- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.261
tamm canm cok ozletme kendini:) evet bugn her gunden dahha fazla dikkat :)Arkadaşlar ben bugün giremicem nete akşam bi ara kontrol edicem. Hiç kaçamak yapmıyoruz ve yarın bomba gün yine birinci olucaz inşallahh tamam mı.ya ya ya şa şa şa 5. Takım 5. Takım şampiyon
Bende aliyormm hemen :))Yesilcay doduruyorummmm içmeyen var mıııı
Bendede aynisi var canm ya oncede enfazla 5 gundm simdi 10 gunde bityr :/Kızlar su spirali cıkarttıgıma o kdr memnun oldum ki anlatamam reglim baslardın 10 gun surerdı ve bıtmesı net değil di az az gene olurdu.bu ay 4.gun bitti
Supersiiiin sakin birakma canm diyetii :)Uzun zaman önce gıydıgım bır pantolonum vardı kumas bırakın içine gırmeyı düğmeler arası 5parmak vardı bugun onu gıydımm
canm ekleseneecok merak ettm su an :)Bu arada 75 kilo cıvarındayım ama herkes benım 60-65 oldugunu sanıyor.cocukluktan bu yana çok sut içerı
m ve hep yuruyus yapardım.gostermedıgımı
soylerlerr Foto ekledım gecende olması
gormenızı ısterım
Spor olarak hayır, tatıllerde sadece eminecımservey, cok gecmısler olsun...
yuzmeyı denedın mı?
Bence 36 beden gıydıkten sonra kilonun onemı yok yanı hacım belli sonucta.hamileyken kimse anlamıyordu hamile oldugumuserveycim çok geçmiş olsun canım, artık geçmiş geride kalmış diyelim, Allah daha büyük kazalardan korusun hepimizi
bende şimdi 60'ım 36 beden oluyor, sporla yaşamanın faydaları, bende çok spor yapmıştım, böyle olunca kas yoğunluğu fazla oluyor, tek kötü tarafı kilon daha fazla çıkıyor. Biz hepsini birden istiyoruz dimi, hem az kilo hem ince hem küçük beden
hepsi olacak en büyük 5.takım
Bu arada bır detay vereyım ben de liseden berı surekli yururdum hatta 7aylık hamileyken bile gunde 4-5 km yururdum.ancak 3yıl once yuruyusten donerken karsıdan karsıya gecerken durmamak uzere gelen ehliyetsız motor surucusu bana sağlam caktı.kalcamın sağı kırıldı solu derın catladıyurumeme daha dogrusu aksayarak yurume ıhtımalim vardı,alcıya alınamadı,3ay yatalak gıbı yattım,altımdan alındı,sonda,kımıldamadan yatmak.sonra spor yasak oldu.
Zaten ıncecık bırı değildım normaldım,sağlıklı beslenırdım,kilomu gostermezdım.65 iken 36-38 beden gıyerdımm ama spor gıttı sağlıklı da beslensem kilo geldı.ee dogum yapmıştım yenı.uzun zamandır 75 cıvarındayım ınıyorum cıkıyorum oyle işte.şimdilerde gun içinde surekli ayaktayım spor az yapabılıyorum zorlamadan.yarım saat falan.eskıden yuruyus bandında 7km/saat ile yururdum şimdi 4 te yuruyorumolsun bakalım ya hiç yuruyemeseydim.
