Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar arada paylasim alaninada bakin lutfen olurmu
Evet ben biliyorum bu konuyu.canım senden birileri bir şey istemediği sürece yardım etme boşver yorulan yanlış anlaşılan sen olursun.sen haklısın çünkü bende ilk geldiğimde nereye gireceğimi bilmiyordum ve sweet 5. Takımı göstermişti kendi takım kaptanımız olmadıgı halde ona çok teşekkür ederim. Boşver üzülme sinirlenme buraya yoğunlaş.bende çok bencilim ya aklım fikrim 5. takım :)

O kadarda severdim oysaki ama bu zararlari bilerek icmek bile bile lades gibi birsey kesnlikle
evett kızlarr bugunun öncesi ve sonrasıı
Eki Görüntüle 1300350
Bu kiz o halden fistik olduysa biz uca uca kilo verebilirz sanirm irade sabir ve ceneyi tutarak tabikii :))
Hamileliklerde sunu söyleyim
3 cocuguda tedavyle sahip oldum
4. gebeligim imkansiz bir sekilde kendinden
olmustu.
Yaratanin lutfu bu canim
imkansiz diye bisiy yok bence kuzum etrafmdada cok var asla denilipte boy boy bebiscikleri olanlar rabbm yazmis olsun yeterki :)

Canım ben çok kuralcıyım bana bakma sen.ama disiplinli olmasaydım 68 den 55 e her hafta 1-2 kilo vere vere inmezdim.

Bu ftgraf harikaymis ya bende oyle olcammm :)))

Kızlar Selammm

Nasılsınızzz?

Şu 2 gün ne berbattır yahuuu ne sabah uyanabiliyorum ne canım haereket etmek istiyor nede sağlıklı beslenmeyi takıyorum

elbette aburcubura dayanmadım ama bi tuhafım işte kelimeye dökemiyorum

Varmı böyle bişiler daha önce yaşayan ?

Canı sıkılmakta neymiş derdi babanem ahh ahh yanımda olsaydı şimdi öperdim. Kalk toplan silkelen bi çay yap tembelliği at üstünden.

kızlar amma yazmıssınız maşallah Allah muhabbetiizi arttırsın ama alıntılamak zor oldu

evet tatlım anamesajı bu olan bir hikaye bende duydum ve şaşırmıştım açıkçası.

Yani inanmak başarmanın yarısı bir kere daha tescilleniyor

tatlım nerelerdesin sen yaa

ayyy çokk kıskandımm
ben bu sabah halaa 64,6yım,bugun de misafir var,bir şeyler yapmalı
bu arada bu sabah etiform yemedim, 1 kayısıyla güne başladım

bu gidişle hedefine kısa sürede ulaşacak gibisin

Kızlar dun maydonuzu uyguladım bu sabsh cıldımde bıle parlaklık var sanki.normalde regl ye yakın cıkdımı begenmem.yaklasmıs olmasına ragmen bugun cok begendım.sızde yapın lütfen

ay keşke maydonuzu sevebilsem yahuuu ne güzel yararları var.

tatlım bu nescafe için mi türk kahvesi için mi ?

sıkılaşmaya kafayı takmama neden olan fotograf işte bu ama şuan için malesef yeterli iradem yok haleen düzenli bir plan yapamadımmm

evett kızlarr bugunun öncesi ve sonrasıı
Eki Görüntüle 1300350

hey maşallah harika

tatlım sahnur takılmaz böyle seylere sen cok fazla taktın kafana

bilgin olsun o kamptayken cok fazla giremezz arada girere yazar ve cıkar bulunduğu yerde wc bile yok o nedenle su bile çok fazla tüketemiyor hesap et o yüzden rahat ol alınmaz öyle seylere

aslında cok mantıklı meltemcim

Ogun cesitliligi ne Kadar azalursa kilo vermek o kadar kolayladiyor
Karisik menulerde yag kh degerini sandigimizdan fazla aluyoruz

biz türk milleti olara kuru fasulye pilavı bir yiyen insanlarız (bu sadece kuru fasulye değil sulu yemeklerin çoğunu öyle )

bende genelde pilavı yada yemeği ayrı yemeyi sevmezdm hep pilav üstü ama eskiden nerden düşünücem o ikisinin ayrı ayrı kalorisini bilmem neysini

genel anlamda birden fazla çeşidi aynı anda tüketmeyi seviyoruz birini yiyp diğerine geçmediğimizden doyduğumuzu anlamıyor ve bir çok seyin kalorisini aynı anda almış oluyoruz.

