Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım ben çok şanslıyım.yürüyüş bandını kullanmanın zamanı geldi bugün onun tozunu al bence...

Ben kaptanin olarak soyluyom yemeerr
Sonra sen cekecen meltem mezun oldu ZAYIF biz gibimi
Tamam berilcim tuzagımıza düşmedi selin bırakalım

meltem seline yaptığın yoruma çok güldüm
selin bugun izinlisin

Merhaba hanimlar bugun dikkatli beslenmek lazim yarin tarti gunü

Canım o maydonozla limonu bende yapabilirmiyim acaba emziriyorum bende
canım maydonoz limonu tek başına tüketebiliyoruz,o zaman b,rlikte de tüketebiliriz,bir şey olmaz
bitki çaylarına dikkatli yaklaşmalıyız

Ben kaptanin olarak soyluyom yemeerr
Sonra sen cekecen meltem mezun oldu ZAYIF biz gibimi
haklisin canm daha ilk gunden boule baslayamam zaten inan canmda istemyor ki benm yani cikolata hastasyimdir o yuzden hazr alismisken hic en basa donermiyim

Evet canım ben çok şanslıyım.yürüyüş bandını kullanmanın zamanı geldi bugün onun tozunu al bence...

Tamam berilcim tuzagımıza düşmedi selin bırakalım
haklisin canm napp edip eve alaym ben onu

meltem seline yaptığın yoruma çok güldüm
selin bugun izinlisin
Selin şakayı kaldırıyor canım ama biraz haklılık payı var gibi.walla 4. Takım beni dövecek ama şaka ya

haklisin canm daha ilk gunden boule baslayamam zaten inan canmda istemyor ki benm yani cikolata hastasyimdir o yuzden hazr alismisken hic en basa donermiyim

haklisin canm napp edip eve alaym ben onu
Evet canım önce makinayı iyice temizle benimse hatta konuş sonra üzerine binip yavaş yavaş yürü... Hemen koşmaya başlama ürkmesin alıştıra alıştıra...

Meltem sabshki diyet listeni bulamiyorum nerde
Birde yogurt hazir yogurtmu kullandin
Sebzede olcu tabakmi gr,miydi

Haydi bakalim
Selin zumba yapiyorsun ya
Linki banada yollasana
telefondan yapamdm canm bilgsayardan giriyorm azck sonra atyorm

tamm canm esim gelsin onnla cikarticaz denedm ama ben olsem cikartamam eve baya bi agir sonra aksm cocuklarida uyutuo yuruyus yaparm ins :)/

Kizlar bizim kardes takimimiz hangi takim
Bilmem canım ilk defa senden duyuyorum kardeş takım olayını
Meltem sabshki diyet listeni bulamiyorum nerde
Birde yogurt hazir yogurtmu kullandin
Sebzede olcu tabakmi gr,miydi
Bilmiyorum ki canım ama başarı sırrımı yazdım ya orada tüm diyet var.
Evet hazır yogurt canım.sebze şöyle mesela kabaksa 2 tane, brokili ise bir avuç kadar.patates 1 tane gibi genelde 1 tabak..

telefondan yapamdm canm bilgsayardan giriyorm azck sonra atyorm

tamm canm esim gelsin onnla cikarticaz denedm ama ben olsem cikartamam eve baya bi agir sonra aksm cocuklarida uyutuo yuruyus yaparm ins :)/
Alışmak için 10 dk 10 dk aklına estikçe yap canım.baktın sevdin sonra düzene bindirirsin.senin psikolojin isteğin önemli...kilo verdikten sonr almak gibi bir durumu ben kabul etmiyorum.kaçırırsan alırsın evet ama kaçırmazsan ideal kilona gelene kadar inersin

Bu tarz benim yarışmasında ben özlemi çok seviyorum ya ama çok konuşuyor evet.şimdi onu bekliyorum izlicem.kayınvalidem sevmiyor gerçi hürremi de sevmezdi ben çok severdim...

yazın hep yurudum aslında canım ama havalar soguyunca inemedm seiviyorum yürümeyi 40 dk kosuyla karısık yuruyrdm simdi nasıl baslamalıyım*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…