Özetle sağlıklı beslenıyorum aslında ara ara tatlı keızlerım olur sadece.spor da az olunca hep bu aralıktayı m şimdi ikinci bebek planlayınca kontrollu olmalıı
canmm cok gecmis olsn neler atlatmissin oyle neyseki dedgin gibi daha kotu bisiy olmams allah korumus senii gecmis gecmste kaldi canm bubdan sonra guzel citir bir hayat seni beklemekte :) ve 2 bebisli :)Özelimi anlatmaya basladım demek ki burayı çok sevdım.basıma daha neler geldı aslında.yavas yavas anlatayım yarın tartı oncesı sismeyın
vuuv yine nedenoyle olmayasinkiii :)Mesela Kına gecesi için bindallık aldık 58 kiloydum,36
beden ustumde donuyordu oyle tarıf
edeyım
Foto ekliyorum olmuyor sız nasıl yapıyorsunuzztamm canm cok ozletme kendini:) evet bugn her gunden dahha fazla dikkat :)
Bende aliyormm hemen :))
Bendede aynisi var canm ya oncede enfazla 5 gundm simdi 10 gunde bityr :/
Supersiiiin sakin birakma canm diyetii :)
canm ekleseneecok merak ettm su an :)
Cok iyi canımgünaydın herkese
serveycim iyi hatırlattın canım bende bi koşu gidip alıyorum yeşil çayımı
hemen dünkü menümü yazıveriyim
sabah : 1 yumurtalı omlet 2 çeri domates 1 dilim kepekli ekmek
ara :1 muz
öğle : 1 kutu light yoğurt yarım tabak yağsız türlü
ara : peynirli muffin
akşam 3 yağsız ızgara köfte + 2 yk lorlu kırmızı biberli makarna
gece 1 adet manadilina (bu kaçamaktı aslında listede yoktu :) )
2,5 lt su
toplamda 1100 kalori ve artı 1 mandalina kalorisi
ayy cok sevindim döndüğüne :)serveycim süper insanın olduğundan daha ince görünmesi harika, bak 65 kilo olmadan hamile kalma sakın bana sözün var :)
canım ben izinli olmaktan vazgeçtim, birazda beril vazgeçirdi, yarın bildirim yapıcam, eksideyim ama yüzde 2'ye bölüneceği için ortalamanın altında kalıcam maalesef kızlar
Canım benimm çokkk geçmiş olsunBu arada bır detay vereyım ben de liseden berı surekli yururdum hatta 7aylık hamileyken bile gunde 4-5 km yururdum.ancak 3yıl once yuruyusten donerken karsıdan karsıya gecerken durmamak uzere gelen ehliyetsız motor surucusu bana sağlam caktı.kalcamın sağı kırıldı solu derın catladıyurumeme daha dogrusu aksayarak yurume ıhtımalim vardı,alcıya alınamadı,3ay yatalak gıbı yattım,altımdan alındı,sonda,kımıldamadan yatmak.sonra spor yasak oldu.
Zaten ıncecık bırı değildım normaldım,sağlıklı beslenırdım,kilomu gostermezdım.65 iken 36-38 beden gıyerdımm ama spor gıttı sağlıklı da beslensem kilo geldı.ee dogum yapmıştım yenı.uzun zamandır 75 cıvarındayım ınıyorum cıkıyorum oyle işte.şimdilerde gun içinde surekli ayaktayım spor az yapabılıyorum zorlamadan.yarım saat falan.eskıden yuruyus bandında 7km/saat ile yururdum şimdi 4 te yuruyorumolsun bakalım ya hiç yuruyemeseydim.
Özetle sağlıklı beslenıyorum aslında ara ara tatlı keızlerım olur sadece.spor da az olunca hep bu aralıktayı m şimdi ikinci bebek planlayınca kontrollu olmalıı
Canım kaptanımız beril, o kabul ederse tekrar aramıza katıl, motivasyonu çok yüksek bir grubuz..cok iyi vermişsin, boyun kaçHanımlar merhaba nasılsınız 6 7 ay önce bende burdaydım acaba eşiklerden kımse var mı neler yapıyorsunuz nasıl bı beslenme duzenınız var ben 96 dan 64 e kadarı indim 5 ayda ama sonrasında 72 ye çıktım sımdı tekrar başladım yarışma tarzı bısı yapılıyormuş hala
Ay maşallah gercekten baya Zayıf gösteriyorsun, 65ten zafla demem ki ben genel olarak jerkesin yasını kilosunu tahmin edem biriyimdirYuz ıkonlarının yanındaki dugmeden ekliyorum olmuyor call ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?