- 22 Ağustos 2008
- 344
- 288
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.721
Tebrikler canımGecen hafta:74,4
Bu hafta: 73,3
Fark:1.1 kg
Yuzde: 1.48
Bu haftaki rekabeti de servey kazandıcallen sana ben serveye koydum
eee nede olsa gececiyiz senden bana gece hayir gelmez diye
ne demek canım seve seve koşa koşa hadi bakalımBu haftaki rekabeti de servey kazandı
Önümüzdeki haftayı merakla bekliyorumm
Dağyolu biz de seninle mi rekabet etsek
Bak hem benim deZavantajım da var perşembe hariç daha yüksek kalori alıyorum, ama daha cok yakıyorum nihahaha
Var mısın
tesekkur ederm sendeguzel kilo verdn tebrikler :)slm kızlar toplantı bitti geçmişi okumaya başladım ama ne mümkün maşallahınız olmuş aklımda kalanları cevaplayayım
meltem mezunlara olmuyor heralde takım kuşağı tatlım çünszen e gönderdiğim mesajda benim altımda sen vardın diğer herkesinki olduğuna göre sanırım bu yüzden çünkü güneş ve sanemsu yu daha sonra göndermiştim onlarınki bile olmuş üzüldüm şimdi olmazsa kazen e bir mesaj atayım bari
beril cim akşamki mesajlarını sakin bir zamanda oturup okuyacağım hepsini tam okuyamadım çünkü sakin kafayla okunacak yazılar muhteşem şiirler falan var ben bir an önce mesajlar bitsin devamında ne geliyor diye acele acele geçtim o şiirler yazılar tam rakı sofrasında yada peynir şarap eşliğinde okunacak şeyler bloğunun adını da verirsen fırsat buldukça orayı da okurum
servey cim senin resmin gitmiş göremedim ben yaaa
selin , emine güneş dagyolu, callan sanem dila atladıüğım olmamıştır umarım hepiniz çok güzel vermişsiniz kg ları tebrik ederim beril kaptanım seninki ayrı bir başarı
bu arada gözün aydın biletler ayırtılmış hadi bakalım hayırlısı ile git gel kardeşini anneni gör ne güzel yaa bende gitmek istiyorum anneme
yaaa brn yazdmm amaa hemde cafedede yazmstmm ama cevap alamamistmmmToplight en hakiki dost senmissin ya
Küstüm bu sacaklilara
Olsun canm super kilo verdn ama darisi benm basimaa :)Kizlar merhaba bugünkü kilom 77. 600
Bu haftaki hedefime ulasamadim malesef :)
haklisin canm dedim bikere yapmam lazm sonuna kaddr zorlamalym bakalm neler olacak :)acilisi yaptina gore
gidecek baska alternatifi varmi?
senmi kilolarinmi inatci göster bize
canm pro uyeler gorebiliyor sadece bizde goremiyorz onceden aaasgda kim var goruyorduk ama kalkti malesef :/Ahaliii hepinizin birbirinizden haberi var..
Ben niye gpremiyorum.. nereden goruntuluyoruz
alsakmii napsaak :))ya kizlar cok seker bir uye gordum
takim kalabalik ne etsek
ayy buna cok sevndmm cocuklardan benm casusliga frsartmda kalmiyor yahubu hftada birincilik bizim merak etmeyin
baktim servey gelmiyor ben casusluk ettim
kurtulmak isteyen de yok gulum :))kurtulus yok
canm ye i bi liste yapicakmisn bana yoksam ayni listeyle devammi edeym ??Canım haftaya sıkı bi diyet ile 2-3 arası vermen lazım.ok.
ayh ne guldum ya :)) hic sanmiyorm dun geceden sonra uyanamamstr :)servey korkudan altina isedi simdide yatak yorgan yikamasin
ne hayal gucum var ya
Haklisin canm verdigmz kilolarn ustne kilo ekleme zamani yemenn sirasi degil herkes yerken kacamak yparken biz daha cok spor yapmalisyzz her hafts bu sekikde verebilnek icin ozellkle yapmaliyizArladaşlar bugün cuma diye salmak yok.bakın servey e hafta sonu kaçırdıgı için tüm hafta hem eritmeye çalıştı hem de vicdan azabı çekti. O yüzden bırakmıyoruz herkes tek tek mezun olacak ve buradan ayrılmıcak.yakında çok güçlü bir 5. Takım görücez.mezun olanlar yenilerini yetiştirecek derken derken 5. Takımdan başka takım olmucak.takımımız diyet bakımından zenginleşti ve bunlarla ilgili tecrübelerimizi paylaşıcaz ayrıca spor konusunda da ilerideyiz herkes farklı sporlar yapıyor... Bizden güçlüsü olmucak nihahahahaha
Gercektenmiii ayh cok sevdnimm hadi bakalmm :))herkez doneri pizzayi gotururken ot cople idare ediyoz tabiki birinci biziz
tamm canm cocuklari birakmayami :?kizlar giyinip boyalanacam
gelirim cikmadan
serveyi eklerim takimi sonra ekleyecegim
evet aklmza oyle seyle hic getrmeyelm hic sokmayalm hic gerek yok yeternce yemisiz zaten...Tamam
Ahh ahh ama benim canım pizza ve döner hiç çekmiyor iğğğ benim canım senin yaptıgın sebzeli garnitürü çekiyor.hıım hıımm lezzizz
Heheheehhe koptum ya
Tamm canm bu senn kacamagn olsn artk dahasi yokAnaaa haftaya bu kadar gitmezki.. bu temizlemeydi..supurmeydi
Oh ohhhhh oh ohhhh
Ayhhhh bi an benim icin yazdin sandimmm
geckaldinnn ben kendime bu sabah 4yumurta aki 2 yumurta sarisi ile omletcik yaptim... ve ihlamur.
tabi bu bozdum...demek olmuyor. Yumurta
candir...canandir... halledilir kcaldir
imparatorluk sistemi heeeeee
Gecen hafta:74,4
Bu hafta: 73,3
Fark:1.1 kg
Yuzde: 1.48
Gecmis bitti bundan sonra oyle bisiylereer yooooook bitti :)Aaaaaaaaa o gun 2kg degildiiiii 4 cipura idi. Evet 2kg da yiyorum ama zaman o zaman degil.
