Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sana takilmama kiziyonmu yoksa
resmide olabiliyom arada

Kardesin nerede oturuyor berilcim
İnternete giremeyecekmisin
Ne kadar kalacaksın
canim annemler frankfurtta
kardesimde ona yakin bir yer offenbachta oturuyor
net var olmazmi belki bu kadar giremem gunduz ama gece burdayim
ikimizdede kucuk bebek var gece cikamayiz sanirim
iki hafta yilbasi icin.

Gunneshci sen haftaya 5li rakamları göreceksin insallah
Ben de 6lı rakamları hiç sevmiyorum
Kilo verdiğime seviniyorum ama 62,9 u görmeyi sevmiyorum, tartıda tekrar 5 li rakamları göreceğimi düşündükçe çok heyecanlanıyorum
Tam 2 sene önce 55tim, meltemin tartısını görünce kendi tartımı görmekten daha çok heyeanlanıyorum, çünkü o zamanki giydiğim elbiseler,fiziğim aklıma geliyor...bize de 55 i görmek nasip olurr inşallah:)

beril cim valla benden sna gece hayır yok tatlım maalesef ben gecelerin kadını olamıyom:)
Kaptancım beril dedi ya wc den sonra tartılın diye ahh ahh... Sen her sabah ılık su ve kayısı ye ok.1 lt ılık su yanında kayısı...
tatlım dün akşam form çayı içtim yeme içme işini erken hallettim sabahleyinde sırf wc ye çıkabilmek için o telaşe de 20 dk oturdum ama banamısın demedi
ne zaman kahvaltımı yaptım daha sonra ara öğünümü o zaman çıktım
haa bu arada benim kayısı ara öğünde var tatlım sabah aç karna yok diyetisyenin verdiği liste dışına çıkmıyorum

gecelerin kadini ay pek guldum yawwwwwwwwwww

canim annemler frankfurtta
kardesimde ona yakin bir yer offenbachta oturuyor
net var olmazmi belki bu kadar giremem gunduz ama gece burdayim
ikimizdede kucuk bebek var gece cikamayiz sanirim
iki hafta yilbasi icin.
Ayy ne güzel
Kardeş candır ya
Elif de geliyor heralde, ikizler de gidecek mi, gitmezlerse evde kıyamet kopar

***5.TAKIM 388. ETAP***

toplight (73.1/72.4/0.70 /% 0.96)
dila21(74.40/73.80/0.60/%0.81)
gunnesh(60.4/60.00 /0.4 /%0.33 )gecen hafta bildirim yapmadi yuzdesi ikiye bolundu
CallanPinckney (63.80/62.9/0.9/%1.41)
servey(74.4/73.3/1.1/%1.48)
sanemsu0606(58.2/57.4/0,8/%1.37)
dagyolu(65.6/64.7/0.9/%1.37)
hayriyedemet (79.10/77.6/1.5/%1.90)
selinhm(83.3/82.00/1.3 / %1.56)selinmehmethamza isimli üye nick degistirmistir.
Beril77 (74.00/ 72.2/1.8 / %2.43 )

5. takim ortalamasi= % 1.36

Doğru canım hayırlı olsun

tatlım liste doğru ama selin ve senin yanına 4. takımdan transfer yazmamız gerekiyor

Anladım kaptancım yine ara öğün kayısı yiyince oldu dimi...sen bana bakma kaptan öptüm

Dıt dı dıııııtttt dı dıttgene mi biriciyiz,sekerım surekli birinci olmak da cok ba naaaall, bazen ıkıncı mi olsakk
Canım ikinci olacagımıza sonuncu olalım daha iyi en azından bilinçli bırakıp sonuncu oluruz sonra yine asılır birinci oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…