Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamm canm ben bi inceliyim :)
İns hep boyle gider menulerim hicte ackmadm kilo vercem sevinciylee :)

Hoşbulduk napıosunuz bu saattee siz
bizdede butun ahali uyudu yeslcay uykumu kacrdi dolanyorum buralarda :)

Selin bana moral verdın spiral için.tesekkerlerr
ne demek canm benm hic skma kendni bisy anamcaksn basma gelmese hic tepki vermezdm ne kadar rahat gidersen o kadar iyi:)

Soz meloş gun asırı yuruyecektım daha sık yurumeye calıscam.nelerı gerı cevırdıgımı bılsenız benı tebrık edersınız.

Canım bu hafta da sen birinci ol yani bizim takımdan çıksın da artık önemli değil...

Soz meloş gun asırı yuruyecektım daha sık yurumeye calıscam.nelerı gerı cevırdıgımı bılsenız benı tebrık edersınız.
Canım senin yerinde olsam bu hafta birinci olmak için savaşırdım....
Ciddi miii

Kızlar regl olunca şistiğimi hissedıyorum yaa cuma gunu tartıda artı cıkarsam aglarımmm
Canım ben regl oldugumda çok dikkat ediyodum çok az yiodum genelde protein agırlıklı besleniodum....yine veriodum kiloları
Nasıl abartmışım dımı melosss
Güveç pastırmalı yumurta fazla canım ama afiyet olsun

Sabah cennet hurması,
peynır,pastırmalı yumurta,5zeytın,domates,biber, 1/4 simit
Ara 2cevız,1yesilelma,
Öğlen
Tavuk durum,ayran
Akşam
Güveç, enginar yemegi, salata
2 lt su,30 dk yuruyus
neresinden tutsam elimde kalacak bu menu be kuzum
sabah simit pastirma abowwwww birde hurmayi cok bulurken tavuk durum cok geldi be tatlim.hem kh hemde tavuk donere daha fazla ic yagi konuyor cunku tavuk eti kurudur diye.
bana en masum ogun yinede aksam geldi.kilo vermek icin degilde kiloyu muhafaza etmek icin bir menu sanki
suda az
birde hazir aklima gelmisken sporunuzu 40 dakika yapabilseniz super cunku ilk 10 dakikaya olan sure vucut isisini yukseltiyor sonraki 20 dakika da vucuttaki kh yakiliyor ve sonrasinda yag yakimi basliyor.yaklasik 40-45 dk yapilmali diyor uzmanlar tabiki minimumda

anca sipalarim uyudu
herif film bakiyor bende kahvemi aldim buyuk iskenderi seyrederken size geldim.
menumu yazayim
sabah
40 gr.badem
25 gr.cekirdek ici bunlar cig yanliz
180 gr.mango

5 saat sonra
25 gr. tam athilli ekmek
60gr. lor peyniri
200gr.salatalik

5 saat sonra
balik aslinda bundada gr. vardi ama ben yaklasik 300gr.lik bir cupra yedim
100 gr.maydonoz bir kac dal yesil sogan ve marul
burdaki meyve hakkimida yatarken yiyecem bir elma
3 lt su
ekstra yuruyus yapmadim ama ilk defa kosusturarak 1 saatten fazla yurudum
aksam yemegimide 5.30da bitirdigim icin meyveyi bu saate cektim cunku hazirda beni bekleyen bir film daha var

Arkadaşlar sitenin formatı mı değişti ? Bi değişiklik olmuş gibi sanki
ben hala anlamdim ne oldugunu ben isimleri goruyom diyecem ama asagida benden baska kimse yokki

Arkadaşlar listede tam 89 kişi var ve mezun olanlar listede olmayanları da sayarsak 100 kişi diyelim.sanki 10 kişi yarışıyormuşuz gibi geliyordu.Waw çokmuş...
bu siralar 7. takim surekli bizden bahsediyor hirslaniyorlar kil payi farkla klasiklesen birinciligi kaptirmayalim
aman ha aman
insallah o lahanalari hüpletmedin zaten zor kilo veriyorsun
Alintilari crvaplamadan atmisim etkileyici bi konusma olmus callan aa ben kendimi tanitmadm burda hemen tanitaym bende su an farkettm :) zayflaynca nr kadar genclesip guzellesiyor insannb super super super...
kilo yas aldiriyor
ama bence en buyuk etkisi öz guven patlamasi

