik ederm cok :) cok zorlandinmi peki bu surecteCanım ben çok kuralcıyım bana bakma sen.ama disiplinli olmasaydım 68 den 55 e her hafta 1-2 kilo vere vere inmezdim.
evet canm tesekkur ederim ins o gunleride goreym en kisa zamanla :)Selincim ben seni mezun sanmıştım 4. Takımda devam ediyormuşsun.kolay gelsin
Kendini koyverme kalk bakiyim biraz temiz hava al, kendine gelay nebilim bebişim yaa bi tembellik var sorma dün kalktım 7de yarım saat oryantel yapım dedim taktım kulaklığı açtım müziği anam bende hareket yok ve cnım hareket etmek istemiyor güne bir keyifsiz başladım ki sorma yahuu
Eskiden ki ben 1 saat önce kalkar spor yapan ben zeynep şimdi kalkamıyorum çokda istiyorum halbukusi ama ne bilim bi havalara girdim ben bi şımardım sanırım
keşke olsanda bana el atsannn
Selinnnn selam Canim nasilsinEvet hirs super bisy canm gercektwn tebrik ederm cok :) cok zorlandinmi peki bu surecte
evet canm tesekkur ederim ins o gunleride goreym en kisa zamanla :)
iyiymm canm sen nasilsin atlattnmi misafrlerini rahatlamissndr bugn eminm yok kzum ya aksm yemek bana iyi gelmedi berilin salatasi cok daha iyi geliyor aksmlari bana :)Selinnnn selam Canim nasilsin
Diyetin hala karataymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?