- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.441
Kendini koyverme kalk bakiyim biraz temiz hava al, kendine gel
merhaba arkadaşlar iki gündür oldukça yoğun geçti kusura bakmayın yazamadım size..
pazartesi günü diyetisyene gittim bana daha çok erken olduğunu en azından bebeğin dördüncü ayını doldurması gerektiğini söyledi ben ısrar edince niye bu kadar çok istediğimi sordu bende ağlayarak anlatmaya başladım..daha sonra diyetisyen bana psikiyatriste gitmemi önerdi benimde bir psikiyatrist arkadaşım var onun yanına gittim..her neyse uzatmatayim..
2 asist arkadaşımla uzun uzun konuştuk benim postpartum depresyon geçirdiğimi söyledi yani doğum sonrası depresyon.. zaten varolan kilo sıkıntımın bu durumla daha da arttığını takıntıdan ziyade artık bir anksiyete oluştuğunu söyledi. emzirdiğim için ilaç vermedi birçok önerilerde bulundu sık sık yanına kontrole gideceğim ..beni tekrar diyetisyene yönlendirdi diyetisyen bana bir liste verdi tabi benimyoğun isteği nedeniyle..
dün psikiyatriste arkadaşıma sizdende bahsettim..burada ne kadar motive olduğumu herkesin bir zayıflama çabası içerisinde olduğunu sizlerle dertlesbildiğimi anlattım birçok şeyden konuştuk tabi aileden arkadaşlardan sizee kadar geldi sohbet..
yalnız o benim gibi düşünmedi..
bu durumdayken herhangi bir iddia ya da yarış yapmanin anksiyetemi daha da aartıracağını ve beni kötü etkileyeceğini söyledi..bir süre sizden ayrılmamı önerdi.. sadece bunları konuşmadık ailemle ilgili problemler esimle ile ilgili bazı problemlerim bunları da konuştuk
bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi umarım herşey yoluna girecek ben sizden tamamen kopmayı düşünmüyorumama ..sizde kabul ederseniz menü paylaşmadan kilo muhabbeti yapmadan sizlerle ara sıra sohbet etmeye gelmek isterim hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere
Sana guveniyorum o zaman bana is donusu guzel degisikliklerden bahset o zamanmalesefki işteyim tatlım yavvv
toplıcam kendimi toplıcamm bomba gibi olcamm
Canim her diyet herkesin bunyesine uymuyor.kisi kendince ve genelde deneme yanilmayla en uygun diyeti yada beslenme seklimi buluyor.iyiymm canm sen nasilsin atlattnmi misafrlerini rahatlamissndr bugn eminm yok kzum ya aksm yemek bana iyi gelmedi berilin salatasi cok daha iyi geliyor aksmlari bana :)
hakilisin canm bendee ne yapark daha guzel kilo verebilirm nasil bu sureci hizlandirabilirm onu deniyorm tabii kendmce yapinca bu kadrCanim her diyet herkesin bunyesine uymuyor.kisi kendince ve genelde deneme yanilmayla en uygun diyeti yada beslenme seklimi buluyor.
Sallanmazzzz hayırrrrrrMeltemcim bizim birincilik sallaniyor
Evet canım bebek konusunda haklısın inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın tatlım ya.kızlar amma yazmıssınız maşallah Allah muhabbetiizi arttırsın ama alıntılamak zor oldu
evet tatlım anamesajı bu olan bir hikaye bende duydum ve şaşırmıştım açıkçası.
