Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

serveycim çok geçmiş olsun canım, artık geçmiş geride kalmış diyelim, Allah daha büyük kazalardan korusun hepimizi

bende şimdi 60'ım 36 beden oluyor, sporla yaşamanın faydaları, bende çok spor yapmıştım, böyle olunca kas yoğunluğu fazla oluyor, tek kötü tarafı kilon daha fazla çıkıyor. Biz hepsini birden istiyoruz dimi, hem az kilo hem ince hem küçük beden

hepsi olacak en büyük 5.takım

Arkadaşlar ben bugün giremicem nete akşam bi ara kontrol edicem. Hiç kaçamak yapmıyoruz ve yarın bomba gün yine birinci olucaz inşallahh tamam mı.ya ya ya şa şa şa 5. Takım 5. Takım şampiyon
tamm canm cok ozletme kendini:) evet bugn her gunden dahha fazla dikkat :)

Yesilcay doduruyorummmm içmeyen var mıııı
Bende aliyormm hemen :))
Kızlar su spirali cıkarttıgıma o kdr memnun oldum ki anlatamam reglim baslardın 10 gun surerdı ve bıtmesı net değil di az az gene olurdu.bu ay 4.gun bitti
Bendede aynisi var canm ya oncede enfazla 5 gundm simdi 10 gunde bityr :/

Uzun zaman önce gıydıgım bır pantolonum vardı kumas bırakın içine gırmeyı düğmeler arası 5parmak vardı bugun onu gıydımm
Supersiiiin sakin birakma canm diyetii :)

canm ekleseneecok merak ettm su an :)

Bence 36 beden gıydıkten sonra kilonun onemı yok yanı hacım belli sonucta.hamileyken kimse anlamıyordu hamile oldugumu

Özelimi anlatmaya basladım demek ki burayı çok sevdım.basıma daha neler geldı aslında.yavas yavas anlatayım yarın tartı oncesı sismeyın
canmm cok gecmis olsn neler atlatmissin oyle neyseki dedgin gibi daha kotu bisiy olmams allah korumus senii gecmis gecmste kaldi canm bubdan sonra guzel citir bir hayat seni beklemekte :) ve 2 bebisli :)
Bende hepinisi cok sevdm insann konusasi anlatssi geliyor sanki cok yakin bir dosta bir kiKardese anlatyormus gibi ki oylede zaten :)
Mesela Kına gecesi için bindallık aldık 58 kiloydum,36
beden ustumde donuyordu oyle tarıf
edeyım
vuuv yine nedenoyle olmayasinkiii :)

Foto ekliyorum olmuyor sız nasıl yapıyorsunuzz

İşler cok bırara sıze hamileyken yasadıklarımı anlatcam uzun uzun agzınız acık dınleyeceksınız.kilo vermek sağlıklı olmak iyi hos da allah sağlık versın takıntı haline getırmemeli

Cok iyi canım
Bu menüyle 55 e kadar inersin

ayy cok sevindim döndüğüne :)

Canım benimm çokkk geçmiş olsun

Sonunda tüm geçmişi okuyabildim, bir akşam girmiyorum, sayfalarr doluyorrr
Servey fotooo isteriz, birkere dedin

Hanımlar merhaba nasılsınız 6 7 ay önce bende burdaydım acaba eşiklerden kımse var mı neler yapıyorsunuz nasıl bı beslenme duzenınız var ben 96 dan 64 e kadarı indim 5 ayda ama sonrasında 72 ye çıktım sımdı tekrar başladım yarışma tarzı bısı yapılıyormuş hala

Canım kaptanımız beril, o kabul ederse tekrar aramıza katıl, motivasyonu çok yüksek bir grubuz..cok iyi vermişsin, boyun kaç

Servey ve emine ne sanslısınız, ben oldugumdan da kilolu gozukuyorum, bizim ailenin genel özelliği, benim kız kardesim 45 kilo, onun bile bacakları kalın duruyor. Ben bu işi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…