Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Foto ekliyorum olmuyor sız nasıl yapıyorsunuzz
canm dosya ekle yaziyor mesaj yazdigin yerde ben ordan ekliyorm dosyayi secip gonderr :)

İşler cok bırara sıze hamileyken yasadıklarımı anlatcam uzun uzun agzınız acık dınleyeceksınız.kilo vermek sağlıklı olmak iyi hos da allah sağlık versın takıntı haline getırmemeli
kesnlkke canm bak merak ettm smdi anlat mutlaka ..

Sonunda tüm geçmişi okuyabildim, bir akşam girmiyorum, sayfalarr doluyorrr
Servey fotooo isteriz, birkere dedin
Bende merakla bekliyoruuuum :))
merhaba hosgeldin :)

Ay çok Sağolun canım benim iyiki varsınız dikkat ediyorum artık 1 Aralık'ta diyetisyene gideceğim bakalım
hadi gözun aydin diyetisyenden sonra insallah duzenli katilimida saglar takimlar arasi savasta yerini alirsin canim
sakın sakın uyuyacam diye telkinleme uyuyamassın iyice uykun kaçar yapacağin tek şey var önemsememek yastiği başina koy gözlerini kapa uyuma düşüncesi haricinde aklını serbest bırak
denemedigim bir sey kalmadiki canim
Ayy ne güzel bir prenses bu
Yerin ben bunu ya maşallah
bende prens yokki tatlim 3 sacakli var
birde aç uymaya mı çalişiyorsun spor da yokki vücüt çok yorgun düşsün rezene içiyormusun
hayir icmiyom bir ara kim ne derse iciyordum simdi biraktim esimde bugun dr.ayarlayaak bakalim
karnım tok olmasa ben uyuyacam bu sabah kahvaltısı bana yaramıyor herhal ağirlık çöküyor szde de varmı böyle birdurum
yokkkkk ben hap acim ki zaten
ben evli olmaktan mutluyum esim benden de cilgin olunca sorun yasamadik pek
beni son zamanlarada geren kendime yasama alani acma istegim
20 yil sonra siyam ikizi gibi gezmekten sikildim belki
arkadaslar ortak zevkler ortak biz cayimizi bile birbirimizi bekler iceriz garip bir tipiz sanirim.
Kızlar su spirali cıkarttıgıma o kdr memnun oldum ki anlatamam reglim baslardın 10 gun surerdı ve bıtmesı net değil di az az gene olurdu.bu ay 4.gun bitti
bak korkuyordun regl siskinligim olur diye
korktugun kadar yokmus degilmi canim

