Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar merhaba
Suan annemdeyım
Gerısını tahmin edin.özellikle gec geldım.ayrıca gunduz 30dk yurudum.ama aksam hafıf kactı.soz telafı edıcem.yarın da yuruyus yapcam soz.normalde haftasonu yurumezdım.aayrıca regl olcam gıbı.yanı bu haftaıcı dr a gıdıcem spiral için.nelere hayır dedıgımı gorsenız benı kutlarsınız en az hasarla atlatıcam.en son cerez tabagını kaldırdım.

Yeme canm yeme tut kendi i yarn veya cuma tartidaki rakami duusn o mutluluk herseye degmezmii dimii.taktircakmisin cikarticakmisin canm

En az 1kilo verıcem guzellerım mersk etmeyınnn sız anneme ayda bır geliyorum sırf kacırtırıyor dıye.özlememe ragmenn.anne yuregı.asure yspmış saklamış benım için yemedım aglıyacaktı seversın bılıyorum dıyor.ayıptır solemesı 5cesıt ana yemek vardı.gelcegımı haber vermedım buna ragmen.borek yapcaktı engel oldum cerezı kaldırdım sutlu nescafe koydu içmedım.asureye cok uZuldu benım de içim gıttı ama yemedım.aksam kacırdım dedıgım de yemek yoksa pilav ekmek bulgur cola tarzı degıl merak etmeyın

Yeme canm yeme tut kendi i yarn veya cuma tartidaki rakami duusn o mutluluk herseye degmezmii dimii.taktircakmisin cikarticakmisin canm
Selincım 5.yıl doldu cıkartcam sakın zorsa cıkartması bışey demeyın kabusum oldu bı şekilde cıkacak.inş 70 in altına duscem snr bebiş gelsın.dagyolu ıle bırlikte dogurcaz dımı fıstık

sen bu isi bitirmissin canm benm gercekten iradene hsyran kaldim ama kendin icin en iyi en guzel olani yapmissin bravoo bravoo bravoooo

Selincım 5.yıl doldu cıkartcam sakın zorsa cıkartması bışey demeyın kabusum oldu bı şekilde cıkacak.inş 70 in altına duscem snr bebiş gelsın.dagyolu ıle bırlikte dogurcaz dımı fıstık
benmde 1.5 yil oldu asgi yukari canm yoo ben zor oldugnu dusnmuyorm hatta doktorum cikartmasi cok daha kolay olucak demisti ki benm o kdar zor takildiki anlatamam doktor sasrdi ama ynede o kdar kotu degldi bence korkma cnm benm :) bende gecenlerde kontrole gittm simir testi fln yaptrdm hic hoslanmyorm ama mecbr napalm4. Cocugu kaldiramam su anda o yuzden tek cozumm buydu :)

evet bende inanyormm dagyolu ile ikinizin hamilelk cizelgenizi simdiden goruyorrm :)) ayy burasi senlenicek o zaman :)

Canım bu hafta 2. olan takım bence çok güçlü...
Canım biz "DO" ile biteriz yeterki sen "LA" ver.

Kosu bandimi eve cikarttik ama kapilardan odaya girmiyor evin ortasinda kaldi resmen
Hadi yaaa tüh
Canım muz ve bulgur pilavı kullanma derim

İyi aksamlar
Menum
Sabah 1 kayisi ve su
Kahvalti 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara yarim muz
Oglen cig kofte 3 tane ve domates
Ara yogurt
Aksam tarhana corbasi ve az bulgur pilavi

4 litre su 1 bardak yesil cay
Çok iyi canım
ooh band kardesligii :) meltemde yuruyuse gitmisti nerelerde kaldiii :)
canım akşam misafir vardı gelemedim,hünkar beğendi yaptım ve daha bir sürü şey... Tabi ben 1 er kaşık yedim.
45dkka yürüyüşümu de yaptim arkadaslar :))
Canım güzel
Süper anne
Waw mükemmel canım
Sabah karışık olmuş canım ama sen karatay yapıosun dimi...
kızlar ben kaçar herkese iyi geceler iyi yağ yakmalar
İyi geceler canım
Waw maşallah canım
Melteemcmm nerelerdesiin kosuys gittin gelmedin bisiy olmadi insallah beriilimde yok
Geldim canım
Waaw irade max

Sabah cennet hurması,
peynır,pastırmalı yumurta,5zeytın,domates,biber, 1/4 simit
Ara 2cevız,1yesilelma,
Öğlen
Tavuk durum,ayran
Akşam
Güveç, enginar yemegi, salata
2 lt su,30 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…