Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canım ama hamileyken de burada olmak ıstıyorumm
gitme tabiki tatlm cok guzel olur hem cok kilo almazsn hemde takmdan kopmazsn sen bizi birakmazsan biz seni hic birakmayiz :)

İşte kime 75 im desem sacmalama dıyor ona sığınmamak lazım gene de
Olsn sen yine kilo ver tatlm gostermemis olsanda sagligin icin ideal kilona inmelisin :)
Evlerimizi bile paylastiiik :)
Okumasi cok zevkliydiii hic bitmesin istedim yillklar gibi olmus lisedeki :) kendimi sabrszlkla bekledmm bir haftada 253 mesaj oda sadecene buraya cafeyede yetistm bi ton allahm ben ne gevezeym ya ben biraz susaym bu hafta
tamm can bende oglen cok acktm yedim biraz aksami cok cok haff geciricem sadece haslama sebze aksama yine 1 saat sporumu yapacagm yarn icin sabrszlanyorm seni uutandrmak hic istemiyorm kuzum ina elimden gelenide yaptm regl durmmda var ama bu bir bahane degl ben yine guzel bir sonuc cikacagna emnim :) onceki hafatalara gore ozellk)le

tatlım çok güzel bir rapor olmuş ellerine kollarına sağlık inşallah bende menülerimi paylaşacağım fırsat buldukça

tesekkür ederim canim not aldim deneyecegim hemen
keske bugun olmasaydi o yemek diyesim gelsede afiyet olsun balim
canım sorma bana kalsa hiç gitmek istemediğim bir yemekti sadece sohbet olsaydı daha iyi olacaktı ama kıramayacağım bir yenekti
dila21 in durumu hakkinda bilgisi olan varmi.bu katilimsizligi ne zamana kadar surecek.toplightim senin zamanindandi bu arkadas bilgin varsa yazarmisin

canım dila etüd e yazılmıştı ondan önce çok yoğun mesaj yazan bir arkadaşımızdı etüd e başlamadan önce

Arkadaşlar telden baktim renkli konular var gelicem gece
tamm canum bekliyoruz gel mutlaka bende yeme isini bitirdm hemen menumu paylasym :)

Sabah 1 dilim ekmek 1 haslanms yunrta 1 kk peynr salatalik domates limonlu maydanoz 5 zeytin
Ara 1 yesil elma 6 badem
Oglen 15.30 da filan yaptm ama kiymali sebze sote 1 kase yogurt
Aksam 1 kivi hic acikmadm yemicem bsy :)

3 lt su 1 bardak yesilcay 1 bardak misir puskulh cayi 1 saat yuruyus yapp paylasacagm

selınmh, sabah-ogle arası degıl de ıkındı de yesen elma ve badmelerı.
bı de aksam yemeden...cıkkırt olmaz.

Harika yarınki kilonu cok merak ediyorummmmm

Evet kızlar, serveyin deyimiyle ben de dukkanı kapattım
Kalkınca kayısı ve su
Sabah:müsli
Ara:1 ekşi elma
Öğlen: 4 kaşık musakka
Akşam: 1 kase yoğurt
Birazdan humana still tea
3 lt su 1 ya da 2 lt daha içerim sabaha kadar
Kızımla yürüyüşe gittik
Anoreksik gibi beslendiğimin farkındayım
Sebebi yarın güzel sonucu cok arzuluyor olmam, yarın yine rutin beslenmeme donecegim

selınmh, sabah-ogle arası degıl de ıkındı de yesen elma ve badmelerı.
bı de aksam yemeden...cıkkırt olmaz.
canm meltem kesnlkle meyve sabah ogle arasi yenilmeli dedigi icin oylr yiorm aksm yemigi konusunda haklisn bugnluk oglen gec oldugu icn hic ackmadm ondan yemedm :) tesekkur ederm yorumun icin :)

Harika yarınki kilonu cok merak ediyorummmmm
Bende oyle canm ya bakalllm cok heyecanliym :))
Canm giyns tarzin cok hosuma giti cok seker olmussn kilolu durmuyirsn bence benm mesela alt bedenm degl ust bedenm buyk bende ondan nefret ediyorm :/
canm sen hic bisy yememissn yahu nssil dayanicaksn sabaha kadr ben yne bi nebze yedm yani :) be fenayiz ya

HAYRIYEDEMET...KILONDASIN.
hakket oyleyız. ben sevıyorum ya. hanı sayının mınnak olmasıyla ılgılenmıyorum.
6yasında annem benı tenıse goturdugunden berı hep "ırı olmakla" ovundugumden olabılır.
nıyeyse.:)
ya ben de foto koyayım ama ya desıfre olursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…