Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o kadar çok paylaşım varki insan takip edemiyor valla ne güzel.

Ya biryerlerde servey foto koydum falan demişti, herkesten bonusları toplamıştı, bende çok meraklandım servey foto istiyorum

beril kaptanım, yolculuk ne zaman Allah kavuştursun diyelim, yılbaşı dediğine göre sanırım 1-2 hafta burdasın
yani benim mezuniyetimde vatan topraklarında olacaksın.
Gurbet ellerde olsaydın eksik hissederdim kendimi

tatlım valla ben listeyi kaçamaksız uygulasam bile 2 kg zor benim diyetisyenim haftada 500 gr 1 kg arası iyi fazlası nı önermiyor listemi de ona göre veriyor sen 1100 cal lik uyguluyorsun sanırım ama benim 1400 falan vardır heralde

canım bakma sen bana, diyetisyenini takip et, ama onun dediğini üst sınırını gerçekleştirebilirsin

önümüzdeki hafta da 1. olursak ki oluruz
kasım analizlerindeki notumuz 100 olucak ayy çok şaaane

Ayy ne güzel
Kardeş candır ya
Elif de geliyor heralde, ikizler de gidecek mi, gitmezlerse evde kıyamet kopar
canim biz bir hafta once gidecez yilbasi haftasi onlara 3 gun izin istiyecez vermezseler raporu dayiyacaz
birde kardesimin kizi var bunlar ayni yasit sayilirlar cokta baglilar
onlarsiz eglenememki zaten

Hayırlı yolcUluklar olsun canım.kendini özletme
sagol canim
sen benim sitemimden sonra yazdin ama
bu hazir yemek sirketinden menumu
sen mi yaptin
emin olalim istedim
kirmizi isikta casusluk yapiyordum
himmmmm guzel menu haftaya bahsi sanami oynasam yawww
ok tatlım paylaşıyprum
tesekkür ederim canimsin
gerekirse olmayadabilirdik
önemli olan takim gucu verince sak sak ta veremeyince pis kakami yani
vavvvvvvvvvv kendimi hakem tayin ediyom

ben mezun ederim seni
soyle sazli sozlu davullu zurnali gelin edecem mezunlar topigine

bu hafta tüm takimlar icin önemli
ceza alacak takim 4 hafta boyunca listeleri yapacak
gerci bizim korkumuz yoktu ama hepimizin eline saglik

Allahım inci gibi dizilmişsiniz herkesi ayrı ayrı tebrik ederim arkadaşlarım.bir haftanın daha sonuna geldik başarıyla.allah 2. liği göstermesin.duygulandım ağlıcam walla ya.herkes çok çaba gösterdi kilo vermek için ve hiç firesiz eksileri görmeden bir hafta daha bitti.ne güzel.
Selincim sende 2 diyet var ve ikisinin felsefeside çok benzer.istediğini yap tatlım hangisini yaparsan yap 1 haftada 2 kg verirsin.öptüm.
Hafta sonu asla kaçamak yapmayın arkadaşlar ve acilen şu iğrenç yağlarınızdan kurtulun bıngıl bıngıl eden göbeğinizi sıkılaştırın. Ve bol bol paylaşımda bulunup burasını neşelendirin.çok mutluyum adınıza her hafta gibi bu hafta da rahatladım...

evet paylasimda bulunun hafta sonu ben yokum

DIKKAT DIKAT
kizlar olmadigim zamanlarda dila ugrarsa durumunu bir sorun paylasimda bulunamayacksa böyle gitmez
takima girmek isteyen cillop gibi adaylar var.kalabaligiz yetisemeyiz yeterince ilgilenemeyiz diye alamiyorum.eger gelemiyecekse bizi ve kendini motive edecek baska adaylarla yola devam edelim diyorum

canım bakma sen bana, diyetisyenini takip et, ama onun dediğini üst sınırını gerçekleştirebilirsin

önümüzdeki hafta da 1. olursak ki oluruz
kasım analizlerindeki notumuz 100 olucak ayy çok şaaane
Oow super bisiyy :) iyiki bu takimagrcmisiim kendimi super hissedyorum :)

Hayyiircafedeede yazmistmmm buraya girebicekmisinn fln diye inanki yazdm ara bul yazdm vallahi yazdm.billahi yazdm

cok haklidin vcanm oyle diynce kendmden igrendm inankii :)) tamm canmben ayni devam ediym o zaman bide bissy sorcaktm taze siklms prtakal limon suyu hakkndaki dusuncelerin neleer :)

tamam kizmadim kilo vedin diye

Beruş alemsınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…