Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dağ yolu ilk hafta gelseydi ortalamayı düşürecekti, dusurmemek için listeye girmedi diye hatırlıyorum
Emineyi ben listede görmek istiyorum
Bu hafta birinciliği görmemizde cok buyuk katkısı olacağını düşünüyorum
Birinci olmak takım motivasyonumuz iöin çok önemli, ben de kişisel olarak önem veriyorum, burada yapılan calışmaları ciddiye alıyorum kesinlikle

Bu arada 75 kilo cıvarındayım ama herkes benım 60-65 oldugunu sanıyor.cocukluktan bu yana çok sut içerım ve hep yuruyus yapardım.gostermedıgımı soylerlerr Foto ekledım gecende olması gormenızı ısterım

Spirali cıkarttıgım için kendimi daha sorumlu hıssedıyorummm

Eskiden sallama yesilcay içerdım artık demleme içiyorum super tadıı
Gunneshin menulerını kopyalayabılırızz
Aynen cok iyi fikir
Bize dwğişik bir bakış açısı kazamdırabilir
2 hafta sonra gunnesh geldiğinde bunu isteyelim

evet cnm
çok sağol önerin için
ya aslında ben de bukadar öğün hiç sevmiyorum ama sabahları çok aç oluyorum nedense,akşama da zorla yiyiyorum
Bende gece cok ackiyorm sabah kalktgmda acligm gitmis oluyor bisy yiyesmde gelmiyot pek :/
Günaydın arkadaşlar
Gunaydn canm hizinza yetisemedm inanki :))

olayi cozmenize cok sevdndm canm esin seni ne kadar dusunuyor ne mutlu sende onu uzme bir karar vermissnz ailecek buda super ve evet uykusuzluk sorununu bir an evvel halletmenz gerek o zaman aksamlari biz kizlarla bos birakmamaya calisalim burayi :))

canm cok gecmis olsn nekdar gucsuz dusmustr yavrm uyur o butun gun ssimdi

serveycim süper insanın olduğundan daha ince görünmesi harika, bak 65 kilo olmadan hamile kalma sakın bana sözün var :)

Aynen cok iyi fikir
Bize dwğişik bir bakış açısı kazamdırabilir
2 hafta sonra gunnesh geldiğinde bunu isteyelim

canım ben izinli olmaktan vazgeçtim, birazda beril vazgeçirdi, yarın bildirim yapıcam, eksideyim ama yüzde 2'ye bölüneceği için ortalamanın altında kalıcam maalesef kızlar

Bu arada bır detay vereyım ben de liseden berı surekli yururdum hatta 7aylık hamileyken bile gunde 4-5 km yururdum.ancak 3yıl once yuruyusten donerken karsıdan karsıya gecerken durmamak uzere gelen ehliyetsız motor surucusu bana sağlam caktı.kalcamın sağı kırıldı solu derın catladıyurumeme daha dogrusu aksayarak yurume ıhtımalim vardı,alcıya alınamadı,3ay yatalak gıbı yattım,altımdan alındı,sonda,kımıldamadan yatmak.sonra spor yasak oldu.
Zaten ıncecık bırı değildım normaldım,sağlıklı beslenırdım,kilomu gostermezdım.65 iken 36-38 beden gıyerdımm ama spor gıttı sağlıklı da beslensem kilo geldı.ee dogum yapmıştım yenı.uzun zamandır 75 cıvarındayım ınıyorum cıkıyorum oyle işte.şimdilerde gun içinde surekli ayaktayım spor az yapabılıyorum zorlamadan.yarım saat falan.eskıden yuruyus bandında 7km/saat ile yururdum şimdi 4 te yuruyorumolsun bakalım ya hiç yuruyemeseydim.

Özetle sağlıklı beslenıyorum aslında ara ara tatlı keızlerım olur sadece.spor da az olunca hep bu aralıktayı m şimdi ikinci bebek planlayınca kontrollu olmalıı

doktorunla flan konusyunmu hic bu durumu kuzum ..

Gunaydin guzeller , pat diye girdim ama gece okumuştum biraz sizi ne cektiriyorsunuz siz bu adamlara bakim ?
Beril birde kotu emellerine elifi alet etmissin piyona resitaliyle ahaha , valla hemcinsimden korkuyam ha .
aralar kotu oldumu bizde disleri cikartiyorz vallahi benmde dun gece cenem bir dustuki anlatamam o beni dnlememye devam etti umursamadi sma ben yinefe icimi dokup rahatladm sonrada yattm :))

Güzellll
Ben de bugun dusuk kalorili besleneceğim

Yarın cokk iyi bir sonuç görmek için çıldırıyorummm
bende salatali bi gun yapmak istyorm oglen lahana salatasi aksm yesillik nasil :)

haklisin canm bizde kus duramayiz grnelde yine kus degiliz ama ben kirgnim tek derdim bunu ona anlatabilmek..:)

Olsun uzak kalma bence
Gunneshim inş 65 de kalsam süper olur. Artık yukardakinin taktırı.gercı ilk aylar bebek almıyor nasılsa hatta genelde hamileler verıyor dıkkat edeceğim soz

Ayrıca emine bence de katılsın eğer dagyolu için haksızlık olmayacaksa

Özelimi anlatmaya basladım demek ki burayı çok sevdım.basıma daha neler geldı aslında.yavas yavas anlatayım yarın tartı oncesı sismeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…