- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.361
insallah canm ona yorumlayalim oyle ciksindikkatli ol canim ya
bel cok beter gecen bende usutmusum agrisindan iki gun kivrandim.aslinda bir dr.git film cektir.elifi aksam yikarim uyur belki ama su siralarda uyku saatimiz darmadaginik bir halde.her hastalikta huy degisir sipa zaten.
demekki az su iciyon diye ruyana girdim diyecemde ama sen yeterli iciyon.kiziyprmusum ya sevinecez demekki cumaya verdigin kiloyla
hatun çok güzelEnrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Desceme…:bu sarkida benden size gelsin :)))
Neler yediiiin ??Offf yaaa butun haftam gume gıdıcek annemdeyım menumu yazamıyorum bıle,kendımı suclu hıssedıyorum sabah yurudugum 1saat bosa gıttıinanın iradem zorlandı allahtan ıkı gundur yuruyorum ustune de regl oldum offff offf haftaiçi ne kdr sıksam da işe yaramaz artıkkk canımın içi annem yaaa,gelmeyınce super ayarım sastı yaaa
canım haklısın,diyette olduğunu kimseye söylememek lazm,hatta aldığın hiçbir kararı söylememek gerek bence,insanın motivasyonunu emiyorlar resmen;hayal avcılarıevt meltem haklısın bu tür yorumlar bir gerçek manasıyla birde yan manasıyla söyleyen insanlar var lakin genelde insanda aksulamel ediyor ruh dünyasını etkiliyor keşke yapıcı eleştiri yapmasını bilseydik o zaman tam gaz alırdık
muzu hergün yersen kabız olmassın
ben hiç kimseye çaktırmıyorum beslenme şeklimi degiştirdim şeklinde ifade ediyorum yoksa diyet sözünü duyduklarında öyle baskı kuruyorlar ki ya senin neyin var ya bu sefer ye daha sonra yemessin böyle diye diye yıllarım çalındı sanada yapamazsın diyerek devam etmeni engelleyecekler türlü türlü yorumlar bence kendileri diyet yapamıyor vicdanlarını rahatlandırmak için baskı kuruyorlar
iki gündemi 600 gr verdin hayriye günde ortalama kaç gr veriyorsun
o maşalllah benimde koşu bandım gelsin bende evde yüreyecem
Ben soyluyorum vallahi.canım haklısın,diyette olduğunu kimseye söylememek lazm,hatta aldığın hiçbir kararı söylememek gerek bence,insanın motivasyonunu emiyorlar resmen;hayal avcıları
benim de çevremde hiçbir şey yemiyorsun diyen insanlar var,hiçbir şey yemeyen nasıl hep 6olı kilolarda olur
En azindan artiyla Gelme lütfen.resmen. Savas actik birinciligi kaptirmamak icinOfff yaaa butun haftam gume gıdıcek annemdeyım menumu yazamıyorum bıle,kendımı suclu hıssedıyorum sabah yurudugum 1saat bosa gıttıinanın iradem zorlandı allahtan ıkı gundur yuruyorum ustune de regl oldum offff offf haftaiçi ne kdr sıksam da işe yaramaz artıkkk canımın içi annem yaaa,gelmeyınce super ayarım sastı yaaa
iki öğün sağlıktıriki ögün metabolizmayı yavaşlatıyormuş dogrumu.yazıflayınca iki ögünle form tutmak daha kolaymış bilenler cevaplarsa memnun olurum
iradene sahip olmalısınOfff yaaa butun haftam gume gıdıcek annemdeyım menumu yazamıyorum bıle,kendımı suclu hıssedıyorum sabah yurudugum 1saat bosa gıttıinanın iradem zorlandı allahtan ıkı gundur yuruyorum ustune de regl oldum offff offf haftaiçi ne kdr sıksam da işe yaramaz artıkkk canımın içi annem yaaa,gelmeyınce super ayarım sastı yaaa
ins canm bu yasta boyle olursam ileride naparm tek umut zayiflamak :)Selin bence eckenden git bende sezeryanliyim ama kilo verdikce vucut esneklik kazsndikca, belin yukude azslacak insallah
Yazdigina pek bir güldüm evlenecegiz diye bir dert cektik simdi yalniz kalamixoruz diye dertlenixoruz.
evet boyle insanlar cok gerckten ben ilk basladgmda mesela soylemistm ama baktm herkes bi baska bisy diyobiraktm dedimBen soyluyorum vallahi.
Hatta pekte kücümseyerek soyluyorum.ay ye senin nen var diyenlerede sende olmayanlar var diyorum .benim en gicik oldugum kadin benim iki katim ve hala aman ye yarin devam edersin diyenler.hayallerimi, planlarimi bende soylemiyorum.benden once yapip gozume sokanlar oldu zamaninda.
ooh mis gibu kokun gelin bizde simdik ciktik sutumuzude ictik uyumak uzere yavas yavs yatagmiza gidecegiz :)kizceler biz kizimla banyo yapmaya gidiyoruz
aksama gelin ya kahve icelimmmm
harika bir de yürüyüs yapsaymışsın tadından yenmezmişMerhaba arkadaslar bugunki menum kahvalti 1dilim ekmek 6zeytin 1kk peynir limonlu maydonoz ara öğün 1portakal oglen yemegi 1pidenin yarsi ara ogun elmanin yarisi ve baharatli yogurt aksam yemegi bol brokoli ve bi kase corba 3litre su yürüyüş yapmadim yapasim yokzor geliyo
Gece yapayim bari :)harika bir de yürüyüs yapsaymışsın tadından yenmezmiş
menu cok guzel gozukuyor canm bravo sali aksama kadr doluydun sanrm dimi canm allah kolaylk versin :)menüm
kalkınca kayısı
sabah:yumurta,5 civarı zeytin,2kk peynir,yeşillik,domates,kahve
ara:5 kestane
öğlen:4 kaşık tavuk sote+1 kase baharatlı yoğurt
ara:müsli
akşam:2 kaşık musakka,2 kaşık yoğurt
şimdi humana still tea
yaklaşık 3 lt su
spor yok
annem ve kız kardeşim gitti
yarın yine misafirim var
artık rutin düzenime dönmem lazım
Menun guzelmis :))) allah yardimcin olsun full misafirle gecirdin bu hafta :)menüm
kalkınca kayısı
sabah:yumurta,5 civarı zeytin,2kk peynir,yeşillik,domates,kahve
ara:5 kestane
öğlen:4 kaşık tavuk sote+1 kase baharatlı yoğurt
ara:müsli
akşam:2 kaşık musakka,2 kaşık yoğurt
şimdi humana still tea
yaklaşık 3 lt su
spor yok
annem ve kız kardeşim gitti
yarın yine misafirim var
artık rutin düzenime dönmem lazım
meltemenü'yü uygulamışsın,gayetttt güzelllBende yaziym menumuj
Sabah 1 haslanmis yumrta bir lokma peynir 5 zeytin 1 dilim kepk ekmegi sekersiz cay
Ara 1 mandalina 7 badem
Oglen kozlenmis kirmizi biber haslanmis pirasa 1 adet ve baharatli yogurt
Aksam haslanmis tavuklu salata 1 bardak ayran
2 bardak yesilcay 3.5 lt su simdide 40 dk yuruyusmu yapp resmleri paylasacagmyorumlarnizi bekliyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?