- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.681
canm yanlis hatirlamiyorsam kaynvalidesi baakiyordu hatta kendisidi bakimli ve fitti :) degilmi :)Meltem minnoşa kim bakıyor sen koşunca
Allahim sana geliyommmmmmben senn korkulu ruyan pesni birakmayann ocuuyum sozde ismimi gizledim he dimi aklma hic bisy gelmedi dedm kisaltaym bari
KaynanacigiMeltem minnoşa kim bakıyor sen koşunca
Arada sizde mi içiyosunuz hehehe alemsiniz yaLimon suyun pH degerini arttirir alkali hale getirirsin.balli karisimi bilmem ama esim surekli suyu boyle icer arada bizde iciyoz
Çikolata falan yee yememexlik yapma sakın eltinin pastasını da ye bak bunlar kaçmaz ...Yemeem zaten hicte canm istemyor yapasm yiyesm hele hic yok yesedym cikolata yerdim onuda yemicem baya bi kilo vereymmm o zaman :) oda izin verirseniz :) neyse ben bemi vereyimde :))
Kayınvalidem canım evimiz yakın ona bırakıyorum.bırakmadıgım zamanlar ise yürüyorum bebekle.şanslıyım ben ya.Meltem minnoşa kim bakıyor sen koşunca
Evet canım destekler saolsuncanm yanlis hatirlamiyorsam kaynvalidesi baakiyordu hatta kendisidi bakimli ve fitti :) degilmi :)
Bugun uc gundur yapıyorumHangi konuda yarar gordun biraz anlatsan kac gundur yapiyorsun
Fitti bakimliydicanm yanlis hatirlamiyorsam kaynvalidesi baakiyordu hatta kendisidi bakimli ve fitti :) degilmi :)
Kimse anliyamaz ben oludugumu o kdar gizledimkiiAllahim sana geliyommmmmm
Isminide kimse tanimadi ya
bak yeriim sonra yarn artida cikarm gorursunuz ama cikmak istemiyirm canmda cekmiyorr ama cok isterseniz sizimi kiracagm yaniArada sizde mi içiyosunuz hehehe alemsiniz ya
Çikolata falan yee yememexlik yapma sakın eltinin pastasını da ye bak bunlar kaçmaz ...
Kayınvalidem canım evimiz yakın ona bırakıyorum.bırakmadıgım zamanlar ise yürüyorum bebekle.şanslıyım ben ya.
Evet canım destekler saolsun
Maydanozun ödem atici bir özelligi varBerus cıldımde bır canlılık oldu sanki bır de surekli lavaboya gıdıyorsun ayrıca grıbıme de ıyı geldı sanki.sabah maydanoz limonu yedıkten snr kahvaltı için zorladım,ııı ıı gıtmedı artık 12 de tıkarak yedımmm depolamasın dıye...
YemeeeeeeKimse anliyamaz ben oludugumu o kdar gizledimkii
bak yeriim sonra yarn artida cikarm gorursunuz ama cikmak istemiyirm canmda cekmiyorr ama cok isterseniz sizimi kiracagm yani
Ne guzel canm ya benm cocuklari birakicak kimsem yok malesef yuryus bandm var alt katta ondada soguk diye inemiyirm :/
aa boylesinede hic raastlamadm inanki sanslisin berilim :)Kiz benim herif susludur
Duzenli manikure gider buna mecburiyet diyor
Giyime benden duskun
Ailece bir delilik var
ama meltem diyorki ye ye yeYemeeeeee
Ay git ceker biliraa boylesinede hic raastlamadm inanki sanslisin berilim :)
Canım o benim ne zamandır sinemaya gitmiyoruz beraber çünkü çocuk var...Kaynanacigi
Hayır hiç söylemedi çok incedir çok kibardır.espriyi iyi anlar çok güleriz hatta gülmekten bi gün bayılacaktı.elime telefonu aldım ambulans aradım arıcaktım bunun krizi geçti... Beni biliyor bende takıntılı oldugum için nasıl olsa zayıflayacagımı biliyodu...İnsan gerılır kadın bakımlı ve fıt olunca.gercı sen de olee olursun fena olmaz.peki 80 lerdeyken kayınvaliden bişey dıyor muydu olumsuzz
Aynen benimkide öyle 1 saat süslenir ama ona göre 5 dk da çıktı ortayaKiz benim herif susludur
Duzenli manikure gider buna mecburiyet diyor
Giyime benden duskun
Ailece bir delilik var
Hoşbuldum şekerlerrZeynepcim nasılsınn zaman yetmiyor sohbete geleyim hmm22 lucim sen özledimm
gayet iyi menun sadece köfte sayın 3 tanede olabilirmiş tabi küçükse 5 adet normal suyun içtiğin çaylar çok iyi
ya iki yada en fzla üç kere yaptım en az 3 - 4 kilo veriyordum tabi o dönemler yeni diyetle tanışmıştım ama vucut gıtlık alarmına girdiğinden yediğini depoluyor bence çok sakıncalı ama senin yapma amacına uygun olabilir
Ben kaptanin olarak soyluyom yemeerrama meltem diyorki ye ye ye
Arayi fazla acma ozletmeKızlar Selammm
Yeni proje başlayana kadar şirrkete boş boş gidippp geliyoruz
Dün finans departmannı rica etti o nedenle bugün onlara destek veriyorum
iide oluyor canım sıkılmıyor ancak kafam kazan gibi oldu şimdiden
O nedenle geç geldim bugün
Şimdi çıkmam lazım fırsat bulursam gelecegim yine
Öpüldünüzz
tatlım bizde özledik vallaa ama luci ve hm biraz yoğunlar kısa zaman sonra dönerler insallah denk gelirsekk sohbet ederiz
anladım canım bende etrafımdailere önermiyorum ama kendimin yapma amacı farlı 1 gün de olsa isveçte birgünü yapıyorum bugün denimm dedim ama sabah geç kaldım ve finans departmanı destek isteyince kaldı kafam kazan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?