Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam arkadaslar kosusturmali bir gunde ilk kahvemi sizle icmek istedim
hayriyem calleninde yardimiyla cok icten ve cok emin bir yazi olmus hikayen.insallah senin mezun yazinizida okuruz.
fany canim deneme suresi konusunda bir aciklama yapmak isterim grupta yeni bir arkadasimizsin hic igramadigin icin senin icindeki zayiflama istegini goremedim diye bir hafta uzatildi dedim.insallah aktif hale gelebildiginde bize kendini inandirdiginda tabiki sinav donemlerinde vs.. seni idare ederiz lutfen kirilma bana.
selinim insallah sozunde durur ve saglikli bir beslenmeyle bu hafta beni utandirirsin sonra ne olacagini ben bile kestiremiyorum.
meltemcim pzt dr.kontrolum var insallah spor yasagim biterde beni kamcilarsin gene canim.sayende hic olmadigim Kadar Kilo vermeye odaklanmis durumdayim tesekkur ederim minik kusum.
callenim Dogru soylemissin keske sebze vs. yesedim ama dun yemek bile yapmadim.elif beni perisan etti.birde hareketsiz yasiyorum diye daha cok kalori olarak dusunuyorum.yarim tost bir tosttan iyidir demistim kendimce.ama senin yorumlarin mih gibi aklimda.
dagyolum canim seninistikrarini, gunlugunu vs...cok taktir ediyorum.canim insallah gunlugune artik hamileyim deyip yeni bir gunluk yeni bir konu acarsin dualarimdasiniz yeminle.
serveyim yuzeyim gunes ve diger fistiklarim hepinizi kocaman öpüyorum.benim sipayi uyutup gunun kalanini bitirmem lazim .

cok calismam lazim cok
emine ugramamismi banami oyle geldi

ay unuttum selin okulu biraktigini bilmiyordum canim inanki uzuldum sonra dondurdugunu okuyunca rahatladim.bende ögretmenim ama calismiyorum artik.yinede okuyabildigim bir meslek edindigim icin cok mutluyum.insallah simdiki mutlulugun daim olur ailenle barisirsin ve birgun o okulu bitirirsin tatlim.
bazen yaradanin yazdigi yaziyada karisilmiyorcok arabesk gelirdi onceleri bana ama simdilerde cok inaniyorum malesef
KADER

canmmm ins utandiricam seni bu sefer :) bu motivasyonla gidersem tamamdr :) ama nolcagni kestiremiyorm derken gruptan kovmicaksn beni dimiiik ((

İyi aksamlar berilin gulleri :)

İki gundur bir yogunluk gidiyor sizi tdbriga gelemedim . Cifter birinciligoni kutlarim :)
Yeni arkadasimizi tebrik ederim cok guzrl kilo vermis ...

Berilim balli coregim hala iyilesme belirtisi yokmu familylide ?

Ha bu arada artik cekilin yahu biz birinciiii olcazzzz. Ahaha

benmde alt katta kaynvalidemlerdeydi onlar burda degil yazin inip yuruyordum ama kis geldi e meltemcim tozunu al yuruyus bandinn deyince cikartmak farz oldu bi yere uydurdm smdilik :)
Selin nicinmi degisti kuzum bu sensin dimi 4. Takimdaki selin mehmethamza ?

Ay guldurdn beni canm :) nasilsin gorusmeyeli :)?

Slm bayanlar bugunki menum 1dilim ekmek 6adet zeytin kk peynir 1kase limonlu maydanoz ara öğün yarim muz oglen yemegi cocukdan kalan 3 4 kasik corba 3 4kasik bulgur pilavi baharatli yogurt ara öğün elma aksam yemegi 3but 1büyük tabak brokli salatasi yürüyüş yapicam daha 3buçuk litre su :)

Sen nerde yuryorsun canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…