Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet cnm benim esimde destekcim degil arda dalgada gecer ondan çocuk fln istemiyorum
senin cocugun var canim
hele bir zayifla bir öz guven patlamsi yasa
once kredi kartinin anasini aglat sonra onun
bak gör mart kedileri gibi dolasir pesinde

Hayriyecim bazı insanların karakterleri şöyledir; kötü söz söyleyerek gaza getirmeye çalışırlar aslında eşin senin zayıflamanı istiyor inşallah güzel bir çocugunuz olur.
kiz bir cocuk isteniyorda benim mi haberim yok
acil bir aciklama meraktan catlatmayin üleynnnnnnnnnnnnnn
meltemcim cuma akşamı çekirdek yediğim için hiç veremedim,cumartesi biraz daha iyiydi 100 gr verdim,hafta içi süper gider inşallah
muz konusunda da,evde birsürü meyve var,günah olmasın diye yiyiyorum
ay o gunah huyu bende var
bazen kendimi cop kovasi gibi hissediyorum
hic birsei atamam
bazen ilginc icatlarla atilmaktan kurtaririm.bazene hoppppp mideye
ama ben genelde birsey atamiyorum
elbiselerde felan cok ilginc yaraticikliklarim var
bazen bende begeniyorum yaptiklarimi
hele oyun konusunda derya baykali bile kiskandirabilirim
Canııımmm çekirdek muzzz ahh ahh sen bilirsin ok.sana günah değil mi.o zaman spor yapıcaksın.
ay hepimize gunah aslinda kiz meltem
askim niye uzuluyonki 40 ima merdiven dayamisim
nerdeyse kaynana olacak surda 5 bilemedin 10 sene var
bir dunya tanidigim bir o kadar gercekten arkadasim var
siz varsiniz
arada stres topu ettigim harika bir kocam var
digan gunes var
nefes alabilen cigerlerim var
ailemin sagligi iyi buda bana yeter
ay daha sayiyimmi mutluluklarimi yetermi
bakış açını sevdim gerçekten
tüm olumsuzluklara rağmen olumlu bakalım dünyaya
evet ya bugun bir cicegim bocegim havasindayim zaten
yani 100 gr.cik verdin henuz
spor konusunda suan efor harcayarak kalori yakmaya bak bicimlenmeyi sonraya birak
hareket bereket yaniiii
belli periyotlarda spor sureni arttir daha sonrada eforunu arttir cigerim
Gunaydin kizlaaarr gunaydin canlaar:) okumayi ancak bitirdm :) napyorsnuz bakalim :)
harika bir gun geciriyorum aksam yazarim

selincim yürüyüşle başla sonra gittikçe zorlarsın kendini
her şey yavaş yavaş arttırılmalı ya da azaltılmalı bence
aynen canim senin aciklamalarin hosuma gidiyor baby

tamm canm su anlikyuryusle devam edecegm bakalm. :)
evet selin suan kac dakika yapiyorsan haftada yada 10 gunde bir 10 dakika arttir cunku vucut bu tempoya alisiyor sasirtmak lazim
meto hinzir ama bizde az degiliz yani
Ya bugunde mevlüt var atkadaslar oraya gidecegiz
ay gitme desem olmayacak
hasari aza indirirsin insallah
Günaydın kızlar bugün sadece sabah muz ve ceviz yedim karatay a göre eklemem lazim ama canım istemir kızlar şu aralar 3 günde 200 - 300 gram verebiliyor um az degilmi sizcede
niye kotu olsunki haftada en kotu 1-1.5 kg eder
Bende tam 600gram vermisim 2kilo bulur gibi geliyor
insallah
Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Desceme…: bu sarkida benden size gelsin :)))
hiiii guzelmis
Sabah 1saat dogada yurudum
oh ne guzel olmus hele disartda oksijen esliginde yansin yaglar hadi bakalim
Mutfaktan gelen kokular cıkdırtıcı,borek,patetes kızartması,menemen,simit,kavurma bırı benı kurtarsınnn
kac ordan kac cabuk
Hayirli pazarlar arkadaslar bizde kizimla evde takiliyoruz havada guzel belki hava almaya cikariz ama disimde agriyor
gecmis olsun kuzum
Hayirli pazarlar canm bende bugnu temizlige verdm evi dip kose girdm bakalim :)
kolay gelsin canim
ama bu spor yerine gecmez anlastikmi
387. Etap birincisi hayriyedemet , tebrikler!

