- 22 Ağustos 2008
- 344
- 288
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.321
SuperrSabah 1saat dogada yurudum
Hayirli pazarlar canm bende bugnu temizlige verdm evi dip kose girdm bakalim :)Hayirli pazarlar arkadaslar bizde kizimla evde takiliyoruz havada guzel belki hava almaya cikariz ama disimde agriyor
Kolay gelsin cnmHayirli pazarlar canm bende bugnu temizlige verdm evi dip kose girdm bakalim :)
senin cocugun var canimEvet cnm benim esimde destekcim degil arda dalgada gecer ondan çocuk fln istemiyorum
kiz bir cocuk isteniyorda benim mi haberim yokHayriyecim bazı insanların karakterleri şöyledir; kötü söz söyleyerek gaza getirmeye çalışırlar aslında eşin senin zayıflamanı istiyor inşallah güzel bir çocugunuz olur.
ay o gunah huyu bende varmeltemcim cuma akşamı çekirdek yediğim için hiç veremedim,cumartesi biraz daha iyiydi 100 gr verdim,hafta içi süper gider inşallah
muz konusunda da,evde birsürü meyve var,günah olmasın diye yiyiyorum
ay hepimize gunah aslinda kiz meltemCanııımmm çekirdek muzzz ahh ahh sen bilirsin ok.sana günah değil mi.o zaman spor yapıcaksın.
askim niye uzuluyonki 40 ima merdiven dayamisimcanm meyvrmizi sabah ogle aradi badrm veya cevizle yiyooruz diye biliyorm kuzum :) onn disinda begendm ozellkle kahvaltn cok hosma gitti :)
canmm pro uyeligi olanlar gorebiliyormus asagidakileri bizde o kism hepten yok :/
Mutluym canm bu saatten sonra oylr bisiiy uapamam zamana biraktm herseyi napaym...
Kuzm keske yazmasydm uzuldm simdi rabbm herkesi bi sekilde siniyor be kuzum ben yanlizlktan hic hoslanmam. Ama genel olarak yanlzm ama artk siz varsniz vakt geciyor yoksa ben bunalmlarda flan gezen bir tiptim mesela..esim diyodu yeter artk omur boyu boylemi olucak ama napabilirdim elimde olan bisy degildiki ..
Meltemn yazilari benide kendme getiriyor o yuzden bu kdar gazla gidiyorm inanki .
Bogazmi da tuyuuyorm.cnmm merak etme :)
canm ne biliym kimseyi uzmek istemiyirm ben kendmide
anlatamiyorm o yuzden sesszce cekilmeyi sectim..
Canm benm alt katmda kaynvalidemler var onlarda burda degil dag evinde kaliyorlar ondan ses
sikntm yok :)
Tesekkur ederm canm tizunu aldm 40 dkda yurudm ama sirlsklan oldm terden cok iyi geldi :)
evet ya bugun bir cicegim bocegim havasindayim zatenbakış açını sevdim gerçekten
tüm olumsuzluklara rağmen olumlu bakalım dünyaya
yani 100 gr.cik verdin henuzBen simdilik yuruyus yapacagm daha sonra mi egzersiz eklemeliym yoksa simdi yuryus yanndami yapmaliyimm ??
Ne kadar pozitifsin canm supersin bende varim tabiki ama bugn pazar tehlikeli bir gun disari cikiliyor filan ben evdeym.ama olsun dikkat kizlar nefsimize hakim olalm :)
Bende sorma icim gitti ya su resmler beni fena yapiyor..
Bizdede durum ayni sorma sen yapamazsn diyip duruyor bebde hicbir tepki vermiyorum..
ins canm bu haftada birincilik bizde kalicak..biz inanirsak olur..
