- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.261
tamm canm ben bi inceliyim :)Canım bu hafta 2. olan takım bence çok güçlü...
Canım biz "DO" ile biteriz yeterki sen "LA" ver.
Hadi yaaa tüh
Canım muz ve bulgur pilavı kullanma derim
Çok iyi canım
canım akşam misafir vardı gelemedim,hünkar beğendi yaptım ve daha bir sürü şey... Tabi ben 1 er kaşık yedim.
Canım güzel
Süper anne
Waw mükemmel canım
Sabah karışık olmuş canım ama sen karatay yapıosun dimi...
İyi geceler canım
Waw maşallah canım
Geldim canım
Waaw irade max
bizdede butun ahali uyudu yeslcay uykumu kacrdi dolanyorum buralarda :)Hoşbulduk napıosunuz bu saattee siz
Soz meloş gun asırı yuruyecektım daha sık yurumeye calıscam.nelerı gerı cevırdıgımı bılsenız benı tebrık edersınız.Fazla olmuş ama telafi edeceksin nasıl olsa canım olsun
Nur gidicek :)Kim elendi canım
OoohhhSabah cennet hurması,
peynır,pastırmalı yumurta,5zeytın,domates,biber, 1/4 simit
Ara 2cevız,1yesilelma,
Öğlen
Tavuk durum,ayran
Akşam
Güveç, enginar yemegi, salata
2 lt su,30 dk yuruyus
ne demek canm benm hic skma kendni bisy anamcaksn basma gelmese hic tepki vermezdm ne kadar rahat gidersen o kadar iyi:)Selin bana moral verdın spiral için.tesekkerlerr
Soz meloş gun asırı yuruyecektım daha sık yurumeye calıscam.nelerı gerı cevırdıgımı bılsenız benı tebrık edersınız.
Nasıl abartmışım dımı melosssOoohhh
Canım bu hafta da sen birinci ol yani bizim takımdan çıksın da artık önemli değil...tamm canm ben bi inceliyim :)
İns hep boyle gider menulerim hicte ackmadm kilo vercem sevinciylee :)
bizdede butun ahali uyudu yeslcay uykumu kacrdi dolanyorum buralarda :)
Canım senin yerinde olsam bu hafta birinci olmak için savaşırdım....Soz meloş gun asırı yuruyecektım daha sık yurumeye calıscam.nelerı gerı cevırdıgımı bılsenız benı tebrık edersınız.
Ciddi miiiNur gidicek :)
bendede ayni karnm iki katna cikiyor su bildrmi atlatsam baska bsiy istemm 9 gun var benmkinedeKızlar regl olunca şistiğimi hissedıyorum yaa cuma gunu tartıda artı cıkarsam aglarımmm
ins ins canm hep byle gidelim nazarlar degmesin :)Canım bu hafta da sen birinci ol yani bizim takımdan çıksın da artık önemli değil...
Canım senin yerinde olsam bu hafta birinci olmak için savaşırdım....
Ciddi miii
Canım ben regl oldugumda çok dikkat ediyodum çok az yiodum genelde protein agırlıklı besleniodum....yine veriodum kilolarıKızlar regl olunca şistiğimi hissedıyorum yaa cuma gunu tartıda artı cıkarsam aglarımmm
Güveç pastırmalı yumurta fazla canım ama afiyet olsunNasıl abartmışım dımı melosss
İyi geceler canım bende yatıyorumKizlr ben yatiyorm sabahn korunde kalkar benimkiler azcik leptin salgiliyaym hayirli gceler :)
neresinden tutsam elimde kalacak bu menu be kuzumSabah cennet hurması,
peynır,pastırmalı yumurta,5zeytın,domates,biber, 1/4 simit
Ara 2cevız,1yesilelma,
Öğlen
Tavuk durum,ayran
Akşam
Güveç, enginar yemegi, salata
2 lt su,30 dk yuruyus
ben hala anlamdim ne oldugunu ben isimleri goruyom diyecem ama asagida benden baska kimse yokkiArkadaşlar sitenin formatı mı değişti ? Bi değişiklik olmuş gibi sanki
bu siralar 7. takim surekli bizden bahsediyor hirslaniyorlar kil payi farkla klasiklesen birinciligi kaptirmayalimArkadaşlar listede tam 89 kişi var ve mezun olanlar listede olmayanları da sayarsak 100 kişi diyelim.sanki 10 kişi yarışıyormuşuz gibi geliyordu.Waw çokmuş...
