- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.301
Canııımmm çekirdek muzzz ahh ahh sen bilirsin ok.sana günah değil mi.o zaman spor yapıcaksın.meltemcim cuma akşamı çekirdek yediğim için hiç veremedim,cumartesi biraz daha iyiydi 100 gr verdim,hafta içi süper gider inşallah
muz konusunda da,evde birsürü meyve var,günah olmasın diye yiyiyorum
canm meyvrmizi sabah ogle aradi badrm veya cevizle yiyooruz diye biliyorm kuzum :) onn disinda begendm ozellkle kahvaltn cok hosma gitti :)anca sipalarim uyudu
herif film bakiyor bende kahvemi aldim buyuk iskenderi seyrederken size geldim.
menumu yazayim
sabah
40 gr.badem
25 gr.cekirdek ici bunlar cig yanliz
180 gr.mango
5 saat sonra
25 gr. tam athilli ekmek
60gr. lor peyniri
200gr.salatalik
5 saat sonra
balik aslinda bundada gr. vardi ama ben yaklasik 300gr.lik bir cupra yedim
100 gr.maydonoz bir kac dal yesil sogan ve marul
burdaki meyve hakkimida yatarken yiyecem bir elma
3 lt su
ekstra yuruyus yapmadim ama ilk defa kosusturarak 1 saatten fazla yurudum
aksam yemegimide 5.30da bitirdigim icin meyveyi bu saate cektim cunku hazirda beni bekleyen bir film daha var
canmm pro uyeligi olanlar gorebiliyormus asagidakileri bizde o kism hepten yok :/ben hala anlamdim ne oldugunu ben isimleri goruyom diyecem ama asagida benden baska kimse yokki
bu siralar 7. takim surekli bizden bahsediyor hirslaniyorlar kil payi farkla klasiklesen birinciligi kaptirmayalim
aman ha aman
insallah o lahanalari hüpletmedin zaten zor kilo veriyorsun
kilo yas aldiriyor
ama bence en buyuk etkisi öz guven patlamasi
selinim yavru kusum
vucut 21 gunde aliskanliklarini unutuyor ve 40 gunde yeni aliskanliklara adapte oluyor.bilmem anlatabildimmi
neyi denersen dene en az 21 gun sabir göstermelisin
bence sen mutluysan cokta takma.benim ailem nerdeyse 20 yillik evliyim esimi kurt diye sevmezler.bende kurduk emme para bizde diye girgira alirim.benimde esim, esimin ailesi ve benim ailemden olusan anilarim yok ama ben yinede mutluyum boyle dusun.
diyette duzenli uyku sart diyecem ama ben uyuyamazken bunu nasil deyim.en iyisi ddimi yap yaptigimi yapama ve erkenden uyu ki leptin denen arsiz iyi calissin
bu sira herkez odaklandi hadi gel gariiiiii
hayriye resimdeki senmisin
eger sensen kilolu degilsin yanindaki yakisikliyida allah bagislasin
ama bazi diyetler gercekten kisiye gore degisiyor.ara ogunlu beslenme hic bana gore degil mesela.hersey beyinde bitiyor fistigim sartlanda nasil olursa olsun.
