- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.341
birşey degil can o karataya bakarsak lahmacun yenebiliyor1pidenin yarisini yedim cnm :) baskada bisey yemedim suan cooook açım meyve yiycem :)
Sagol cnm o senin guzelligin :)evet ya bu resim de bir başkada çıkmışsın yani çok güzel maşallah
Karatay mi yapsam bende :) benlik ben cok et severim sebze sevmem yememde :)birşey degil can o karataya bakarsak lahmacun yenebiliyor
Peki kac kilo veriyorsun haftada cnm kitabi mi Var listesi mi var nerden takip ediyonben bu 4 ögün de çok açıkıyordum ama karatay bana açlık nedir unutturdu en güzel yanı bu
yok yok kardeş daha yeni başladın hemde çok iyi gidiyorsun hiç karataya başlama derim ben zor veriyorumKaratay mi yapsam bende :) benlik ben cok et severim sebze sevmem yememde :)
kitabını okudum ama hiç kafan karıştırma çok iyisin böyle ben sizin tarza geçersem geçerim siz daha iyi veriyordunuz ben kaçmak zorunda kolay gelsinPeki kac kilo veriyorsun haftada cnm kitabi mi listeyi berden takip ediyon
haklisin canm ya bende kimseye bisy demedm cunku duyulunca dedgin gbi bi sekilde bozuluyor en iyisi zamanla zayflaynca onlar farketsin :)evt meltem haklısın bu tür yorumlar bir gerçek manasıyla birde yan manasıyla söyleyen insanlar var lakin genelde insanda aksulamel ediyor ruh dünyasını etkiliyor keşke yapıcı eleştiri yapmasını bilseydik o zaman tam gaz alırdık
muzu hergün yersen kabız olmassın
ben hiç kimseye çaktırmıyorum beslenme şeklimi degiştirdim şeklinde ifade ediyorum yoksa diyet sözünü duyduklarında öyle baskı kuruyorlar ki ya senin neyin var ya bu sefer ye daha sonra yemessin böyle diye diye yıllarım çalındı sanada yapamazsın diyerek devam etmeni engelleyecekler türlü türlü yorumlar bence kendileri diyet yapamıyor vicdanlarını rahatlandırmak için baskı kuruyorlar
iki gündemi 600 gr verdin hayriye günde ortalama kaç gr veriyorsun
o maşalllah benimde koşu bandım gelsin bende evde yüreyecem
Nerdesin meltemcim ya ozledim seni :)Gelicem arkadaslar
evt meltem haklısın bu tür yorumlar bir gerçek manasıyla birde yan manasıyla söyleyen insanlar var lakin genelde insanda aksulamel ediyor ruh dünyasını etkiliyor keşke yapıcı eleştiri yapmasını bilseydik o zaman tam gaz alırdık
muzu hergün yersen kabız olmassın
ben hiç kimseye çaktırmıyorum beslenme şeklimi degiştirdim şeklinde ifade ediyorum yoksa diyet sözünü duyduklarında öyle baskı kuruyorlar ki ya senin neyin var ya bu sefer ye daha sonra yemessin böyle diye diye yıllarım çalındı sanada yapamazsın diyerek devam etmeni engelleyecekler türlü türlü yorumlar bence kendileri diyet yapamıyor vicdanlarını rahatlandırmak için baskı kuruyorlar
iki gündemi 600 gr verdin hayriye günde ortalama kaç gr veriyorsun
o maşalllah benimde koşu bandım gelsin bende evde yüreyecem
akillim olsun verde onemli olan bualıntı yapamadım berilcim 1 haftada en fazla bir kilo oluyor az ya mehtabın tavsiyesinde günlük 200-300 gr ben ise 3 günde 200-300 veriyorum şu aralar
ben artik diyetisyenlre inancimi kaybettim benim vucudumu benden baska kimse bilmiyor.iki ögün metabolizmayı yavaşlatıyormuş dogrumu.yazıflayınca iki ögünle form tutmak daha kolaymış bilenler cevaplarsa memnun olurum
kutluyorum iradeni1pidenin yarisini yedim cnm :) baskada bisey yemedim suan cooook açım meyve yiycem :)
o zaman doneri lahmacunu vs. goturunce karatay teyzemin adina siginacagim duyduk demedik demeyinbirşey degil can o karataya bakarsak lahmacun yenebiliyor
nerdesin bacim ses verGelicem arkadaslar
burda saclarimi savurtup dudagimi bukup hihhhhhh diyorum sen gormesende ve ekliyorumNerdesin meltemcim ya ozledim seni :)
Oyyyy kiyamam seni ozlemem mi hiç ya tabikide coooook ozledim sen bu saatler olmuyorsun ya ondan dedim canimmmmmakillim olsun verde onemli olan bu
bir an gunluk 300 gr.felan anlamisim
ben artik diyetisyenlre inancimi kaybettim benim vucudumu benden baska kimse bilmiyor.