insallah o lahanalari hüpletmedin zaten zor kilo veriyorsunKızlar günaydın akşam Yazdığım mesaj gitmemiş yeni gitti çok iyi gidiyorsunuz
Hayriyecim kızlar Demiş o koşma yazman lazım değilse takımca ceza alırız
Güneş hoşgeldin
Selin Beril çok güzel Yazmış ona dikkat et tatlım
Meltem Gülüm nasılsın
Kızlar şimdi komşu gelecek lahana saracağız bana öğretecek ama ben yemeyeceğim şimdi iş zamanı görüşürüz
kilo yas aldiriyorAlintilari crvaplamadan atmisim etkileyici bi konusma olmus callanaa ben kendimi tanitmadm burda hemen tanitaym bende su an farkettm :) zayflaynca nr kadar genclesip guzellesiyor insannb super super super...
selinim yavru kusumBana su an hayal gibi geliyooor
Hakikatrn ne cok kisiymisiz vuuw :))
haklisin canm bir an evvel istyirm sanki dimi ama.emeksiz yemek olmaz bugn listeyi aldm basladm bunu birakmicam canm hosumada gitti hem az hem guzel uyardgin icin tesekkur ederm kuzum :)
Canm cok az olms sanki bana oyle gibi geldi .
evet canm dikkate aliyorm tabki bu sefer vazgecmicem :)
bence sen mutluysan cokta takma.benim ailem nerdeyse 20 yillik evliyim esimi kurt diye sevmezler.bende kurduk emme para bizde diye girgira alirim.benimde esim, esimin ailesi ve benim ailemden olusan anilarim yok ama ben yinede mutluyum boyle dusun.Ben kendimi burda tanitmadm diyr hatirliyorm :)
Ben selin 22 yasna girecegm 4 aralikta ve biri 1.5 digeri 3 yasinda iki oglanm var :) butn gunm onlarla geciyor onlar dagtyor ben topluyorm unverstedeyken esmle evlendk evlennce okulu birakmami istedi hamile kalncada oyle oldu malesef annemde benmle konusmuyor ama en basndan beri oda istemisti boyle oluncada kustu bana babamla gorusuyorm sadrce onn disinda kimse yok yanmda akrabalarmdan 2 dogm yaptm annecgm yoktu hic esimin ailesi el ustunde tutar beni ondan moralm bi nebze iyi 2 dogum moral bozukluguda beni bu hale getirdi annemb karsisbada bu kiloyla cikmak istemiyirm kendsi fistk gbi birfizige sahip cunku yani boyle kizlar bir an evvel normale donmem laziiiiiimmm
diyette duzenli uyku sart diyecem ama ben uyuyamazken bunu nasil deyim.en iyisi ddimi yap yaptigimi yapama ve erkenden uyu ki leptin denen arsiz iyi calissinGünaydın herkeseee! Çok geç kalktım, kahvaltımı ve ara öğünümü kaçırdım. Ben de ara öğünü yarım saat geç olsada yiyeyim dedim.Yarın da böyle olacak, gece dışarda olacağım için öğlen falan kalkacağım. Ne yapsam bilemedim ya
bu sira herkez odaklandi hadi gel gariiiiiiKızlar bu hafta Cuma sonuçları aldığımda tekrar kendime gelmiş olacağım. Hazır sınavlarımda bitmişken kendime odaklanmanın tam zamanı
hayriye resimdeki senmisinSüperrrrrr
ama bazi diyetler gercekten kisiye gore degisiyor.ara ogunlu beslenme hic bana gore degil mesela.hersey beyinde bitiyor fistigim sartlanda nasil olursa olsun.hayırlı günler kızlar herkese hayırlı hafta sonları kızlar