az kaldi siskolugundan eser kalmayacak
birgun buraya fistik servey yazman icin tutacaz bogazimizi
hem biz cok guzel bir zamanda diyet yapiyoruz.millet baharda basliyor yazada yetistiremiyor bizim zamnimiz var hemde gunler kisa bu bir avantaj aslinda
aslinda uyguladigim bir diyet var ama bazen evdeki durumlardan bizim diyet gume gidiyor canim ya
gun gume gidince bitmiyorki moral bozuklugundan falanca gun baslarima kadar gidiyor ve nedense o gun o azim birdaha gelmiyor
bazi esler destek yerine kostek oluyor
hatta dalga bile geciyor bir kac diyet denemesi basarisiz gectiyse
bazen farkinda olmadan cok kiriyorlar
bazen tv de girisimci kadinlari gosteriyorlar.azimlerine hayranim.cocuk yasta dedesi gibiyle evlenen sokaga atilan sonra bir sekilde hayta tutunup suan kariyer sahibi olan bir suru ornek var.kadin istesin yeterki degilmi
o anlattigin biraz bendim canim.bana kalan da esimle tanismak oldu 3 yildir ögretmenlik yapmiyorum ev hanimligi tezimi hazirliyom
burayi es geciyom selincim ben 15 yasindan beri o kokuya hasretim
evet cok haklisin gizliden gizliye birincilige yarisiyorlar
ama bizde bos durmuyoruz degilmi sekerim
onceden bu yazdiklarin beni hosnut etmiyordu yaris ati yapti hatun kizlari diyordum ama simdi okudugum her mesajinda istahim kesiliyor.beni pek pis gaza getirdin fistik
yakinda rakip olacam sana
bekle beniiiiiiiiiii
ben seninle gurur duyuyorumki zaten en azindan istedigini biliyorum.istemek basarmanin yarisi sekerim.kalan yarisida bogazini tutsan kendiliginden olacak
ahhhhhhhh izmir yaza belki gorusuruz izmirli hatunlar
sismanliga veda partimizi yapariz
bir yer bul en azindan yaza kadadr sonra yine asagi indirirsin
bugunun en guzel haberi buydu
canm ne biliym kimseyi uzmek istemiyirm ben kendmidecanim hosgeldin yine butun inceliginle
abenim kocabas duzeldi ama kucuk basta henuz bir duzelme belirtisi yok hatta cingeneligi basladi
bu kilolarla nereye cekilek bekleyin zayifliyalimki birincilik kapisi size görünsün
ta kendisi canim
bir totislik yer kendime bulmusken selinide kucagima sigdirdim sagolsun kizlar yer acti bize
pek bir gizlisin ben bile karistiriyom hala kim bu diye
abenim bu delüüüüüüüüüü ay pek bir gerildi anlatamam
insallah bu mutlulugun tartiyada yansirda bizde mutlu oluruz.
3 butmu yoksa 3 bagetmi tatlim
3 bageti anlarimda 3 but aksam icin cok gibi geldi bana.insallah soslu felanda degildir derisizdir diye umuyorum
aksama salata ve yogurtta eklesen
hatta her ogunde yogurt tuketilmesi oneriliyor yag yakici etkisinden dolayi
özellikle ev yogurdu
uzmanlara gore ogunlerde 200 gr.yogurt tuketenlerin bel ve gobek cevresindeki yaglarin yakiminda etkiliymis
canim sizin bant ses yapmiyormu
benimde balkonda vardi gecen sene yururken site yonetimine sikayet etmislerdi cok ses yapiyor diye
gözun aydin bantin tozunu almissin tatlim
menun suyun yporun guzel
evetttttt
salgam suyunun kalorisi azdir
acilisi meto. hizlandirir.susuzluk yaratir bol su ictirir
tokluk verir
ozellikle yemekten once icildiginde suyla mideyi doldurmaya bire bir
ama su tutar vucutta persembeleri icmeyin yoksa cuma gunu tarti sizi cok yaniltir.
ben cok icerim
olmayacak seyler degil ki gunum
rabbim sandigimizdan cok daha comert bunu bil
ve ben tüm kalbimle inaniyorum
disarda yenen en saglilki menuyu olusturmussun
zy ben kullaniyorum vucudun yaga yani saglikli yaglarada ihtiyaci var
kisi basi 1tk salatana ekleyebilirsin istersen
nasil telafi edecegini bekliyorum canim
yarim saat yuruyusle kandiramazsin bilesin
kiz ben burdayim ya
sen nerdesinnnnnnnn
keske bir iki kasik yeseydin ya yada eve götüreyim felan deseydin
anne yuregi benim de az kaldi gitmeme
ama kutluyorum seni canim ben anneme hayir diyemezdim sanirim aman meltem duymasinda
insallah dilegin gercek olsun bebegim
dogurup geri gelin buraya insallah
kiz senin iki cocuk yokmuydu
bu nerden cikti simdi4. diyon 3 numara esinmi yoksa
DO
DO
DO MELTEM
DO DO
DOOOOOOOOOOO
MELTEMMMMMMM DO DIYOM BAK SEN LA DEMIYONN
film bakiyom
kahve iciyom
sizi okuyom
sessizligin tadini cikariyom ohhhhhhhhhhhhh herkes uyuyor
bence bir kac kasik kavurmayla salata yogurt yesedin daha guzel olurdu
bakış açını sevdim gerçektenHayriyecim bazı insanların karakterleri şöyledir; kötü söz söyleyerek gaza getirmeye çalışırlar aslında eşin senin zayıflamanı istiyor inşallah güzel bir çocugunuz olur.
