Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım geçmiş olsun

doktor ne diyorsa onu yap senin sağlığın herseyden daha önemli ve eğer şuan diyet yapmak sana ii gelmeyecekse doktoraları dinle sağlığını kaybettikten sonra kilo vermenin bi anlamı yok bence

iyiymm canm sen nasilsin atlattnmi misafrlerini rahatlamissndr bugn eminm yok kzum ya aksm yemek bana iyi gelmedi berilin salatasi cok daha iyi geliyor aksmlari bana :)
Canim her diyet herkesin bunyesine uymuyor.kisi kendince ve genelde deneme yanilmayla en uygun diyeti yada beslenme seklimi buluyor.

Canim her diyet herkesin bunyesine uymuyor.kisi kendince ve genelde deneme yanilmayla en uygun diyeti yada beslenme seklimi buluyor.
hakilisin canm bendee ne yapark daha guzel kilo verebilirm nasil bu sureci hizlandirabilirm onu deniyorm tabii kendmce yapinca bu kadr

Evet canım bebek konusunda haklısın inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın tatlım ya.

Ooooohoooww oryantel oynadıgın halde canın sıkkın o zaman buraya takıl tatlım oku muhabbetleri kız bağır çağır serbest sana

Tamam cumbocum senin psikolojin her şeyden önemli.doktor dogru söylemiş bence de şuan yarışa hazır değilsin. Muhabbet için sık sık gel seni seviyoruz
Evet hirs super bisy canm gercektwn tebrik ederm cok :) cok zorlandinmi peki bu surecte
evet canm tesekkur ederim ins o gunleride goreym en kisa zamanla :)
İnşallah canım
Meltemcim bizim birincilik sallaniyor
Bilmiyorum ki canım ha şimdilik güzel gidiyor gibi ama sende önemlisin ne kadar gitti senden ve topligh kaptan gunesh dila da önemli onlardan haberimiz yok

@ inşallah bebişim Allahım hayırlısını nasip etsin
@ ayol canımda sıkkın değil çok şükür ama başlamayan proje boş bol oturmak stre yaptı bende ne bilim kız hareket edesim bile gelmedi neyse suan lkafamda bitiriyorum o hareketsizliği bir kaç gün isveç seklinde şoklama yapsam fena olmazz

Bende durum kötü olmaz sanirim.gerci tartilmadimda.äsadece bildirimde bulunulmazsa dedim

Dağyolu tukkanı erken kapattın bakıyorumm

Dinlen canım sen bu aralar.isveç nasıl bir şey şu 5 gün diyeti mi?

Bende durum kötü olmaz sanirim.gerci tartilmadimda.äsadece bildirimde bulunulmazsa dedim
Evet bildirimde bulunulmazsa birinci olamayabiliriz bu hafta biraz üyelerin yogun olması beklediğimizi vermeyebilir...

İyi akşamlar 5, takımın çıtırlarııı bir kahve yazısı aradım ama başım döndü kahveme dokunmayın plsss

Meltemcim paylaşım alanındaki ve buradaki mesajını da okudum tatlım

bazen sıcacık bir merhaba herşeye yeterli olabiliyor yeter ki kalpten gelsin

seviyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…