- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.281
Ay maşallah gercekten baya Zayıf gösteriyorsun, 65ten zafla demem ki ben genel olarak jerkesin yasını kilosunu tahmin edem biriyimdir
canm dosya ekle yaziyor mesaj yazdigin yerde ben ordan ekliyorm dosyayi secip gonderr :)Foto ekliyorum olmuyor sız nasıl yapıyorsunuzz
kesnlkke canm bak merak ettm smdi anlat mutlaka ..İşler cok bırara sıze hamileyken yasadıklarımı anlatcam uzun uzun agzınız acık dınleyeceksınız.kilo vermek sağlıklı olmak iyi hos da allah sağlık versın takıntı haline getırmemeli
Bende merakla bekliyoruuuum :))Sonunda tüm geçmişi okuyabildim, bir akşam girmiyorum, sayfalarr doluyorrr
Servey fotooo isteriz, birkere dedin
merhaba hosgeldin :)Hanımlar merhaba nasılsınız 6 7 ay önce bende burdaydım acaba eşiklerden kımse var mı neler yapıyorsunuz nasıl bı beslenme duzenınız var ben 96 dan 64 e kadarı indim 5 ayda ama sonrasında 72 ye çıktım sımdı tekrar başladım yarışma tarzı bısı yapılıyormuş hala
İşte buna guvenıyorum zatenServeycm gercekten zayif duruyorsun masallah :))
ama olsun dahada zayif olmak var o zaman hamile kalnca hic korkmassn kilo alirm diye:)İşte buna guvenıyorum zaten
Aynen canım ama hamileyken de burada olmak ıstıyorummama olsun dahada zayif olmak var o zaman hamile kalnca hic korkmassn kilo alirm diye:)
İşte kime 75 im desem sacmalama dıyor ona sığınmamak lazım gene deAy maşallah gercekten baya Zayıf gösteriyorsun, 65ten zafla demem ki ben genel olarak jerkesin yasını kilosunu tahmin edem biriyimdir
hadi gözun aydin diyetisyenden sonra insallah duzenli katilimida saglar takimlar arasi savasta yerini alirsin canimAy çok Sağolun canım benim iyiki varsınız dikkat ediyorum artık 1 Aralık'ta diyetisyene gideceğim bakalım
denemedigim bir sey kalmadiki canimsakın sakın uyuyacam diye telkinleme uyuyamassın iyice uykun kaçar yapacağin tek şey var önemsememek yastiği başina koy gözlerini kapa uyuma düşüncesi haricinde aklını serbest bırak
bende prens yokki tatlim 3 sacakli varAyy ne güzel bir prenses bu
Yerin ben bunu ya maşallah
hayir icmiyom bir ara kim ne derse iciyordum simdi biraktim esimde bugun dr.ayarlayaak bakalimbirde aç uymaya mı çalişiyorsun spor da yokki vücüt çok yorgun düşsün rezene içiyormusun
yokkkkk ben hap acim ki zatenkarnım tok olmasa ben uyuyacam bu sabah kahvaltısı bana yaramıyor herhal ağirlık çöküyor szde de varmı böyle birdurum
ben evli olmaktan mutluyum esim benden de cilgin olunca sorun yasamadik pekGenelleme yapmayalım canım
Hem kim dediki evlilik harika bir şeydir diye
Biz insanoğlu fıtrat olarak benciliz, nekadar verici olsam da ilk 'ben' geliyor
Dolayısıyla sürekli biriyle yasamak, onların sorumluluklarını almak çok zor
Çatışma olması arada cok normal
Allah yuvalarımıza huzur versin
Sizde nasıl oluyor bilemiyorum ama benim esimle aram bozuk olunca sanki her sey anlamsızlaşıyor
Bir de su var, erkekler genelde ne hata yaptıklarını farkedemiyorlar, hatta trip attığınızda bunu bile anlamıyorlar
Biz baska bir sehire gitmiştik, ben yol boyunca trip attım konusmadım, bizimki anlamamış bile, yani bu konularda bira küntler
Ben de çözümü duygularımı anlatmakta buldum
Sen sunu yaptın demiyorum da ben cok kırıldım üzüldüm diyorum
Bir de espiriyle karısık sokmam gereken lafları da diziyorum, böyleleikle küsmüyoruz, ben de kendimi çok kötü hissetmekten kendimi korumus oluyorum
bak korkuyordun regl siskinligim olur diyeKızlar su spirali cıkarttıgıma o kdr memnun oldum ki anlatamam reglim baslardın 10 gun surerdı ve bıtmesı net değil di az az gene olurdu.bu ay 4.gun bitti
not edilecek menu ve not edildigünaydın herkese
serveycim iyi hatırlattın canım bende bi koşu gidip alıyorum yeşil çayımı
hemen dünkü menümü yazıveriyim
sabah : 1 yumurtalı omlet 2 çeri domates 1 dilim kepekli ekmek
ara :1 muz
öğle : 1 kutu light yoğurt yarım tabak yağsız türlü
ara : peynirli muffin
akşam 3 yağsız ızgara köfte + 2 yk lorlu kırmızı biberli makarna
gece 1 adet manadilina (bu kaçamaktı aslında listede yoktu :) )
2,5 lt su
toplamda 1100 kalori ve artı 1 mandalina kalorisi
kuzum ben buyuk bir hastalik gecirdim hatta iki kez gecirdim ve kalan hediyesi uykusuzluk oldu.Onumuzdeki ay regli rafa kaldir
Beril, kitap oku diyecegim.. sanirim uzun zamandir yasiyorsun bu sorunu..elbet denemedigin sey kalmamistir.