Evet canm aksam icilen yesilcay uykuskendini kasma simdiden gevse canim relaxxxxxxxxxx
hemencecik bitecek belki hissetmiyecen bile
kiz yesil cayin oyle bir etkisimi varmis
gitti bilenem
benim ikizler pek bir korktu ikizler gider diye ama gecen hafta zaten soyleniyordu nurun gidecegi bir tv anlasmasi yapmis hatun
kac gun suruyor reglin
belki cumayi atlatirsin
bunun farkinda olmana sevindim
ona gorede bir telafi bekliyorum
ay bir durun daha simdiden gerilmeyin bu sefrde stresten erken olduracaksiniz
hiiiiiii bende ne leptin ne lipido var
hormonsuzum bu aralarrrr
gerci sende digerleride uyuyorsunuzdur da
ben yinede iyi geceler dileyim hepinize
Guzel olmus canm az ve oz :) tebrk ettm :)benim dünkü menüm
kalkınca 1 kayısı
sabah:1 yumurta+2kk peynir+10 zeytin+yeşillik+domates
ara:bir avuç çiğ fıstık+küçük muz
öğlen:müsli
akşam:tavuk çorbası,2 kaşık musakka
ara:soğuk çay
yatmadan önce de humana still tea
3lt civarı su içtim
spor yok,misafirler gittiğinde başlayacağım,yani salı
yok artk ya iananamadm bi an o degl dedm nasil inceltms backlari.flan yahu ben su an o sempatik teyzeyim ya oof oofevet kızlar bugünün öncesi ve sonrası fotoğrafı:
Eki Görüntüle 1304583
ilk resimde sempatik teyze gibi, ikinci resimde kıskanılacak afet hatun
çatır çatr çatladım
Ben simdilik yuruyus yapacagm daha sonra mi egzersiz eklemeliym yoksa simdi yuryus yanndami yapmaliyimm ??ee güzel bir hatun da paylaşalım,hedefleri yükseltelim
Eki Görüntüle 1304584
sıkı bir popo için egzersiz şartt!!!!!
Ne kadar pozitifsin canm supersin bende varim tabiki ama bugn pazar tehlikeli bir gun disari cikiliyor filan ben evdeym.ama olsun dikkat kizlar nefsimize hakim olalm :)evett kızlarr günaydınn
tüm olumsuzlukları bir kenara bırakalım
bugun yeni bir gün,yeni bir başlangıç,hayata tekrar başlama fırsatımız var
yapılan hatalar geçmişte kaldı,bugun iyi şeyler yapabiliriz
o zaman haydi harekete geçme zamanı
güçlü olalım,kendimizi sevelim,diğer insanlara da iyi niyetli yaklaşıp onarı da sevelim
bugünü kazanalım,varmısınızzz,öpüyorumm
Bende sorma icim gitti ya su resmler beni fena yapiyor..Günaydın kızlar
Öncesı sonrasına bakıp moralımı bozduktan sonra güne kıskanarak başladım
Bizdede durum ayni sorma sen yapamazsn diyip duruyor bebde hicbir tepki vermiyorum..Evet cnm benim esimde destekcim degil arda dalgada gecer ondan çocuk fln istemiyorum
ins canm bu haftada birincilik bizde kalicak..biz inanirsak olur..Canım 7. takım ensemizde bu hafta güçlerini kırarsak haftaya uzaklaşırlar.toparlanmaları uzun sürer ve motivasyonları düşer...önemli olan bu haftayı güçlü tamamlamak ki biz çok fire verdiğimiz halde 1. olduk bu hafta aynı potansiyel olursa yine birinci oluruz.
Canım piano la ile başlar do ile biter.sen la ver biz do ile biteriz demek istemiştim.
Canım sen kabızlık çekiyorsun muz yeme bence.
Cuma ve cumartesi toplam 100 gr mı verdin canım?
Ollleeyyy varız yihuuu heheheheh.ne güzel yazmışsın canım pozitif uyanmak ne güzel.harikasın.
Günaydın sana da güzel baayaan.dün nur elendi.sayende 1 saat geç uyudum.
Günaydın şekerim
kesinlikle haklısın bana günah asılCanııımmm çekirdek muzzz ahh ahh sen bilirsin ok.sana günah değil mi.o zaman spor yapıcaksın.