not edilecek menu ve not edildi
Onumuzdeki ay regli rafa kaldir
Beril, kitap oku diyecegim.. sanirim uzun zamandir yasiyorsun bu sorunu..elbet denemedigin sey kalmamistir.
kuzum ben buyuk bir hastalik gecirdim hatta iki kez gecirdim ve kalan hediyesi uykusuzluk oldu.
Uzun zaman önce gıydıgım bır pantolonum vardı kumas bırakın içine gırmeyı düğmeler arası 5parmak vardı bugun onu gıydımm
ooooooooooo super
soyle cevaplayim her hafta bir yeni uye bulup odemini attirip listeyemi alalim.sanirim sen yoktun ama meltem ve toplighte sorabilirsin takim iki kisiydi ve meltemin mezuniyet haftasiydi.katilim sifir motivasyon yerlerde ama birincilik vardi.ben ve birkac arkadas buradakilere moral olsun diye uye daveti yapip hergun burda yazistik amac devamliligi saglamak.7 yildir sanal bir duzen devam ediyorsa bu basta püsküütün daha sonrada uylelerin kurallari ve öz verisiyle gerceklesiyor.bu nedenle birinciligi tabiki hepimizin gonlu ister ama devamlilik cok daha onemli callencim.takimlarin yaprak dokumu devrelerinde gercekten zor durumlar yasadik.hem hayriye var selin var yani kilo veremeyen suana kadar yok degil takimda kotu degil.en kotu birincilik gidercek gibiyse emineyi son anda devreye sokmayi dusunuyorum.o nedenle ki listeyi son ana kadar bekletip baska takimlarin ortalamasini bekliyecegim.buda son olacak tabiki.
sanslilardansin canim
ay canim benim inan cok uzuldum neyseki birsey olmamis buna sukur
Özelimi anlatmaya basladım demek ki burayı çok sevdım.basıma daha neler geldı aslında.yavas yavas anlatayım yarın tartı oncesı sismeyın
kiz ben neler anlattim neler paylastim hele resimler ne sen sor ne ben anlatayim
Bence 36 beden gıydıkten sonra kilonun onemı yok yanı hacım belli sonucta.hamileyken kimse anlamıyordu hamile oldugumu
bende hacimi olcu aliyorum
İşler cok bırara sıze hamileyken yasadıklarımı anlatcam uzun uzun agzınız acık dınleyeceksınız.kilo vermek sağlıklı olmak iyi hos da allah sağlık versın takıntı haline getırmemeli
kotu olaylari bosver animsama dunde kaldi yarinlar guzelliklere gebe kalsin gulum
5 ayda süpermis azmine hayranim
Bu arada fancy ve beril oneriniz için tesekkur ederim, ıpadleri inceleyeceğim
cok memnun kalacaksin inanki
Beril hanmdan hbrm bekliyorum o zaman kaç kışısınız yarışmada boyum 1 70
canim basarini tebrik ederim en son 14 haziranda yazmissin.mezuniyetini bulamadim zaten.kotu olaylar yasamissin inan cok uzuldum allah rahmet eylesin buyuklerin icin.
verecegin 8 kilo bir tanem tam mezuniyetinide bilemiyorum cunku 6 ay takimlara gelinemiyor.eger istersen burda bizimle listeye girmeden yazis mativasyonunla kilolari geldigi gibi yolla.yok illaki takim yarisi diyorsan diger takimlarda uyeye ihtiyaci olan takimlar var canim.karar senin.
1saattır ugrasıyorum ee buyrun yorumları alayım guzeller
gogusleri goremiyom ama bacaklar ince birde uzak cekim yapmissin ya ben pek goremiyorum
gordugumde incecikkkkkkkkkkkkkkk bacaklar ama kilonu gostermedine inandim

selam kızlar dişçiden geldim ordan bir arkadaşla yemeğe çıktık özel bi yemekti uzun süre önceden söz verilmiş bozmamaya çalıştım menümü ama gene de biraz cık kaçtı
kolay gelsin ben kendim uyuyamayınca sinir oluyorum
katılıyorum sana
oda cok kuru tatsiz geliyor abenim ya
bazen kabizlik icin sabahlari az karistirip yogurtlka yiyom ama tatsiz tuzsuz oluyor
ben yaban mersini yoğurt ve kayısı ile karıştırınca güzel oluyo bi de öyle denesene diyetisyenim vermişti bana bu formülü kabızlık için
tatlım gene güzel menüler gelmeye başladı refinera güzel yaaa

hoşgeldin ebbiss ne yaptın nasılsın görüşmeyeli
Toplight bu hafta benı yenerrrr

valla bu öğlenki yemekten sonra zor dermişim akşama bişey yemeyecem

kizlar haftalik tuttugum bilgileri paylasmak istedim
14 kasim cumadan beri katilimimiz ve menu durumlarimiz
toplight
38 mesaj zamansizliktan menu paylasimi yapamadi insallah yakinda daha aktiv sahalarda olacak

dila21
5 mesaj yazip hic menu yazmadi acilen bir aciklama bekliyoruz.bu durumu ne kadar surecek.eger böyle devam ederse katilim eksikligi gerekcesiyle diskalifiye edilebilir

gunnesh
bu hafta yanliz 6 mesaj yazmis 1 menu paylasmistir.kendisininde yogun is hayatinin durulmasini bekliyoruz