ooooooooooo superUzun zaman önce gıydıgım bır pantolonum vardı kumas bırakın içine gırmeyı düğmeler arası 5parmak vardı bugun onu gıydımm
soyle cevaplayim her hafta bir yeni uye bulup odemini attirip listeyemi alalim.sanirim sen yoktun ama meltem ve toplighte sorabilirsin takim iki kisiydi ve meltemin mezuniyet haftasiydi.katilim sifir motivasyon yerlerde ama birincilik vardi.ben ve birkac arkadas buradakilere moral olsun diye uye daveti yapip hergun burda yazistik amac devamliligi saglamak.7 yildir sanal bir duzen devam ediyorsa bu basta püsküütün daha sonrada uylelerin kurallari ve öz verisiyle gerceklesiyor.bu nedenle birinciligi tabiki hepimizin gonlu ister ama devamlilik cok daha onemli callencim.takimlarin yaprak dokumu devrelerinde gercekten zor durumlar yasadik.hem hayriye var selin var yani kilo veremeyen suana kadar yok degil takimda kotu degil.en kotu birincilik gidercek gibiyse emineyi son anda devreye sokmayi dusunuyorum.o nedenle ki listeyi son ana kadar bekletip baska takimlarin ortalamasini bekliyecegim.buda son olacak tabiki.Dağ yolu ilk hafta gelseydi ortalamayı düşürecekti, dusurmemek için listeye girmedi diye hatırlıyorum
Emineyi ben listede görmek istiyorum
Bu hafta birinciliği görmemizde cok buyuk katkısı olacağını düşünüyorum
Birinci olmak takım motivasyonumuz iöin çok önemli, ben de kişisel olarak önem veriyorum, burada yapılan calışmaları ciddiye alıyorum kesinlikle
sanslilardansin canimBu arada 75 kilo cıvarındayım ama herkes benım 60-65 oldugunu sanıyor.cocukluktan bu yana çok sut içerım ve hep yuruyus yapardım.gostermedıgımı soylerlerr Foto ekledım gecende olması gormenızı ısterım
ay canim benim inan cok uzuldum neyseki birsey olmamis buna sukurBu arada bır detay vereyım ben de liseden berı surekli yururdum hatta 7aylık hamileyken bile gunde 4-5 km yururdum.ancak 3yıl once yuruyusten donerken karsıdan karsıya gecerken durmamak uzere gelen ehliyetsız motor surucusu bana sağlam caktı.kalcamın sağı kırıldı solu derın catladıyurumeme daha dogrusu aksayarak yurume ıhtımalim vardı,alcıya alınamadı,3ay yatalak gıbı yattım,altımdan alındı,sonda,kımıldamadan yatmak.sonra spor yasak oldu.
Zaten ıncecık bırı değildım normaldım,sağlıklı beslenırdım,kilomu gostermezdım.65 iken 36-38 beden gıyerdımm ama spor gıttı sağlıklı da beslensem kilo geldı.ee dogum yapmıştım yenı.uzun zamandır 75 cıvarındayım ınıyorum cıkıyorum oyle işte.şimdilerde gun içinde surekli ayaktayım spor az yapabılıyorum zorlamadan.yarım saat falan.eskıden yuruyus bandında 7km/saat ile yururdum şimdi 4 te yuruyorumolsun bakalım ya hiç yuruyemeseydim.