Yani inanmak başarmanın yarısı bir kere daha tescilleniyor
tatlım nerelerdesin sen yaa
bu gidişle hedefine kısa sürede ulaşacak gibisin
ay keşke maydonuzu sevebilsem yahuuu ne güzel yararları var.
tatlım bu nescafe için mi türk kahvesi için mi ?
sıkılaşmaya kafayı takmama neden olan fotograf işte bu ama şuan için malesef yeterli iradem yok haleen düzenli bir plan yapamadımmm
Eki Görüntüle 1300771
hey maşallah harika
tatlım sahnur takılmaz böyle seylere sen cok fazla taktın kafana
bilgin olsun o kamptayken cok fazla giremezz arada girere yazar ve cıkar bulunduğu yerde wc bile yok o nedenle su bile çok fazla tüketemiyor hesap et o yüzden rahat ol alınmaz öyle seylere
aslında cok mantıklı meltemcim
biz türk milleti olara kuru fasulye pilavı bir yiyen insanlarız (bu sadece kuru fasulye değil sulu yemeklerin çoğunu öyle )
bende genelde pilavı yada yemeği ayrı yemeyi sevmezdm hep pilav üstü ama eskiden nerden düşünücem o ikisinin ayrı ayrı kalorisini bilmem neysini
genel anlamda birden fazla çeşidi aynı anda tüketmeyi seviyoruz birini yiyp diğerine geçmediğimizden doyduğumuzu anlamıyor ve bir çok seyin kalorisini aynı anda almış oluyoruz.
Bende daha önce normal kalkış saatimden 1 saat önce kalkıp pilates yapardım spordan önce 9lu çay spor esnasındada yarım lt su içerdim bende öyle rahat hissederdim ve kesinlikle yudum yudum içilmesi taraftarıyım
tatlım zaten amaç o takıntı yapacaksınki dahada asılacaksın
o nedenle sıkılaşmak çok önemli ama bir can taşıyacaksın bunada değer elbette
aaa ne güzel haber bu meltemcim çok sevindim.
plansız anne olmak cümlesindeki hissiyatını cok ii anlıyorum tatlım
herkese farklı geliyor ama bende kazala olması taraftarı değilim.
Hazır olduğumuzda şükür namazımı kılayım o niyetle olsun istiyorum hayırlısıyla öyle olsun istiyorum Allah izin veririse
Ama nasıl gelirse gelsin nasibiyle hayırlısıyla gelsin senin adına cok sevindim.
Ooooohoooww oryantel oynadıgın halde canın sıkkın o zaman buraya takıl tatlım oku muhabbetleri kız bağır çağır serbest sanaay nebilim bebişim yaa bi tembellik var sorma dün kalktım 7de yarım saat oryantel yapım dedim taktım kulaklığı açtım müziği anam bende hareket yok ve cnım hareket etmek istemiyor güne bir keyifsiz başladım ki sorma yahuu
Eskiden ki ben 1 saat önce kalkar spor yapan ben zeynep şimdi kalkamıyorum çokda istiyorum halbukusi ama ne bilim bi havalara girdim ben bi şımardım sanırım
keşke olsanda bana el atsannn
Tamam cumbocum senin psikolojin her şeyden önemli.doktor dogru söylemiş bence de şuan yarışa hazır değilsin. Muhabbet için sık sık gel seni seviyoruzmerhaba arkadaşlar iki gündür oldukça yoğun geçti kusura bakmayın yazamadım size..
pazartesi günü diyetisyene gittim bana daha çok erken olduğunu en azından bebeğin dördüncü ayını doldurması gerektiğini söyledi ben ısrar edince niye bu kadar çok istediğimi sordu bende ağlayarak anlatmaya başladım..daha sonra diyetisyen bana psikiyatriste gitmemi önerdi benimde bir psikiyatrist arkadaşım var onun yanına gittim..her neyse uzatmatayim..
2 asist arkadaşımla uzun uzun konuştuk benim postpartum depresyon geçirdiğimi söyledi yani doğum sonrası depresyon.. zaten varolan kilo sıkıntımın bu durumla daha da arttığını takıntıdan ziyade artık bir anksiyete oluştuğunu söyledi. emzirdiğim için ilaç vermedi birçok önerilerde bulundu sık sık yanına kontrole gideceğim ..beni tekrar diyetisyene yönlendirdi diyetisyen bana bir liste verdi tabi benimyoğun isteği nedeniyle..
