Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Karatay mi yapsam bende :) benlik ben cok et severim sebze sevmem yememde :)
yok yok kardeş daha yeni başladın hemde çok iyi gidiyorsun hiç karataya başlama derim ben zor veriyorum

Peki kac kilo veriyorsun haftada cnm kitabi mi listeyi berden takip ediyon
kitabını okudum ama hiç kafan karıştırma çok iyisin böyle ben sizin tarza geçersem geçerim siz daha iyi veriyordunuz ben kaçmak zorunda kolay gelsin

haklisin canm ya bende kimseye bisy demedm cunku duyulunca dedgin gbi bi sekilde bozuluyor en iyisi zamanla zayflaynca onlar farketsin :)

Senn kosu bandn nerde canm :)

alıntı yapamadım berilcim 1 haftada en fazla bir kilo oluyor az ya mehtabın tavsiyesinde günlük 200-300 gr ben ise 3 günde 200-300 veriyorum şu aralar
akillim olsun verde onemli olan bu
bir an gunluk 300 gr.felan anlamisim

iki ögün metabolizmayı yavaşlatıyormuş dogrumu.yazıflayınca iki ögünle form tutmak daha kolaymış bilenler cevaplarsa memnun olurum
ben artik diyetisyenlre inancimi kaybettim benim vucudumu benden baska kimse bilmiyor.
ancak uzun vadede beni alir listelerimde oynar banada kardesim 6 ogun yersen vucut böyle tepki veriyor 3 yersen su oluyor derse ancak o zaman inanirim.öyle bir diyetisyenin oldugunada suan inanmiyorum
deneme yanilma diyecem yine dagyolum
1pidenin yarisini yedim cnm :) baskada bisey yemedim suan cooook açım meyve yiycem :)
kutluyorum iradeni
birşey degil can o karataya bakarsak lahmacun yenebiliyor
o zaman doneri lahmacunu vs. goturunce karatay teyzemin adina siginacagim duyduk demedik demeyin

Gelicem arkadaslar
nerdesin bacim ses ver
koordinat bildir sekerim

Nerdesin meltemcim ya ozledim seni :)
burda saclarimi savurtup dudagimi bukup hihhhhhh diyorum sen gormesende ve ekliyorum
beni özlemediysen bende seni özlemedim
ayrica da küstümmmmmmmmmmmmm

Oyyyy kiyamam seni ozlemem mi hiç ya tabikide coooook ozledim sen bu saatler olmuyorsun ya ondan dedim canimmmmm

selincim mutluluk sebebim gelince
esim ayaklandi cocuklari aldi disari gitti.
bir guzel toparladim evi
salonu temizledim sen biliyon benim evi ahir sanki
yemegimi yaptim
utuyu yaptim benim elbise dolabini eve elifin dolabi duzenledim meger ne dagilmis.
sonra kuafore gidip tirnaklarimi yaptirdim.ve bunlar olurkende hic cocuk sesi yoktu.gönlümce bir gun gecirdim ve dahasi var ayyyyyyyy kari kafayi yedi demessen esim arkadasinin yerine nobette olacak.yanlizimmmmmm yuppiiiiii
kimse yat gari diye homurdanmiyacak.bugun evde hukumdarligimi ilan ettim.daha ne olsun yawwww

Oyyyy kiyamam seni ozlemem mi hiç ya tabikide coooook ozledim sen bu saatler olmuyorsun ya ondan dedim canimmmmm
iyi bana kis masalini yolla barisalim
kuzum haklisin ya uyku sorunum var
gunduz burayi siz bekleyin gece nobet benim siki siki koruyalim iste takimimizi

Supermisssss banada lazim yanlizlik ama :)

bende cok ozleedim ama gunnduz neeler yaptn anlaticaksiin unutmadiim hee ay bide ben seni ruyamda gorduuum kuzm ya nasil unuttm bana kiziyordun niye eve su almiyorsun diye ne alaka inan bilmiyorm ama guzeldi yinede oylede uyandim ) bende cocuklari yikicam birazdan yikiyncada belim agriyor cok fecii ama yapcak bisy yok :) belimin sol kisminda fitik mi var ne var bilmem azcik yamuk dursam tamam sanki dogrulamicam bu yasta coktum ya

dikkatli ol canim ya
bel cok beter gecen bende usutmusum agrisindan iki gun kivrandim.aslinda bir dr.git film cektir.elifi aksam yikarim uyur belki ama su siralarda uyku saatimiz darmadaginik bir halde.her hastalikta huy degisir sipa zaten.
demekki az su iciyon diye ruyana girdim diyecemde ama sen yeterli iciyon.kiziyprmusum ya sevinecez demekki cumaya verdigin kiloyla

Ayy gercekten guzelmis bende o kdar uzun zamadt yanliz kalamadimkii bi biraksalar evi istedigm gibi yapsam ohh gecedr tek bende cok severm film izlerm muzik dinlerim istedgim gbi inan kiskandmm su ann benmkide gideydi iyiiydi bi aksam bu aksm burdasin o zman oh :)
iyi bana kis masalini yolla barisalim
kuzum haklisin ya uyku sorunum var
gunduz burayi siz bekleyin gece nobet benim siki siki koruyalim iste takimimizi
bende uyuyamiyorm bi saate kadar sonra diyorm sabah 7 de ayaktasin selin uyu cabuk
deme keyfime yarin okul var ikizlerde erken uyur
elifide idare ederim artik
hatta aksam insallah miz mizlik yapmazsa walk at home yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…