Bi de 2kg cigkofte yedigimde ooluyor...idi.
Ya hem spor hem o kadar yuzme hem 100kilolar 90kglar... ehh bi aciklamasi bi mantigi var.
agzimi burnumu kirasim var
Degismenn vakti hgeldi canm hepimiz bunn icin burdayz ysptigimiz yanlslar cok ama gec degl bunu farkettk ve degisicez....Ya benim kafaya bakkk
Spor aleti aliyorum... "150kg+ alayim ki buyuyunce de binerim"
Kilo vermek bisey degil...
Bana deyin hele bu kafayi nereye atam da..donmese.
haha hs ha durun yahu biz yeni geldik azck beraberde birinci olalmm :)Dıt dı dıııııtttt dı dıttgene mi biriciyiz,sekerım surekli birinci olmak da cok ba naaaall, bazen ıkıncı mi olsakk
haklisin canm katiliyorz ama daha degiiil..Anladım kaptancım yine ara öğün kayısı yiyince oldu dimi...sen bana bakma kaptan öptüm
Canım ikinci olacagımıza sonuncu olalım daha iyi en azından bilinçli bırakıp sonuncu oluruz sonra yine asılır birinci oluruz...
hosgeldin canmm sizde nasil tarti durumlarii :)) bugn heyecanli bir guun :)hayırlı cumalar 5, mıntıka ortalama süper yine maşallahınız var tbrkler
vuuv ortam kizisyooor :)ne demek canım
seve seve koşa koşa hadi bakalım
Ben varim canim olur mu :)Bana meydan okuyan yokmu
Hadi benle de yarışın alıyım aklınızı
Senin hedef kac gulumBana meydan okuyan yokmu
Hadi benle de yarışın alıyım aklınızı
canım ekleyecektim ama senin sonraki mesajını görünce eklemedim bekliyorumEklesene ben giyinip cikacam ogleden Sonra gelirim
callan cım bana güvendin ama seni mahcup ettim tatlım bu hafta daha iyi olmaya çalışılacakBu haftaki rekabeti de servey kazandı
Önümüzdeki haftayı merakla bekliyorumm
Dağyolu biz de seninle mi rekabet etsek
Bak hem benim deZavantajım da var perşembe hariç daha yüksek kalori alıyorum, ama daha cok yakıyorum nihahaha
Var mısın
ok tatlım paylaşıyprumToplight listeyi paylasabılırsın bız bıtıncıyız
Ben yoldayım
Ben varim canim olur mu :)
Toplight listeyi paylasabılırsın bız bıtıncıyız
Ben yoldayım
Tamam canim görüşeceğiz :)))) ama ben yuzde nasil hesaplaniyo anlamam :)heeey olmazmı hem de nasıl olur yirim seni hayriye ona göre
verilen kiloya değil %'sine göre yarışıyoruz ona göre
şimdi 60'ım 57 de mezun olucam zaten son 2 haftam işte , hadi bakalım yarış başlasın hayriş
süper çok sevindim en çok ben sevindim eğer olamasaydık tamamen sorumlu bendim iyice vicdan yapardım valla
ohh be haftaya dediğim gibi ortalamanın üzerinde olucam
hayriyeyi de yiycem
bu haftaki listem
sabah
1 paket labne (20 gr)
1 yumurta
1 dilim tam buğday (25 gr)
1 dilim ananas
mevsim sebzeleri söğüş ve yeşil yapraklı bitkiler (unutmazsam bunun yerine ya yarım domates ya da maydanoz oluyor)
ara öğün
2 adet tam tahıllı büsküvi
2 yemek kaşığı yaban mersini
1 kayısı
1 ceviz
öğle
90 gr haşlama ızgara vs et köfte tavuk hindi
büyük kase salata (yağsız)
1 dilim tam tahilli ekmek (25 gr)
ara öğün
1 bardak ayran
1 küçük labne (20 gr)
2 adet tam tahıllı grissini (25 gr)
1 mandalina
akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı etsiz veya zyağlı sebze yemeği
büyük salata (yağsız) 1/2 avakado
1 dilim tam tahilli ekmek (25 gr)
ara öğün
1/2 bardak süt veya kefir
1 adet tam tahıllı grissini
kızlar benim bu haftaki listem bu dün öğlen abarttım dediğim yemekte çorba iskender salata tatlı ve köfte ile küçük pidelerden vardı
ben sadece 1/2 kase çorba iskendere yağ sos koydumadan sadece et kısmı 1 köfte 1 çatal ayva tatlısından 1 çatal kabak tatlısından almıştım o yüzden dün hiç bir ara öğünümü yapmadım benim menü işte sabit haftaya perşembeye kadar sadece ekleme veya çıkarma varsa yazarım haberiniz ola
Tamam canim görüşeceğiz :)))) ama ben yuzde nasil hesaplaniyo anlamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?