- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #120.701
Evet canım ben çok şanslıyım.yürüyüş bandını kullanmanın zamanı geldi bugün onun tozunu al bence...Kimse anliyamaz ben oludugumu o kdar gizledimkii
bak yeriim sonra yarn artida cikarm gorursunuz ama cikmak istemiyirm canmda cekmiyorr ama cok isterseniz sizimi kiracagm yani
Ne guzel canm ya benm cocuklari birakicak kimsem yok malesef yuryus bandm var alt katta ondada soguk diye inemiyirm :/
Tamam berilcim tuzagımıza düşmedi selin bırakalımBen kaptanin olarak soyluyom yemeerr
Sonra sen cekecen meltem mezun oldu ZAYIF biz gibimi
meltem seline yaptığın yoruma çok güldümBen geldim yaklaşık 10 km koştum.çocuğu yatırıp gelicem
Tamam canım
Canım sen bugün bol bol ye iç nasıl olsa 4. Takıma bildirim yapıcaksın.hatta börek çörek ye.bizim takıma geçtiğinde verirsin.nihahahaha
Geçmiş olsun canım maydanoz hamile iken kullanılmaz ama emzirirken olur mu bende bilmiyorum canım...
Olsun canım hafif ye çünkü yediğin her şeyi depolar sabah yemediğin için...
canım maydonoz limonu tek başına tüketebiliyoruz,o zaman b,rlikte de tüketebiliriz,bir şey olmazMerhaba hanimlar bugun dikkatli beslenmek lazim yarin tarti gunü
Canım o maydonozla limonu bende yapabilirmiyim acaba emziriyorum bende
haklisin canm daha ilk gunden boule baslayamam zaten inan canmda istemyor ki benm yani cikolata hastasyimdir o yuzden hazr alismisken hic en basa donermiyimBen kaptanin olarak soyluyom yemeerr
Sonra sen cekecen meltem mezun oldu ZAYIF biz gibimi
haklisin canm napp edip eve alaym ben onuEvet canım ben çok şanslıyım.yürüyüş bandını kullanmanın zamanı geldi bugün onun tozunu al bence...
Tamam berilcim tuzagımıza düşmedi selin bırakalım
Rezil edilmeyi özledinmihaklisin canm daha ilk gunden boule baslayamam zaten inan canmda istemyor ki benm yani cikolata hastasyimdir o yuzden hazr alismisken hic en basa donermiyim
haklisin canm napp edip eve alaym ben onu
Yok yook gelmem bu oyunlaraameltem seline yaptığın yoruma çok güldüm
selin bugun izinlisin
beriiiil yemiiceem yok hic ozlemedm hazr herkes birazck unutmusken hic istemeemRezil edilmeyi özledinmi
Haydi bakalimYok yook gelmem bu oyunlaraazaten kesin cok veremedim haftaya guzel sonuclar alacagm :)
Selin şakayı kaldırıyor canım ama biraz haklılık payı var gibi.walla 4. Takım beni dövecek ama şaka yameltem seline yaptığın yoruma çok güldüm
selin bugun izinlisin
Evet canım önce makinayı iyice temizle benimse hatta konuş sonra üzerine binip yavaş yavaş yürü... Hemen koşmaya başlama ürkmesin alıştıra alıştıra...haklisin canm daha ilk gunden boule baslayamam zaten inan canmda istemyor ki benm yani cikolata hastasyimdir o yuzden hazr alismisken hic en basa donermiyim
haklisin canm napp edip eve alaym ben onu
telefondan yapamdm canm bilgsayardan giriyorm azck sonra atyormHaydi bakalim
Selin zumba yapiyorsun ya
Linki banada yollasana
tamm canm esim gelsin onnla cikarticaz denedm ama ben olsem cikartamam eve baya bi agir sonra aksm cocuklarida uyutuo yuruyus yaparm ins :)/Selin şakayı kaldırıyor canım ama biraz haklılık payı var gibi.walla 4. Takım beni dövecek ama şaka ya
Evet canım önce makinayı iyice temizle benimse hatta konuş sonra üzerine binip yavaş yavaş yürü... Hemen koşmaya başlam
a ürkmesin alıştıra alıştıra...
Bilmem canım ilk defa senden duyuyorum kardeş takım olayınıKizlar bizim kardes takimimiz hangi takim
Bilmiyorum ki canım ama başarı sırrımı yazdım ya orada tüm diyet var.Meltem sabshki diyet listeni bulamiyorum nerde
Birde yogurt hazir yogurtmu kullandin
Sebzede olcu tabakmi gr,miydi
Alışmak için 10 dk 10 dk aklına estikçe yap canım.baktın sevdin sonra düzene bindirirsin.senin psikolojin isteğin önemli...kilo verdikten sonr almak gibi bir durumu ben kabul etmiyorum.kaçırırsan alırsın evet ama kaçırmazsan ideal kilona gelene kadar inersintelefondan yapamdm canm bilgsayardan giriyorm azck sonra atyorm
tamm canm esim gelsin onnla cikarticaz denedm ama ben olsem cikartamam eve baya bi agir sonra aksm cocuklarida uyutuo yuruyus yaparm ins :)/
Hehehehe evet bencederakipp hepsii
yazın hep yurudum aslında canım ama havalar soguyunca inemedm seiviyorum yürümeyi 40 dk kosuyla karısık yuruyrdm simdi nasıl baslamalıyım*Alışmak için 10 dk 10 dk aklına estikçe yap canım.baktın sevdin sonra düzene bindirirsin.senin psikolojin isteğin önemli...kilo verdikten sonr almak gibi bir durumu ben kabul etmiyorum.kaçırırsan alırsın evet ama kaçırmazsan ideal kilona gelene kadar inersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?