- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.701
sana takilmama kiziyonmu yoksaAaaaaaaaa o gun 2kg degildiiiii 4 cipura idi. Evet 2kg da yiyorum ama zaman o zaman degil.
Bi de 2kg cigkofte yedigimde ooluyor...idi.
Ya hem spor hem o kadar yuzme hem 100kilolar 90kglar... ehh bi aciklamasi bi mantigi var.
agzimi burnumu kirasim var
canim annemler frankfurttaKardesin nerede oturuyor berilcim
İnternete giremeyecekmisin
Ne kadar kalacaksın
Gunneshci sen haftaya 5li rakamları göreceksin insallahcallan süpersin tebrik ederim, çok yakında 50'lere ineceksin ama benden sonra hehe
tebrik ederim maşallah, biran önce o 90'lardan kurtul canım, artık 90'lar hayal olarak kalmalı hatıralarında 80'lere gel yine revize ederiz, hayallerimizi, haftaya inşallah takım listesinde haklı yerini alacaksın
maşallah tebrik ederim harikasın, aynen devam durmak yok !
ilk gözağrısı kaptanım tebrik ederim canım, göz açık kapayıncaya kadar bu 70'lere veda ediyorsun anlamam ona göre
meltemcim harikasın senin şu 55'lik fotonu istiyoruuuuummmmmmm !!!!!
selincim süper tebrik ederim, harika seninde 80'lere veda zamanın gelmiş ne güzel
hayatımm ilk takım arkadaşım benim, merak etme senle benim aramıza başka bir mezun giremiyecek, biraz gecikiyorum gibi görünse de arkandayım , sana takipteyim seni demiştim ben unutmadım, bu aralar iş durumları biraz karışık daha sonra yazarım
tatlım dün akşam form çayı içtim yeme içme işini erken hallettim sabahleyinde sırf wc ye çıkabilmek için o telaşe de 20 dk oturdum ama banamısın demediKaptancım beril dedi ya wc den sonra tartılın diye ahh ahh... Sen her sabah ılık su ve kayısı ye ok.1 lt ılık su yanında kayısı...
gecelerin kadini ay pek guldum yawwwwwwwwwwwberil cim valla benden sna gece hayır yok tatlım maalesef ben gecelerin kadını olamıyom:)
tatlım dün akşam form çayı içtim yeme içme işini erken hallettim sabahleyinde sırf wc ye çıkabilmek için o telaşe de 20 dk oturdum ama banamısın demedi
ne zaman kahvaltımı yaptım daha sonra ara öğünümü o zaman çıktım
haa bu arada benim kayısı ara öğünde var tatlım sabah aç karna yok diyetisyenin verdiği liste dışına çıkmıyorum
sen sus sacakli cakma ebru gundes bu saate kadar beni niye diktin hesap ver bakiyimDıt dı dıııııtttt dı dıttgene mi biriciyiz,sekerım surekli birinci olmak da cok ba naaaall, bazen ıkıncı mi olsakk
Ayy ne güzelcanim annemler frankfurtta
kardesimde ona yakin bir yer offenbachta oturuyor
net var olmazmi belki bu kadar giremem gunduz ama gece burdayim
ikimizdede kucuk bebek var gece cikamayiz sanirim
iki hafta yilbasi icin.
tatlım liste doğru ama selin ve senin yanına 4. takımdan transfer yazmamız gerekiyor***5.TAKIM 388. ETAP***
toplight (73.1/72,4/0,70 /% 0,96)
dila21(74.40/73.80/0.60/%0.81)
gunnesh(60.4/60.00 /0.4 /%0.33 )gecen hafta bildirim yapmadi yuzdesi ikiye bolundu
CallanPinckney (63.80/62.9/0.9/%1.41)
servey(74.4/73.3/1.1/%1.48)
sanemsu0606(58.2/57.4/0,8/%1.37)
dagyolu(65.6/64.7/0.9/%1.37)
hayriyedemet (79.10/77.6/1.5/%1.90)
selinhm(83.3/82.00/1.3 / %1.56)selinmehmethamza isinli üye nick degistirmistir.
Beril77 (74.00/ 72.2/1.8 / %2.43 )
5. takim ortalamasi= % 1.36
Anladım kaptancım yine ara öğün kayısı yiyince oldu dimi...sen bana bakma kaptan öptümberil cim valla benden sna gece hayır yok tatlım maalesef ben gecelerin kadını olamıyom:)
tatlım dün akşam form çayı içtim yeme içme işini erken hallettim sabahleyinde sırf wc ye çıkabilmek için o telaşe de 20 dk oturdum ama banamısın demedi
ne zaman kahvaltımı yaptım daha sonra ara öğünümü o zaman çıktım
haa bu arada benim kayısı ara öğünde var tatlım sabah aç karna yok diyetisyenin verdiği liste dışına çıkmıyorum
Canım ikinci olacagımıza sonuncu olalım daha iyi en azından bilinçli bırakıp sonuncu oluruz sonra yine asılır birinci oluruz...Dıt dı dıııııtttt dı dıttgene mi biriciyiz,sekerım surekli birinci olmak da cok ba naaaall, bazen ıkıncı mi olsakk
Eklesene ben giyinip cikacam ogleden Sonra gelirimtatlım liste doğru ama selin ve senin yanına 4. takımdan transfer yazmamız gerekiyor
tebrik ederim canımKizlar merhaba bugünkü kilom 77. 600
Bu haftaki hedefime ulasamadim malesef :)
Anam amele gıbı urerımde calıştım yemınlesen sus sacakli cakma ebru gundes bu saate kadar beni niye diktin hesap ver bakiyim
Saol canım sende öyleVovvv harikasın sanemcimm
Hayırlı yolcUluklar olsun canım.kendini özletmecanim annemler frankfurtta
kardesimde ona yakin bir yer offenbachta oturuyor
net var olmazmi belki bu kadar giremem gunduz ama gece burdayim
ikimizdede kucuk bebek var gece cikamayiz sanirim
iki hafta yilbasi icin.
Vovvvvv helal olsunnnGecen hafta:74,4
Bu hafta: 73,3
Fark:1.1 kg
Yuzde: 1.48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?