Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok simdi sebze diye catlayana Kadar selin yerde o duysun istedim.
Karatay yapti ogunlerini gorseniz ordu doyardi

Bu tarz benim yarışmasında ben özlemi çok seviyorum ya ama çok konuşuyor evet.şimdi onu bekliyorum izlicem.kayınvalidem sevmiyor gerçi hürremi de sevmezdi ben çok severdim...
Ben ezgiye tugceye aysegule ikizlere gizeme gicik oluyom kalanlarida aevmiyom

yazın hep yurudum aslında canım ama havalar soguyunca inemedm seiviyorum yürümeyi 40 dk kosuyla karısık yuruyrdm simdi nasıl baslamalıyım*
Canım diyetisyene gitmiş miydin? Aslında gitsen daha iyi olur çünkü burada herkesin kendine has bir diyeti var.biz sadece kaçamak yapılmamasını engellemeye çalışıyoruz ve motive...
Ama benim önemsediğim konu kabızlık onuda şöyle diyorum sabah 1 lt ılık su ile kayısı yemelisin.kabızsan muz yememelisin.meyveyi sabah- öğle arası çiğ badem veya cevizle yemelisin.proteinle karbonhidratı beraber almıyorsun.kahvaltı da da ya yumurta ya da peynir yiyosun.yani bunlar benim değişmez kurallarım daha çok var...

Heheheheh koptum ya . 2 kilo kabak haşlayıp 4 kg baharatlı yogurtla yediğini düşündüm bi an...aman tanrım

Ben ezgiye tugceye aysegule ikizlere gizeme gicik oluyom kalanlarida aevmiyom
Hehehehe aysegüle gıcık oluyorum ve şu sıralar tuğçeye de...ikizlerinde yeni uykudan kalkmış gibi sesleri var.

5. takimca hepicine gicik oluyozzzz

Evet ya doyana kadr yemek bana gore degil ama oyle zayflayanlarda var iste ama bana gore degilms anladm hemen biraktm
Evde bakacam toplam kac dakika
bi tanesi 33 diger 1 saat 17 dk canm

canm diyetsyene gitmedm coluk cock gidememde sanrm kendmce yapmam gerek :/bunlarida not aliyorm canm yumrta varsa peynir yok yani hmm ben bunu yapiyirdm degstiriym hemen :) listelerimi paylasycam yarn ordanda yorm yaparsn yanlslarimi eksiklerimi canm muz zaten yemiyorm bugn mesela armt yedm bir armtu cocuklarla beraber yedik spora hergn ne kdar ypmaliym peki

ben üniversiteyken pump it up yapmıştım baya,abartısız popoma kadar terliyordum,ki ben hiç terlemem
harikaydı,nabız tavan yapıyor.aman dikkat 200-yaş=en yüksek nabız sayısı
bununla harikaa kilo verirsin

Canım bizim takıma tam dahil ol yardım ederiz
Maydanoz anne sutu azaltiyormus arkadaslar sizinde bilginiz olsun
a hadi ya tesekkür ederiz canım
ben üniversiteyken pump it up yapmıştım baya,abartısız popoma kadar terliyordum,ki ben hiç terlemem
Waw bakıcam canım

evet feci terletiyor ben bunu yapaym.buaksm yurys bandi yarnaa kalsin hem zumbada feci egleniyormda kendmden figurler de katyorum oh mis

***5.TAKIM 387. ETAP*** BİRİNCİ TAKIM
toplight (73.40/ / / )
dila21(/74,40/ / / )
gunnesh (60.40/ / / )
CallanPinckney (65.00/ / / )
servey(75.8/ / / )
sanemsu0606(59.2/ / / )elpin isimli uye isim degidikligi yapti.
dagyolu( / / /)
hayriyedemet(83.50/ / / ) yeni uye hedef kilosu

5. takim ortalamasi=

Lustemiz boyle dagyolu bilgilerin bende Yok kac hafta once geldin baslangic kilon hedef kilon haxriye senin hedefinde lazim

Listede olmayan varmi
Ekleyecek vs.... Malum bilgilerinizi toplighten alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…