- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.241
Dağ yolu ilk hafta gelseydi ortalamayı düşürecekti, dusurmemek için listeye girmedi diye hatırlıyorumarkadaslat dusundum ve bir haksizlik daha yapmamak icin emineyi haftaya listeye almaya karar verdim gerekcelerim soyle
takim kalabalik degilken deneme suresi gormeden hayriyeyi aldik cunku katilimina guvendim bu arada dagyolumu gucendirdim.dagyoluna iki hafta bekleme suresi verip bekletip emineyi ilk haftada alamayacagim.ortalamamizda super olur buna eminim.eminede bize haftaya hem bireysel hem takim birinciligini getirir insallah
itirazi olan varsa konusalim birbirimizi ikna edelim karara baglayalim
Aynen cok iyi fikirSpirali cıkarttıgım için kendimi daha sorumlu hıssedıyorummm
Eskiden sallama yesilcay içerdım artık demleme içiyorum super tadıı
Gunneshin menulerını kopyalayabılırızz
Bende gece cok ackiyorm sabah kalktgmda acligm gitmis oluyor bisy yiyesmde gelmiyot pek :/evet cnm
çok sağol önerin için
ya aslında ben de bukadar öğün hiç sevmiyorum ama sabahları çok aç oluyorum nedense,akşama da zorla yiyiyorum
Gunaydn canm hizinza yetisemedm inanki :))Günaydın arkadaşlar
olayi cozmenize cok sevdndm canm esin seni ne kadar dusunuyor ne mutlu sende onu uzme bir karar vermissnz ailecek buda super ve evet uykusuzluk sorununu bir an evvel halletmenz gerek o zaman aksamlari biz kizlarla bos birakmamaya calisalim burayi :))meltem bende senin gibiyim aksama yasaklandim
sun bayagi gec saatte konustuk benim hödükle aksamlari net olayini bitirdik.
iykusuzlugumdan cok dertliymis meger yatakta kivransamda yatmam lazimmis.yoksa biz kopuyormusuz felan offf isuru erkek tribi yedim gece gece.arastiracakmis benim icin bir psikolaga gidecekmisim.uykusuzlugum tamamen psikolojikmis ben cok gucluymusum bunuda yenermisim.onunla ayni gecede uyuyup ayni gune gunaydin dememem onu gicik ediyormus falan da falan
yarasayi kotu anlamda dememis onun icin ozurde dilemiyecekmis
ozet bu
canm cok gecmis olsn nekdar gucsuz dusmustr yavrm uyur o butun gun ssimdigünaydınlarrr
berilim yaaa adam sana takılıyor kız seviyor bu adam seni
yok tatlım bayrağı beril e devrettim sen nerelerdesin artık döndün mü yaa özledik seni düzene girmeye başladın mı tatlım
bak ben sana demiştim bu adam seni seviyor diye bu arada dün gece aklıma takıldın bu kız sabah 5 e kadar ayakta tün gün de ayakta ne zaman dinleniyor diye hakkaten yorgunluk falan hissetmiyormusun? enerjinin de maşallahı var insomnia mı nedir uykusuzluk hastalığı var acaba ondan mı oldu bu kıza diye dert edindiydim dün gece seni bu arada benim
küçük sıpa vbu sefer bütün ece kustu iptal
vaziyetteyim dişçiye gideceğim saat 10 da
randevum var fırsat olursa uğrarım
Bu arada 75 kilo cıvarındayım ama herkes benım 60-65 oldugunu sanıyor.cocukluktan bu yana çok sut içerım ve hep yuruyus yapardım.gostermedıgımı soylerlerr Foto ekledım gecende olması gormenızı ısterım
Aynen cok iyi fikir
Bize dwğişik bir bakış açısı kazamdırabilir
2 hafta sonra gunnesh geldiğinde bunu isteyelim
doktorunla flan konusyunmu hic bu durumu kuzum ..toplight uyku basarsa gun icinde kestiriyom nerde bulursam un cuvali gibi bir iki saat kestiriyom ama surekli disardayim sipalarla ugras gelen giden olunca hep bir kosusturma farketmiyom yorgunlugu bazen birde kullandigim ilcalari biliyorsun icicnde vucudun immu sistemini guclendiren vitaminler vs... var
ama bende sinir oluyorum uyuyamamaya
aralar kotu oldumu bizde disleri cikartiyorz vallahi benmde dun gece cenem bir dustuki anlatamam o beni dnlememye devam etti umursamadi sma ben yinefe icimi dokup rahatladm sonrada yattm :))Gunaydin guzeller , pat diye girdim ama gece okumuştum biraz sizi ne cektiriyorsunuz siz bu adamlara bakim ?
Beril birde kotu emellerine elifi alet etmissin piyona resitaliyle ahaha , valla hemcinsimden korkuyam ha .
bende salatali bi gun yapmak istyorm oglen lahana salatasi aksm yesillik nasil :)Güzellll
Ben de bugun dusuk kalorili besleneceğim
Yarın cokk iyi bir sonuç görmek için çıldırıyorummm
Dırekt menulerını yazıyor ona gore kopya cekerızzAynen cok iyi fikir
Bize dwğişik bir bakış açısı kazamdırabilir
2 hafta sonra gunnesh geldiğinde bunu isteyelim
haklisin canm bizde kus duramayiz grnelde yine kus degiliz ama ben kirgnim tek derdim bunu ona anlatabilmek..:)Genelleme yapmayalım canım
Hem kim dediki evlilik harika bir şeydir diye
Biz insanoğlu fıtrat olarak benciliz, nekadar verici olsam da ilk 'ben' geliyor
Dolayısıyla sürekli biriyle yasamak, onların sorumluluklarını almak çok zor
Çatışma olması arada cok normal
Allah yuvalarımıza huzur versin
Sizde nasıl oluyor bilemiyorum ama benim esimle aram bozuk olunca sanki her sey anlamsızlaşıyor
Bir de su var, erkekler genelde ne hata yaptıklarını farkedemiyorlar, hatta trip attığınızda bunu bile anlamıyorlar
Biz baska bir sehire gitmiştik, ben yol boyunca trip attım konusmadım, bizimki anlamamış bile, yani bu konularda bira küntler
Ben de çözümü duygularımı anlatmakta buldum
Sen sunu yaptın demiyorum da ben cok kırıldım üzüldüm diyorum
Bir de espiriyle karısık sokmam gereken lafları da diziyorum, böyleleikle küsmüyoruz, ben de kendimi çok kötü hissetmekten kendimi korumus oluyorum
Olsun uzak kalma benceserveycim süper insanın olduğundan daha ince görünmesi harika, bak 65 kilo olmadan hamile kalma sakın bana sözün var :)
canım ben izinli olmaktan vazgeçtim, birazda beril vazgeçirdi, yarın bildirim yapıcam, eksideyim ama yüzde 2'ye bölüneceği için ortalamanın altında kalıcam maalesef kızlar
Canım bugun 63.100 cıktım, henuz 700 vermisim, oysa hedefim 62.900ü görmekti1
callan bu hafta toplam kaç gr verdin merak ediyorum bugunden söylermisin yoksa yarına mı
Arkadaşlar ben bugün giremicem nete akşam bi ara kontrol edicem. Hiç kaçamak yapmıyoruz ve yarın bomba gün yine birinci olucaz inşallahh tamam mı.ya ya ya şa şa şa 5. Takım 5. Takım şampiyon
ben senı ınanılmaz anlıyorum.Mesela Kına gecesi için bindallık aldık 58 kiloydum,36 beden ustumde donuyordu oyle tarıf edeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?