oooooooooooo pek havali olmus ellerine saglik
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

evet canmm kesnlkle halimize sukurler olsun eleimiz ayagimiz tutiyor tek derdimiz kilo vermek olsn yani ne kadar pozitifsinn bugn hep boylee ol cok hosumaa gittttii

Dur gulum daha dun basladm haftada 200 gram veren selin bi onceki gune gore 800 gram inmis bu bana gore super boylede gidersem daha ne isteriiim :) bakalm cumaya kadr neler olur :)

Aksama hemen yaz bakalmm seni bu kadr mutlu eden seyleri merakk edermmm

anlasyik tabikide canm aksama 40 dk yuruyusmu yapacagm yne :) gorseller atatm yne :)

Hayriyecim bazı insanların karakterleri şöyledir; kötü söz söyleyerek gaza getirmeye çalışırlar aslında eşin senin zayıflamanı istiyor inşallah güzel bir çocugunuz olur.
evt meltem haklısın bu tür yorumlar bir gerçek manasıyla birde yan manasıyla söyleyen insanlar var lakin genelde insanda aksulamel ediyor ruh dünyasını etkiliyor keşke yapıcı eleştiri yapmasını bilseydik o zaman tam gaz alırdık

meltemcim cuma akşamı çekirdek yediğim için hiç veremedim,cumartesi biraz daha iyiydi 100 gr verdim,hafta içi süper gider inşallah
muz konusunda da,evde birsürü meyve var,günah olmasın diye yiyiyorum
muzu hergün yersen kabız olmassın

ben hiç kimseye çaktırmıyorum beslenme şeklimi degiştirdim şeklinde ifade ediyorum yoksa diyet sözünü duyduklarında öyle baskı kuruyorlar ki ya senin neyin var ya bu sefer ye daha sonra yemessin böyle diye diye yıllarım çalındı sanada yapamazsın diyerek devam etmeni engelleyecekler türlü türlü yorumlar bence kendileri diyet yapamıyor vicdanlarını rahatlandırmak için baskı kuruyorlar
Sagol canm inşallah: )

Bende tam 600gram vermisim 2kilo bulur gibi geliyor
iki gündemi 600 gr verdin hayriye günde ortalama kaç gr veriyorsun

Sabah 1saat dogada yurudum
o maşalllah benimde koşu bandım gelsin bende evde yüreyecem

Günaydın kızlar bugün sadece sabah muz ve ceviz yedim karatay a göre eklemem lazim ama canım istemir kızlar şu aralar 3 günde 200 - 300 gram verebiliyor um az degilmi sizcede
sen yolundan ayrılma, karataya devam
sürekli diyet değiştirirsen o zaman hata yaparsın
ayrıca iki öğün beslenebilmek harika

alıntı yapamadım berilcim 1 haftada en fazla bir kilo oluyor az ya mehtabın tavsiyesinde günlük 200-300 gr ben ise 3 günde 200-300 veriyorum şu aralar

sen yolundan ayrılma, karataya devam
sürekli diyet değiştirirsen o zaman hata yaparsın
ayrıca iki öğün beslenebilmek harika
can karatayın etkisini hakkında tam fikrim olunca ancak birakırım çünkü herkese herşey uymayabiliyor bu karatayı denemem 2.aya nerdeyse yaklaştı biraz daha yapıcam bakalım istedigim etkiyi gösterirse devam

iki ögün metabolizmayı yavaşlatıyormuş dogrumu.yazıflayınca iki ögünle form tutmak daha kolaymış bilenler cevaplarsa memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…