Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canm bulamadm amaa..kuzum kizma olurmu senn kilon az diyr ben oyle bir tahmn yurttm :))

Canım kızacak ne var tatlım burda ortak amaç kilo vermek bunun için her yol mübah bu şekilde kendimizi daha motive ediyoruz böyle daha güzel oluyor

Şimdi dedenin elbiseye bayıldım o kadında benle yaşıt dedim ne varki ver 5 kilo sen de ol bir sude

Hosgeldin sefa getirdin canim :))) dogru secim olmuş allahin izniyle :) kac kilosun hedefin kaç. Canim
Hoşbuldum canım : ) son kilomu bilmiyorum 2 hafta önce eczanede tartıldığımda 72 idim. En az 55 olmak istiyorum şimdilik.. Eşim çok zayıf olmamı istemiyor da : P

Merhaba cancanlar bugunki menum:)
Sabah bir dilim ekmek 1kk peynir 6zeytin domates
Ara öğün mandelina
Aksam yemegi
1tabak taze fasulye bol salata
2litre su
Yürüyüş yapamadim bugun gece yapicam inşallah:)
Eyvah yandım ben sert kayaya çarptım sanırsam

Hehee şaka şaka hayriş Yenice'm seni bu meydanda

Hoşbuldum canım : ) son kilomu bilmiyorum 2 hafta önce eczanede tartıldığımda 72 idim. En az 55 olmak istiyorum şimdilik.. Eşim çok zayıf olmamı istemiyor da : P
:))) olursun olursun merak etme canm bende hayriye 5yillik evliyim 1oglum var yasim 24 baslangic kilom 83 500dum simdi 77 600 üm iki haftadir burdayim arkaslarin yardimi ile cok guzel kilo veriyoruz ,birbirimize destek oluyoruz :)

:))) olursun olursun merak etme canm bende hayriye 5yillik evliyim 1oglum var yasim 24 baslangic kilom 83 500dum simdi 77 600 üm iki haftadir burdayim arkaslarin yardimi ile cok guzel kilo veriyoruz ,birbirimize destek oluyoruz :)
Ben de 1 aylık evliyim 27 yaşındayım : ) woww iki haftada 6 kilo harika ben de sizinle hemencecik kilo verecem inşallah :)

Hoşgeldin Luna cım. Merak etme o 70 li rakamlar kısa bir süre içinde tozlu raflarda yerini alacaktır

Zaten Beril kaptan bahsetmiştir biz şampiyon takımız bu kural asla bozulmaz kimse de bozamaz
Diğer Takım'lar yazık 2.lik için mücadele verirler ona göre Şekerim rüzgar gibi gelip fırtına olmak gerektirir bu takımda olmak

Ay korkutmayın seni güzel tarafı çok kısa sürede muhteşem Değişimi görmek

Hoşbuldum gunnescim : )
Ben de onu istiyorum zaten, işleyiş nasıl bilgi verebilir misiniz artı olarak ne yapmam lazım : )
Ben takımın yıldırımı olsam olur mu

Kınadım inanır düzenli olarK diyet Programını uygularsan birde sporunu yaparsın anında uçar gider kilolar merak etme
Diyet konusunda korkum yok uyarım hemen kesebilirim şu pisboğazımı ancak spor beni çok yorar diye korkuyorum çok hantallaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…