ben bir çay kaşiği yaptığım muhallebinin tadına baktığımdan 2 gün gr veremedim en küçük yanlış lokma bile zamanı ısraf ediyor evet beril doğru söyliyor yaptığımız diyetin üzerimdeki etkisini görmemiz için sabırla mücadele etmemiz gerekiyor hatta benim bir diyet günlüğüm var hergün yazıyorum ona kendimi daha iyi sartladığımı düşünüyorum herkese kolay gelsin
az kaldi siskolugundan eser kalmayacakCallan Ya hedeflerimiz Aradında 10 kilo var sinir oldum bır annn,şişko serveyyy
aslinda uyguladigim bir diyet var ama bazen evdeki durumlardan bizim diyet gume gidiyor canim yaelif hasta olduğu için sanırım saatler kaymış,bebiş iyileşsin düzene girersin
tost yerine sebze ya da et yiyebilirdin
gun gume gidince bitmiyorki moral bozuklugundan falanca gun baslarima kadar gidiyor ve nedense o gun o azim birdaha gelmiyorAh canım ya çok hazin bir hikayen var. Eşinin ailesinin sana sahip çıkmasına sevindim.okulu bırakmış olabilirsin üzülme ama kendini geliştir.okumak bazen hayat karşısında gereksiz kalabiliyor... belki çocukların ilkokula başlayınca sende yeniden üniversiteye girersin biliyorsun ki okumanın yaşı yok...avukat ol.
Canım gece dışarıda olacaksan mutlaka bir şeyler atıştıracaksındır... Şekerli şeylerden uzak dur , çerez tarzı yiceksen 2-3 adet ve bol bol sıvı tüket sana tavsiyem...yarın öğleden sonra kalkacaksan yumurta mutlaka ye ve arada baharatlı yoğurt ye.akşam ise et ve salata ye ki o günün proteinini al.diğer günlerde normal hayatına dönüp meyveni sebzeni yersin... Fikrim bu ama sen bilirsin canım.
Tamam canım seni bekliyoruz arada katılımda bulun ok.
Canım ben günlerdir bundan bahsediyorum kaçamak yaparsan diğer günün boşa gider...
Sabah bende sormuştum onu canım görmedin mi?
bazi esler destek yerine kostek oluyorcanım eşinden böyle bir şeyi saklamaman gerektiğini düşünüyorum.eşine hissettiklerini anlat.kararlarından bahset,mesela 60 kiloya düştüğümde çocuk sahibi olmak için uğraşmaya başlayalım demelisin, seni anlaycaktr
bazen tv de girisimci kadinlari gosteriyorlar.azimlerine hayranim.cocuk yasta dedesi gibiyle evlenen sokaga atilan sonra bir sekilde hayta tutunup suan kariyer sahibi olan bir suru ornek var.kadin istesin yeterki degilmiCanım daha çok geçsin,50 yaşında bile olsan istediklerini gerçekleştirmek için hiçbir zaman geç değil
incecik harika bir hatun olursun, istersen 2 cocuğa rağmen üniversiteyi de dondurduysan tekrar başlarsın,yeniden de kazanabilirsin ya da dışarıdan da bitirebilrsin.sonuçta aile bireylerini dinlemek-bu evlilik mevzularında-önemli ama annen bu tarz davranıslarıyla hem seni üzüyor,emin ol hem de kendini çok üzülüyor.sen affedici ol,annen için değil kendin için güçlü ol,istediğin hedeflere ulaşmak için irade göster.bu senin hayatın,annenin değil,bu bencillik değil sen iyi ol ki eşin ve çocukların da seninle iyi olsun.
