- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.781
Tamm bende sana koydum kuzum hadi bol sans kacamak yok haftasonu ona goree :)Selam guzeller
Demek bana karsı orgutlenme heee,yakarım cıranızı uleyyynnnn
Bahsı toplight a koyarsınız heeee bıttınız
Sızzzz
iste tahmnlermiz dogru cikti ebru gundesmis kiz kendni gizlemiis nasilda anlamadk :))))I hım ı hımm boğazımı temizliyimmm
Sesss se se sss sesss
Sız allahın bır lutfusunuz,gozlerımın nurusunuz,...
Detone oldummm
eyvahh servey cok kizmis beril yandn gece bulusrsanz yine servey seni topa tutacak emnimnBerus ben yetmedım mı kuzum aksam sana baskalarını davet edıyon gecene ortak heeee
tamm canm bizde seni optuk kicaman :)Arkadaşlar ben gelemicem gece eşimle oturucaz kontrol ediyoöpüyorummbıttınız
Bravo selincimKizlar 45 dk yuryus yaptm bugn haberiniz olsun :) niye kimse menu bildirimi yapmadiiiiii hey9oooooooo herkes nerdeeeee...
Vallahi bilemedmm smdii hayriye sanki alir gibi geliyooor ama ynede bilemedmm :))Servey âlemsin valla madem öyle göster kendini Hodri meydan
Ben toplight diyorum üzgünüm Şekerim
Benimle Hayriye nin Yarışın da yorumunu alalım efem
aynen canm bende izliyorm kesnlkle kiyafetlere hastaym ender vardiya bende ona bayiiliyordm tabi yasna gore sude superReklamda diye girdim yoksa dizimi terk edemem med cezir candır
Bende miraya bakıp dürüyorum incecik ne güzel sude de ayrı bir Fıstık
Bakıp bakıp iç geçiriyorum işte
Birde o Kıyafetler yok mu offf diyorum
Teşekkür ederim canım destegin için:)Vallahi bilemedmm smdii hayriye sanki alir gibi geliyooor ama ynede bilemedmm :))
canm bulamadm amaa..kuzum kizma olurmu senn kilon az diyr ben oyle bir tahmn yurttm :))Bravo selincim
Ben menümü bildirmiştim arka sayfalarda
buldum tatlm ayy icinde tatli bilem var ama kilon az diye sanrm supersn canm :) durum kismina bittim su an zaten acim :))Selam kızlar
Dünkü menümü paylaşıyım
Sabah. Baharatlı peynir topları 2 adet
6 zeytin 1 dilim kepwkli ekmek
Ara. 1 pötübör bisküvi
Öğle. Kırmızı lahana salatası yoğurtlu. 2 dilim hindi fırın
Ara incirli muhallebi 3 tatlı kaşığı
Akşam kepekli lavaşta köz kırmızı biberli lorlu dürüm + havuç salatalık söğüş + vişneli şekersiz limonata
Az yemissn canm.acikmadiysan ne guzel hedef buyuk ondan dimii :)benmde bu hafta feci skmam lazmmmm :)Merhaba cancanlar bugunki menum:)
Sabah bir dilim ekmek 1kk peynir 6zeytin domates
Ara öğün mandelina
Aksam yemegi
1tabak taze fasulye bol salata
2litre su
Yürüyüş yapamadim bugun gece yapicam inşallah:)
Oglen acikmadim canm nasil olduysa birazdan acikirim ama :) yemem tabiAz yemissn canm.acikmadiysan ne guzel hedef buyuk ondan dimii :)benmde bu hafta feci skmam lazmmmm :)
Bende nedense gunduz hic canm bisy istemiyor yemek icin yiorm amaaksmlari aclik geliyor ama zayfliyorm diye sevncmden yemem zatenOglen acikmadim canm nasil olduysa birazdan acikirim ama :) yemem tabi
tamm canm ben burdaym buyursun gelsin bi cay ikram edeym hemen :)Selam kızlar hırsına güvenen bır arkadas davet ettım yokluğumda ilgilenın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?