dün psikiyatriste arkadaşıma sizdende bahsettim..burada ne kadar motive olduğumu herkesin bir zayıflama çabası içerisinde olduğunu sizlerle dertlesbildiğimi anlattım birçok şeyden konuştuk tabi aileden arkadaşlardan sizee kadar geldi sohbet..
yalnız o benim gibi düşünmedi..
bu durumdayken herhangi bir iddia ya da yarış yapmanin anksiyetemi daha da aartıracağını ve beni kötü etkileyeceğini söyledi..bir süre sizden ayrılmamı önerdi.. sadece bunları konuşmadık ailemle ilgili problemler esimle ile ilgili bazı problemlerim bunları da konuştuk
bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi umarım herşey yoluna girecek ben sizden tamamen kopmayı düşünmüyorumama ..sizde kabul ederseniz menü paylaşmadan kilo muhabbeti yapmadan sizlerle ara sıra sohbet etmeye gelmek isterim hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere
İnşallah canımEvet hirs super bisy canm gercektwn tebrik ederm cok :) cok zorlandinmi peki bu surecte
evet canm tesekkur ederim ins o gunleride goreym en kisa zamanla :)
Bilmiyorum ki canım ha şimdilik güzel gidiyor gibi ama sende önemlisin ne kadar gitti senden ve topligh kaptan gunesh dila da önemli onlardan haberimiz yokMeltemcim bizim birincilik sallaniyor
Evet canım bebek konusunda haklısın inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın tatlım ya.
Ooooohoooww oryantel oynadıgın halde canın sıkkın o zaman buraya takıl tatlım oku muhabbetleri kız bağır çağır serbest sana
Helal vallahi :)hersy yemek yemk degil bencecanım benim ben kendime ödül olarak yemek vermemeyi tercih edyorum
bence en büyük ödül,zayıflamanın verdiği tatmin duygusu
Bende durum kötü olmaz sanirim.gerci tartilmadimda.äsadece bildirimde bulunulmazsa dedimEvet canım bebek konusunda haklısın inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın tatlım ya.
Ooooohoooww oryantel oynadıgın halde canın sıkkın o zaman buraya takıl tatlım oku muhabbetleri kız bağır çağır serbest sana
Tamam cumbocum senin psikolojin her şeyden önemli.doktor dogru söylemiş bence de şuan yarışa hazır değilsin. Muhabbet için sık sık gel seni seviyoruz
İnşallah canım
Bilmiyorum ki canım ha şimdilik güzel gidiyor gibi ama sende önemlisin ne kadar gitti senden ve topligh kaptan gunesh dila da önemli onlardan haberimiz yok
evet bende vücudun şifresi ni deneme yanilma yöntemiyle çözme pesindeyimCanim her diyet herkesin bunyesine uymuyor.kisi kendince ve genelde deneme yanilmayla en uygun diyeti yada beslenme seklimi buluyor.
Keske az yeseydikte simdi burda debelenmeseydik kilo verecez diyeHelal vallahi :)hersy yemek yemk degil bence
Dağyolu tukkanı erken kapattın bakıyorummBugun ki menum
sabah 2 yumurtalı kasarli omlet peynir 1 tane salata 4 Kaymaklı kayısı 5 ceviz
akşam yarım kase yeşil fasulye 4 kofte cacık
gün içerisinde şekersiz kahve 2.5 lt su içtim bir spor ve yeşil çay kaldı onlarida yapar eklerim
Dinlen canım sen bu aralar.isveç nasıl bir şey şu 5 gün diyeti mi?@ inşallah bebişim Allahım hayırlısını nasip etsin
@ ayol canımda sıkkın değil çok şükür ama başlamayan proje boş bol oturmak stre yaptı bende ne bilim kız hareket edesim bile gelmedi neyse suan lkafamda bitiriyorum o hareketsizliği bir kaç gün isveç seklinde şoklama yapsam fena olmazz
Evet bildirimde bulunulmazsa birinci olamayabiliriz bu hafta biraz üyelerin yogun olması beklediğimizi vermeyebilir...Bende durum kötü olmaz sanirim.gerci tartilmadimda.äsadece bildirimde bulunulmazsa dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?