- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.801
Hoşbuldummm :) ay inşallah artık eski kiloma dönmeyi çok istiyorum :)Yasasnnn buze geldi bize geldii :) hosgeldin canmm hic pisman olmycaksinn :)
ay ne güzel benimde katkım olacak inşallah :)Kac haftadır bırıncıyız doğru yere geldın cnm
Hosgeldin sefa getirdin canim :))) dogru secim olmuş allahin izniyle :) kac kilosun hedefin kaç. Canimay ne güzel benimde katkım olacak inşallah :)
canm bulamadm amaa..kuzum kizma olurmu senn kilon az diyr ben oyle bir tahmn yurttm :))
Hoşbuldum canım : ) son kilomu bilmiyorum 2 hafta önce eczanede tartıldığımda 72 idim. En az 55 olmak istiyorum şimdilik.. Eşim çok zayıf olmamı istemiyor da : PHosgeldin sefa getirdin canim :))) dogru secim olmuş allahin izniyle :) kac kilosun hedefin kaç. Canim
Eyvah yandım ben sert kayaya çarptım sanırsamMerhaba cancanlar bugunki menum:)
Sabah bir dilim ekmek 1kk peynir 6zeytin domates
Ara öğün mandelina
Aksam yemegi
1tabak taze fasulye bol salata
2litre su
Yürüyüş yapamadim bugun gece yapicam inşallah:)
:))) olursun olursun merak etme canm bende hayriye 5yillik evliyim 1oglum var yasim 24 baslangic kilom 83 500dum simdi 77 600 üm iki haftadir burdayim arkaslarin yardimi ile cok guzel kilo veriyoruz ,birbirimize destek oluyoruz :)Hoşbuldum canım : ) son kilomu bilmiyorum 2 hafta önce eczanede tartıldığımda 72 idim. En az 55 olmak istiyorum şimdilik.. Eşim çok zayıf olmamı istemiyor da : P
Bence de canm fark ettigine sevindim hahhahayyy: )))Eyvah yandım ben sert kayaya çarptım sanırsam
Hehee şaka şaka hayriş Yenice'm seni bu meydanda
Ben de 1 aylık evliyim 27 yaşındayım : ) woww iki haftada 6 kilo harika ben de sizinle hemencecik kilo verecem inşallah :):))) olursun olursun merak etme canm bende hayriye 5yillik evliyim 1oglum var yasim 24 baslangic kilom 83 500dum simdi 77 600 üm iki haftadir burdayim arkaslarin yardimi ile cok guzel kilo veriyoruz ,birbirimize destek oluyoruz :)
Hoşgeldin Luna cım. Merak etme o 70 li rakamlar kısa bir süre içinde tozlu raflarda yerini alacaktırHoşbuldum canım : ) son kilomu bilmiyorum 2 hafta önce eczanede tartıldığımda 72 idim. En az 55 olmak istiyorum şimdilik.. Eşim çok zayıf olmamı istemiyor da : P
Hadi bakalım ver 2 kilonu geç beni Hodri meydan 1,900 bile versen yerim seni HeheeBence de canm fark ettigine sevindim hahhahayyy: )))
Hoşbuldum gunnescim : )Hoşgeldin Luna cım. Merak etme o 70 li rakamlar kısa bir süre içinde tozlu raflarda yerini alacaktır
Zaten Beril kaptan bahsetmiştir biz şampiyon takımız bu kural asla bozulmaz kimse de bozamaz
Diğer Takım'lar yazık 2.lik için mücadele verirler ona göre Şekerim rüzgar gibi gelip fırtına olmak gerektirir bu takımda olmak
Ay korkutmayın seni güzel tarafı çok kısa sürede muhteşem Değişimi görmek
Ben de 1 aylık evliyim 27 yaşındayım : ) woww iki haftada 6 kilo harika ben de sizinle hemencecik kilo verecem inşallah :)
:))) nasil yiycen bakalim yavrum ben bu hafta 75 olucam hahahyyyHadi bakalım ver 2 kilonu geç beni Hodri meydan 1,900 bile versen yerim seni Hehee
Diyet konusunda korkum yok uyarım hemen kesebilirim şu pisboğazımı ancak spor beni çok yorar diye korkuyorum çok hantallaştımKınadım inanır düzenli olarK diyet Programını uygularsan birde sporunu yaparsın anında uçar gider kilolar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?