Ben yedigm asureden dun +700 cikmistim dune gore bugn -800 ciktm bakalm yarn nolur kuzum bide bisy soraym oglene haslanms nohut yesem baharatli yogurtla olurmuu
harika bir gun geciriyorum aksam yazarimGunaydin kizlaaarr gunaydin canlaar:) okumayi ancak bitirdm :) napyorsnuz bakalim :)
aynen canim senin aciklamalarin hosuma gidiyor babyselincim yürüyüşle başla sonra gittikçe zorlarsın kendini
her şey yavaş yavaş arttırılmalı ya da azaltılmalı bence
evet selin suan kac dakika yapiyorsan haftada yada 10 gunde bir 10 dakika arttir cunku vucut bu tempoya alisiyor sasirtmak lazimtamm canm su anlikyuryusle devam edecegm bakalm. :)
ay gitme desem olmayacakYa bugunde mevlüt var atkadaslar oraya gidecegiz
niye kotu olsunki haftada en kotu 1-1.5 kg ederGünaydın kızlar bugün sadece sabah muz ve ceviz yedim karatay a göre eklemem lazim ama canım istemir kızlar şu aralar 3 günde 200 - 300 gram verebiliyor um az degilmi sizcede
insallahBende tam 600gram vermisim 2kilo bulur gibi geliyor
hiiii guzelmisEnrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Desceme…:bu sarkida benden size gelsin :)))
oh ne guzel olmus hele disartda oksijen esliginde yansin yaglar hadi bakalimSabah 1saat dogada yurudum
kac ordan kac cabukMutfaktan gelen kokular cıkdırtıcı,borek,patetes kızartması,menemen,simit,kavurma bırı benı kurtarsınnn
gecmis olsun kuzumHayirli pazarlar arkadaslar bizde kizimla evde takiliyoruz havada guzel belki hava almaya cikariz ama disimde agriyor
kolay gelsin canimHayirli pazarlar canm bende bugnu temizlige verdm evi dip kose girdm bakalim :)
387. Etap birincisi hayriyedemet , tebrikler!
oooooooooooo pek havali olmus ellerine saglik
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
evet canmm kesnlkle halimize sukurler olsun eleimiz ayagimiz tutiyor tek derdimiz kilo vermek olsn yani ne kadar pozitifsinn bugn hep boylee ol cok hosumaa gittttiisenin cocugun var canim
hele bir zayifla bir öz guven patlamsi yasa
once krediDkartinin anasini aglat sonra onun
bak gör mart kedileri gibi dolasir pesinde
kiz bir cocuk isteniyorda benim mi haberim yok
acil bir aciklama meraktan catlatmayin üleynnnnnnnnnnnnnn
ay o gunah huyu bende var
bazen kendimi cop kovasi gibi hissediyorum
hic birsei atamam
bazen ilginc icatlarla atilmaktan kurtaririm.bazene hoppppp mideye
ama ben genelde birsey atamiyorum
elbiselerde felan cok ilginc yaraticikliklarim var
bazen bende begeniyorum yaptiklarimi
hele oyun konusunda derya baykali bile kiskandirabilirim
ay hepimize gunah aslinda kiz meltem
askim niye uzuluyonki 40 ima merdiven dayamisim
nerdeyse kaynana olacak surda 5 bilemedin 10 sene var
bir dunya tanidigim bir o kadar gercekten arkadasim var
siz varsiniz
arada stres topu ettigim harika bir kocam var
digan gunes var
nefes alabilen cigerlerim var
ailemin sagligi iyi buda bana yeter
ay daha sayiyimmi mutluluklarimi yetermi
evet ya bugun bir cicegim bocegim havasindayim zaten
yani 100 gr.cik verdin henuz
spor konusunda suan efor harcayarak kalori yakmaya bak bicimlenmeyi sonraya birak
hareket bereket yaniiii
belli periyotlarda spor sureni arttir daha sonrada eforunu arttir cigerim
harika bir gun geciriyorum aksam yazarim
aynen canim senin aciklamalarin hosuma gidiyor baby
anlasyik tabikide canm aksama 40 dk yuruyusmu yapacagm yne :) gorseller atatm yne :)evet selin suan kac dakika yapiyorsan haftada yada 10 gunde bir 10 dakika arttir cunku vucut bu tempoya alisiyor sasirtmak lazim
meto hinzir ama bizde az degiliz yani
ay gitme desem olmayacak
hasari aza indirirsin insallah
niye kotu olsunki haftada en kotu 1-1.5 kg eder
insallah
hiiii guzelmis
oh ne guzel olmus hele disartda oksijen esliginde yansin yaglar hadi bakalim
kac ordan kac cabuk
gecmis olsun kuzum
kolay gelsin canim
ama bu spor yerine gecmez anlastikmi
evt meltem haklısın bu tür yorumlar bir gerçek manasıyla birde yan manasıyla söyleyen insanlar var lakin genelde insanda aksulamel ediyor ruh dünyasını etkiliyor keşke yapıcı eleştiri yapmasını bilseydik o zaman tam gaz alırdıkHayriyecim bazı insanların karakterleri şöyledir; kötü söz söyleyerek gaza getirmeye çalışırlar aslında eşin senin zayıflamanı istiyor inşallah güzel bir çocugunuz olur.