Bende daha önce normal kalkış saatimden 1 saat önce kalkıp pilates yapardım spordan önce 9lu çay spor esnasındada yarım lt su içerdim bende öyle rahat hissederdim ve kesinlikle yudum yudum içilmesi taraftarıyım

Haftada bır tartılmak ıyı geliyor bana her gün tartılınca takıntı haline getırıyorum

tatlım zaten amaç o takıntı yapacaksınki dahada asılacaksın

Aynen hersey aynı olcak sekilde tartılıyorum.bu arada inş hamilelik yasarsam gene kilo alcam kızlargıysılerımden farkedılıyor hemen.

o nedenle sıkılaşmak çok önemli ama bir can taşıyacaksın bunada değer elbette

Hayırlısı canım.ben bu ay hamile olabilirim folik asite başlamadan hamile kaldıysam kendimi bilinçsiz plansız bir anne gibi hissedicem

aaa ne güzel haber bu meltemcim çok sevindim.

plansız anne olmak cümlesindeki hissiyatını cok ii anlıyorum tatlım

herkese farklı geliyor ama bende kazala olması taraftarı değilim.

Hazır olduğumuzda şükür namazımı kılayım o niyetle olsun istiyorum hayırlısıyla öyle olsun istiyorum Allah izin veririse

Ama nasıl gelirse gelsin nasibiyle hayırlısıyla gelsin senin adına cok sevindim.

Canı sıkılmakta neymiş derdi babanem ahh ahh yanımda olsaydı şimdi öperdim. Kalk toplan silkelen bi çay yap tembelliği at üstünden.

ay nebilim bebişim yaa bi tembellik var sorma dün kalktım 7de yarım saat oryantel yapım dedim taktım kulaklığı açtım müziği anam bende hareket yok ve cnım hareket etmek istemiyor güne bir keyifsiz başladım ki sorma yahuu

Eskiden ki ben 1 saat önce kalkar spor yapan ben zeynep şimdi kalkamıyorum çokda istiyorum halbukusi ama ne bilim bi havalara girdim ben bi şımardım sanırım

keşke olsanda bana el atsannn

merhaba arkadaşlar iki gündür oldukça yoğun geçti kusura bakmayın yazamadım size..
pazartesi günü diyetisyene gittim bana daha çok erken olduğunu en azından bebeğin dördüncü ayını doldurması gerektiğini söyledi ben ısrar edince niye bu kadar çok istediğimi sordu bende ağlayarak anlatmaya başladım..daha sonra diyetisyen bana psikiyatriste gitmemi önerdi benimde bir psikiyatrist arkadaşım var onun yanına gittim..her neyse uzatmatayim..
2 asist arkadaşımla uzun uzun konuştuk benim postpartum depresyon geçirdiğimi söyledi yani doğum sonrası depresyon.. zaten varolan kilo sıkıntımın bu durumla daha da arttığını takıntıdan ziyade artık bir anksiyete oluştuğunu söyledi. emzirdiğim için ilaç vermedi birçok önerilerde bulundu sık sık yanına kontrole gideceğim ..beni tekrar diyetisyene yönlendirdi diyetisyen bana bir liste verdi tabi benimyoğun isteği nedeniyle..

dün psikiyatriste arkadaşıma sizdende bahsettim..burada ne kadar motive olduğumu herkesin bir zayıflama çabası içerisinde olduğunu sizlerle dertlesbildiğimi anlattım birçok şeyden konuştuk tabi aileden arkadaşlardan sizee kadar geldi sohbet..
yalnız o benim gibi düşünmedi..
bu durumdayken herhangi bir iddia ya da yarış yapmanin anksiyetemi daha da aartıracağını ve beni kötü etkileyeceğini söyledi..bir süre sizden ayrılmamı önerdi.. sadece bunları konuşmadık ailemle ilgili problemler esimle ile ilgili bazı problemlerim bunları da konuştuk
bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi umarım herşey yoluna girecek ben sizden tamamen kopmayı düşünmüyorumama ..sizde kabul ederseniz menü paylaşmadan kilo muhabbeti yapmadan sizlerle ara sıra sohbet etmeye gelmek isterim hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere

Gecmis olsun tatlim
Cumaya bildirim yapabilecekmisin

Canım ben çok kuralcıyım bana bakma sen.ama disiplinli olmasaydım 68 den 55 e her hafta 1-2 kilo vere vere inmezdim.
Evet hirs super bisy canm gercektwn tebrik ederm cok :) cok zorlandinmi peki bu surecte
Selincim ben seni mezun sanmıştım 4. Takımda devam ediyormuşsun.kolay gelsin
evet canm tesekkur ederim ins o gunleride goreym en kisa zamanla :)

Kendini koyverme kalk bakiyim biraz temiz hava al, kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…