- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.201
canmmm ins utandiricam seni bu sefer :) bu motivasyonla gidersem tamamdr :) ama nolcagni kestiremiyorm derken gruptan kovmicaksn beni dimiiikselam arkadaslar kosusturmali bir gunde ilk kahvemi sizle icmek istedim
hayriyem calleninde yardimiyla cok icten ve cok emin bir yazi olmus hikayen.insallah senin mezun yazinizida okuruz.
fany canim deneme suresi konusunda bir aciklama yapmak isterim grupta yeni bir arkadasimizsin hic igramadigin icin senin icindeki zayiflama istegini goremedim diye bir hafta uzatildi dedim.insallah aktif hale gelebildiginde bize kendini inandirdiginda tabiki sinav donemlerinde vs.. seni idare ederiz lutfen kirilma bana.
selinim insallah sozunde durur ve saglikli bir beslenmeyle bu hafta beni utandirirsin sonra ne olacagini ben bile kestiremiyorum.
meltemcim pzt dr.kontrolum var insallah spor yasagim biterde beni kamcilarsin gene canim.sayende hic olmadigim Kadar Kilo vermeye odaklanmis durumdayim tesekkur ederim minik kusum.
callenim Dogru soylemissin keske sebze vs. yesedim ama dun yemek bile yapmadim.elif beni perisan etti.birde hareketsiz yasiyorum diye daha cok kalori olarak dusunuyorum.yarim tost bir tosttan iyidir demistim kendimce.ama senin yorumlarin mih gibi aklimda.
dagyolum canim seninistikrarini, gunlugunu vs...cok taktir ediyorum.canim insallah gunlugune artik hamileyim deyip yeni bir gunluk yeni bir konu acarsin dualarimdasiniz yeminle.
serveyim yuzeyim gunes ve diger fistiklarim hepinizi kocaman öpüyorum.benim sipayi uyutup gunun kalanini bitirmem lazim .
cok calismam lazim cok
emine ugramamismi banami oyle geldi
ne guzeel burasida bi o kadar kapali ve yagmurlu bende kocaeli izmitte oturuyorm :)Selammm hanimlar izmirde yine hava guzelll kizimla dolasmaya cikiyoruz azcik
Kosu bandi icin evde spor odasi gibi biyer olcak benimde var ama annemlerde buraya getiremiyorum yer yok diyeKosu bandimi eve cikarttik ama kapilardan odaya girmiyor evin ortasinda kaldi resmen
benmde alt katta kaynvalidemlerdeydi onlar burda degil yazin inip yuruyordum ama kis geldi e meltemcim tozunu al yuruyus bandinn deyince cikartmak farz oldu bi yere uydurdm smdilik :)Kosu bandi icin evde spor odasi gibi biyer olcak benimde var ama annemlerde buraya getiremiyorum yer yok diye
Selin nicinmi degisti kuzum bu sensin dimi 4. Takimdaki selin mehmethamza ?benmde alt katta kaynvalidemlerdeydi onlar burda degil yazin inip yuruyordum ama kis geldi e meltemcim tozunu al yuruyus bandinn deyince cikartmak farz oldu bi yere uydurdm smdilik :)
Ay guldurdn beni canm :) nasilsin gorusmeyeli :)?insülin gürman nem sürülürmü el herşey naberİyi aksamlar berilin gulleri :)
İki gundur bir yogunluk gidiyor sizi tdbriga gelemedim . Cifter birinciligoni kutlarim :)
Yeni arkadasimizi tebrik ederim cok guzrl kilo vermis ...
Berilim balli coregim hala iyilesme belirtisi yokmu familylide ?
Ha bu arada artik cekilin yahu biz birinciiii olcazzzz. Ahaha
evet canm benm ama artk 5. Takimdaym berili biraakamadmSelin nicinmi degisti kuzum bu sensin dimi 4. Takimdaki selin mehmethamza ?
Takim degistirmek ayipmi selin allah askinaevet canm benm ama artk 5. Takimdaym berili biraakamadmkendmi gizliym dedm nicki degstrdm ama yazcak bsiy bulamadm selin yazdm
Tabiki oyle canm bende o istegmle geldim bu takimin motivasyonu beni buraya getirdi ve mutluyumda :)Takim degistirmek ayipmi selin allah askina
İnsan istedigi yerde olmali :)
Selinmh bizim artık veremeyiz kusura bakmayinnnn :)Tabiki oyle canm bende o istegmle geldim bu takimin motivasyonu beni buraya getirdi ve mutluyumda :)
Ayy canm ya bende sizi birakmam zaten yapstm bikere gidemeemSelinmh bizim artık veremeyiz kusura bakmayinnnn :)
Sen nerde yuryorsun canm :)Slm bayanlar bugunki menum 1dilim ekmek 6adet zeytin kk peynir 1kase limonlu maydanoz ara öğün yarim muz oglen yemegi cocukdan kalan 3 4 kasik corba 3 4kasik bulgur pilavi baharatli yogurt ara öğün elma aksam yemegi 3but 1büyük tabak brokli salatasi yürüyüş yapicam daha 3buçuk litre su :)
Yürüyüş bandinda cnmSen nerde yuryorsun canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?