o anlattigin biraz bendim canim.bana kalan da esimle tanismak oldu 3 yildir ögretmenlik yapmiyorum ev hanimligi tezimi hazirliyomcanım üniversitenin çoğu insana vizyon kattığını düşünmüyorum,birçoğu sırf gezmek ve özgürlük için üni okuyor,ne vizyon ne de iş sahibi olabiliyorlar.bundan üniversite demek her şey demek değildir
burayi es geciyom selincim ben 15 yasindan beri o kokuya hasretimcanm linkini atsana ozel deglse ...
ne guzel seyeler yazmissniz duygulandim cok beni kiniycaksniz diye bekliyorm ama yinede kendmi saklamak yerne sizinle paylasmak istedm uzun bir sure burdayim cunku..ins canm kitap zaten en cok sevdgim seydir herseyi okurum arastirirm bilgili olmak cok onemli bencede ben bilgili olursam cocuklarimda oyle olur :)
bende ayni fikirdeyim bu ortak almaniz gereken bur karar guzel guzel konusursan oda hos karsilicaktir eminimki bunu bi sekilde ogrenrse aciklaman daha zor olur...
canm annem bosanip oyle gelmemi istyor baska turlu sennle barismam diyir bu saatten sonra nasik yaparm ben bunu heleki mutluyken esimle...birde soyle bir tezat varki benunversteye gectigim sene annem istedi esimle bi yola cikmami benm aklmda bile yokken o cok begendigini soyledi bende hoslandm ve cikmaya basladk ne zamanki soz oldu dugne flan sira geldi annem geri cekildi bi sogudu zit gitti ordanda geriye donenedm bu gunlere geldik iste ama onu cok ozledm kokusunu sicakligni.. Daha fazla konusmyayam bugnu aglyarak geciricem yoksa...
evet cok haklisin gizliden gizliye birincilige yarisiyorlarArkadaşlar tam arkamızda güçlü bir takım var ve biliyorum ki bu hafta bizi geçmek için ellerinden geleni yapacaklar. Kaçamak yapmadan yine benzer kilolar verelim zaten bu hafta çok fire vardı onlarda kilo verirse tamam olucak... Artık 10 kişi takımda sorumluluk daha fazla... İnanıyorum ki herkes bu hafta hiç kaçamak yapmadan hedeflediği kilolara ulaşacak... Şeker çikolata tatlı cips kola pasta lahmacun pizza börek çörek yok. Haşlanmış sebze, yoğurt, meyve var...
yakinda rakip olacam sanaBen spora gidiyorum 10 km koşuyum geleyim
ben seninle gurur duyuyorumki zaten en azindan istedigini biliyorum.istemek basarmanin yarisi sekerim.kalan yarisida bogazini tutsan kendiliginden olacakcanmmm ins utandiricam seni bu sefer :) bu motivasyonla gidersem tamamdr :) ama nolcagni kestiremiyorm derken gruptan kovmicaksn beni dimiiik((
ahhhhhhhh izmir yaza belki gorusuruz izmirli hatunlarSelammm hanimlar izmirde yine hava guzelll kizimla dolasmaya cikiyoruz azcik
bir yer bul en azindan yaza kadadr sonra yine asagi indirirsinKosu bandimi eve cikarttik ama kapilardan odaya girmiyor evin ortasinda kaldi resmen
canim hosgeldin yine butun inceliginleİyi aksamlar berilin gulleri :)
İki gundur bir yogunluk gidiyor sizi tdbriga gelemedim . Cifter birinciligoni kutlarim :)
Yeni arkadasimizi tebrik ederim cok guzrl kilo vermis ...
Berilim balli coregim hala iyilesme belirtisi yokmu familylide ?
