- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.681
haklısın meltem bence fancy hadi ilk hafta sınavı idi bahanesi vardı ama kendini kanıtlayamadığı için ben kaptan olsaydım eğer çok çok önemli bir sebebi yoksa takıma almazdım kızlar maşallah yaa çok iyisiniz tebrik ederim hepinizi de benim rakip gelemedi bu arada sabahleyin wc ye çıkamamıştım değilse daha çok gitmiş gibiydi az önce çıktım ama iş işten geçmiş olduEminecim sen bu hafta kilo vererek ve katılım yaparak kendini ıspatladın ama daha güçlü olmak için haftaya sıkı tutup takımımızı yukarı çıkartabilirsin.
Fancy nerde yahu 3 haftadır listeye giremedi....
anacim senin menuleri biz 5 kisilik aileyiz sofrada yiyemiyoz ya adresi alip gelip yedini goresim geliyorAnaaa haftaya bu kadar gitmezki.. bu temizlemeydi..supurmeydi
Oh ohhhhh oh ohhhh
Ayhhhh bi an benim icin yazdin sandimmm
geckaldinnn ben kendime bu sabah 4yumurta aki 2 yumurta sarisi ile omletcik yaptim... ve ihlamur.
tabi bu bozdum...demek olmuyor. Yumurta candir...canandir... halledilir kcaldir
imparatorluk sistemi heeeeee
sen servey e mi koydun bana mı?serveyin kiloyu gormeden gidemedim ya
kim kyenecek bakalim toplightmi serveymi
eee bahse 100 luk koyduydum
Canım senin kondisyonun farklı, yasakların var, metabolizman değişik ona benim yorum yapmam hiç olmaz... Ben sadece her hafta kilo verirp vermediğine ve bilgilerine bakarım. devam et bu şekilde vericeksin ve haftaya 2-3 kilo bekliyoruz senden... Canım güçlü bir ağ olmazsak bu takımı yıkarlar o yüzden güçlenicez...Anaaa haftaya bu kadar gitmezki.. bu temizlemeydi..supurmeydi
Oh ohhhhh oh ohhhh
Ayhhhh bi an benim icin yazdin sandimmm
geckaldinnn ben kendime bu sabah 4yumurta aki 2 yumurta sarisi ile omletcik yaptim... ve ihlamur.
tabi bu bozdum...demek olmuyor. Yumurta candir...canandir... halledilir kcaldir
imparatorluk sistemi heeeeee
almadik ki zatenhaklısın meltem bence fancy hadi ilk hafta sınavı idi bahanesi vardı ama kendini kanıtlayamadığı için ben kaptan olsaydım eğer çok çok önemli bir sebebi yoksa takıma almazdım kızlar maşallah yaa çok iyisiniz tebrik ederim hepinizi de benim rakip gelemedi bu arada sabahleyin wc ye çıkamamıştım değilse daha çok gitmiş gibiydi az önce çıktım ama iş işten geçmiş oldu
tebrik ederim tatlım yaaa yendin gene beniGecen hafta:74,4
Bu hafta: 73,3
Fark:1.1 kg
Yuzde: 1.48
callen sana ben serveye koydumsen servey e mi koydun bana mı?
Kaptancım beril dedi ya wc den sonra tartılın diye ahh ahh... Sen her sabah ılık su ve kayısı ye ok.1 lt ılık su yanında kayısı...haklısın meltem bence fancy hadi ilk hafta sınavı idi bahanesi vardı ama kendini kanıtlayamadığı için ben kaptan olsaydım eğer çok çok önemli bir sebebi yoksa takıma almazdım kızlar maşallah yaa çok iyisiniz tebrik ederim hepinizi de benim rakip gelemedi bu arada sabahleyin wc ye çıkamamıştım değilse daha çok gitmiş gibiydi az önce çıktım ama iş işten geçmiş oldu
Aaaaaaaaa o gun 2kg degildiiiii 4 cipura idi. Evet 2kg da yiyorum ama zaman o zaman degil.anacim senin menuleri biz 5 kisilik aileyiz sofrada yiyemiyoz ya adresi alip gelip yedini goresim geliyor
hala 2 kilo cipurayi unutamadim ben
Ne demek hayatım her zamannntebrik ederim tatlım yaaa yendin gene beni
Kardesin nerede oturuyor berilcimkizlar teessüf ediyorum hepnize
dun biletimi ayirttik 16 sinda gidiyorum kardesimin yanina diye
birinizde birsey demediniz ya
Vovvv harikasın sanemcimmGünaydın kızlar kilom 57,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?