Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Berus cıldımde bır canlılık oldu sanki bır de surekli lavaboya gıdıyorsun ayrıca grıbıme de ıyı geldı sanki.sabah maydanoz limonu yedıkten snr kahvaltı için zorladım,ııı ıı gıtmedı artık 12 de tıkarak yedımmm depolamasın dıye...

Limon suyun pH degerini arttirir alkali hale getirirsin.balli karisimi bilmem ama esim surekli suyu boyle icer arada bizde iciyoz
Arada sizde mi içiyosunuz hehehe alemsiniz ya

Yemeem zaten hicte canm istemyor yapasm yiyesm hele hic yok yesedym cikolata yerdim onuda yemicem baya bi kilo vereymmm o zaman :) oda izin verirseniz :) neyse ben bemi vereyimde :))
Çikolata falan yee yememexlik yapma sakın eltinin pastasını da ye bak bunlar kaçmaz ...

Meltem minnoşa kim bakıyor sen koşunca
Kayınvalidem canım evimiz yakın ona bırakıyorum.bırakmadıgım zamanlar ise yürüyorum bebekle.şanslıyım ben ya.

canm yanlis hatirlamiyorsam kaynvalidesi baakiyordu hatta kendisidi bakimli ve fitti :) degilmi :)
Evet canım destekler saolsun

İnsan gerılır kadın bakımlı ve fıt olunca.gercı sen de olee olursun fena olmaz.peki 80 lerdeyken kayınvaliden bişey dıyor muydu olumsuzz

Kiz benim herif susludur
Duzenli manikure gider buna mecburiyet diyor
Giyime benden duskun
Ailece bir delilik var

Allahim sana geliyommmmmm
Isminide kimse tanimadi ya
Kimse anliyamaz ben oludugumu o kdar gizledimkii
bak yeriim sonra yarn artida cikarm gorursunuz ama cikmak istemiyirm canmda cekmiyorr ama cok isterseniz sizimi kiracagm yani

Ne guzel canm ya benm cocuklari birakicak kimsem yok malesef yuryus bandm var alt katta ondada soguk diye inemiyirm :/

Maydanozun ödem atici bir özelligi var
C vitamini deposu gribe iyi gelir

Yemeeeeee

Canım o benim ne zamandır sinemaya gitmiyoruz beraber çünkü çocuk var...

İnsan gerılır kadın bakımlı ve fıt olunca.gercı sen de olee olursun fena olmaz.peki 80 lerdeyken kayınvaliden bişey dıyor muydu olumsuzz
Hayır hiç söylemedi çok incedir çok kibardır.espriyi iyi anlar çok güleriz hatta gülmekten bi gün bayılacaktı.elime telefonu aldım ambulans aradım arıcaktım bunun krizi geçti... Beni biliyor bende takıntılı oldugum için nasıl olsa zayıflayacagımı biliyodu...
Kiz benim herif susludur
Duzenli manikure gider buna mecburiyet diyor
Giyime benden duskun
Ailece bir delilik var
Aynen benimkide öyle 1 saat süslenir ama ona göre 5 dk da çıktı ortaya

Kızlar Selammm

Yeni proje başlayana kadar şirrkete boş boş gidippp geliyoruz

Dün finans departmannı rica etti o nedenle bugün onlara destek veriyorum

iide oluyor canım sıkılmıyor ancak kafam kazan gibi oldu şimdiden

O nedenle geç geldim bugün

Şimdi çıkmam lazım fırsat bulursam gelecegim yine

Öpüldünüzz

Hoşbuldum şekerlerr Zeynepcim nasılsınn zaman yetmiyor sohbete geleyim hmm22 lucim sen özledimm

tatlım bizde özledik vallaa ama luci ve hm biraz yoğunlar kısa zaman sonra dönerler insallah denk gelirsekk sohbet ederiz

anladım canım bende etrafımdailere önermiyorum ama kendimin yapma amacı farlı 1 gün de olsa isveçte birgünü yapıyorum bugün denimm dedim ama sabah geç kaldım ve finans departmanı destek isteyince kaldı kafam kazan gibi

Arayi fazla acma ozletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…