callen
188 mesaj yazan arkadasimiz hergun duzenli menu yazip diger menuleride yorumlamistir kendisine tesekkür ediyorum

servey
her ne kadar toplu mesajlar yazmasada 141 mesaj yazan arkadasimiz duzenli menu yazmistir.kendisine tesekkür ederim

dagyolu
firsat buldugun her an paylasimda bulunan arkadasimiz bu hafta 68 mesaj yazmis duzenli karatay menulerini yazmistir.kendisinden biraz daha katilim bekliyorum

hayriyedemet
113 mesaj yazan arkadasimi duzenli menu paylasmistir.bu haftada gecen haftaki gibi tarti sonuclarinda beni mutlu etmesini bekliyorum

selinhm
235 mesajla takimin gevezesi ilan ettigim arkadasim duzenli menu yayinlamistir.bu hafta hayatina sporu ekledigi icin beni mutlu etmis olup yarin kendisinden beklentim büyüktürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

beril77
163 mesajla gevezelikte selinden pekte geri kalmamisim.duzenli menu yazmisim.

fancy pency heniu 12 mesaj yazan arkadasimiz 0 menu yazmistir.nerdeyse 3 haftadir listeye girmeyi beklemektedir.

meltem
aktif mezun olup mezajlarinin yarisi birincilige odaklanmistir
kalan yarisida yemeyin cigliklariyla dolu olsada tarfimizca cokkkkkkk sevilir

sanem0606
37 haftalik mesaj sayisiyla aktif olmasada kendisinden yanlizca kiziyla platese gidecegini bildirdiginde haber aliyoruz.arda menulerinden orneklerde veriyor kendisine bu katilimindan dolayi tesekkur

emineF
kendisi takimimizin en yeni uyesi olup katilimlariyla son zamanlarda sayfamiza renk vermistir.yazdigi menulere ben her ne kadar allah allah naralari atsamda cuma gunu beni utandiracagi konusunda cok baba laflar etmektedir.

kizlar bu haftalik mesaj durumumuz

Son düzenleme:

tesekkür ederim canim not aldim deneyecegim hemen
keske bugun olmasaydi o yemek diyesim gelsede afiyet olsun balim

dila21 in durumu hakkinda bilgisi olan varmi.bu katilimsizligi ne zamana kadar surecek.toplightim senin zamanindandi bu arkadas bilgin varsa yazarmisin

yarin tartidan sonra ne kadar mutlu olacaginizi, gecen haftaya gore daha zayif oldugunuzu, emeginizin ve zamaninizin bosa gitmedigi bir haftanin gururunu tasiyacaginizi hatirlayip aksami hafif atlatin, sabahta wc den sonra tartilip guzel sonuclari bana bildirin meleklerim

***5.TAKIM 388. ETAP***
beril77(74.00/ / /% )
selinhm
toplight (73,1// /% )
dila21(/74,40///%)
gunnesh(60,4 / / /% )
CallanPinckney (63.80///%)
servey(74.4///%)
sanemsu0606(58.2///%)
dagyolu(65.6///%)
hayriyedemet (79.10///%)

5. takim ortalamasi= %

Son düzenleme:
***5.TAKIM 388. ETAP***
beril77(74.00/ / /% )
selinhm (83.3/ / /% ) selinmehmethamza isimli uye niccini degistirmistir
toplight (73,1// /% )
dila21(/74,40///%)
gunnesh(60,4 / / /% )
CallanPinckney (63.80///%)
servey(74.4///%)
sanemsu0606(58.2///%)
dagyolu(65.6///%)
hayriyedemet (79.10///%)

5. takim ortalamasi= %

berilcim mesaj durumlarını ne güzel özetlemişsin,

en kurak zamanımda geldin, benim de çenem düşüktür de,

iş güç olunca da olmuyor maalesef iki ara bir derede yetişmeye çalışıyorum elimden geldiğince şekerim,

beni idare ettiğin için de sağol

yarın ki sonuçlar da takımımızı 1. yapar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…