- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.661
ben akşama sadece çorba içecğimKizlar aksama tarhana corbasi icebilirmiyim bir kase yanndada yogurt ama ev yapimi tarhana :)
ben akşama sadece çorba içecğim
yoğurda gerek yok,onu da yarın öğlen yeriz
sabah ac karma 1keregünde kaç kere
oglende kapuska yiyecegm hic canm istemyor ackmadm aslnda ama azda olsa yicem ogun atlamis olmmalymben akşama sadece çorba içecğim
yoğurda gerek yok,onu da yarın öğlen yeriz
Tamam canımKizlar 4. Takima soyledim anlaysla karsiladilar gogo bildirma yazdi 5. Takima gececegmi yarn bildirmimi oraya yapacagm meltemcm aksam sennle knsmaliym tammi bana yardmci olman gerek. Beriil nasilda kurtulamadnn gordu mu benden haha
Canım sen bugün bol bol ye iç nasıl olsa 4. Takıma bildirim yapıcaksın.hatta börek çörek ye.bizim takıma geçtiğinde verirsin.nihahahahaKizlar aksama tarhana corbasi icebilirmiyim bir kase yanndada yogurt ama ev yapimi tarhana :)
Geçmiş olsun canım maydanoz hamile iken kullanılmaz ama emzirirken olur mu bende bilmiyorum canım...Bende tüm gün çorba içeceğim
Çünkü 20 lik dişim çıkıyo ağzımı açamıyorum sadece çorba
Olsun canım hafif ye çünkü yediğin her şeyi depolar sabah yemediğin için...Kızlar sabah agzıma lokma koyamadım saat 12 ıydı zorla kahvaltı yaptımm
Hangi konuda yarar gordun biraz anlatsan kac gundur yapiyorsunKızlar maydanoz limon super yaa tavsıye ederım yapınn
Limon suyun pH degerini arttirir alkali hale getirirsin.balli karisimi bilmem ama esim surekli suyu boyle icer arada bizde iciyozben bu sabah balli elma sirkesi yaptm ay midem agzma geldi ck kotuydu maydnozum yok limonlu ilk suda olurmuu
Sonuc c vitamini maydanozda limonda bir zarari olmazEmzırdıgınde yapılır mı bilmem sanem yanlış yönlendır mıyım...
Cok kötusunnnnnnBen geldim yaklaşık 10 km koştum.çocuğu yatırıp gelicem
Tamam canım
Canım sen bugün bol bol ye iç nasıl olsa 4. Takıma bildirim yapıcaksın.hatta börek çörek ye.bizim takıma geçtiğinde verirsin.nihahahaha
Geçmiş olsun canım maydanoz hamile iken kullanılmaz ama emzirirken olur mu bende bilmiyorum canım...
Olsun canım hafif ye çünkü yediğin her şeyi depolar sabah yemediğin için...
ay bunu soliyecgn aklma geldi inanki geldi :Ben geldim yaklaşık 10 km koştum.çocuğu yatırıp gelicem
Tamam canım
Canım sen bugün bol bol ye iç nasıl olsa 4. Takıma bildirim yapıcaksın.hatta börek çörek ye.bizim takıma geçtiğinde verirsin.nihahahaha
Geçmiş olsun canım maydanoz hamile iken kullanılmaz ama emzirirken olur mu bende bilmiyorum canım...
Olsun canım hafif ye çünkü yediğin her şeyi depolar sabah yemediğin için...
hmm limonlu daha iyi gercektwn elma sirkesi cok fenaydi cokLimon suyun pH degerini arttirir alkali hale getirirsin.balli karisimi bilmem ama esim surekli suyu boyle icer arada bizde iciyoz
Sen kimsinay bunu soliyecgn aklma geldi inanki geldi :Olsun yemem ben yinede sonra yne onlari vermeye calisaym dimiii yoook zaten istesemde cok veremiyirm o yuzden danisacagm sana bidahaki haftaya patlama olsnn :))
hmm limonlu daha iyi gercektwn elma sirkesi cok fenaydi cok
Yemeem zaten hicte canm istemyor yapasm yiyesm hele hic yok yesedym cikolata yerdim onuda yemicem baya bi kilo vereymmm o zaman :) oda izin verirseniz :) neyse ben bemi vereyimde :))
Cok kötusunnnnnn
Borek corek yesin iki uc Gun anca telafi eder
ben senn korkulu ruyan pesni birakmayann ocuuyum sozde ismimi gizledim he dimi aklma hic bisy gelmedi dedm kisaltaym bariSen kimsin
Burda ne isin var
ama ben gizlide degiilimde ciiks yapp geliym bi bakymSelinhm
Adini asagida gormek istiyorum gizliligi birak yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?