Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

insallah canm ona yorumlayalim oyle ciksin dr gidicem ama korkuyorm bisy cikicak diyee ondan cekiniyorm aslinda nebiliym bel kotu hakikaten ama bana 2. Sezeryandan sonra boyle oldu hamilelklerdede kocaman bir gobek bel napsin

Offf yaaa butun haftam gume gıdıcek annemdeyım menumu yazamıyorum bıle,kendımı suclu hıssedıyorum sabah yurudugum 1saat bosa gıttı inanın iradem zorlandı allahtan ıkı gundur yuruyorum ustune de regl oldum offff offf haftaiçi ne kdr sıksam da işe yaramaz artıkkk canımın içi annem yaaa,gelmeyınce super ayarım sastı yaaa

Neler yediiiin ??

canım haklısın,diyette olduğunu kimseye söylememek lazm,hatta aldığın hiçbir kararı söylememek gerek bence,insanın motivasyonunu emiyorlar resmen;hayal avcıları
benim de çevremde hiçbir şey yemiyorsun diyen insanlar var,hiçbir şey yemeyen nasıl hep 6olı kilolarda olur

Selin bence eckenden git bende sezeryanliyim ama kilo verdikce vucut esneklik kazsndikca, belin yukude azslacak insallah
Yazdigina pek bir güldüm evlenecegiz diye bir dert cektik simdi yalniz kalamixoruz diye dertlenixoruz.

Ben soyluyorum vallahi.
Hatta pekte kücümseyerek soyluyorum.ay ye senin nen var diyenlerede sende olmayanlar var diyorum .benim en gicik oldugum kadin benim iki katim ve hala aman ye yarin devam edersin diyenler.hayallerimi, planlarimi bende soylemiyorum.benden once yapip gozume sokanlar oldu zamaninda.

En azindan artiyla Gelme lütfen.resmen. Savas actik birinciligi kaptirmamak icin

iradene sahip olmalısınçok kızdım
neyse olan oldu,önümüzdeki maçlara bakacağız artık,unnutt bugunu,yarın çok düşük kalorili diyetle bugunu dengele,diğer 4 gün-günde 250gr'dan-1 kg verirsin,güvenimizi boşa çıkarma
yarınki diyetin 1000kcalı geçmesin lütfenn
akşama da bir şey yeme
bu akşam da dükkanı kapa

Selin bence eckenden git bende sezeryanliyim ama kilo verdikce vucut esneklik kazsndikca, belin yukude azslacak insallah
Yazdigina pek bir güldüm evlenecegiz diye bir dert cektik simdi yalniz kalamixoruz diye dertlenixoruz.
ins canm bu yasta boyle olursam ileride naparm tek umut zayiflamak :)

Evet canm sorma ne nankorum dimi ama insan aradabi hava almak istyor yahu ne biliyiim :))

evet boyle insanlar cok gerckten ben ilk basladgmda mesela soylemistm ama baktm herkes bi baska bisy diyobiraktm dedim
dahada kimse sormadi
zaten :))

kizceler biz kizimla banyo yapmaya gidiyoruz
aksama gelin ya kahve icelimmmm
ooh mis gibu kokun gelin bizde simdik ciktik sutumuzude ictik uyumak uzere yavas yavs yatagmiza gidecegiz :)

Merhaba arkadaslar bugunki menum kahvalti 1dilim ekmek 6zeytin 1kk peynir limonlu maydonoz ara öğün 1portakal oglen yemegi 1pidenin yarsi ara ogun elmanin yarisi ve baharatli yogurt aksam yemegi bol brokoli ve bi kase corba 3litre su yürüyüş yapmadim yapasim yok zor geliyo

harika bir de yürüyüs yapsaymışsın tadından yenmezmiş

menüm
kalkınca kayısı
sabah:yumurta,5 civarı zeytin,2kk peynir,yeşillik,domates,kahve
ara:5 kestane
öğlen:4 kaşık tavuk sote+1 kase baharatlı yoğurt
ara:müsli
akşam:2 kaşık musakka,2 kaşık yoğurt
şimdi humana still tea
yaklaşık 3 lt su
spor yok
annem ve kız kardeşim gitti
yarın yine misafirim var
artık rutin düzenime dönmem lazım

Bende yaziym menumuj

Sabah 1 haslanmis yumrta bir lokma peynir 5 zeytin 1 dilim kepk ekmegi sekersiz cay

Ara 1 mandalina 7 badem
Oglen kozlenmis kirmizi biber haslanmis pirasa 1 adet ve baharatli yogurt

Aksam haslanmis tavuklu salata 1 bardak ayran

2 bardak yesilcay 3.5 lt su simdide 40 dk yuruyusmu yapp resmleri paylasacagm yorumlarnizi bekliyorm :)

menu cok guzel gozukuyor canm bravo sali aksama kadr doluydun sanrm dimi canm allah kolaylk versin :)

Menun guzelmis :))) allah yardimcin olsun full misafirle gecirdin bu hafta :)

meltemenü'yü uygulamışsın,gayetttt güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…