selinim yavru kusum
vucut 21 gunde aliskanliklarini unutuyor ve 40 gunde yeni aliskanliklara adapte oluyor.bilmem anlatabildimmi
neyi denersen dene en az 21 gun sabir göstermelisin
bence sen mutluysan cokta takma.benim ailem nerdeyse 20 yillik evliyim esimi kurt diye sevmezler.bende kurduk emme para bizde diye girgira alirim.benimde esim, esimin ailesi ve benim ailemden olusan anilarim yok ama ben yinede mutluyum boyle dusun.
diyette duzenli uyku sart diyecem ama ben uyuyamazken bunu nasil deyim.en iyisi ddimi yap yaptigimi yapama ve erkenden uyu ki leptin denen arsiz iyi calissin
Kızlar bu hafta Cuma sonuçları aldığımda tekrar kendime gelmiş olacağım. Hazır sınavlarımda bitmişken kendime odaklanmanın tam zamanı
bu sira herkez odaklandi hadi gel gariiiiii
hayriye resimdeki senmisin
eger sensen kilolu degilsin yanindaki yakisikliyida allah bagislasin
ama bazi diyetler gercekten kisiye gore degisiyor.ara ogunlu beslenme hic bana gore degil mesela.hersey beyinde bitiyor fistigim sartlanda nasil olursa olsun.
Callan Ya hedeflerimiz Aradında 10 kilo var sinir oldum bır annn,şişko serveyyy
az kaldi siskolugundan eser kalmayacak
birgun buraya fistik servey yazman icin tutacaz bogazimizi
hem biz cok guzel bir zamanda diyet yapiyoruz.millet baharda basliyor yazada yetistiremiyor bizim zamnimiz var hemde gunler kisa bu bir avantaj aslinda
elif hasta olduğu için sanırım saatler kaymış,bebiş iyileşsin düzene girersin
tost yerine sebze ya da et yiyebilirdin
aslinda uyguladigim bir diyet var ama bazen evdeki durumlardan bizim diyet gume gidiyor canim ya
gun gume gidince bitmiyorki moral bozuklugundan falanca gun baslarima kadar gidiyor ve nedense o gun o azim birdaha gelmiyor
bazi esler destek yerine kostek oluyor
hatta dalga bile geciyor bir kac diyet denemesi basarisiz gectiyse
bazen farkinda olmadan cok kiriyorlar
bazen tv de girisimci kadinlari gosteriyorlar.azimlerine hayranim.cocuk yasta dedesi gibiyle evlenen sokaga atilan sonra bir sekilde hayta tutunup suan kariyer sahibi olan bir suru ornek var.kadin istesin yeterki degilmi
o anlattigin biraz bendim canim.bana kalan da esimle tanismak oldu 3 yildir ögretmenlik yapmiyorum ev hanimligi tezimi hazirliyom
burayi es geciyom selincim ben 15 yasindan beri o kokuya hasretim
evet cok haklisin gizliden gizliye birincilige yarisiyorlar
ama bizde bos durmuyoruz degilmi sekerim
onceden bu yazdiklarin beni hosnut etmiyordu yaris ati yapti hatun kizlari diyordum ama simdi okudugum her mesajinda istahim kesiliyor.beni pek pis gaza getirdin fistik
Ben spora gidiyorum 10 km koşuyum geleyim
yakinda rakip olacam sana
bekle beniiiiiiiiiii
canmmm ins utandiricam seni bu sefer :) bu motivasyonla gidersem tamamdr :) ama nolcagni kestiremiyorm derken gruptan kovmicaksn beni dimiiik ((
ben seninle gurur duyuyorumki zaten en azindan istedigini biliyorum.istemek basarmanin yarisi sekerim.kalan yarisida bogazini tutsan kendiliginden olacak
Selammm hanimlar izmirde yine hava guzelll kizimla dolasmaya cikiyoruz azcik
ahhhhhhhh izmir yaza belki gorusuruz izmirli hatunlar
sismanliga veda partimizi yapariz
Kosu bandimi eve cikarttik ama kapilardan odaya girmiyor evin ortasinda kaldi resmen
bir yer bul en azindan yaza kadadr sonra yine asagi indirirsin
bugunun en guzel haberi buydu

canim hosgeldin yine butun inceliginle
abenim kocabas duzeldi ama kucuk basta henuz bir duzelme belirtisi yok hatta cingeneligi basladi
bu kilolarla nereye cekilek bekleyin zayifliyalimki birincilik kapisi size görünsün

Selin nicinmi degisti kuzum bu sensin dimi 4. Takimdaki selin mehmethamza ?
ta kendisi canim
bir totislik yer kendime bulmusken selinide kucagima sigdirdim sagolsun kizlar yer acti bize
evet canm benm ama artk 5. Takimdaym berili biraakamadm kendmi gizliym dedm nicki degstrdm ama yazcak bsiy bulamadm selin yazdm
pek bir gizlisin ben bile karistiriyom hala kim bu diye
Takim degistirmek ayipmi selin allah askina
İnsan istedigi yerde olmali :)
abenim bu delüüüüüüüüüü ay pek bir gerildi anlatamam
Tabiki oyle canm bende o istegmle geldim bu takimin motivasyonu beni buraya getirdi ve mutluyumda :)
insallah bu mutlulugun tartiyada yansirda bizde mutlu oluruz.
3 butmu yoksa 3 bagetmi tatlim
3 bageti anlarimda 3 but aksam icin cok gibi geldi bana.insallah soslu felanda degildir derisizdir diye umuyorum
İyi aksamlar
Menum
Sabah 1 kayisi ve su
Kahvalti 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara yarim muz
Oglen cig kofte 3 tane ve domates
Ara yogurt
Aksam tarhana corbasi ve az bulgur pilavi

