Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meltemcim cuma akşamı çekirdek yediğim için hiç veremedim,cumartesi biraz daha iyiydi 100 gr verdim,hafta içi süper gider inşallah
muz konusunda da,evde birsürü meyve var,günah olmasın diye yiyiyorum
Canııımmm çekirdek muzzz ahh ahh sen bilirsin ok.sana günah değil mi.o zaman spor yapıcaksın.

canm meyvrmizi sabah ogle aradi badrm veya cevizle yiyooruz diye biliyorm kuzum :) onn disinda begendm ozellkle kahvaltn cok hosma gitti :)

canmm pro uyeligi olanlar gorebiliyormus asagidakileri bizde o kism hepten yok :/

Mutluym canm bu saatten sonra oylr bisiiy uapamam zamana biraktm herseyi napaym...

Kuzm keske yazmasydm uzuldm simdi rabbm herkesi bi sekilde siniyor be kuzum ben yanlizlktan hic hoslanmam. Ama genel olarak yanlzm ama artk siz varsniz vakt geciyor yoksa ben bunalmlarda flan gezen bir tiptim mesela..esim diyodu yeter artk omur boyu boylemi olucak ama napabilirdim elimde olan bisy degildiki ..

Meltemn yazilari benide kendme getiriyor o yuzden bu kdar gazla gidiyorm inanki .

Bogazmi da tuyuuyorm.cnmm merak etme :)

canm ne biliym kimseyi uzmek istemiyirm ben kendmide

anlatamiyorm o yuzden sesszce cekilmeyi sectim..

Canm benm alt katmda kaynvalidemler var onlarda burda degil dag evinde kaliyorlar ondan ses
sikntm yok :)

Tesekkur ederm canm tizunu aldm 40 dkda yurudm ama sirlsklan oldm terden cok iyi geldi :)

Hayriyecim bazı insanların karakterleri şöyledir; kötü söz söyleyerek gaza getirmeye çalışırlar aslında eşin senin zayıflamanı istiyor inşallah güzel bir çocugunuz olur.
bakış açını sevdim gerçekten
tüm olumsuzluklara rağmen olumlu bakalım dünyaya

Evet canm aksam icilen yesilcay uykus
Yu kaciriyor kac sefer basima geldi benmde
.:)

Napym kuzm ya bu seferde reglden oturu patlamak istemiyorm gerildim cok ama buna izin vermicem :))
Guzel olmus canm az ve oz :) tebrk ettm :)

evet kızlar bugünün öncesi ve sonrası fotoğrafı:
Eki Görüntüle 1304583
ilk resimde sempatik teyze gibi, ikinci resimde kıskanılacak afet hatun
çatır çatr çatladım
yok artk ya iananamadm bi an o degl dedm nasil inceltms backlari.flan yahu ben su an o sempatik teyzeyim ya oof oof

ee güzel bir hatun da paylaşalım,hedefleri yükseltelim
Eki Görüntüle 1304584
sıkı bir popo için egzersiz şartt!!!!!
Ben simdilik yuruyus yapacagm daha sonra mi egzersiz eklemeliym yoksa simdi yuryus yanndami yapmaliyimm ??
Ne kadar pozitifsin canm supersin bende varim tabiki ama bugn pazar tehlikeli bir gun disari cikiliyor filan ben evdeym.ama olsun dikkat kizlar nefsimize hakim olalm :)

Günaydın kızlar
Öncesı sonrasına bakıp moralımı bozduktan sonra güne kıskanarak başladım
Bende sorma icim gitti ya su resmler beni fena yapiyor..

Evet cnm benim esimde destekcim degil arda dalgada gecer ondan çocuk fln istemiyorum
Bizdede durum ayni sorma sen yapamazsn diyip duruyor bebde hicbir tepki vermiyorum..

ins canm bu haftada birincilik bizde kalicak..biz inanirsak olur..

Ben yedigm asureden dun +700 cikmistim dune gore bugn -800 ciktm bakalm yarn nolur kuzum bide bisy soraym oglene haslanms nohut yesem baharatli yogurtla olurmuu

selincim yürüyüşle başla sonra gittikçe zorlarsın kendini
her şey yavaş yavaş arttırılmalı ya da azaltılmalı bence

can evet herkesin vücudu farklı uygun diyeti bulana kadar sabredecegiz

Berilcim çok çok haklısın evet rabbimiz çok comert yeterki istemeyi bilelim

çok iyi sporda olaaymis mükemmel olurmuş

Günaydın kızlar bugün sadece sabah muz ve ceviz yedim karatay a göre eklemem lazim ama canım istemir kızlar şu aralar 3 günde 200 - 300 gram verebiliyor um az degilmi sizcede

Mutfaktan gelen kokular cıkdırtıcı,borek,patetes kızartması,menemen,simit,kavurma bırı benı kurtarsınnn

Ya bugunde mevlüt var atkadaslar oraya gidecegiz
Pilava dikkaat :)

Mutfaktan gelen kokular cıkdırtıcı,borek,patetes kızartması,menemen,simit,kavurma bırı benı kurtarsınnn
allah kolaylik versin canm :) bizi dusun buraya yazacagni dusun ve yemee tut kendibiii :) en masumu menemen gbi geldi bana :) ama bilemem tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…