Ha bu arada artik cekilin yahu biz birinciiii olcazzzz. Ahaha
ta kendisi canimSelin nicinmi degisti kuzum bu sensin dimi 4. Takimdaki selin mehmethamza ?
pek bir gizlisin ben bile karistiriyom hala kim bu diyeevet canm benm ama artk 5. Takimdaym berili biraakamadmkendmi gizliym dedm nicki degstrdm ama yazcak bsiy bulamadm selin yazdm
abenim bu delüüüüüüüüüü ay pek bir gerildi anlatamamTakim degistirmek ayipmi selin allah askina
İnsan istedigi yerde olmali :)
insallah bu mutlulugun tartiyada yansirda bizde mutlu oluruz.Tabiki oyle canm bende o istegmle geldim bu takimin motivasyonu beni buraya getirdi ve mutluyumda :)
3 butmu yoksa 3 bagetmi tatlimSlm bayanlar bugunki menum 1dilim ekmek 6adet zeytin kk peynir 1kase limonlu maydanoz ara öğün yarim muz oglen yemegi cocukdan kalan 3 4 kasik corba 3 4kasik bulgur pilavi baharatli yogurt ara öğün elma aksam yemegi 3but 1büyük tabak brokli salatasi yürüyüş yapicam daha 3buçuk litre su :)
aksama salata ve yogurtta eklesenİyi aksamlar
Menum
Sabah 1 kayisi ve su
Kahvalti 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara yarim muz
Oglen cig kofte 3 tane ve domates
Ara yogurt
Aksam tarhana corbasi ve az bulgur pilavi
4 litre su 1 bardak yesil cay
canim sizin bant ses yapmiyormu45dkka yürüyüşümu de yaptim arkadaslar :))
gözun aydin bantin tozunu almissin tatlimKizlar nerelerdesniiiz bos birakmayalim ama grubu :) menum gelsin o zaman :)
Sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 parca peynir limonlu maydanoz
Ara yarim yesil elma 6 badem
Oglen haslanmis pirasa ustu baharatli yogurt
Aksam ton baligi mor lahana salatasi sirkeli limonluu ustne yarm salatalik...
3 lt su 40 dk tempolu yuruyus 2 bardak yesilcay...Eki Görüntüle 1304213 Eki Görüntüle 1304214 Eki Görüntüle 1304215 Eki Görüntüle 1304213 Eki Görüntüle 1304214 Eki Görüntüle 1304215
evettttttKizlar şalgam suyu icebilir miyim klorisi az gibi bi sakıncası olur mu
olmayacak seyler degil ki gunumya diyet günlüğümü deftere tutuyorum cümlemi eksik yazınca böyle anlaşilmaış kusura bakmayın
teşekkür ederim berilcim çok sağol duygulandım can benim iki ay kadar vaktim var onu en iyi şekilde değerlendirmem lazım sonra tedaviye devam edeceğiz
çok geçmiş olsun çok sevindim inş daha iyi olursun
disarda yenen en saglilki menuyu olusturmussunkızlar bugun eşimle dışardaydık ilçede görümcem var ona gittik yolda yemek yedik ama diyetimden taviz vermedim en sevdiğim tatlı orda yapılıyor inş zayıfladığımda kendimi ödüllendirmek adına gidip yerim bugunki menum
sabah 1 yumurta maydanoz peynir 5 zeytin 5 ceviz 4 kayısı 1 mandalina
akşam 1.5 tavuk pirzola kaşarlı mantar salatayı yağsız istettim çünkü içine zeytinyağ dökmüyorlar yoğurt
2.5 lt su yeşilçay
nasil telafi edecegini bekliyorum canimKızlar merhaba
Suan annemdeyım
Gerısını tahmin edin.özellikle gec geldım.ayrıca gunduz 30dk yurudum.ama aksam hafıf kactı.soz telafı edıcem.yarın da yuruyus yapcam soz.normalde haftasonu yurumezdım.aayrıca regl olcam gıbı.yanı bu haftaıcı dr a gıdıcem spiral için.nelere hayır dedıgımı gorsenız benı kutlarsınız en az hasarla atlatıcam.en son cerez tabagını kaldırdım.
