Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi aksamlar
Menum
Sabah 1 kayisi ve su
Kahvalti 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara yarim muz
Oglen cig kofte 3 tane ve domates
Ara yogurt
Aksam tarhana corbasi ve az bulgur pilavi

4 litre su 1 bardak yesil cay

iyi aksamlar arkadaslar
sukur gelebildim yaniniza canlarim henuz gecmisi okuyamadim.ama yuruyusler baslamis ohhhh sefamiz olsun.bugun esim biraz daha toparlanmis gibi en azindan salondaki lohusa yatagindan arada kalkiyor sukurki.hatta alis verise gittigimde elifle bahceyede cikmislar 15 dakika kadar.temiz hava almislar.neyse haftalik alis verisi yaptim.kizlari kursa gorturup geldim .yemek yaptim,yedik simdi.haaaaaa bugunun guzel haberini paylasmadim sizinle ilacim bitmisti dr.ugradim recete almaya kisacik firsatimiz oldu konusmaya kendimi iyi hissediyorsam yormamak kosuluyla yuruyebilecegimi soyledi.buna cok sevindim.kosamasamda belki hafif tempoluda olsa sizinle yuruyebilecegim artik.
neyse simdi elif hanimla oyun zamani oyun hamulari aldim bugun bekliyor beni.onu uyutunca gecmise dalip sizlerin ne konustugunu okuyacagim.öpüyorum hepinizi

canmm ne kadar sevindimb bilemezsin uzun zamandir bu haberi bekliyordun zaten ama bugn zaten kostur kostursppr yapmissin zaten ama doktoru duydunn kendini yormak yok inan numarasini alirm sikayet ederm bak haberin olsun ama yinede cok sevindiiim :) bizde yapiyirz hamur arabalr evler streste atyor bende sevyorm :))

Kizlar nerelerdesniiiz bos birakmayalim ama grubu :) menum gelsin o zaman :)

Sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 parca peynir limonlu maydanoz

Ara yarim yesil elma 6 badem
Oglen haslanmis pirasa ustu baharatli yogurt

Aksam ton baligi mor lahana salatasi sirkeli limonluu ustne yarm salatalik...

3 lt su 40 dk tempolu yuruyus 2 bardak yesilcay...

Tebriklerrrrrrrr

ya diyet günlüğümü deftere tutuyorum cümlemi eksik yazınca böyle anlaşilmaış kusura bakmayın

teşekkür ederim berilcim çok sağol duygulandım can benim iki ay kadar vaktim var onu en iyi şekilde değerlendirmem lazım sonra tedaviye devam edeceğiz
çok geçmiş olsun çok sevindim inş daha iyi olursun

kusura bakma canm ben yanls anlamisim benmde defterm var herseyimi yazarm oraya :)

hayriye inan bende menunu çok beğendim
benimkisi yinemi olmadi

kızlar bugun eşimle dışardaydık ilçede görümcem var ona gittik yolda yemek yedik ama diyetimden taviz vermedim en sevdiğim tatlı orda yapılıyor inş zayıfladığımda kendimi ödüllendirmek adına gidip yerim bugunki menum
sabah 1 yumurta maydanoz peynir 5 zeytin 5 ceviz 4 kayısı 1 mandalina
akşam 1.5 tavuk pirzola kaşarlı mantar salatayı yağsız istettim çünkü içine zeytinyağ dökmüyorlar yoğurt
2.5 lt su yeşilçay

disarida olamana ragmen cok guzel bence tebrik ederm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…