Sagol canm inşallah: )Hayriyecim bazı insanların karakterleri şöyledir; kötü söz söyleyerek gaza getirmeye çalışırlar aslında eşin senin zayıflamanı istiyor inşallah güzel bir çocugunuz olur.
tamm canm su anlikyuryusle devam edecegm bakalm. :)selincim yürüyüşle başla sonra gittikçe zorlarsın kendini
her şey yavaş yavaş arttırılmalı ya da azaltılmalı bence
can evet herkesin vücudu farklı uygun diyeti bulana kadar sabredecegizben hala anlamdim ne oldugunu ben isimleri goruyom diyecem ama asagida benden baska kimse yokki
bu siralar 7. takim surekli bizden bahsediyor hirslaniyorlar kil payi farkla klasiklesen birinciligi kaptirmayalim
aman ha aman
insallah o lahanalari hüpletmedin zaten zor kilo veriyorsun
kilo yas aldiriyor
ama bence en buyuk etkisi öz guven patlamasi
selinim yavru kusum
vucut 21 gunde aliskanliklarini unutuyor ve 40 gunde yeni aliskanliklara adapte oluyor.bilmem anlatabildimmi
neyi denersen dene en az 21 gun sabir göstermelisin
bence sen mutluysan cokta takma.benim ailem nerdeyse 20 yillik evliyim esimi kurt diye sevmezler.bende kurduk emme para bizde diye girgira alirim.benimde esim, esimin ailesi ve benim ailemden olusan anilarim yok ama ben yinede mutluyum boyle dusun.
diyette duzenli uyku sart diyecem ama ben uyuyamazken bunu nasil deyim.en iyisi ddimi yap yaptigimi yapama ve erkenden uyu ki leptin denen arsiz iyi calissin
bu sira herkez odaklandi hadi gel gariiiiii
hayriye resimdeki senmisin
eger sensen kilolu degilsin yanindaki yakisikliyida allah bagislasin
ama bazi diyetler gercekten kisiye gore degisiyor.ara ogunlu beslenme hic bana gore degil mesela.hersey beyinde bitiyor fistigim sartlanda nasil olursa olsun.
az kaldi siskolugundan eser kalmayacak
birgun buraya fistik servey yazman icin tutacaz bogazimizi
hem biz cok guzel bir zamanda diyet yapiyoruz.millet baharda basliyor yazada yetistiremiyor bizim zamnimiz var hemde gunler kisa bu bir avantaj aslinda
aslinda uyguladigim bir diyet var ama bazen evdeki durumlardan bizim diyet gume gidiyor canim ya
gun gume gidince bitmiyorki moral bozuklugundan falanca gun baslarima kadar gidiyor ve nedense o gun o azim birdaha gelmiyor
bazi esler destek yerine kostek oluyor
hatta dalga bile geciyor bir kac diyet denemesi basarisiz gectiyse
bazen farkinda olmadan cok kiriyorlar
bazen tv de girisimci kadinlari gosteriyorlar.azimlerine hayranim.cocuk yasta dedesi gibiyle evlenen sokaga atilan sonra bir sekilde hayta tutunup suan kariyer sahibi olan bir suru ornek var.kadin istesin yeterki degilmi
o anlattigin biraz bendim canim.bana kalan da esimle tanismak oldu 3 yildir ögretmenlik yapmiyorum ev hanimligi tezimi hazirliyom
burayi es geciyom selincim ben 15 yasindan beri o kokuya hasretim
evet cok haklisin gizliden gizliye birincilige yarisiyorlar
ama bizde bos durmuyoruz degilmi sekerim
onceden bu yazdiklarin beni hosnut etmiyordu yaris ati yapti hatun kizlari diyordum ama simdi okudugum her mesajinda istahim kesiliyor.beni pek pis gaza getirdin fistik
yakinda rakip olacam sana
bekle beniiiiiiiiiii
ben seninle gurur duyuyorumki zaten en azindan istedigini biliyorum.istemek basarmanin yarisi sekerim.kalan yarisida bogazini tutsan kendiliginden olacak
ahhhhhhhh izmir yaza belki gorusuruz izmirli hatunlar
sismanliga veda partimizi yapariz
bir yer bul en azindan yaza kadadr sonra yine asagi indirirsin
bugunun en guzel haberi buydu
Berilcim çok çok haklısın evet rabbimiz çok comert yeterki istemeyi bilelimcanim hosgeldin yine butun inceliginle
abenim kocabas duzeldi ama kucuk basta henuz bir duzelme belirtisi yok hatta cingeneligi basladi
bu kilolarla nereye cekilek bekleyin zayifliyalimki birincilik kapisi size görünsün
ta kendisi canim
bir totislik yer kendime bulmusken selinide kucagima sigdirdim sagolsun kizlar yer acti bize
pek bir gizlisin ben bile karistiriyom hala kim bu diye
abenim bu delüüüüüüüüüü ay pek bir gerildi anlatamam
insallah bu mutlulugun tartiyada yansirda bizde mutlu oluruz.