muzu hergün yersen kabız olmassınmeltemcim cuma akşamı çekirdek yediğim için hiç veremedim,cumartesi biraz daha iyiydi 100 gr verdim,hafta içi süper gider inşallah
muz konusunda da,evde birsürü meyve var,günah olmasın diye yiyiyorum
ben hiç kimseye çaktırmıyorum beslenme şeklimi degiştirdim şeklinde ifade ediyorum yoksa diyet sözünü duyduklarında öyle baskı kuruyorlar ki ya senin neyin var ya bu sefer ye daha sonra yemessin böyle diye diye yıllarım çalındı sanada yapamazsın diyerek devam etmeni engelleyecekler türlü türlü yorumlar bence kendileri diyet yapamıyor vicdanlarını rahatlandırmak için baskı kuruyorlarBen simdilik yuruyus yapacagm daha sonra mi egzersiz eklemeliym yoksa simdi yuryus yanndami yapmaliyimm ??
Ne kadar pozitifsin canm supersin bende varim tabiki ama bugn pazar tehlikeli bir gun disari cikiliyor filan ben evdeym.ama olsun dikkat kizlar nefsimize hakim olalm :)
Bende sorma icim gitti ya su resmler beni fena yapiyor..
Bizdede durum ayni sorma sen yapamazsn diyip duruyor bebde hicbir tepki vermiyorum..
ins canm bu haftada birincilik bizde kalicak..biz inanirsak olur..
Ben yedigm asureden dun +700 cikmistim dune gore bugn -800 ciktm bakalm yarn nolur kuzum bide bisy soraym oglene haslanms nohut yesem baharatli yogurtla olurmuu
Sagol canm inşallah: )
iki gündemi 600 gr verdin hayriye günde ortalama kaç gr veriyorsunBende tam 600gram vermisim 2kilo bulur gibi geliyor
o maşalllah benimde koşu bandım gelsin bende evde yüreyecemSabah 1saat dogada yurudum
sen yolundan ayrılma, karataya devamGünaydın kızlar bugün sadece sabah muz ve ceviz yedim karatay a göre eklemem lazim ama canım istemir kızlar şu aralar 3 günde 200 - 300 gram verebiliyor um az degilmi sizcede
can karatayın etkisini hakkında tam fikrim olunca ancak birakırım çünkü herkese herşey uymayabiliyor bu karatayı denemem 2.aya nerdeyse yaklaştı biraz daha yapıcam bakalım istedigim etkiyi gösterirse devamsen yolundan ayrılma, karataya devam
sürekli diyet değiştirirsen o zaman hata yaparsın
ayrıca iki öğün beslenebilmek harika
Aaaaaaaa superrrrrrrrr yaaaa bayildimmmm :))))) teşekkürler arkadaslar ya hic beklemiyodum cok sevindim :))))387. Etap birincisi hayriyedemet , tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Evet cnm iki gunde 600gram gunluk tartilmadim cnm bu haftaki hedefim 76 500inşallah: )iki gündemi 600 gr verdin hayriye günde ortalama kaç gr veriyorsun
hayriyecim bu resminde çok zayıf görünüyorsun ilk koydugun fotoda böyle deildin o nezamanın bu nezamanın fotosuAaaaaaaa superrrrrrrrr yaaaa bayildimmmm :))))) teşekkürler arkadaslar ya hic beklemiyodum cok sevindim :))))
çok iyi hayriyecim gıpta etmekteyim bugun mevlitte ne yedinEvet cnm iki gunde 600gram gunluk tartilmadim cnm bu haftaki hedefim 76 500inşallah: )
Nasil hemen fark etmişsin helal :) bu yazin ftgrafi 75deydim bundan onceki simdinin di oda 83 dum tam :)hayriyecim bu resminde çok zayıf görünüyorsun ilk koydugun fotoda böyle deildin o nezamanın bu nezamanın fotosu
1pidenin yarisini yedim cnm :) baskada bisey yemedim suan cooook açım meyve yiycem :)ok iyi hayriyecim gıpta etmekteyim bugun
evet ya bu resim de bir başkada çıkmışsın yani çok güzel maşallahNasil hemen fark etmişsin helal :) bu yazin ftgrafi 75deydim bundan onceki simdinin di oda 83 dum tam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?