Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben geldim yaklaşık 10 km koştum.çocuğu yatırıp gelicem
Kizlar 4. Takima soyledim anlaysla karsiladilar gogo bildirma yazdi 5. Takima gececegmi yarn bildirmimi oraya yapacagm meltemcm aksam sennle knsmaliym tammi bana yardmci olman gerek. Beriil nasilda kurtulamadnn gordu mu benden haha
Tamam canım
Kizlar aksama tarhana corbasi icebilirmiyim bir kase yanndada yogurt ama ev yapimi tarhana :)
Canım sen bugün bol bol ye iç nasıl olsa 4. Takıma bildirim yapıcaksın.hatta börek çörek ye.bizim takıma geçtiğinde verirsin.nihahahaha
Bende tüm gün çorba içeceğim
Çünkü 20 lik dişim çıkıyo ağzımı açamıyorum sadece çorba
Geçmiş olsun canım maydanoz hamile iken kullanılmaz ama emzirirken olur mu bende bilmiyorum canım...
Kızlar sabah agzıma lokma koyamadım saat 12 ıydı zorla kahvaltı yaptımm
Olsun canım hafif ye çünkü yediğin her şeyi depolar sabah yemediğin için...

Cok kötusunnnnnn
Borek corek yesin iki uc Gun anca telafi eder

ay bunu soliyecgn aklma geldi inanki geldi :Olsun yemem ben yinede sonra yne onlari vermeye calisaym dimiii yoook zaten istesemde cok veremiyirm o yuzden danisacagm sana bidahaki haftaya patlama olsnn :))

Limon suyun pH degerini arttirir alkali hale getirirsin.balli karisimi bilmem ama esim surekli suyu boyle icer arada bizde iciyoz
hmm limonlu daha iyi gercektwn elma sirkesi cok fenaydi cok

Sen kimsin
Burda ne isin var

Cok kötusunnnnnn
Borek corek yesin iki uc Gun anca telafi eder
Yemeem zaten hicte canm istemyor yapasm yiyesm hele hic yok yesedym cikolata yerdim onuda yemicem baya bi kilo vereymmm o zaman :) oda izin verirseniz :) neyse ben bemi vereyimde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…