3 butmu yoksa 3 bagetmi tatlim
3 bageti anlarimda 3 but aksam icin cok gibi geldi bana.insallah soslu felanda degildir derisizdir diye umuyorum
aksama salata ve yogurtta eklesen
hatta her ogunde yogurt tuketilmesi oneriliyor yag yakici etkisinden dolayi
özellikle ev yogurdu
uzmanlara gore ogunlerde 200 gr.yogurt tuketenlerin bel ve gobek cevresindeki yaglarin yakiminda etkiliymis
canim sizin bant ses yapmiyormu
benimde balkonda vardi gecen sene yururken site yonetimine sikayet etmislerdi cok ses yapiyor diye
gözun aydin bantin tozunu almissin tatlim
menun suyun yporun guzel
evetttttt
salgam suyunun kalorisi azdir
acilisi meto. hizlandirir.susuzluk yaratir bol su ictirir
tokluk verir
ozellikle yemekten once icildiginde suyla mideyi doldurmaya bire bir
ama su tutar vucutta persembeleri icmeyin yoksa cuma gunu tarti sizi cok yaniltir.
ben cok icerim
olmayacak seyler degil ki gunum
rabbim sandigimizdan cok daha comert bunu bil
ve ben tüm kalbimle inaniyorum
disarda yenen en saglilki menuyu olusturmussun
zy ben kullaniyorum vucudun yaga yani saglikli yaglarada ihtiyaci var
kisi basi 1tk salatana ekleyebilirsin istersen
nasil telafi edecegini bekliyorum canim
yarim saat yuruyusle kandiramazsin bilesin
kiz ben burdayim ya
sen nerdesinnnnnnnn
keske bir iki kasik yeseydin ya yada eve götüreyim felan deseydin
anne yuregi benim de az kaldi gitmeme
ama kutluyorum seni canim ben anneme hayir diyemezdim sanirim aman meltem duymasinda
insallah dilegin gercek olsun bebegim
dogurup geri gelin buraya insallah
kiz senin iki cocuk yokmuydu
bu nerden cikti simdi4. diyon 3 numara esinmi yoksa
DO
DO
DO MELTEM
DO DO
DOOOOOOOOOOO
MELTEMMMMMMM DO DIYOM BAK SEN LA DEMIYONN
film bakiyom
kahve iciyom
sizi okuyom
sessizligin tadini cikariyom ohhhhhhhhhhhhh herkes uyuyor
bence bir kac kasik kavurmayla salata yogurt yesedin daha guzel olurdu
çok iyi sporda olaaymis mükemmel olurmuşbenim dünkü menüm
kalkınca 1 kayısı
sabah:1 yumurta+2kk peynir+10 zeytin+yeşillik+domates
ara:bir avuç çiğ fıstık+küçük muz
öğlen:müsli
akşam:tavuk çorbası,2 kaşık musakka
ara:soğuk çay
yatmadan önce de humana still tea
3lt civarı su içtim
spor yok,misafirler gittiğinde başlayacağım,yani salı
Pilava dikkaat :)Ya bugunde mevlüt var atkadaslar oraya gidecegiz
allah kolaylik versin canm :) bizi dusun buraya yazacagni dusun ve yemee tut kendibiii :) en masumu menemen gbi geldi bana :) ama bilemem tabi :)Mutfaktan gelen kokular cıkdırtıcı,borek,patetes kızartması,menemen,simit,kavurma bırı benı kurtarsınnn
Waawww kabus olmadi bende hepsini cok severim kac sen kac ordanMutfaktan gelen kokular cıkdırtıcı,borek,patetes kızartması,menemen,simit,kavurma bırı benı kurtarsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?