- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.121
bu menüyle gidersen en az3 kilo bu hafta daBugunki menum sabah 1dilim ekmek 1 kk peynir 1yumurta 6 zeytin bol domates salatalik ara ogun 1 portakal oglen yemegi 1 tabak taze fasulye aksam yemegi 1kase mercimek corbasi 4litre su 30dakika yürüyüş
O kdr ac kalmana gerek yok hayrıyecan hemen bırakırsın yoksa spor da varr ee daha ne olsunnbu menüyle gidersen en az3 kilo bu hafta da
Evet cnm ama aksam 9 gibi cok acikiyorum o zmn da suya dayaniyorumHayrıyecım bugunkü menunu begendım,bugun daha toksun dgr gunlere gore dımı
Begendin mi :)bu menüyle gidersen en az3 kilo bu hafta da
Tmm cnm cok sagolO kdr ac kalmana gerek yok hayrıyecan hemen bırakırsın yoksa spor da varr ee daha ne olsunn
Tamm canm dikkat edicem sizden ogrenmeye geldim buraya zaten aksam tek.bisy var sabah ya yumrta ya peynir meyve ceviz yada bademle yenmeli simdilik aklma yazdiklarim bunlar :)canım iyi güzel de,aşure olmamış,akşam menün de fazla,ya zaytinyağında patlıcan biber ya da ızgara tavuk yiyeceksin,ikisi olmazz
Evet canım biz oldukKizlar naber biz birinci olduk demi kesin olarak
Evet canım verebilirsin 3 kg ve baskül fotosu güzel olurınsaellah... benden ılk hafta 3kg da beklenebılır. sonrası kısmet.
ben burada bırının profılınde gordum..guzel. her cuma baskul fotosunu profıle koyacagım ıns
İdeal kilona ulaş canım o yeterli...aaa cok guzel bı kılo..
benım asla olamayacagım bı kılo:)
İnşallah canım yine birinci oluruztebrıkler hanımlar...
haftaya da bırıncıyız ınsaellah..
sonrası...gayret.
Elbette hayriyecim verebilirsin sana yardım edicem canım merak etme ama bugün dinlen pozitif olMeltem 2 kilo verebilir miyim ya haftaya kadar. İnşallah verebilirim
Canım hedefine ulaşacaksınSuan 79 um da bi haftada verebilir miyim diye dedim hedefim 60 inşallah cnm
Moralini bozma canım haftaya kilo vereceksin ama ayran dedoksunu yapma benceBen sadece ve sadece 200 grm verdigm icn moralm bugn yerlerdeydi esimde bende asure istedi bende 1 minik kase yedim ustne ayrn flan ictm ama yemis oldum artik :/yarnda ayran detoksu yapicm dayanabilirsem vucudu sasrtrsam belki iyi gelir diye dusundum
İnşallah canım beraber vericez kilolarınıben lısteye dahıl olmadım. dun katıldıgımdan sebep.
kılo da vermedım.
dogumdan sonra hemen 15kg gıttı... sonra korudum.
bu ay ek gıdaya baslayacagı ıcın, gonlum rahat, basladım.
haftaya ınsaellah.
Canım çok az ya umarım en kısa zamanda iyileşirsinMenumu paylasayim
Dis agrim devam oyuzden boyle
Sabah tarhana corbasi ve yumurta
Ara 1 kayisi
Oglen bugday yogurtlu
Aksam corba ve haslanmis bugday
4 litre su 1 bardak yesil cay
Umarim yarin normale donerim
Canım çok güzel bir menu bravoBugunki menum sabah 1dilim ekmek 1 kk peynir 1yumurta 6 zeytin bol domates salatalik ara ogun 1 portakal oglen yemegi 1 tabak taze fasulye aksam yemegi 1kase mercimek corbasi 4litre su 30dakika yürüyüş
Güzel canım menünMaydanoz limon
Sabah peynırli tost,5zeytın,cennet hurması
Ara 2cevız,elma
Oğlen mercimek ç, kereviz y, bulgur p,
Ara ayran
Aksam
Dana fajita, yoğurt
2lt su, yesilcay ve 2tkahvesi
İnşallah canım vericeksinBu haftaki hedefım 72,9
neden yapmiyim canm vucudmu sasrtmam gerektigini dusunuyorm 200 300 gramlardan biktm biktm biktm sunu bi asym sonra normalbeslenneye donerim olmazmi bide bi korkum normale donnce kilo alirmiym acaba diye ama okuduguma gore yagdan gidiyormus ondan ayrica istedm senn fikrin nedirEvet canım biz olduk
Evet canım verebilirsin 3 kg ve baskül fotosu güzel olur
İdeal kilona ulaş canım o yeterli...
İnşallah canım yine birinci oluruz
Elbette hayriyecim verebilirsin sana yardım edicem canım merak etme ama bugün dinlen pozitif ol
Canım hedefine ulaşacaksın
Moralini bozma canım haftaya kilo vereceksin ama ayran dedoksunu yapma bence
İnşallah canım beraber vericez kilolarını
Canım çok az ya umarım en kısa zamanda iyileşirsin
Canım çok güzel bir menu bravo
Güzel canım menün
İnşallah canım vericeksin
2 tane canımKizlar yarin oglen tavuk butu yapicam kendime kaç tane yiyeyim sIzce :)
3olsa meltemcim aci bana cok seviyorum :) buyuk olandan degil kucuk olan :)2 tane canım
Canım istediğin kadar ye sen bilirsin tatlım...3olsa meltemcim aci bana cok seviyorum :) buyuk olandan degil kucuk olan :)
canm yazilmasi gerekiyor diye biliyorym ben cunku her hafta yaziliyor simdiye kadar yazilmadgini gormedim.Ya ben birincilik yazısını yazmasam olmaz mi beril yazasim gelmedi
diyet için en azından 4. ayı beklemek gerektiğini düşünüyorum ben deben lısteye dahıl olmadım. dun katıldıgımdan sebep.
kılo da vermedım.
dogumdan sonra hemen 15kg gıttı... sonra korudum.
bu ay ek gıdaya baslayacagı ıcın, gonlum rahat, basladım.
haftaya ınsaellah.
nasıl bir şey canım buYarn ayran detoksuna baslayacagm 5 gunluk dayandigm yere kadar bakalim :)
afiyet olsun tatlımMaydanoz limon
Sabah peynırli tost,5zeytın,cennet hurması
Ara 2cevız,elma
Oğlen mercimek ç, kereviz y, bulgur p,
Ara ayran
Aksam
Dana fajita, yoğurt
2lt su, yesilcay ve 2tkahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?