Özetle sağlıklı beslenıyorum aslında ara ara tatlı keızlerım olur sadece.spor da az olunca hep bu aralıktayı m şimdi ikinci bebek planlayınca kontrollu olmalıı
kiz ben neler anlattim neler paylastim hele resimler ne sen sor ne ben anlatayimÖzelimi anlatmaya basladım demek ki burayı çok sevdım.basıma daha neler geldı aslında.yavas yavas anlatayım yarın tartı oncesı sismeyın
bende hacimi olcu aliyorumBence 36 beden gıydıkten sonra kilonun onemı yok yanı hacım belli sonucta.hamileyken kimse anlamıyordu hamile oldugumu
kotu olaylari bosver animsama dunde kaldi yarinlar guzelliklere gebe kalsin gulumİşler cok bırara sıze hamileyken yasadıklarımı anlatcam uzun uzun agzınız acık dınleyeceksınız.kilo vermek sağlıklı olmak iyi hos da allah sağlık versın takıntı haline getırmemeli
5 ayda süpermis azmine hayranimHanımlar merhaba nasılsınız 6 7 ay önce bende burdaydım acaba eşiklerden kımse var mı neler yapıyorsunuz nasıl bı beslenme duzenınız var ben 96 dan 64 e kadarı indim 5 ayda ama sonrasında 72 ye çıktım sımdı tekrar başladım yarışma tarzı bısı yapılıyormuş hala
cok memnun kalacaksin inankiBu arada fancy ve beril oneriniz için tesekkur ederim, ıpadleri inceleyeceğim
canim basarini tebrik ederim en son 14 haziranda yazmissin.mezuniyetini bulamadim zaten.kotu olaylar yasamissin inan cok uzuldum allah rahmet eylesin buyuklerin icin.Beril hanmdan hbrm bekliyorum o zaman kaç kışısınız yarışmada boyum 1 70
gogusleri goremiyom ama bacaklar ince birde uzak cekim yapmissin ya ben pek goremiyorum1saattır ugrasıyorum ee buyrun yorumları alayım guzeller
kolay gelsin ben kendim uyuyamayınca sinir oluyorumtoplight uyku basarsa gun icinde kestiriyom nerde bulursam un cuvali gibi bir iki saat kestiriyom ama surekli disardayim sipalarla ugras gelen giden olunca hep bir kosusturma farketmiyom yorgunlugu bazen birde kullandigim ilcalari biliyorsun icicnde vucudun immu sistemini guclendiren vitaminler vs... var
ama bende sinir oluyorum uyuyamamaya
katılıyorum sanaarkadaslat dusundum ve bir haksizlik daha yapmamak icin emineyi haftaya listeye almaya karar verdim gerekcelerim soyle
takim kalabalik degilken deneme suresi gormeden hayriyeyi aldik cunku katilimina guvendim bu arada dagyolumu gucendirdim.dagyoluna iki hafta bekleme suresi verip bekletip emineyi ilk haftada alamayacagim.ortalamamizda super olur buna eminim.eminede bize haftaya hem bireysel hem takim birinciligini getirir insallah
itirazi olan varsa konusalim birbirimizi ikna edelim karara baglayalim
ben yaban mersini yoğurt ve kayısı ile karıştırınca güzel oluyo bi de öyle denesene diyetisyenim vermişti bana bu formülü kabızlık içinoda cok kuru tatsiz geliyor abenim ya
bazen kabizlik icin sabahlari az karistirip yogurtlka yiyom ama tatsiz tuzsuz oluyor
tatlım gene güzel menüler gelmeye başladı refinera güzel yaaagünaydın herkese
serveycim iyi hatırlattın canım bende bi koşu gidip alıyorum yeşil çayımı
hemen dünkü menümü yazıveriyim
sabah : 1 yumurtalı omlet 2 çeri domates 1 dilim kepekli ekmek
ara :1 muz
öğle : 1 kutu light yoğurt yarım tabak yağsız türlü
ara : peynirli muffin
akşam 3 yağsız ızgara köfte + 2 yk lorlu kırmızı biberli makarna
gece 1 adet manadilina (bu kaçamaktı aslında listede yoktu :) )
2,5 lt su
toplamda 1100 kalori ve artı 1 mandalina kalorisi
hoşgeldin ebbiss ne yaptın nasılsın görüşmeyeliHanımlar merhaba nasılsınız 6 7 ay önce bende burdaydım acaba eşiklerden kımse var mı neler yapıyorsunuz nasıl bı beslenme duzenınız var ben 96 dan 64 e kadarı indim 5 ayda ama sonrasında 72 ye çıktım sımdı tekrar başladım yarışma tarzı bısı yapılıyormuş hala
Toplight bu hafta benı yenerrrr
selam kızlar dişçiden geldim ordan bir arkadaşla yemeğe çıktık özel bi yemekti uzun süre önceden söz verilmiş bozmamaya çalıştım menümü ama gene de biraz cık kaçtı
kolay gelsin ben kendim uyuyamayınca sinir oluyorum
katılıyorum sana
ben yaban mersini yoğurt ve kayısı ile karıştırınca güzel oluyo bi de öyle denesene diyetisyenim vermişti bana bu formülü kabızlık için
tatlım gene güzel menüler gelmeye başladı refinera güzel yaaa
hoşgeldin ebbiss ne yaptın nasılsın görüşmeyeli
valla bu öğlenki yemekten sonra zor dermişim akşama bişey yemeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?