4 litre su 1 bardak yesil cay
aksama salata ve yogurtta eklesen
hatta her ogunde yogurt tuketilmesi oneriliyor yag yakici etkisinden dolayi
özellikle ev yogurdu
uzmanlara gore ogunlerde 200 gr.yogurt tuketenlerin bel ve gobek cevresindeki yaglarin yakiminda etkiliymis
45dkka yürüyüşümu de yaptim arkadaslar :))
canim sizin bant ses yapmiyormu
benimde balkonda vardi gecen sene yururken site yonetimine sikayet etmislerdi cok ses yapiyor diye
gözun aydin bantin tozunu almissin tatlim
menun suyun yporun guzel

Kizlar şalgam suyu icebilir miyim klorisi az gibi bi sakıncası olur mu
evetttttt
salgam suyunun kalorisi azdir
acilisi meto. hizlandirir.susuzluk yaratir bol su ictirir
tokluk verir
ozellikle yemekten once icildiginde suyla mideyi doldurmaya bire bir
ama su tutar vucutta persembeleri icmeyin yoksa cuma gunu tarti sizi cok yaniltir.
ben cok icerim
olmayacak seyler degil ki gunum
rabbim sandigimizdan cok daha comert bunu bil
ve ben tüm kalbimle inaniyorum

disarda yenen en saglilki menuyu olusturmussun

zy ben kullaniyorum vucudun yaga yani saglikli yaglarada ihtiyaci var
kisi basi 1tk salatana ekleyebilirsin istersen

nasil telafi edecegini bekliyorum canim
yarim saat yuruyusle kandiramazsin bilesin
Melteemcmm nerelerdesiin kosuys gittin gelmedin bisiy olmadi insallah beriilimde yok
kiz ben burdayim ya
sen nerdesinnnnnnnn

keske bir iki kasik yeseydin ya yada eve götüreyim felan deseydin
anne yuregi benim de az kaldi gitmeme
ama kutluyorum seni canim ben anneme hayir diyemezdim sanirim aman meltem duymasinda

Selincım 5.yıl doldu cıkartcam sakın zorsa cıkartması bışey demeyın kabusum oldu bı şekilde cıkacak.inş 70 in altına duscem snr bebiş gelsın.dagyolu ıle bırlikte dogurcaz dımı fıstık
insallah dilegin gercek olsun bebegim
dogurup geri gelin buraya insallah
kiz senin iki cocuk yokmuydu
bu nerden cikti simdi4. diyon 3 numara esinmi yoksa
DO
DO
DO MELTEM
DO DO
DOOOOOOOOOOO
MELTEMMMMMMM DO DIYOM BAK SEN LA DEMIYONN

Hoşbulduk napıosunuz bu saattee siz
film bakiyom
kahve iciyom
sizi okuyom
sessizligin tadini cikariyom ohhhhhhhhhhhhh herkes uyuyor

Canlar aksam yemegını kacırdım ama engınar yemegı,salata,güvec yedım.onlardan kacmak mümkün olmadı.muthiş kavurma vardı yemedım
bence bir kac kasik kavurmayla salata yogurt yesedin daha guzel olurdu

Selin bana moral verdın spiral için.tesekkerlerr
kendini kasma simdiden gevse canim relaxxxxxxxxxx
hemencecik bitecek belki hissetmiyecen bile

kiz yesil cayin oyle bir etkisimi varmis
gitti bilenem
benim ikizler pek bir korktu ikizler gider diye ama gecen hafta zaten soyleniyordu nurun gidecegi bir tv anlasmasi yapmis hatun
Kızlar regl olunca şistiğimi hissedıyorum yaa cuma gunu tartıda artı cıkarsam aglarımmm
kac gun suruyor reglin
belki cumayi atlatirsin
Nasıl abartmışım dımı melosss
bunun farkinda olmana sevindim
ona gorede bir telafi bekliyorum
bendede ayni karnm iki katna cikiyor su bildrmi atlatsam baska bsiy istemm 9 gun var benmkinede
ay bir durun daha simdiden gerilmeyin bu sefrde stresten erken olduracaksiniz
Kizlr ben yatiyorm sabahn korunde kalkar benimkiler azcik leptin salgiliyaym hayirli gceler :)
hiiiiiii bende ne leptin ne lipido var
hormonsuzum bu aralarrrr
İyi geceler canım bende yatıyorum
gerci sende digerleride uyuyorsunuzdur da
ben yinede iyi geceler dileyim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…