ancak uzun vadede beni alir listelerimde oynar banada kardesim 6 ogun yersen vucut böyle tepki veriyor 3 yersen su oluyor derse ancak o zaman inanirim.öyle bir diyetisyenin oldugunada suan inanmiyorum
deneme yanilma diyecem yine dagyolum
kutluyorum iradeni
o zaman doneri lahmacunu vs. goturunce karatay teyzemin adina siginacagim duyduk demedik demeyin
nerdesin bacim ses ver
koordinat bildir sekerim
burda saclarimi savurtup dudagimi bukup hihhhhhh diyorum sen gormesende ve ekliyorum
beni özlemediysen bende seni özlemedim
ayrica da küstümmmmmmmmmmmmm
iyi bana kis masalini yolla barisalimOyyyy kiyamam seni ozlemem mi hiç ya tabikide coooook ozledim sen bu saatler olmuyorsun ya ondan dedim canimmmmm
Supermisssss banada lazim yanlizlik ama :)selincim mutluluk sebebim gelince
esim ayaklandi cocuklari aldi disari gitti.
bir guzel toparladim evi
salonu temizledim sen biliyon benim evi ahir sanki
yemegimi yaptim
utuyu yaptim benim elbise dolabini eve elifin dolabi duzenledim meger ne dagilmis.
sonra kuafore gidip tirnaklarimi yaptirdim.ve bunlar olurkende hic cocuk sesi yoktu.gönlümce bir gun gecirdim ve dahasi var ayyyyyyyy kari kafayi yedi demessen esim arkadasinin yerine nobette olacak.yanlizimmmmmm yuppiiiiii
kimse yat gari diye homurdanmiyacak.bugun evde hukumdarligimi ilan ettim.daha ne olsun yawwww
bende cok ozleedim ama gunnduz neeler yaptn anlaticaksiin unutmadiim hee ay bide ben seni ruyamda gorduuum kuzm ya nasil unuttm bana kiziyordun niye eve su almiyorsun diye ne alaka inan bilmiyorm ama guzeldi yinede oylede uyandimakillim olsun verde onemli olan bu
bir an gununutmadiim.felan anlamisim
ben artik diyetisyenlre inancimi kaybettim benim vucudumu benden baska kimse bilmiyor.
ancak uzun vadede beni alir listelerimde oynar banada kardesim 6 ogun yersen vucut böyle tepki veriyor 3 yersen su oluyor derse ancak o zaman inanirim.öyle bir diyetisyenin oldugunada suan inanmiyorum
deneme yanilma diyecem yine dagyolum
kutluyorum iradeni
o zaman doneri lahmacunu vs. goturunce karatay teyzemin adina siginacagim duyduk demedik demeyin
nerdesin bacim ses ver
koordinat bildir sekerim
burda saclarimi savurtup dudagimi bukup hihhhhhh diyorum sen gormesende ve ekliyorum
beni özlemediysen bende seni özlemedim
ayrica da küstümmmmmmmmmmmmm
deme keyfime yarin okul var ikizlerde erken uyurSupermisssss banada lazim yanlizlik ama :)
dikkatli ol canim yabende cok ozleedim ama gunnduz neeler yaptn anlaticaksiin unutmadiim hee ay bide ben seni ruyamda gorduuum kuzm ya nasil unuttm bana kiziyordun niye eve su almiyorsun diye ne alaka inan bilmiyorm ama guzeldi yinede oylede uyandim) bende cocuklari yikicam birazdan yikiyncada belim agriyor cok fecii ama yapcak bisy yok :) belimin sol kisminda fitik mi var ne var bilmem azcik yamuk dursam tamam sanki dogrulamicam bu yasta coktum ya
Ayy gercekten guzelmis bende o kdar uzun zamadt yanliz kalamadimkii bi biraksalar evi istedigm gibi yapsam ohh gecedr tek bende cok severm film izlerm muzik dinlerim istedgim gbi inan kiskandmm su ann benmkide gideydi iyiiydi bi aksam bu aksm burdasin o zman oh :)selincim mutluluk sebebim gelince
esim ayaklandi cocuklari aldi disari gitti.
bir guzel toparladim evi
salonu temizledim sen biliyon benim evi ahir sanki
yemegimi yaptim
utuyu yaptim benim elbise dolabini eve elifin dolabi duzenledim meger ne dagilmis.
sonra kuafore gidip tirnaklarimi yaptirdim.ve bunlar olurkende hic cocuk sesi yoktu.gönlümce bir gun gecirdim ve dahasi var ayyyyyyyy kari kafayi yedi demessen esim arkadasinin yerine nobette olacak.yanlizimmmmmm yuppiiiiii
kimse yat gari diye homurdanmiyacak.bugun evde hukumdarligimi ilan ettim.daha ne olsun yawwww
bende uyuyamiyorm bi saate kadar sonra diyorm sabah 7 de ayaktasin selin uyu cabukiyi bana kis masalini yolla barisalim
kuzum haklisin ya uyku sorunum var
gunduz burayi siz bekleyin gece nobet benim siki siki koruyalim iste takimimizi
deme keyfime yarin okul var ikizlerde erken uyur
elifide idare ederim artik
hatta aksam insallah miz mizlik yapmazsa walk at home yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?