kiz ben burdayim yaMelteemcmm nerelerdesiin kosuys gittin gelmedin bisiy olmadi insallahberiilimde yok
keske bir iki kasik yeseydin ya yada eve götüreyim felan deseydinEn az 1kilo verıcem guzellerım mersk etmeyınnn sız anneme ayda bır geliyorum sırf kacırtırıyor dıye.özlememe ragmenn.anne yuregı.asure yspmış saklamış benım için yemedım aglıyacaktı seversın bılıyorum dıyor.ayıptır solemesı 5cesıt ana yemek vardı.gelcegımı haber vermedım buna ragmen.borek yapcaktı engel oldum cerezı kaldırdım sutlu nescafe koydu içmedım.asureye cok uZuldu benım de içim gıttı ama yemedım.aksam kacırdım dedıgım de yemek yoksa pilav ekmek bulgur cola tarzı degıl merak etmeyın
insallah dilegin gercek olsun bebegimSelincım 5.yıl doldu cıkartcam sakın zorsa cıkartması bışey demeyın kabusum oldu bı şekilde cıkacak.inş 70 in altına duscem snr bebiş gelsın.dagyolu ıle bırlikte dogurcaz dımı fıstık
kiz senin iki cocuk yokmuydubenmde 1.5 yil oldu asgi yukari canm yoo ben zor oldugnu dusnmuyorm hatta doktorum cikartmasi cok daha kolay olucak demisti ki benm o kdar zor takildiki anlatamam doktor sasrdi ama ynede o kdar kotu degldi bence korkma cnm benm :) bende gecenlerde kontrole gittm simir testi fln yaptrdm hic hoslanmyorm ama mecbr napalm4. Cocugu kaldiramam su anda o yuzden tek cozumm buydu :)
DOCanım bu hafta 2. olan takım bence çok güçlü...
Canım biz "DO" ile biteriz yeterki sen "LA" ver.
Hadi yaaa tüh
Canım muz ve bulgur pilavı kullanma derim
Çok iyi canım
canım akşam misafir vardı gelemedim,hünkar beğendi yaptım ve daha bir sürü şey... Tabi ben 1 er kaşık yedim.
Canım güzel
Süper anne
Waw mükemmel canım
Sabah karışık olmuş canım ama sen karatay yapıosun dimi...
İyi geceler canım
Waw maşallah canım
Geldim canım
Waaw irade max
film bakiyomHoşbulduk napıosunuz bu saattee siz
bence bir kac kasik kavurmayla salata yogurt yesedin daha guzel olurduCanlar aksam yemegını kacırdım ama engınar yemegı,salata,güvec yedım.onlardan kacmak mümkün olmadı.muthiş kavurma vardı yemedım
kendini kasma simdiden gevse canim relaxxxxxxxxxxSelin bana moral verdın spiral için.tesekkerlerr
kiz yesil cayin oyle bir etkisimi varmistamm canm ben bi inceliyim :)
İns hep boyle gider menulerim hicte ackmadm kilo vercem sevinciylee :)
bizdede butun ahali uyudu yeslcay uykumu kacrdi dolanyorum buralarda :)
gitti bilenemNur gidicek :)
kac gun suruyor reglinKızlar regl olunca şistiğimi hissedıyorum yaa cuma gunu tartıda artı cıkarsam aglarımmm
bunun farkinda olmana sevindimNasıl abartmışım dımı melosss
ay bir durun daha simdiden gerilmeyin bu sefrde stresten erken olduracaksinizbendede ayni karnm iki katna cikiyor su bildrmi atlatsam baska bsiy istemm 9 gun var benmkinede
hiiiiiii bende ne leptin ne lipido varKizlr ben yatiyorm sabahn korunde kalkar benimkiler azcik leptin salgiliyaym hayirli gceler :)
gerci sende digerleride uyuyorsunuzdur daİyi geceler canım bende yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?